| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Well Civilian

Data înscrierii: 29 Mar 2006 Mesaje: 22 Locație: www.livehotels.ro
|
Trimis: Mie Apr 05, 2006 12:25 pm Titlul subiectului: Chiar nu aveti ce scrie? (despre www.livehotels.ro) |
|
|
Chiar nu aveti ce scrie? (despre www.livehotels.ro).
Cum il vedeti ? |
|
| Sus |
|
 |
warchief Crazy

Data înscrierii: 19 Ian 2006 Mesaje: 306 Locație: cu cortu'
|
Trimis: Mie Apr 05, 2006 12:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
pareri sincere. e mult prea simplut pentru ce vrea sa fie. ideea e faina.
incearca sa-ti faci un template sau gaseste unu' si dup-aia aplica-l. si gandeste-te si la ceva grafica mai rasarita, ca deh, imaginea e totu'.
later edit: uita-te pe www.visitdenmark.com. e un site superb dupa mine. da-i pe accomodations sa vezi partea de cazare cum au facut-o. si inca odata, ideea e super faina. succes! _________________ Doing nothing is very hard to do...you never know when you're finished.
-- Leslie Nielsen |
|
| Sus |
|
 |
Well Civilian

|
Trimis: Joi Apr 27, 2006 7:12 am Titlul subiectului: |
|
|
| Acum care ar fi parerea ta despre noul "look"? |
|
| Sus |
|
 |
Well Civilian

|
Trimis: Mie Iun 14, 2006 2:41 pm Titlul subiectului: Pentru toti proprietarii de hotel, pensiune, ... |
|
|
Pubicitate si rezervari gratuite pana la 1 sept 2006, pentru toti proprietarii de spatii de cazare din Romania pe LiveHotels _________________ www.livehotels.ro - Cazare in Romania |
|
| Sus |
|
 |
lupul_alb Civilian

Data înscrierii: 06 Iul 2007 Mesaje: 12
|
Trimis: Joi Iul 12, 2007 1:44 pm Titlul subiectului: ce e cu forumul ala ? |
|
|
pagina ta are si un forum ? adica ceea ce e acolo nu prea seamana cu ce inteleg eu prin forum al unui site !
parerea mea e ca-ti face o antireclama severa _________________ "daca totul merge bine inseamna ca ceva merge prost" |
|
| Sus |
|
 |
|