| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Ce parere aveti despre modul cum e protejat Brancusi in Tg-Jiu? |
| Foarte putin |
|
28% |
[ 4 ] |
| Putin |
|
42% |
[ 6 ] |
| Normal |
|
7% |
[ 1 ] |
| Foarte bine |
|
0% |
[ 0 ] |
| Perfect |
|
0% |
[ 0 ] |
| Nu stiu |
|
21% |
[ 3 ] |
|
| Voturi totale : 14 |
|
| Autor |
Mesaj |
printesa Civilian
Data înscrierii: 24 Aug 2007 Mesaje: 1
|
Trimis: Lun Aug 27, 2007 2:46 pm Titlul subiectului: Cum sunt respectate operele lui Brancusi in Tg-Jiu? |
|
|
Ce parere aveti despre modul cum sunt protejate operele lui Brancusi in Tg-Jiu?
Am vazut ca acesti gardieni (politisti comunitari) permit celor care vin in Parcul Central sa stea cu picioarele pe opere de o inestimabila valoare spirituala (unie) si materiala (zeci de milioane de euro).
Cu alta ocazie, am vazut un grup de turisti belgieni care fotografiau caini ce isi faceau nevoile pe opere. Cand un batran a atentionat gardienii (care stateau si discutau probleme personale) despre acest fapt, gardienii au inceput sa il ia pe batran in deradere si sa ii zica: "Auzi, domnu... noi nu suntem hingheri!" |
|
| Sus |
|
 |
PopeYe God like

Data înscrierii: 22 Iun 2005 Mesaje: 532 Locație: In Fata monitorului
|
Trimis: Lun Aug 27, 2007 5:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
"sapca-n cap tigarea-n gura, celularu' la centura, gardian ma doare-n p$^a" _________________ ******************************************
 |
|
| Sus |
|
 |
godFather89 Civilian
Data înscrierii: 23 Apr 2007 Mesaje: 27
|
Trimis: Lun Aug 27, 2007 7:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
| PopeYe a scris: | | "sapca-n cap tigarea-n gura, celularu' la centura, gardian ma doare-n p$^a" |
bine zis  |
|
| Sus |
|
 |
Gary_Star Site Admin

Data înscrierii: 20 Aug 2003 Mesaje: 393 Locație: Tg-Jiu
|
Trimis: Lun Aug 27, 2007 8:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
trebuia introdusa si optiunea "Deloc" _________________ It's nice to be important, but is more important to be nice
The only way to have a friend is to be a friend |
|
| Sus |
|
 |
LoveRules Fanatic

Data înscrierii: 25 Aug 2003 Mesaje: 259 Locație: hdd2/home/loverules
|
Trimis: Lun Aug 27, 2007 9:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
pai intrebarea e : sunt protejate ? si daca da de ce sunt protejate ? _________________ Bine a zis , cine a zis , cand a zis si ce a zis ! |
|
| Sus |
|
 |
tattoos_costi Aspirant

Data înscrierii: 27 Aug 2006 Mesaje: 39 Locație: targu jiu
|
Trimis: Joi Aug 30, 2007 4:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am votat cu ''nu stiu'' pentru ca eu asteptam o data un prieten din HD. pe langa ''masa taceri'', iar la 10 minute vin unii si ma intreaba de buletin...erau gardieni... erau asa pusi pe treaba de numa numa... deci daca unu sta si asteapta si are probleme,atunci ala care se pisa.. ca va trebui sa pateasca?a si apropo era primavara nu mi se vedeau tatuajele..  _________________ www.tattoo-magazin.ro
www.costi-tattoo.com |
|
| Sus |
|
 |
JQKER God like

Data înscrierii: 29 Sep 2003 Mesaje: 670 Locație: From the top of the world...
|
Trimis: Vin Aug 31, 2007 5:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
| tattoos_costi a scris: | si apropo era primavara nu mi se vedeau tatuajele..  |
da Costi dar erai singur ...si ai vb in romana ...dar daca ei nu stiu nici sa spuna "hy" sau "hello" ...cum vrei sa`le ceara buletinele sau pasapoartele ?...
ps: intrebare de 10 puncte  _________________ o zi/noapte placuta
有时驾驶我疯狂的问题: 是我或是其他疯狂
JQKER |
|
| Sus |
|
 |
|