| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
bog_tom Aspirant

Data înscrierii: 09 Iun 2005 Mesaje: 53 Locație: NJ
|
Trimis: Joi Iun 09, 2005 7:07 pm Titlul subiectului: Cu si despre Pandurii Tg Jiu |
|
|
Ce parere aveti de echipa locala ? Reusim sa promovam ? Mai e doar un meci.... In cazul promovarii, vom reusi sa ne mentinem in prima divizie ?
Stie cineva daca Pandurii are un site web ? Daca nu, este cineva pasionat sa construiasca asa ceva ? Poate chiar cineva din galerie ...
Am deschis discutia .... astept pareri/sugestii _________________
well done...
Bogdan Toma
Romanian phpBB online community site |
|
| Sus |
|
 |
mitrutz Generalu' Rommel

Data înscrierii: 11 Mar 2005 Mesaje: 2358 Locație: www.atlabs.ro
|
|
| Sus |
|
 |
bog_tom Aspirant

|
Trimis: Joi Iun 09, 2005 7:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
| mitrutz a scris: | bun venit in randurile comunitatii noastre !
vad ca ai batut cale lunga tocmai din NJ .. |
via Claudiu
ai dreptate.. eu am folosit un titlu mai general (eventual se pot uni cele 2 subiecte) _________________
well done...
Bogdan Toma
Romanian phpBB online community site |
|
| Sus |
|
 |
mitrutz Generalu' Rommel

|
|
| Sus |
|
 |
bog_tom Aspirant

|
|
| Sus |
|
 |
claudiu Site Admin

Data înscrierii: 29 Ian 2003 Mesaje: 1194 Locație: /dev/null
|
Trimis: Vin Iun 10, 2005 6:21 am Titlul subiectului: |
|
|
Asta voiai sa mi-o spui mie, eu am facut si la mine e tinut forumul Inca nu am pus addons, dar ca tot faci parte din phpbb romania... o sa te mai intreb de niste addons pe care sa merg la sigur... _________________ Claudiu Cismaru
Network/System Administrator, Software Developer |
|
| Sus |
|
 |
perropuntaso Civilian

Data înscrierii: 23 Iul 2005 Mesaje: 11 Locație: canal #pandurii
|
Trimis: Sâm Iul 23, 2005 2:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
re lume...se pare ca am mai deschis si eu un alt subiect despre pandurii:D nu am vazut .... |
|
| Sus |
|
 |
DoRyN Aspirant
Data înscrierii: 04 Aug 2005 Mesaje: 48 Locație: pe drum
|
Trimis: Joi Aug 04, 2005 10:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
Hai urmeaza sfatul lui bog_tom ca e un "guru" in domeniu
Uite ca si promovaram, insa vad ca pandurii.com e in acelasi stadiu ca acum 1 luna. Pacat.
Pentru cei interesati (mai ales Pacala din Canada) voi incerca sa retransmit meciurile Pandurilor pe internet. In timpul meciurilor incercati aici.
P.S.: Dupa link-ul catre phpbb.ro, e cam veche versiunea asta  |
|
| Sus |
|
 |
mitrutz Generalu' Rommel

|
|
| Sus |
|
 |
DoRyN Aspirant
|
Trimis: Joi Aug 04, 2005 10:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
| mitrutz a scris: | bun gasit Dorin !
ne bucuram sa te avem printre noi ! |
Ohh, bine va gasii  |
|
| Sus |
|
 |
DoRyN Aspirant
|
Trimis: Joi Aug 04, 2005 10:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
In timp ce scriam mesajul anterior am vazut la TV prezentarea lotului si anuntarea obiectivului echipei: Participarea in cupele europene
Sandoi nu era prea incantat. |
|
| Sus |
|
 |
perropuntaso Civilian

|
Trimis: Joi Aug 04, 2005 10:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
DoRyN am vazut si eu site ul pandurii.com dar cred ca cine l-a cumparat a facut-o numai pt revanzare...cum au facut si cu pandurii.ro am inteles ca l-a preluat recumparat clubul si se va ocupa noul director de marketing bogdan tudor de promovarea imagini clubului...o sa ia bani grei ala de la club
apropo spune ne mai multe in legatura cu trasmiterea meciurilor mai ales pentru cei plecati din tzara ...ok cius! |
|
| Sus |
|
 |
saurian Generalu' Rommel

