| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Ati fost la vot? |
| DA |
|
69% |
[ 9 ] |
| NU |
|
30% |
[ 4 ] |
| Nu ma intereseaza subiectul |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Voturi totale : 13 |
|
| Autor |
Mesaj |
Gary_Star Site Admin

Data înscrierii: 20 Aug 2003 Mesaje: 393 Locație: Tg-Jiu
|
Trimis: Lun Iun 02, 2008 8:36 am Titlul subiectului: Ati votat? |
|
|
Ma intereseaza cam cum stam la capitolul asta.
Daca doriti, puteti sa spuneti si motivele pentru care ati fost sau nu la vot. _________________ It's nice to be important, but is more important to be nice
The only way to have a friend is to be a friend |
|
| Sus |
|
 |
JQKER God like

Data înscrierii: 29 Sep 2003 Mesaje: 670 Locație: From the top of the world...
|
Trimis: Lun Iun 23, 2008 1:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
simplu Gary ...numai impreuna putem sa schimbam ceva....daca asteptam sa ne cada din cer...o sa primim exact o ...
sa speram ca macar acum cand ... sa`si dea seama si romanul ca e nevoie de votul lui ...al tuturor ...nu conteaza cu cine ....conteaza sa fie ... _________________ o zi/noapte placuta
有时驾驶我疯狂的问题: 是我或是其他疯狂
JQKER
Ultima modificare efectuată JQKER la Sâm Iul 05, 2008 7:43 pm, modificat de 2 ori în total |
|
| Sus |
|
 |
Gary_Star Site Admin

Data înscrierii: 20 Aug 2003 Mesaje: 393 Locație: Tg-Jiu
|
Trimis: Lun Iun 23, 2008 3:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
da.. exact.. daca sunt 1000 de oameni buni sau rai.. dar indiferenti.. n-au nici o valoare fata de aia 20 rai si 10 buni care voteaza...
.... si pe urma tot cei 1000 au "bunul" simt sa-si exprime parerea negativa despre cine iese castigator...
asta e... asteptam sa vedem cand intelegem toti ca facem parte din populatia tarii.. nu suntem angajati in tara asta. _________________ It's nice to be important, but is more important to be nice
The only way to have a friend is to be a friend |
|
| Sus |
|
 |
FireEyes Generalu' Rommel

Data înscrierii: 02 Sep 2003 Mesaje: 2110 Locație: Bucuresti
|
|
| Sus |
|
 |
Dita^ Rookie

Data înscrierii: 21 Iun 2007 Mesaje: 94 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Sâm Iun 28, 2008 9:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
locuiesc in bucuresti, dar nu puteam vota aici, trebuia sa votez pt targu jiu... nu am fost la targu jiu doar ca sa votez, deci raspunsul ar fi nu. totusi, pana acum am votat de fiecare data (nu de prea multe ori, ca nah, varsta... chiar si la referendum am votat pe listele speciale )  _________________ Don't try to understand me, just simply do the things I say!!! |
|
| Sus |
|
 |
|