Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online Targu-Jiu Online
Comunitatea virtuala a orasului Targu-Jiu si a judetului Gorj

Întrebări frecventeÎntrebări frecvente   CăutareCăutare   Lista membrilorLista membrilor   Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
View last posts
Radio Infinit

Ce ne enerveaza la barbatzi
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online -> Dragoste & Sex
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Bryanna_C
Scorpiuță

Data înscrierii: 18 Dec 2005
Locație: TG-JIU

MesajTrimis: Mar Dec 20, 2005 11:06 pm    Titlul subiectului: Ce ne enerveaza la barbatzi Răspunde cu citat (quote)

Daca tot va intrebati ce va enerveaza la femei,intreb si eu fetele
CE VA ENERVEAZA LA BARBATZI???
mandy
God like

Data înscrierii: 23 Apr 2005
Locație: mama `reaqu

MesajTrimis: Mar Dec 20, 2005 11:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

TOT Twisted Evil
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
RealDream
God like

Data înscrierii: 11 Mar 2004

MesajTrimis: Mar Dec 20, 2005 11:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mandy ce intelegi prin TOT ?
mandy
God like

Data înscrierii: 23 Apr 2005
Locație: mama `reaqu

MesajTrimis: Mie Dec 21, 2005 12:18 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Very Happy .. tot ce fac .. ce zic .. Razz ..
Nu ma enerveaza mai tot ,vroiam doar sa isc controverse Razz .. iti dai seama ca daca m-ar enerva tot as fi .. Blush .. DA` NU-S Very Happy
... poate ca ma enerveaza mai multe chestii la femei decat la barbati (dar nu recunosc Razz )
Revin ... tre` sa formulez Razz ... plus ca tre` sa mai aud si alte pareri .. sa nu-mi sara mie toti in cap Wink
chani
Generalu' Rommel

Data înscrierii: 26 Noi 2005
Locație: lost inside

MesajTrimis: Mie Dec 21, 2005 12:27 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

[off topic] recunosc io Very Happy da hai dincolo la topic

asa...... si pe mine ma oftica multe la barbati Laughing Laughing ca dispera cand stam 10 ore in baie, asa..... ca una zicem si alta facem Laughing de ce sa ii oftice io nu stiu ca doar e ceva normal Laughing de parca nu pentru ei ne aranjam Idea
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
Bryanna_C
Scorpiuță

MesajTrimis: Mie Dec 21, 2005 12:31 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu am un fix,sa ziceam asa cu astia care rezolva totul prin pumni!
Nu inteleg cum pot ridica mana la o femeie?
chani
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Mie Dec 21, 2005 1:03 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

astia sunt oameni bolnavi , Wink oameni complexati , saracii de ei , asta e Wink spitalu de nebuni nu e acasa Laughing
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
FireEyes
Generalu' Rommel

Data înscrierii: 02 Sep 2003
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie Dec 21, 2005 1:47 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ma ofer voluntar;) Ce va enerveaza la FireEyes ? Razz
InaFlor
God like

Data înscrierii: 16 Sep 2005
Locație: mereu undeva

MesajTrimis: Mie Dec 21, 2005 8:50 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Fire, daca zic ce ma enerveaza la tine nu o sa aiba deloc legatura cu ce ma enerveaza la restul barbatilor... Sad La tine ma enerveaza atitudinea de "fata" pe care o ai pe forum si faptul ca te prefaci a fi superficial si multe alte lucruri care nu esti! Chiar crezi ca asta e singurul mod in care poti sa provoci oamenii la discutii?