Data înscrierii: 27 Apr 2005 Mesaje: 2021 Locație: pe-aci prin Gorj
|
Trimis: Vin Aug 05, 2005 1:14 am Titlul subiectului: |
|
|
Incep sa cred ca echipa pandurii o sa intre intr-un imens... rahat. Firma asta care se ocupa de imagine si miscarile pe care le-a facut conducerea clubului par cam aiuristice. Nu tu jucatori de divizia A calumea, nu tu promovare, nimic-nimic...
Tare mi-e teama ca nu cumva peste vreo luna sa incepem din nou sa ne gandim la divizia B _________________ Membru de onoare al Asociatiei Romane de Frecat Menta |
|
| Sus |
|
 |
DoRyN Aspirant
|
Trimis: Vin Aug 05, 2005 12:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
| perropuntaso a scris: |
apropo spune ne mai multe in legatura cu trasmiterea meciurilor mai ales pentru cei plecati din tzara ...ok cius! |
Vezi detalii aici.
In general pentru cei plecati se retransmit pe internet meciurile transmise de posturile radio sau TV. In sezonultrecut au fost retransmise meciurile Universitatii Craiova, anul asta vor fi retransmise si meciurile Pandurilor, dar cum vad ca tu tii cu Dinamo
Aha, acum am vazut site-ul tau, postasei mai demult parca un mesaj pe OLS, ai primit MP-ul meu ??? |
|
| Sus |
|
 |
perropuntaso Civilian

|
Trimis: Vin Aug 05, 2005 2:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
Aha, acum am vazut site-ul tau, postasei mai demult parca un mesaj pe OLS, ai primit MP-ul meu ???[/quote]
asa este am postat si pe acolo dar nu imi aduc aminte de vreun mail...de pe ce adresa l-ai trimis...mai dai send o data pandurii@gmail.com
Dinamo este echipa preferata de mic...asa cum pt multi este craiova,steaua,rapid...etc si sunt din tg jiu acuma ce sa facem...daca atunci cand eram mici nu erau pàndurii in A...ne impartim cum se poate..  |
|
| Sus |
|
 |
DoRyN Aspirant
|
Trimis: Sâm Aug 06, 2005 12:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Impact in Gorj a scris: | Desi oficial nu e reprezentata pe Internet,
Echipa Pandurii are sase site-uri neoficiale
În ciuda zgarceniei reprezentantilor clubului Pandurii care au refuzat in ultimii ani sa lanseze un site al echipei de fotbal, fanii si-au facut timp liber si au lansat pe web pagini ale pandurilor. Informatii despre echipa se gasesc cu duiumul pe Internet. Însa au fost si entuziasti care au considerat ca Pandurii merita mai mult. Astfel au aparut sase site-uri, nu foarte cunoscute, dar care sunt destinate in exclusivitate echipei. Cel mai vechi este www.panduriifc.as.ro, site care in ultima perioada nu a mai functionat. O alta pagina web este www.panduriitgj.go.ro. Aceasta este abia la inceput si momentan nu prezinta decat un interviu cu antrenorul Emil Sandoi, interviu realizat, insa, de un cotidian regional si republicat de cel ce a realizat site-ul.
O alta pagina web pe aceeasi tema se gaseste la adresa http://cs-pandurii.tk - un site slab realizat, insa, care nu contine inca informatii despre echipa. Cat despre http://cs-pandurii.xhost.ro, nu se pot spune prea multe pentru ca deocamdata este in constructie.
Cel mai bine realizat site destinat echipei este www.pandurii.tk. Aici se pot gasi cele mai ample informatii de pe web referitoare la Pandurii, clasamente, fotografii si chiar sondaje.
De asemenea, special pentru echipa gorjeana a fost cumparat un domeniu web si realizat site-ul http://pandurii.diviziaa.com/ care le depaseste in complexitate, informatii si grafica pe toate celelalte.
Ramane de vazut daca si cei ce se ocupa de imaginea si promovarea echipei vor urma exemplul celor ce iubesc cu adevarat Pandurii. |
Trist dar adevarat, poate ar trebui cineva sa faca ceva in acest sens. Promit sprijin.
Cat despre "De asemenea, special pentru echipa gorjeana a fost cumparat un domeniu web si realizat site-ul http://pandurii.diviziaa.com/ care le depaseste in complexitate, informatii si grafica pe toate celelalte" este usor nereal, acela fiind un subdomeniu al domeniului extrem de complex diviziaa.com, deci nu este cumparat special pentru Pandurii, de aceea cred ca reporterul s-a speriat de complexitatea site-ului  |
|
| Sus |
|
 |
mitrutz Generalu' Rommel

