Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online Targu-Jiu Online
Comunitatea virtuala a orasului Targu-Jiu si a judetului Gorj

Întrebări frecventeÎntrebări frecvente   CăutareCăutare   Lista membrilorLista membrilor   Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
View last posts
Radio Infinit

Cultul pentru incult

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online -> BLog
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
mitrutz
Generalu' Rommel

Data înscrierii: 11 Mar 2005
Locație: www.atlabs.ro

MesajTrimis: Vin Feb 23, 2007 2:39 am    Titlul subiectului: Cultul pentru incult Răspunde cu citat (quote)

Nu putea trece neobservata vesta-i portocalie reflectorizanta si silueta femeii trecute de o anumita varsta. Tocmai daduse cu matura luand mizeriile de la marginea strazii..aseza apoi cu grija "unealta" care-i aducea painea de zi cu zi si intra in biserica. O facu inchinandu-se cu grija. La nici 10 secunde un superb 407 isi deschise geamul lasand in urma lui un pahar de plastic in care fusese pepsi si un pachet de tigari facut cocolos inauntrul lui. Apucasem sa vad doar un brat feminin plin de bijuterii .. geamurile berlinei vibrau in ritmuri de manea in timp ce la doar 5 m se auzeau sunetele specifice unei slujbe..
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
saurian
Generalu' Rommel

Data înscrierii: 27 Apr 2005
Locație: pe-aci prin Gorj

MesajTrimis: Vin Feb 23, 2007 2:53 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Se zice ca Dumnezeu i-a iubit pe prosti ca de aia a facut asa multi... Ne-am trezit europeni dupa betia de revelion si aratam ca niste jalnici tarani inculti a caror comuna a fost recent numita oras. Ne dam destepti in timp ce ne suflam nasu-ntre degete pe dupa gard si ne scarpinam cu degetu-n cur. Am inlocuit in buda hartia de ziar cu aia igienica si asta ne face sa ne simtim mi sexy. Suntem dati dracului si ne mandrim cu Eminescu pe care nu-l citim nici macar intre un CD cu Guta si unu cu Adi Minune. Tinem toti cu Steaua, sa moara Dinamo si sa dea boala-n ciorile din Giulesti. Hai Pandurii !

La ce sa te-astepti cand "avem valoare"?
mitrutz
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Vin Feb 23, 2007 2:57 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Avem un cinema ce urmeaza sa fie transformat in market, altul cu
sobolani in el si miros infect de seminte si mizerie, fara sunet digital,
avem o casa de cultura de kko ..da asa am scris..de kko !

Si o sa ma si justific: nu-mi doresc sa vad Madrigalul a doua oara in
conditiile in care dupa fiecare scartaitura de usa a salii de cultura (si scriu
cu litera mica) fiecare membru al excelentului cor isi tragea aer in piept
parca spunandu-si "trebuie sa fiu atent si sa ma concentrez, sa fac
abstractie de sunetele astea periodice".

Nu stiu cine se ocupa de casa de cultura (si iar scriu cu litera mica), insa
poate acele scaune ar trebui schimbate, materilul textil de pe marginile
acestora nu mai prea exista, scena este prafuita, iluminatul jenant, totul
acolo apartine anilor '80, deprimanta imagine pentru desfasurarea unui
act de cultura.

La toata atmosfera de acolo contribuiau soneriile polifonice din timpul
concertului. Este superb sa auzi prezentarea Lacrimosei de Mozart in timp
ce langa tine se aude sunetul Nokia tune... Cred ca asta merita Tg-Jiu-ul !
mitrutz
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Vin Feb 23, 2007 3:06 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

PS: sa nu vina nimeni sa-mi invoce lipsa de bani..ca nu inghit asta !
Nu am vazut renovare facuta cu un teanc gros de hartii de 500 de euro,
Am vazut in schimb OAMENI numiti in Europa "buni manageri" care
folosesc acei bani pentru scopul mai sus mentionat.

Mea culpa ca nu am avut aparatul foto la mine..desi locul ala este de
multe ori impanzit de jurnalisti nimeni nu scrie de asta..aveti aparate foto
in maini, camere video performante... va sfatuiesc domnilor sa faceti
zoom catre pereti, scaune, curpuri de iluminat..va garantez ca o sa aveti
materile bune apoi
BRANDI
God like

Data înscrierii: 13 Mar 2006
Locație: Tg-Jiu

MesajTrimis: Vin Feb 23, 2007 7:56 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

No comment...ca si daca am face "hau-hau" suntem in numar prea mic...si-asa cine mai asculta Mozart cand Guta e la moda?
Cat despre prosti...ma consoleaza un gand:Fara prostie...n-ar exista nici inteligenta daca lumea ar fi alcatuita din genii,atunci geniul ar deveni normalitate...si nu superlativ.
Asta este domnilor din pacate asta e tara in care traim,asta e lumea in care traim.
BRANDI
God like

MesajTrimis: Vin Feb 23, 2007 7:59 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

P.S:Ce sa mai zic de altii cand propriul meu frate,care studiaza pianul,a fost cuprins de febra manelelor,credeam ca fiind inconjurat de muzica clasica stie sa faca distinctia intre muzica proasta si muzica de calitate,din pacate n-a fost sa fie asa,m-am resemnat
mitrutz
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Vin Feb 23, 2007 8:56 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

BRANDI a scris:
P.S:Ce sa mai zic de altii cand propriul meu frate,care studiaza pianul,a fost cuprins de febra manelelor,credeam ca fiind inconjurat de muzica clasica stie sa faca distinctia intre muzica proasta si muzica de calitate,din pacate n-a fost sa fie asa,m-am resemnat

cat de trist !
BRANDI
God like

MesajTrimis: Sâm Feb 24, 2007 9:03 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu chiar,am realizat ca desi ne-am indepartat de Mama Natura si de metodele ei proprii de selectie si in jungla urbana exista un fel de selectie naturala,asa ca...scapa cine poate,reuseste cine vrea Idea
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online -> BLog
Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Anunturi Jocuri
Universitatea "C. Brancusi" Tg-Jiu
Happy Hosting to you!