PS:M-ar mai enerva ceva, dar o sa iti reprosez personal. Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
kix
Cârnat

Data înscrierii: 27 Iun 2005
Locație: C:\WINDOWS\system32>

MesajTrimis: Mie Dec 21, 2005 10:47 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pe mine la FireEyes ma enerveaza ca are Balls in Fire si baga pioneze pe forum ! Smile si atrage si ceilalti iuzari mai micuti si plapanzi in tot felul de discutii care au nexam sirop.
Sper din tot corasonu' sa nu le bage numai din pur interes (apropos de semnatura).
.. Nu-l vad ca "fetitza" .. Smile .. precum marmoazel Ina Smile... eu il vad gen "Rambo" sau ..pentru unele topicuri chiar "Terminator".
Baiat bun scarba .. Smile dar imi face viata grea ..
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
Bryanna_C
Scorpiuță

MesajTrimis: Mie Dec 21, 2005 12:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mai,eu cred ca pe Fire toata lumea ar trebui sa il "iubeasca"!
Cu cine ne-am mai ciondani noi daca el nu ar mai fi?
Bryanna_C
Scorpiuță

MesajTrimis: Joi Dec 22, 2005 12:39 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Haideti mai fetelor,chiar nu va enerveaza absolut nimic la barbati???
chani
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Joi Dec 22, 2005 12:45 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

depinde de barbati , Wink
ok..mai e si faza cu televizoru cand incepe meciu Laughing ma scoate din sarite ,
fazele de genu .. "unde te duci, cu cine Laughing " mai bine se duc la o bere sau ce au in plan si sa ne lase in pace cand avem si noi chef de stat la barfa Wink
Confused probabil ca mai sunt Laughing
Sus
FireEyes
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Vin Dec 30, 2005 2:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

imi place sa....
dar si sa ...
eventual si sa...
uneori chiar sa ....

so Wink fetele, cum completati randurile de mai sus?
sa vedem daca intelegeti barbatii ! Very Happy
FireEyes
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Vin Dec 30, 2005 2:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Bryanna_C a scris:
Haideti mai fetelor,chiar nu va enerveaza absolut nimic la barbati???

Normal ca nu le enerveaza!
Barbatii sunt cei mai buni si nu li se poate reprosa aproape nimic!
Xarautza
God like

Data înscrierii: 05 Noi 2005
Locație: Here

MesajTrimis: Vin Dec 30, 2005 3:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da...da...FireEyes...si marmota...era pe combinatie cu castoru.. Laughing
mumu
Generalu' Rommel

Data înscrierii: 08 Iun 2005
Locație: IS

MesajTrimis: Vin Dec 30, 2005 9:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

chani a scris:
ok..mai e si faza cu televizoru cand incepe meciu Laughing ma scoate din sarite ,
fazele de genu .. "unde te duci, cu cine Laughing " mai bine se duc la o bere sau ce au in plan si sa ne lase in pace cand avem si noi chef de stat la barfa Wink

hai ma... dar tu cum ai vrea sa fie?
Stiu ca femeile prefere ca barbatul sa fie barbat insa specia aceea care nu iubeste fotbalul nu se poate numi barbat Very Happy
Bryanna_C
Scorpiuță

MesajTrimis: Sâm Dec 31, 2005 5:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

La "imi place sa" domnule Fire ar fi perfecta continuarea "stresez lumea-de preferinta femei..... Exclamation
chani
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Mie Ian 04, 2006 11:20 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mumu a scris:
chani a scris:

hai ma... dar tu cum ai vrea sa fie?
Stiu ca femeile prefere ca barbatul sa fie barbat insa specia aceea care nu iubeste fotbalul nu se poate numi barbat Very Happy

sa nu exagereze cu uitatul la meciuri , dohhh....