|
|
| Sus |
|
 |
saurian Generalu' Rommel

|
Trimis: Dum Aug 07, 2005 7:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
Dupa cum merg lucrurile la Pandurii, poate ca ar fi mai bine ca intai sa schimbe antrenorul, firma care se ocupa de marketing (nici nu stiu cum dreaq ii mai zice) si abia pe urma sa se gandeasca la site si alte chestii de astea _________________ Membru de onoare al Asociatiei Romane de Frecat Menta |
|
| Sus |
|
 |
perropuntaso Civilian

|
Trimis: Dum Aug 07, 2005 10:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu nu cred ca trebuie sa schimbe antrenorul...firma de marketing sau altceva ...la jucatorii pe care i-au adus la echipa...in ultimele zile ...nu are cum sa se lege jocul daca nu au jucat niciodata impreuna...si poate farul a fot si este o echipa mai buna decat pandurii acuma tre sa recunoastem
site ul ala putem sa-l facem si noi numai sa se ocupe cineva care le are cu site uri ...ma refer la grafica si imaginatie.. |
|
| Sus |
|
 |
saurian Generalu' Rommel

|
Trimis: Mar Aug 09, 2005 8:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu nu sunt microbist infocat. Dar totusi, ma gandeam si eu ca odata cu promovarea trebuiau adusi mai multi jucatori de divizia A.
Pe de alta parte, se baga si o gramada de bani publici in echipa asta. A dat si Primaria Tg-Jiu, mi se pare ca a dat si Consiliul Judetean... Si atata timp cat in Tg-jiu sunt probleme sociale si nu se gasesc bani pentru rezolvarea lor, dar se dau totusi bani publici unei echipe de fotbal, atunci echipa asta trebuie sa aduca performanta ca altfel nu se poate... !!! _________________ Membru de onoare al Asociatiei Romane de Frecat Menta |
|
| Sus |
|
 |
madalin Fanatic

Data înscrierii: 20 Aug 2003 Mesaje: 233 Locație: Tg-Jiu
|
|
| Sus |
|
 |
kix Cârnat

Data înscrierii: 27 Iun 2005 Mesaje: 772 Locație: C:\WINDOWS\system32>
|
Trimis: Joi Aug 18, 2005 12:36 pm Titlul subiectului: nu am idee |
|
|
salutari
in legatura cu site-ul , daca cineva se ofera cu suport ( nevoie disperata de news publishers ) va rog sa-mi trimiteti un pm.
cat despre meciurile de pana acum ..nu sunt microbist dar eu zic sa nu se panicheze nimeni ... 2 meciuri cu echipe care sunt de top in divizia A nu inseamna nimic aproape. hai sa fim seriosi , fericiti sa fim daca Pandurii se va clasa pe un loc 8-12 la finalul campionatului ... obiectivul actual al echipei ( sa joace in cupele europene ) este destul de departe tinand cont de experienta si bugetul echipei . Mai intai incalzirea si dupa aia eventual ... altfel exista riscul de intindere/ruptura musculara  |
|
| Sus |
|
 |
Bossman Civilian

