| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
essenza Civilian
Data înscrierii: 21 Oct 2005 Mesaje: 12
|
Trimis: Dum Feb 10, 2008 7:08 pm Titlul subiectului: CLUB CARACTERE vs. MOZART |
|
|
Club CARACTERE vs. MOZART
Ce parere aveti? Concurenta sau clientela diferita? |
|
| Sus |
|
 |
mitrutz Generalu' Rommel

Data înscrierii: 11 Mar 2005 Mesaje: 2380 Locație: www.atlabs.ro
|
Trimis: Dum Feb 10, 2008 8:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu cred ca este pusa bine problema.
Eu cred ca numarul cluburilor de calitate este oricum extrem de mic in Tg-Jiu si fiecare aparut nu poate contribui decat la dezvoltarea si aici a "turismului de noapte" sau a "turismului de club" ..sincer nu ma deranjeaza sa stau 2-3 ore in fiecare... _________________ Mitrut Stanoiu
www.happyhosting.ro | www.itsupermarket.ro | www.mitrutstanoiu.ro | www.atlabs.ro |
|
| Sus |
|
 |
mandy God like

Data înscrierii: 23 Apr 2005 Mesaje: 641 Locație: mama `reaqu
|
Trimis: Lun Feb 11, 2008 5:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
Unde-i Mozart asta?  _________________ forever not yours,
mendi |
|
| Sus |
|
 |
essenza Civilian
|
Trimis: Mie Feb 13, 2008 8:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
sub ZAZA
unde era restaurantul chinezesc |
|
| Sus |
|
 |
costy_celbun Crazy
Data înscrierii: 09 Iun 2005 Mesaje: 415
|
Trimis: Joi Feb 14, 2008 1:02 am Titlul subiectului: |
|
|
Eu chiar sunt curios daca in Romania (Tg-Jiu) lumea stie care este diferenta dintre un pub si un club.. cum sa numesti acel loc club ? _________________ Sa ajung acolo unde mi-am propus |
|
| Sus |
|
 |
Marian Stanoiu Generalu' Rommel

Data înscrierii: 11 Iun 2005 Mesaje: 1374 Locație: De obicei..pe scaun..
|
Trimis: Mie Feb 20, 2008 3:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
De acord...Mozart nu e club..e cafenea..sau pub...Mandy..mai scoate si tu capul afara din casa.. _________________ www.radioinfinit.ro |
|
| Sus |
|
 |
Silar Civilian
Data înscrierii: 02 Iul 2008 Mesaje: 1
|
Trimis: Mie Iul 02, 2008 2:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
| mitrutz a scris: | Nu cred ca este pusa bine problema.
Eu cred ca numarul cluburilor de calitate este oricum extrem de mic in Tg-Jiu si fiecare aparut nu poate contribui decat la dezvoltarea si aici a "turismului de noapte" sau a "turismului de club" ..sincer nu ma deranjeaza sa stau 2-3 ore in fiecare... |
Si unde e turism sunt si trasee, iar unde sunt trasee apar si trasesiste. Pe langa acest lant de asocieri am observat cu usurinta toti traseistii si traseistele de noapte din tg-jiu au tendinta de a se aduna in jurul acestor lucruri pe care voi le supranumiti cluburi sau pub-uri. Am vazut oameni ce stau si se uita prin vitrine n Mozart sa se elibereze o masa, oameni ce stau 2 ore cu telefonul la ureche numai sa obtina acea masa si sa stea juma` de ora. Si cand intra inauntru.. oribil. Plexiglas peste tot, totul inghesuit, geometria clubului de tot rahatul, singura intimitate e oferita de muzica prin faptul ca iti auzi doar gandurile proprii. Pub ) ma faceti sa rad, cei ce au inventat conceptul de pub l-au facut k un loc calduros unde sa te poti intalnii cu 1,2,3,4......n cunoscuti la "un pahar de vorba". Nu de fiecare data cand intrii sa traversezi un podium al unei prezentari de moda, toti sugand parca de pe tine fiecare umbra, fiecare schita de defect ce o pot vedea. Apoi e problema produselor... Okay... bani investiti.. clienti cu bani... preturi mari... hmm.. asta e marketingul genial al romanilor. Si va mirati de ce carciumele supravietuiesc mai mult. Sau acele terase de "saraci" sau "inadaptati". Cel mai frumos era faptul ca din toate fetele acelui local, una singura nu avea un zambet, toate crispate, toate cercetau in stanga si in dreapta sa-si caute cainii de prada. Un nume celebru facut praf in stil tipic romanesc.Un stil tzaranesc de a imprumuta de pe bulevardele unde asemenea localuri chiar sunt pline ce oameni ce respira arta si a aduce pe meleaguri mioritice. |
|
| Sus |
|
 |
mitrutz Generalu' Rommel

