| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
InaFlor God like

Data înscrierii: 16 Sep 2005 Mesaje: 547 Locație: mereu undeva
|
Trimis: Lun Ian 16, 2006 6:46 am Titlul subiectului: Ce vreau sa ma fac cand o sa cresc mare... |
|
|
Stiu ca majoritatea suntem "mari" deja... si ca multi aveti si o slujba... dar eu ma refer la acele vise, acelele idei pe care le avem in copilarie. Ce ati vrut sa deveniti, ce ati sperat si mai ales CE ATI REALIZAT si cat de impliniti va simtiti?
Cei care inca mai construim la viitoarea noastra cariera putem si noi sa povestim... Sunt sigura ca fiecare are povestea lui interesanta despre cand dorea sa fie politist, doctor, aviator etc...
Sa incep eu: in frageda mea pruncie visam sa ma fac militian... Bine ca nu mi-a reusit!  _________________ "Anyone who can appease a man's conscience can take his freedom away from him." |
|
| Sus |
|
 |
DeeJay God like

Data înscrierii: 04 Sep 2005 Mesaje: 580 Locație: un loc cu verdeatza si lumina
|
Trimis: Lun Ian 16, 2006 3:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu cand eram mic (gradinita) ma gandeam cu mama draq sa fac, ca atunci cand voi fi mare, sa fac rost de bani fara sa muncesc ... evident ... nu am reusit ... precizez ca inca mai caut o modalitate _________________
Why am I dying to live if I'm just living to die? |
|
| Sus |
|
 |
InaFlor God like

|
Trimis: Lun Ian 16, 2006 4:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
... si eu care ma gandeam intr-o vreme sa ma fac miner... Ce lume! Si cam ce modalitati sau dovedit un esec... tind sa cred ca in minunata noastra tara multi au aceleasi nazuinte, iar tu ai ocazia sa ii scapi de eforturi inutile?  _________________ "Anyone who can appease a man's conscience can take his freedom away from him." |
|
| Sus |
|
 |
alintm Experienced

Data înscrierii: 28 Dec 2005 Mesaje: 111 Locație: Timisoara si Bumbesti-Jiu
|
Trimis: Lun Ian 16, 2006 6:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu vroiam sa ma fac . .. . . ..
am uitat, ce pacat . . . . . .
lasa ca poate iti pun o pila pe aici pe la noi
ne-ar prinde bine un reporter, care sa faca munca a grea
dk te intereseaza, stii cum sa dai de mine si poate pun o vb buna pentru tine, a si e platita munca,
iti doresc numai bine
eu cand eram mic vroiam sa fiu politist, dar asta e dk nu am trecut de testul oftamologic _________________ PE LA TIMISOARA CITY, IMPREUNA CU BAIETI BUNI SI BAIETI DERBEDEII |
|
| Sus |
|
 |
RealDream God like

Data înscrierii: 11 Mar 2004 Mesaje: 795
|
Trimis: Lun Ian 16, 2006 7:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
sincer imi pare rau pentru tine... ca minte ai de politist cred ca testul de vedere e singurul pe care l-ai picat
btw, reluam subiectele? ca asta a mai fost
eu voiam sa ma fac marinar
acum ma gandesc la o viata de cosmonaut ca ma cam droghez .. si plutesc asa ..... _________________ Ceea ce te face acum sa razi.. te va face mai tarziu sa plangi  |
|
| Sus |
|
 |
InaFlor God like

|
Trimis: Lun Ian 16, 2006 8:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
RealDream, imi pare rau daca repet cumva acest subiect... Sunt mai noua decat tine si nu imi amintesc sa il mai fi vazut. O sa intreb un admin si, cu acceptul vostru, se poate sterge! _________________ "Anyone who can appease a man's conscience can take his freedom away from him." |
|
| Sus |
|
 |
kix Cârnat

Data înscrierii: 27 Iun 2005 Mesaje: 772 Locație: C:\WINDOWS\system32>
|
Trimis: Lun Ian 16, 2006 9:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu am vrut sa ma fac :
popa - pe la 5 ani
sofer pe raba - intre 6-10 ani
somer - 10-18 ani
musafir - 18-30 ani
pensionar 30 - xx ani _________________ Componente Calculatoare
DOWNLOAD OFERTA!!! |
|
| Sus |
|
 |
alintm Experienced

Data înscrierii: 28 Dec 2005 Mesaje: 111 Locație: Timisoara si Bumbesti-Jiu
|
Trimis: Mar Ian 17, 2006 3:34 am Titlul subiectului: |
|
|
incepe sa fie funny  _________________ PE LA TIMISOARA CITY, IMPREUNA CU BAIETI BUNI SI BAIETI DERBEDEII |
|
| Sus |
|
 |
mumu Generalu' Rommel

Data înscrierii: 08 Iun 2005 Mesaje: 1692 Locație: IS
|
Trimis: Mie Ian 18, 2006 12:38 am Titlul subiectului: |
|
|
   ce belea esti... musafir auzi
Pana la urma ai ajuns musafir?
eu vroiam sa ma fac taximetrist
ca am ajns inginer... nu e mare diferentza.. stiu doctori care ajug taximetristi... pa ce prensentimete aveam. Incep sa ma cred Mudava _________________ un iz de moldovean....
 |
|
| Sus |
|
 |
|