Data înscrierii: 30 Aug 2005 Mesaje: 5
|
Trimis: Mar Aug 30, 2005 11:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ungureanu nu va mai prelua echipa Pandurii Tg. Jiu
Marin Condescu, președintele Consiliului de Administrație al clubului Pandurii Târgu Jiu, a anunțat că Nicolae Ungureanu nu va mai prelua funcția de antrenor al echipei, după demiterea lui Emil Săndoi. Nicolae Ungureanu nu a primit acceptul conducerii FC Caracal, iar potrivit clauzei de reziliere ar trebui să plătească suma de 100.000 de dolari. Contractul cu FC Caracal expiră în 2008. Noul antrenor al echipei Pandurii va fi anunțat cel mai târziu mâine dimineață, printre numele vehiculate numărându-se tehnicienii Ion Marin și Viorel Hizo.
sursa @prosport |
|
| Sus |
|
 |
Ryan Aspirant

Data înscrierii: 01 Sep 2005 Mesaje: 53
|
Trimis: Sâm Sep 03, 2005 2:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cursaru,Falemi si Nita la Pandurii
Fostul golgeter al campionatului și mijlocașul de culoare vor juca în această după-amiază în amicalul cu Jiul, apoi vor semna contracte pe un an.
Cînd și-a dat acordul să antreneze pe Pandurii, antrenorul Viorel Hizo a pus condiția să-i fie aduși 3 jucători. "Altfel, nu mă mai întorc la Tîrgu Jiu!", a avertizat "Dulăul" joi, imediat ce bătuse palma cu președintele Marin Condescu.
Oficialii gorjeni au percutat imediat, iar ieri au convins două dintre țintele lui Hizo să vină în orașul lui Brîncuși. Atacantul Cătălin Cursaru și mijlocașul central Nana Falemi, ambii liberi de contract, au acceptat să îmbrace tricoul alb-albastru pînă vara viitoare, perioadă în care vor încasa cîte 25.000 de dolari, la care se adaugă diferite alte bonusuri. Atît Cursaru, cît și Falemi vor evolua astăzi în amicalul cu Jiul, programat de la ora 17:00 pe arena "Tudor Vladimirescu".
Cel de-al treilea fotbalist solicitat de Hizo și al cărui transfer a fost deja perfectat este Robert Niță. După divorțul de Rapid, produs în vara anului 2004, Niță a jucat o vreme la Gloria Bistrița, apoi a plecat în Grecia, la divizionara secundă Veria. Ieri, atacantul de 28 de ani se afla în București, iar aseară era așteptat să ajungă la Tîrgu Jiu. "M-a sunat nea Viorel și m-a rugat să-l ajut să scape Pandurii de retrogradare. Sper să izbutim împreună", a declarat Robert. Relațiile dintre cei doi n-au fost strălucite în perioada în care activau în Giulești, Niță înțepîndu-l la un moment dat pe tehnician, poreclit "Dulăul": "Nu mor caii cînd vor dulăiii!".
sursa @prosport |
|
| Sus |
|
 |
DoRyN Aspirant
|
Trimis: Dum Dec 04, 2005 4:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
Potrivit www.pandurii-online.ro:
| Citat: | Dupa ce intentia lui Condescu de a-l aduce pe Nae Ungureanu la Pandurii in locul lui Sandoi a esuat ca urmare a refuzului celor de la FC Caracal de a rezilia contractul fostului craiovean, se pare ca Ungureanu va veni totusi la Pandurii din returul Diviziei A.
Potrivit unor surse din anturajul echipei FC Caracal Nicolae Ungureanu va putea sa-si rezilieze contractul in aceasta iarna urmand sa dea curs ofertei primite de la Pandurii unde ar urma sa antreneze din retur ca antrenor principal, Viorel Hizo urmand sa ocupe functia de director tehnic. |
