| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
essenza Civilian
Data înscrierii: 21 Oct 2005 Mesaje: 12
|
Trimis: Mar Apr 11, 2006 8:09 am Titlul subiectului: Ce parere aveti despre revista ghid TG-JIU - ZERO KILOMETRI? |
|
|
| ZERO KILOMETRI - primul si singurul ghid informativ cultural din Tg-Jiu. |
|
| Sus |
|
 |
DeeJay God like

Data înscrierii: 04 Sep 2005 Mesaje: 580 Locație: un loc cu verdeatza si lumina
|
Trimis: Mar Apr 11, 2006 10:25 am Titlul subiectului: |
|
|
probabil ca s-a vrut ceva de genul "pagini aurii in gorj" ... in cazul asta trebuie MUUUUUULT diversificata si nu numai cu firmele care platesc. trebuie impartita pe sectiuni si acolo mentionati si cei care nu platesc ... bineinteles, cei care au dat bani sa aiba module publicitare. deocamdata este o revista publicitara si nu cred ca poate captiva pe cineva sa o deschida de mai multe ori. _________________
Why am I dying to live if I'm just living to die? |
|
| Sus |
|
 |
PopeYe God like

Data înscrierii: 22 Iun 2005 Mesaje: 532 Locație: In Fata monitorului
|
Trimis: Mar Apr 11, 2006 11:55 am Titlul subiectului: |
|
|
aaaaaAA ce e asta...?? _________________ ******************************************
 |
|
| Sus |
|
 |
DeeJay God like

Data înscrierii: 04 Sep 2005 Mesaje: 580 Locație: un loc cu verdeatza si lumina
|
Trimis: Mar Apr 11, 2006 12:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
e o revista (sau chiar brosura) cu module de publicitate pentru diferite firme din Gorj. www.zerokilometri.ro _________________
Why am I dying to live if I'm just living to die? |
|
| Sus |
|
 |
essenza Civilian
|
Trimis: Mar Apr 11, 2006 1:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
probabil nu ai vazut ultimele numere
au aparut si reportaje
| DeeJay a scris: | | probabil ca s-a vrut ceva de genul "pagini aurii in gorj" ... in cazul asta trebuie MUUUUUULT diversificata si nu numai cu firmele care platesc. trebuie impartita pe sectiuni si acolo mentionati si cei care nu platesc ... bineinteles, cei care au dat bani sa aiba module publicitare. deocamdata este o revista publicitara si nu cred ca poate captiva pe cineva sa o deschida de mai multe ori. |
|
|
| Sus |
|
 |
holograma Crazy

Data înscrierii: 29 Mar 2006 Mesaje: 445 Locație: undeva cu burta la soare
|
Trimis: Mar Apr 11, 2006 4:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
essenza, vad ca stii destul de multe despre aceasta revista publicitara.
Care sunt preturile practicate, pentru prima pagina, ultima, cm2 si asa mai departe!
Mai are mult pana la 7 seri sau Clubin Mag. Eu nu am vazut nici o referire la un concert, nici macar la cel al lui Bacio..nu spune nimic despre un atist...ceva...local...sau national...nici macar international.
Parearea mea este ca urmareste doar interese finaciare de nivel mic. Sunt oameni cu initiativa, dar copiaza ideea cam tarziu. Nu trebuie sa auba numai reclama, trebuie sa aiba si informatie...tu o rasfoiesti pentru informatie, nu pentru reclama....! |
|
| Sus |
|
 |
essenza Civilian
|
Trimis: Dum Feb 10, 2008 6:49 pm Titlul subiectului: www.zerokilometri.ro |
|
|
| tot ce vrei din Tg-Jiu !!!!!!![b][/b] |
|