Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online Targu-Jiu Online
Comunitatea virtuala a orasului Targu-Jiu si a judetului Gorj

Întrebări frecventeÎntrebări frecvente   CăutareCăutare   Lista membrilorLista membrilor   Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
View last posts
Radio Infinit

Ce vreau sa ma fac cand o sa cresc mare...

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online -> BLog
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
InaFlor
God like

Data înscrierii: 16 Sep 2005
Locație: mereu undeva

MesajTrimis: Lun Ian 16, 2006 6:46 am    Titlul subiectului: Ce vreau sa ma fac cand o sa cresc mare... Răspunde cu citat (quote)

Smile Stiu ca majoritatea suntem "mari" deja... si ca multi aveti si o slujba... dar eu ma refer la acele vise, acelele idei pe care le avem in copilarie. Smile Ce ati vrut sa deveniti, ce ati sperat si mai ales CE ATI REALIZAT si cat de impliniti va simtiti?
Cei care inca mai construim la viitoarea noastra cariera putem si noi sa povestim... Smile Sunt sigura ca fiecare are povestea lui interesanta despre cand dorea sa fie politist, doctor, aviator etc...
Very Happy Sa incep eu: in frageda mea pruncie visam sa ma fac militian... Laughing Bine ca nu mi-a reusit! Ufff
DeeJay
God like

Data înscrierii: 04 Sep 2005
Locație: un loc cu verdeatza si lumina

MesajTrimis: Lun Ian 16, 2006 3:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu cand eram mic (gradinita) ma gandeam cu mama draq sa fac, ca atunci cand voi fi mare, sa fac rost de bani fara sa muncesc ... evident ... nu am reusit ... precizez ca inca mai caut o modalitate

Why am I dying to live if I'm just living to die?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
InaFlor
God like

MesajTrimis: Lun Ian 16, 2006 4:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Laughing ... si eu care ma gandeam intr-o vreme sa ma fac miner... Laughing Ce lume! Si cam ce modalitati sau dovedit un esec... tind sa cred ca in minunata noastra tara multi au aceleasi nazuinte, iar tu ai ocazia sa ii scapi de eforturi inutile? Wink
alintm
Experienced

Data înscrierii: 28 Dec 2005
Locație: Timisoara si Bumbesti-Jiu

MesajTrimis: Lun Ian 16, 2006 6:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu vroiam sa ma fac . .. . . ..
am uitat, ce pacat . . . . . .
lasa ca poate iti pun o pila pe aici pe la noi
ne-ar prinde bine un reporter, care sa faca munca a grea
dk te intereseaza, stii cum sa dai de mine si poate pun o vb buna pentru tine, a si e platita munca,
iti doresc numai bine
eu cand eram mic vroiam sa fiu politist, dar asta e dk nu am trecut de testul oftamologic
RealDream
God like

Data înscrierii: 11 Mar 2004

MesajTrimis: Lun Ian 16, 2006 7:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sincer imi pare rau pentru tine... ca minte ai de politist Smile cred ca testul de vedere e singurul pe care l-ai picat Sad

btw, reluam subiectele? ca asta a mai fost Idea

eu voiam sa ma fac marinar Smile

acum ma gandesc la o viata de cosmonaut ca ma cam droghez .. si plutesc asa .....
InaFlor
God like

MesajTrimis: Lun Ian 16, 2006 8:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

RealDream, imi pare rau daca repet cumva acest subiect... Sunt mai noua decat tine si nu imi amintesc sa il mai fi vazut. O sa intreb un admin si, cu acceptul vostru, se poate sterge!
kix
Cârnat

Data înscrierii: 27 Iun 2005
Locație: C:\WINDOWS\system32>

MesajTrimis: Lun Ian 16, 2006 9:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu am vrut sa ma fac :

popa - pe la 5 ani

sofer pe raba - intre 6-10 ani

somer - 10-18 ani

musafir - 18-30 ani

pensionar 30 - xx ani
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
alintm
Experienced

Data înscrierii: 28 Dec 2005
Locație: Timisoara si Bumbesti-Jiu

MesajTrimis: Mar Ian 17, 2006 3:34 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha
incepe sa fie funny Razz
mumu
Generalu' Rommel

Data înscrierii: 08 Iun 2005
Locație: IS

MesajTrimis: Mie Ian 18, 2006 12:38 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

HahahaHahahaHahahaHahaha ce belea esti... musafir auzi Hahaha
Pana la urma ai ajuns musafir?

eu vroiam sa ma fac taximetrist
ca am ajns inginer... nu e mare diferentza.. stiu doctori care ajug taximetristi... pa ce prensentimete aveam. Incep sa ma cred Mudava
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online -> BLog
Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Anunturi Jocuri
Universitatea "C. Brancusi" Tg-Jiu
Happy Hosting to you!