Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online Targu-Jiu Online
Comunitatea virtuala a orasului Targu-Jiu si a judetului Gorj

Întrebări frecventeÎntrebări frecvente   CăutareCăutare   Lista membrilorLista membrilor   Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
View last posts
Radio Infinit

Ce le innebuneste pe femei?
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online -> Dragoste & Sex
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Marian Stanoiu
Generalu' Rommel

Data înscrierii: 11 Iun 2005
Locație: De obicei..pe scaun..

MesajTrimis: Mie Sep 07, 2005 4:44 pm    Titlul subiectului: Ce le innebuneste pe femei? Răspunde cu citat (quote)

M-am gandit ca daca tot exista un subiect asemanator dar adresat barbatilor...Hai sa incercam si "varianta feminina"...deci...sa incepem..
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
FireEyes
Generalu' Rommel

Data înscrierii: 02 Sep 2003
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie Sep 07, 2005 9:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Fitzele Very Happy
FireEyes
Generalu' Rommel

Data înscrierii: 02 Sep 2003
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie Sep 07, 2005 9:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

acum hai sa vb despre bani
despre cum se fac ei...etc etc Very Happy
Marian Stanoiu
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Joi Sep 08, 2005 3:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Fire prietene....tu crezi ca pe femei le innebunesc banii si fitzele?Sunt intr-o anumita masura de acord cu tine..adica ..zic eu..sunt si exceptii care infirma "regula "asta...Cine ma contrazice?!
Sus
Luiza
God like

Data înscrierii: 21 Aug 2003

MesajTrimis: Joi Sep 08, 2005 6:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

io LOL LOL LOL
parerea mea e ca poti sa ai bani si fite cat cuprinde Smile daca esti prost .. le ai degeaba Wink
mumu
Generalu' Rommel

Data înscrierii: 08 Iun 2005
Locație: IS

MesajTrimis: Joi Sep 08, 2005 11:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

bine mariane.... super ca ai deschis un subiect de asta.
pai cred ca pe femei le innebunesc barbatii:
cu bani,
cu buci,
cu masina
simpatici si pontoshi,
cu mushci,
putin perversi si smecherasi
frumosi
destul de destepti incat sa le domine
si care stiu sa le ia mintile si sa faca treba buna la asternut...
Very Happy
Luiza
God like

Data înscrierii: 21 Aug 2003

MesajTrimis: Vin Sep 09, 2005 10:34 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mmm , suna destul de interesant LOL LOL
INSA nu totzi barbatii sunt destul de destepti incat sa stie sa domine o femeie Wink mai sunt altii pe care femeile ii joaca pe dej`te ... Rolling Eyes
mona
Crazy

Data înscrierii: 27 Apr 2005

MesajTrimis: Vin Sep 09, 2005 12:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mumu , cred ca dupa un asemenea barbat ( cu bani ,buci, masina, simpatic si cu muschi .....) eram inebunita in urma cu ~10 ani . Acum nu mai conteaza asa mult .Pe mine m-ar inebunii barbatul care o sa fie langa mine atunci cand am nevoie , cu care sa pot sa discut orice oricand , care sa nu fie asa de obosit incat sa uite sa ma si salute cand vine acasa , sa ma iubeasca asa cum sunt cu defecte si calitati .A nu se intelege ca nu ma intereseaza cum arata si daca "face treaba la asternut " . Un " om " perfect nu o sa gasim niciodata ,din moment ce fiecare individ este unic, desigur ca vor exista tot atatea gusturi pentru fiecare in parte,atunci de ce sa nu iubim la fiecare ceea ce gasim atragator!
Sus
mumu
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Vin Sep 09, 2005 1:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

tu ai scris cred, mai mult ceea ce iti doresti nu ceea ce te-ar innebuni... ca daca ai gasi unul calitatile de mai sus care sa stie sa te faca sa-ti pierzi capul, atunci te asigur ca ai uita de toate calitatile descrise de tine... asa sant femeile lasate pe pamant... n-avem ce face...
ce iti doresti tu este frumos si normal dar practica e putin diferita...
vera
Civilian

Data înscrierii: 13 Iul 2005

MesajTrimis: Vin Sep 09, 2005 1:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

(raspuns pentru mumu)
- Cand stai mai prost la capitolul finante:
cu bani
cu masina
- Cand ai bani:
cu buci
simpatici si pontoshi,
cu mushci,
putin perversi si smecherasi
frumosi
- Cand n-ai nimic:
destul de destepti incat sa le domine
- Oricand:
si care stiu sa le ia mintile si sa faca treba buna la asternut...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
mumu
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Vin Sep 09, 2005 4:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

vera...
raspunsul tau depaseste nivelul meu de inteligentza... n-am inteles nimic... deci care e subiectul si predicatul in frazele tale? Sad
imi cer scuze dar chiar nu inteleg...
mona
Crazy