Site-ul a relansat un nou format al forumului la adresa www.pandurii-online.ro/forum/ |
|
| Sus |
|
 |
DoRyN Aspirant
|
Trimis: Lun Dec 19, 2005 11:43 am Titlul subiectului: |
|
|
Informatia cu Nae Ungureanu nu a fost confirmata de evolutia ulterioara a evenimentelor. Dupa informatiile pe care le detinem la aceasta ora Pandurii nu va retrograda, Dulaul fiind cel mai indicat antrenor care ar putea scapa echipa de la retrogradare.
Condescu ar putea fi rasplatit de Gigi Becali pentru ca a votat "cum trebuia" la alegerile pentru fotoliul de presedinte al FRF. La Tg.Jiu ar putea veni cu imprumut pana la vara cativa jucatori de la Steaua. Sa vedem cine. |
|
| Sus |
|
 |
DoRyN Aspirant
|
|
| Sus |
|
 |
DoRyN Aspirant
|
Trimis: Sâm Feb 04, 2006 5:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pandurii-FC Caracal:2-2, ultimul meci amical inaintea plecarii in turneul de pregatire din Cipru.
 |
|
| Sus |
|
 |
DoRyN Aspirant
|
Trimis: Sâm Mar 18, 2006 11:37 am Titlul subiectului: |
|
|
Pandurii - Dinamo
• Stadion „Municipal“, astazi, ora 15.00 (TVR 2)
• Formatii probabile:
Pandurii: Pustinjakovic - Keca, Perisic, Scarlatache, Trofin - Sava, Vancea, Vranjkovic, Stefan - Vintilescu, Armel. Antrenor: Viorel Hizo.
Dinamo: Munteanu - Fl. Petre, Barcauan, Moti, Galamaz - Grigorie, Alexa, Zicu, V. Munteanu - Niculescu, Danciulescu. Antrenor: Ion Marin.
• Vor arbitra: I. Serea - T. Marchis, D. Burloiu.
• Observatori: V. Alexandru, D. Craciun.
| Citat: | "Hingheriti" cainii rosii!
Azi in zona stadionului municipal din Targu jiu are loc o expozitie canina cu vanzare! Spectatorii sunt rugati sa nu stea linistiti in tribune ci sa isi manifeste "simpatia" pentru acestia pe toata durata expunerii lor pe gazonul stadionului. In acelasi timp oltenii de pretutindeni si mai ales cei de pe stadion sunt rugati sa sustina Pandurii in incercarea de a pune botnita cainilor! Hai Pandurii! Hai Oltenii! |
|
|
| Sus |
|
 |
DoRyN Aspirant
|
Trimis: Dum Mar 19, 2006 1:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
Meciul de acasa cu Dinamo ne-a aratat o echipa fara nicio idee tactica de joc, o echipa care nu poate lega mai mult de 3-4 pase, cu mingi aruncate aiurea de la mijlocul terenului pentru a scapa de atacul adversarilor. De aceasta data intreaga raspundere este a antrenorului Viorel Hizo care a avut timp suficient sa schimbe ceva la echipa. Desi schimbarea exista aceasta este in rau, Pandurii nereusind nici un punct in cele doua etape ale returului si se afla in pragul retrogradarii. Nu stim daca o schimbare a lui Hizo acum ar contribui la imbunatatirea situatiei, nu stim care este solutia. Pentru a gasi solutii exista Marin Condescu.
Declaratia lui Hizo este hilara: "Am facut un joc bun, chiar daca am întâlnit echipa de pe primul loc. Suferim mult însa la finalizare. Avem si o nesansa extraordinara. Dinamo, când te prinde, exploateaza orice greseala pe care o faci". |
|
| Sus |
|
 |
|