Very Happy gresesti , tot barbat se numeste , numai ca nu se omoara cu uitatul la 30 de "dastepti" sau mai multi, care alearga dupa o minge, in fine Idea tot timpul exista ceva la barbati care ne enerveaza .....
Sus
Luiza
God like

Data înscrierii: 21 Aug 2003

MesajTrimis: Mie Ian 04, 2006 12:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cand sunt GELOSI ! Mad Mad Mad Mad
chani
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Mie Ian 04, 2006 12:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Luiza a scris:
cand sunt GELOSI ! Mad Mad Mad Mad

poate ca au totusi motive ..nu crezi ? sau te referi la cei care sunt gelosi fara motiv ......ei bine ..atunci se numesc paranoici si nu merita bagati in seama ...mai bine zis trebuie trimisi la plimbare Wink
Sus
Luiza
God like

MesajTrimis: Mie Ian 04, 2006 2:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai .. nu stiu .. la inceput hai sa zici ca e gelos cu motiv da` p`urma.. insista cu aceiasi chestie cand nu e asa Mad Mad
i hate that !!
RealDream
God like

MesajTrimis: Mie Ian 04, 2006 3:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca insista pe o anumita chestie inseamna ca are intr-adevar un motiv intemeiat. Daca nu este asa iti va fi foarte usor sa-i arati/demonstrezi ca nu are de ce sa fie gelos.
chani
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Mie Ian 04, 2006 5:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Luiza a scris:
pai .. nu stiu .. la inceput hai sa zici ca e gelos cu motiv da` p`urma.. insista cu aceiasi chestie cand nu e asa Mad Mad
i hate that !!

pai se gandeste ca poate mai apar ..motive, mi se pare normal sa fie neincrezator din moment ce e patit Wink
Very Happy , hai ca si tu ai face la fel , l-ai stresa putin la cap pana sa te lamuresti , Wink

Citat:
Daca nu este asa iti va fi foarte usor sa-i arati/demonstrezi ca nu are de ce sa fie gelos.

hmm, depinde cat de incapatanata este persoana respectiva ....totusi ..nu cred ca este chiar asa de usor , mai ales daca a dezvoltat o obsesie pentru lucrul respectiv .
Sus
Luiza
God like

MesajTrimis: Mie Ian 04, 2006 6:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

hm ..
pai faza e ca nu ii dau motive sa fie gelos insa Mad are o teama pe care io nu pricep de ce o are .. Question parca in fiecare baiat vede un posibil rival , mi se pare deja ridicol .. Hmm Ummm Nu te ascult
chani
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Mie Ian 04, 2006 7:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Luiza a scris:
hm ..
pai faza e ca nu ii dau motive sa fie gelos insa Mad are o teama pe care io nu pricep de ce o are .. Question parca in fiecare baiat vede un posibil rival , mi se pare deja ridicol .. Hmm Ummm Nu te ascult

Very Happy schimba-ti si tu avataru Laughing
pai e obsedat ...aa ... nik grav Laughing spune-i si lui asta.. in fine , barbatii ...... Very Happy
Sus
RealDream
God like

MesajTrimis: Mie Ian 04, 2006 10:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Luiza a scris:
hm ..
pai faza e ca nu ii dau motive sa fie gelos insa ...

insa .. nu tu ziceai acum vreo 2-3 saptamani intr-un post ca esti mai speciala? ... speciala in a gresi? poate asa ca ai fost asa speciala si cu respectivul daca e asa gelos. Oricum ceea ce zici tu nu mi se pare a fi o relatie atata timp cat lipseste increderea.
Luiza
God like

MesajTrimis: Joi Ian 05, 2006 1:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

chani , l-am schimbat Razz

RealDream Wink speciala nu in relatzia asta .. eram vba atunci de cu totul altceva .. si acuma relatia sa zic abia incepe Smile si presupun ca si d-asta e lipsa asta de incredere .. Confused in fine Very Happy
Bryanna_C
Scorpiuță

MesajTrimis: Vin Feb 17, 2006 4:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Normal ca esti speciala.....se vede dupa poza de pe avatar......
mumu
Generalu' Rommel

Data înscrierii: 08 Iun 2005
Locație: IS

MesajTrimis: Sâm Feb 18, 2006 11:43 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

e drept ca exista si paranoiaci... si din pacate is cam multi...
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online -> Dragoste & Sex
Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 4

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Anunturi Jocuri
Universitatea "C. Brancusi" Tg-Jiu