MesajTrimis: Vin Sep 09, 2005 6:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu am crezut ca din cauza oboselii nu inteleg , dar se pare ca mai sunt si altii !
Scuze pt offtopic !
Sus
mandy
God like

Data înscrierii: 23 Apr 2005
Locație: mama `reaqu

MesajTrimis: Vin Sep 09, 2005 7:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

... maybe vera vrea sa spuna ca o tipa care sta naspa cu finantele isi doreste unu`cu bani si masina .... una care are bani vrea unu`aratos ... etc. ...sau nu ? Rolling Eyes
mona
Crazy

MesajTrimis: Vin Sep 09, 2005 8:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Doresc sa contrazic “sexul frumos”,
Care-i privește pe barbați cu ura,
Considerând ca n-au nici un folos,
Fiindca-s vicioși peste masura :
Ca sînt bețivi și-apoi scandalagii,
Ca leafa când o iau, n-o pun pe masa,
Ca-s cartofori bolnavi și tablagii,
Ca unii mai lipsesc și nopți de-acasa…
……………………………………..
Așa ca voi veni cu-o explicație,
Încât ma simt chiar tare ofensat,
Ca-i vorba de a noastra reputație
Și de onoarea oricarui barbat :
Stimate Doamne, nimic nu-i perfect,
Deci înțelegem, ca sântem maturi,
Printre barbați, mai e câte-un...defect,
Ca și padurea are uscaturi;
Daca doriți s-aveți “barbat model”,
Care nu bea și nici nu chefuiește,
Care nu intra în nici un bordel,
Și nopțile din pat nu le lipsește,
Un individ ce banii nu-și arunca
La carți, barbut, sau doar sa-i prapadeasca,
Ce nu manânca doar fripturi și șunca,
Și care n-a pus limba pe Feteasca (!)…..
Puteți sa-l cautați pân’ obosiți !...
Credeți-ma ca nu fac bașcalie,
În doua locuri poate ca-l gasiți:
La casa de nebuni, sau….pușcarie!

Valeriu Cercel .
Sus
mumu
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Sâm Sep 10, 2005 12:59 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

frumos ... e dulce tare... Very Happy
mitrutz
Generalu' Rommel

Data înscrierii: 11 Mar 2005
Locație: www.atlabs.ro

MesajTrimis: Sâm Sep 10, 2005 4:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

iar generalizati !
ca sa gasiti raspuns va trebui sa luati cazuri particulare....

in caz contrar o sa dureze discutia...cateva sute de pagini fara nici o concluzie...
dar claudiu (cred ca) nu se supara.. mai are ceva spatiu pe hdd-ul serverului Laughing
Marian Stanoiu
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Sâm Sep 10, 2005 5:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Muoamaa...imi vine sa ma pup singur...ce "bun" am fost ca am lansat subiectul asta:))...Eram doar "o târä" modest:))
Adevarul e ca..in general...femeile se uita dupa unul exact asa cum il descria Mitrutz..dar..ajungand in extrema cealalta,cred ca mai sunt si exceptii (pe cale de disparitie ca dinozaurii),care pot infirma "regula"..
Daca tu.,adica o EA...ai de ales intre 2...
Unul cu bani,casa,masina,vila.....dar uratel...si ul altul frumusel foc dar..cu o situatie modesta..ce ai alege?!
Sus
mitrutz
Generalu' Rommel

Data înscrierii: 11 Mar 2005
Locație: www.atlabs.ro

MesajTrimis: Sâm Sep 10, 2005 6:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

banii nu sunt totul. conteaza sa vrei sa-i faci si sa stii cum.
toti avem nevoie de ei pt satisfacerea diverselor nevoi

dar nu trebuie sa ne ghidam dupa factorul bani in momentul alegerii de care vorbeam
ce le innebuneste pe femei ? ...repet: depinde de femeie !
cand o sa gasiti rapunsul la intrebarea generela ...fac cinste !

eu as alege tipa cu care sa ma simt..eu.
de fapt am si ales-o.

e pe aci pe forum si ea..
mona
Crazy

MesajTrimis: Dum Sep 11, 2005 6:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Marian , un aspect placut( frumusel cum zici tu ) o sa-ti de-a sansa apropierii mai usoare de o fata, dar nu numai aspectul tau va pastra acea fata langa tine.
Sus
Marian Stanoiu
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Lun Sep 12, 2005 11:13 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mona a scris:
Marian , un aspect placut( frumusel cum zici tu ) o sa-ti de-a sansa apropierii mai usoare de o fata, dar nu numai aspectul tau va pastra acea fata langa tine.

Mona..nici nu am zis asa ceva ca doar aspectul va tine pe cineva la tine.Asta cu "infatisarea" e doar o mica parte din "lipici".. Wink
Mona tu..ce ai alege intre cele 2 variante de mai sus?!?..unul cu bani...dau uratele sau...?Varianta "b"?!
Din ceea ce ziceai mai devreme sa inteleg ca te indrepti catre cel "frumusel"??
Sus
kix
Cârnat

Data înscrierii: 27 Iun 2005
Locație: C:\WINDOWS\system32>

MesajTrimis: Lun Sep 12, 2005 1:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pe femei le inebuneste ceea ce vor ele Smile . Simplu. Pe fetite le inebuneste ignoranta, dar asta nu mai e valabil pentru femei.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
bllizzard_wizard
Crazy

Data înscrierii: 31 Mai 2005
Locație: Uita-te in spatele tau!

