| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
byrev Experienced

Data înscrierii: 13 Feb 2005 Mesaje: 122 Locație: tg-jiu
|
Trimis: Mar Apr 18, 2006 8:42 pm Titlul subiectului: Amenintare sau gluma ? |
|
|
Show Recent Messages (F3)
Paschia: Mah futu-ti mortii matii vezi cum vorbesti..... nu-mi sta in fire sa amanintz, doar atata iti spun: ai grija cum vorbesti! Si te sfatuiesc sa vii sa-ti iei cat mai repede 'jucarelele' de pe-aici.... pana n-o s-o faca altcineva in locul tau. s-auzim numai de bine!
Paschia: ...te asigur ca n-o sa-ti simta nimeni din blocul asta lipsa!
Paschia: *nimeni lipsa
Paschia: ....astea 2 cuvinte ar trebui sa le retzii
Paschia has signed out. (4/19/2006 3:08 AM)
Detalii la: http://www.no-ip.ro/mesaj_de_amenintare/
PrintScr YMSG:
 _________________ Utilitare Internet , Avatare
Check Yahoo ID OnLine , Matrimoniale, Dating |
|
| Sus |
|
 |
warchief Crazy

Data înscrierii: 19 Ian 2006 Mesaje: 306 Locație: cu cortu'
|
Trimis: Mar Apr 18, 2006 9:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
cu respectiva captura poti sa te duci sa depui o plangere la politie, mai ales daca stii si identitatea respectivului. te-as ruga totusi sa pastram limbajul explicit sub stelute, chiar daca nu vine din partea ta. _________________ Doing nothing is very hard to do...you never know when you're finished.
-- Leslie Nielsen |
|
| Sus |
|
 |
byrev Experienced

Data înscrierii: 13 Feb 2005 Mesaje: 122 Locație: tg-jiu
|
|
| Sus |
|
 |
warchief Crazy

Data înscrierii: 19 Ian 2006 Mesaje: 306 Locație: cu cortu'
|
Trimis: Mar Apr 18, 2006 9:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
ai pus totusi o captura de ecran... in fine! daca ne-am lua dupa toti nebunii care injura pe messenger, eu ar trebui sa dau in judecata vreo 20. daca tipul iti tot face sicane si-ti distruge echipamentele, poti sa-l reclami cum am mai spus pentru distrugere. eu zic ca se potoleste daca-l bazaie un pic curcanii.
multumim ca ne-ai dat id-ul lui de messenger, daca te mai bazaie poate aranjam de-un spam cu copii bolnavi de leucemie  _________________ Doing nothing is very hard to do...you never know when you're finished.
-- Leslie Nielsen |
|
| Sus |
|
 |
|