| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
alexiacod Civilian

Data înscrierii: 05 Iun 2006 Mesaje: 3 Locație: Tg Jiu
|
Trimis: Mar Aug 08, 2006 1:26 pm Titlul subiectului: Angajez urgent agent marketing pentru www.firmegorj.ro |
|
|
Angajez urgent agent de marketing pentru www.firmegorj.ro
Salariul 400 RON. Se ofera carte de munca.
Cerinte: Aspect placut, abilitate in comunicare, studii superioare sau medii. Cunostinte PC constituie un avantaj. Preferabil fete. Relatii la: 0722.990963 _________________ alexiacod design - site-ul tau pe internet
www.alexiacod.ro
www.firmegorj.ro |
|
| Sus |
|
 |
Alexxia Aspirant

Data înscrierii: 25 Ian 2005 Mesaje: 46 Locație: Targu Jiu
|
Trimis: Joi Aug 10, 2006 12:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
Salariu 400RON si atat ?Cam mic salariul! Nu se ofera si un comision ceva?
Care va fi activitatea exacta a acestui agent? _________________ " Sunt spirit din lacrimile unui inger fara aripi! " |
|
| Sus |
|
 |
alexiacod Civilian

Data înscrierii: 05 Iun 2006 Mesaje: 3 Locație: Tg Jiu
|
Trimis: Dum Aug 13, 2006 5:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
se ofera comision daca se depaseste un anumit target. Si pt. un job de cateva ore pe zi nu e putin 4 mil si carte de munca.
Mai exact agentii trebuie sa mearga prin oras si sa incheie contracte de publicitate pentru site. vezi ex. de inscriere pe site. www.firmegorj.ro _________________ alexiacod design - site-ul tau pe internet
www.alexiacod.ro
www.firmegorj.ro |
|
| Sus |
|
 |
mumu Generalu' Rommel

Data înscrierii: 08 Iun 2005 Mesaje: 1692 Locație: IS
|
Trimis: Dum Aug 13, 2006 8:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
cateva ore... hmmm.. cate?? ca cine stie ... poate ma bag. _________________ un iz de moldovean....
 |
|
| Sus |
|
 |
robert0 Civilian
Data înscrierii: 09 Sep 2007 Mesaje: 12
|
Trimis: Dum Sep 09, 2007 9:55 am Titlul subiectului: Re: Angajez urgent agent marketing pentru www.firmegorj.ro |
|
|
| alexiacod a scris: | Angajez urgent agent de marketing pentru www.firmegorj.ro
Salariul 400 RON. Se ofera carte de munca.
Cerinte: Aspect placut, abilitate in comunicare, studii superioare sau medii. Cunostinte PC constituie un avantaj. Preferabil fete. Relatii la: 0722.990963 |
Cateva ore pe zii pai normal ca nu sta toata ziua pe strada dar eu unul nu vad in acest job ceva de viitor pentru ca nu in fiecare zii inchei contracte de publicitate cu un site care are 40 vizitatori pe zii ! App daca vrei te ajut eu la partea de promovare a site`ului !NU ma lua in nume de rau dar am spus adevarul! |
|
| Sus |
|
 |
|