MesajTrimis: Lun Sep 12, 2005 5:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Gandul ca partenerul de viata o inseala.
Le mai inebuneste si faptul ca partenerul de viata se gandste mai mult la servici , meci de fotbal , bere cu baieti si curve decat la ea , etc
RealDream
God like

Data înscrierii: 11 Mar 2004

MesajTrimis: Mar Sep 13, 2005 2:17 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

kix a scris:
Pe femei le inebuneste ceea ce vor ele Smile . Simplu. Pe fetite le inebuneste ignoranta, dar asta nu mai e valabil pentru femei.

Aha, ca mare dreptate ai.
kamy
Fanatic

Data înscrierii: 17 Apr 2005
Locație: tg.jiu - terra

MesajTrimis: Joi Sep 15, 2005 4:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Consideram aceasta intrebare ca avand un raspuns inepuizabil, tocmai pentru ca, din moment ce fiecare individ este unic, desigur ca vor exista tot atatea gusturi pentru fiecare in parte. Nu degeaba se zice ca "gusturile nu se discuta" si cu atat mai mult, am zice noi, atunci cand vine vorba de dragoste. Arta seductiei este una care trebuie cultivata, inteleasa si simtita in cele mai profunde cotloane ale sufletului. Seductia este un instrument ce nu functioneaza in mana unui neavizat. Deci, ce cauta femeile, atunci cand "pun ochii pe cineva" Question

sursa: http://www.old.muresonline.ro/dragoste/femei.asp (sunt aici ceva raspunsuri, dar sunt raspunsuri pe care toata lumea le stie...)

Exclamation La mine... ce sa zic.... nici azi nu stiu ce ma innebuneste, si nu voi afla nici maine...
In fiecare zi ma poate innebunii altceva. si poate ce mi-a placut ieri, nu mai imi place azi.
P.S. : Dar ziua de maine e ceea care ma innebuneste cel mai mult... mereu e un maine... LOL
mumu
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Joi Sep 15, 2005 5:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

kamy a scris:

Exclamation La mine... ce sa zic.... nici azi nu stiu ce ma innebuneste, si nu voi afla nici maine...
In fiecare zi ma poate innebunii altceva. si poate ce mi-a placut ieri, nu mai imi place azi.
P.S. : Dar ziua de maine e ceea care ma innebuneste cel mai mult... mereu e un maine... LOL

asta ma enerveaza la femei
kix
Cârnat

MesajTrimis: Mie Sep 21, 2005 3:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ai dreptate

DOWNLOAD OFERTA!!!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
kamy
Fanatic

Data înscrierii: 17 Apr 2005
Locație: tg.jiu - terra

MesajTrimis: Mie Sep 21, 2005 10:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

kix a scris:
ai dreptate

cine are dreptate? eu sau mumu? LOL
Raius
Rookie

Data înscrierii: 09 Iun 2005

MesajTrimis: Mie Sep 21, 2005 11:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mama...sunteti buni n-am ce zice...pe femeile superficiale pe care le-ati intalnit in viata voastra e posibil sa le impresioneze aspectul sau portofelul dar nu uitati de minunatele femei care pun si suflet...si pun sincer...cam asta am avut de zis...
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Joi Sep 22, 2005 11:32 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

kamy zicea asta "mereu e un maine."..apoi hai sa te contrazic...Exista 1 data in viata cand nu va mai fii maine,deci din start ipoteza asta e gresita si apoi..ce ar fii ca toate femeile ce intra si posteaza la subiectul asta sa ne spuna si cate ceva din propriile trairi si mai putin din carti.
Pana acum singura care a atins subiectul din punct de vedere personal(mai mult sau mai putin),a fost Mona..restul..?!?

Raius..femeile alea minunate care pun suflet,asa cum zici tu..sunt pe cale de disparitie "ca si dinozaurii"(fara nici un fel de legatura elementele asociate)...asa ca atunci cand dai peste o asemenea femeie..PASTREAZ-O!!
Si totusi...."Ce le innebuneste pe femei?"
Sus
kix
Cârnat

MesajTrimis: Joi Sep 22, 2005 1:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Domnule Marian, ati suferit o mare dezamagire de curand ? Smile

Sunt convins ca pana si o "matura", asa numesc niste prieteni fetele din categoria "post-dinosaures", poti sa o atingi la "coarda" sensibila daca iti alegi armele cu grija.

Pana la urma .. toate viseaza Smile ..
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online -> Dragoste & Sex
Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 6

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Anunturi Jocuri
Universitatea "C. Brancusi" Tg-Jiu