|
|
| Sus |
|
 |
JQKER God like

Data înscrierii: 29 Sep 2003 Mesaje: 670 Locație: From the top of the world...
|
Trimis: Sâm Iul 05, 2008 7:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
dur asa este...dar 80-90% adevarat...din pacate ...
ps:...cine merge la o bere in "barul saracului" ...
GLUMEAM  _________________ o zi/noapte placuta
有时驾驶我疯狂的问题: 是我或是其他疯狂
JQKER |
|
| Sus |
|
 |
DRACU' Civilian
Data înscrierii: 15 Iul 2008 Mesaje: 5
|
Trimis: Mie Iul 16, 2008 12:00 am Titlul subiectului: |
|
|
Cacat de cafenea "Mozart".Paradoxal nume cu renume ce sugereaza un altfel de muzica,frecventat de toti boii si vacile orasului aka manelari. _________________ ...Cum se aud manele de la taranul de deasurpra... |
|
| Sus |
|
 |
essenza Civilian
|
Trimis: Lun Iul 21, 2008 10:38 am Titlul subiectului: mare PACAT !!! |
|
|
imi pare rau ca nici macar voi nu stiti ce-i ala PUB. e un termen cu specific englezesc. defineste un bar - braserie unde se servesc si preparate culinare specifice braseriilor. are in general un aspect classic unde in amenajare predomina lemnul.
asa ca Mozard nu are cum sa fie pub nici in vise.iar sa spui ca nu e club iar nu ai cum pentru ca si cluburile pot fi de mai multe feluri. Atentie!!!nu confundati cluburile cu discotecile. parerea mea e ca e un lounge club.
Lounge-ul inseamna un spatiu deschis, opus celui din pub, unde ambianta este data, pe de-o parte, de muzica mult mai discreta decat intr-un club sau discoteca, si, pe de alta parte, de catre mobilierul si stilul decorativ total neagresiv, orientat catre... relaxare. Atmosfera care se creeaza in acest spatiu incurajeaza comunicarea, interactiunea intre cei prezenti. In particular, lounge-ul poate fi si un spatiu cu circuit inchis, destinat intalnirilor de afaceri, el facand parte, in general, din cluburile private.
mai cititi si voi inainte sa va bateti cu pumnii in piept ca Tarzan ca probabil |
|
| Sus |
|
 |
mitrutz Generalu' Rommel

|
|
| Sus |
|
 |
costy_celbun Crazy
|
Trimis: Joi Iul 24, 2008 1:11 am Titlul subiectului: Re: mare PACAT !!! |
|
|
| essenza a scris: | imi pare rau ca nici macar voi nu stiti ce-i ala PUB. e un termen cu specific englezesc. defineste un bar - braserie unde se servesc si preparate culinare specifice braseriilor. are in general un aspect classic unde in amenajare predomina lemnul.
asa ca Mozard nu are cum sa fie pub nici in vise.iar sa spui ca nu e club iar nu ai cum pentru ca si cluburile pot fi de mai multe feluri. Atentie!!!nu confundati cluburile cu discotecile. parerea mea e ca e un lounge club.
Lounge-ul inseamna un spatiu deschis, opus celui din pub, unde ambianta este data, pe de-o parte, de muzica mult mai discreta decat intr-un club sau discoteca, si, pe de alta parte, de catre mobilierul si stilul decorativ total neagresiv, orientat catre... relaxare. Atmosfera care se creeaza in acest spatiu incurajeaza comunicarea, interactiunea intre cei prezenti. In particular, lounge-ul poate fi si un spatiu cu circuit inchis, destinat intalnirilor de afaceri, el facand parte, in general, din cluburile private.
mai cititi si voi inainte sa va bateti cu pumnii in piept ca Tarzan ca probabil |
buah essenza cred ca inainte sa postezi si sa incerci sa te bagi cu pumnu in piept precum Tarzan ar trebui sa mai scoti tu capul in lume si sa vezi ca viata reala este complet diferita cu cea din carti (binenteles daca tu vrei sa traiesti o viata din carti e problema ta) . Haide sa iti zic eu ce inseamna un pub in Anglia daca tot ai postat definitia pub`ului. Un pub este acel loc unde lumea se strange ca sa poata sa manace si sa bea o bere intr-o atmosfera unde muzica este ambianta sau pe intelesul tau muzica cu volum sonor scazut, lounge`ul ala de care pomenesti tu de el nu ai sa il gasesti niciodata in Anglia si daca ai zice unui englez "lets go to the lounge for a meal" iti garantez eu ca nu ar intelege intr-o mie de ani ce vrei tu sa spui, iarasi lounge-ul ala de l-ai gasit tu pe google (este de apreciat ca ai pierdut ceva timp pe google inainte sa postezi ) se numeste studio si este prezent in cladirile de birouri , in anumite sali de piscina sau de gym ... sau mai simplu in locurile unde lumea se duce fie sa se relaxeze fie sa discute ceva afaceri , este de preferabil sa gasesti un astfel de studio pe holurile hotelurilor etc, iarasi club inseamna un spatiu mare larg format in 2/3/4 camere in care sunt prezente decat boxe/bar/dj`i asa ca mozart de care vorbim noi il poti numi linistita pub, datorita faptului ca acolo poti sa chill out cu prietenii .. binenteles ca e un pub cam scump dar e pub . _________________ Sa ajung acolo unde mi-am propus |
|
| Sus |
|
 |
essenza Civilian
|
Trimis: Vin Aug 15, 2008 12:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu ai inteles nimik !!!!
nu o fi el lounge club dar nici pub nu este
unde ai mancat tu in Mozard? tu ai fost vreodata acolo sau doar visezi. |
|
| Sus |
|
 |
FireEyes Generalu' Rommel

Data înscrierii: 02 Sep 2003 Mesaje: 2112 Locație: Bucuresti
|
|
| Sus |
|
 |
Marian Stanoiu Generalu' Rommel

Data înscrierii: 11 Iun 2005 Mesaje: 1374 Locație: De obicei..pe scaun..
|
Trimis: Dum Aug 17, 2008 6:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
costy_cel_bun..incerci sa joci rolul lui Jane??
Cand ai mancat tu ultima data in Mozart??
App..Mozart e doar o cafenea deocamdata!! _________________ www.radioinfinit.ro |
|
| Sus |
|
 |
costy_celbun Crazy
|
Trimis: Mar Aug 19, 2008 1:38 am Titlul subiectului: |
|
|
un pub se numeste pub numai daca mananci in el ? eu printr-o cafenea inteleg ceva de genul starbucks verifica website`ul lor sa vezi despre ce e vorba iarasi un pub e un pub . _________________ Sa ajung acolo unde mi-am propus |
|
| Sus |
|
 |
nyl Fanatic

Data înscrierii: 13 Mai 2007 Mesaje: 254 Locație: 23August
|
Trimis: Dum Aug 24, 2008 3:26 pm Titlul subiectului: looooool |
|
|
Mozzart club? ZOMG ROFL LMAO KILL ME
[joke] da chiar nu pun ei acolo club de skateri sa sari cu skateboard-ul pe bara [/joke]
oricum unde vad barbati cu tricorui roz cu "del puta madre" sau simt miros de cocalar nu ma duc :p
deci asta e parerea mea^^ ^_^ _________________
www.clanah.net
CONTACT ME IF YOU WANA JOIN THE CLAN!!! |
|
| Sus |
|
 |
FireEyes Generalu' Rommel

Data înscrierii: 02 Sep 2003 Mesaje: 2112 Locație: Bucuresti
|
|
| Sus |