Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online Targu-Jiu Online
Comunitatea virtuala a orasului Targu-Jiu si a judetului Gorj

Întrebări frecventeÎntrebări frecvente   CăutareCăutare   Lista membrilorLista membrilor   Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
View last posts
Radio Infinit

Deschiderea unui restaurant?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online -> Business Area
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
alialivali
Civilian

Data înscrierii: 02 Oct 2006
Locație: Targu-Jiu

MesajTrimis: Lun Oct 02, 2006 2:56 pm    Titlul subiectului: Deschiderea unui restaurant? Răspunde cu citat (quote)

Salutare la toata lumea

Ma gandesc serios la deschiderea unui restaurant "mai special".
Din cat cunosc eu orasul Targu-Jiu (si-l cunosc destul de bine ca-s nascuta si crescuta aici), posibilitatile pentru recreere, relaxare etc sunt destul de limitate.
Da, stiu, o sa-mi spuneti ca poate sunt destule.
Ideea mea este de a deschide ceva nou, cu specific arabesc, combinat cu italian, cu atmosfera relaxanta, cu pretentii de "cochet".
V-as ruga sa ma ajutati si pe mine prin a-mi spune parerea voastra sincera, sugestii, idei noi.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
mitrutz
Generalu' Rommel

Data înscrierii: 11 Mar 2005
Locație: www.atlabs.ro

MesajTrimis: Vin Oct 06, 2006 4:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

in tg-jiu lipsesc cluburile / restaurantele specializate pe un anumit tip de mancare / muzica

eu de exemplu as veni undeva unde pot asculta numai muzica anii 80 linistita sau jazz.
sa nu ma serveasca o tanti cu mustatza care sa-mi ceara banii imediat dupa de-mi tranteste pe masa ceea ce am comandat si nici sa vina dupa 15 minute la mine dupa ce m-am asezat la masa

daca ar fi dupa mine as face o gelaterie in care se asculta exclusiv muzica clasica.
daca cineva imi spune ca nu ar merge, sau ca este o afacere sezoniera... se insala !
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
BRANDI
God like

Data înscrierii: 13 Mar 2006
Locație: Tg-Jiu

MesajTrimis: Vin Oct 06, 2006 9:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si eu as face un un bar de jazz,eu sunt pentru barul jazz.. Smile
FireEyes
Generalu' Rommel

Data înscrierii: 02 Sep 2003
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Sâm Oct 07, 2006 6:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

vin si eu cu obsesia mea:

- muzica ambientala care sa ne "drogheze"
- la baie sa "lingi pe jos"
- sa aveti friptura de porc cu c.p. Razz
alialivali
Civilian

MesajTrimis: Dum Oct 08, 2006 11:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Buna seara la toata lumea.

OK, cu muzica se poate rezolva.
La fel, in ceea ce priveste curatenia, nu numai la baie.
atmosfera, sa fie placuta, destina, cu o tenta de eleganta.
Cu porcu'... asta nu se poate. Fara porc. Very Happy
Sus
FireEyes
Generalu' Rommel

Data înscrierii: 02 Sep 2003
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Oct 09, 2006 12:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Fara porc ? Sad
mitrutz
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Lun Oct 09, 2006 12:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da..chiar asa?
cum..fara porc ?
din toate legumele, porcul este cel mai bun !
alialivali
Civilian

MesajTrimis: Lun Oct 09, 2006 8:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Mancarea arabeasca este fara carne de porc.
In schimb, exista atatea feluri de mancare incat intr-o luna, considerand ca mancati in fiecare zi, n-ati manca acelasi fel.
Sorry, no PORC!
Peste, pui, vita, oaie. Very Happy
Sus
mitrutz
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Lun Oct 09, 2006 8:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Dintre legumele enumerate de tine, tot porcul este mai gustos hihi !
costy_celbun
Crazy

Data înscrierii: 09 Iun 2005

MesajTrimis: Mar Oct 10, 2006 6:33 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca e cu specific arabesc eu vin bucatar Very Happy
Do you need one?!
alberttgjiu
Experienced

Data înscrierii: 13 Feb 2005
Locație: Pacilea prin catunul targu jiu

MesajTrimis: Mar Oct 10, 2006 5:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mai e foarte simplu faci gratar din pulpa de oaie cu soric... Laughing
alialivali
Civilian

MesajTrimis: Mie Oct 11, 2006 12:29 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

costy_celbun a scris:
Daca e cu specific arabesc eu vin bucatar Very Happy
Do you need one?!

Wow, stii sa gatesti mancare arabeasca?
Deci, am gasit si bucatarul.
Alte sugestii?
Sus
costy_celbun
Crazy

MesajTrimis: Mie Oct 11, 2006 6:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

alberttgjiu a scris:
Mai e foarte simplu faci gratar din pulpa de oaie cu soric... Laughing

Aia nu este cu specific arabesc!
Da, lucrez intr-un restaurant cu specific arabesc de un an de zile si gatesc de opt luni de zile acolo!
alialivali
Civilian

MesajTrimis: Dum Oct 15, 2006 9:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Imi poti spune unde lucrezi? Daca nu sunt indiscreta, desigur. Nu cred ca exista asa ceva la noi in Tg-Jiu.
Poate imi dai si mie niste retete buuune. Very Happy
Sus
costy_celbun
Crazy

MesajTrimis: Joi Oct 26, 2006 5:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

alialivali a scris:
Imi poti spune unde lucrezi? Daca nu sunt indiscreta, desigur. Nu cred ca exista asa ceva la noi in Tg-Jiu.
Poate imi dai si mie niste retete buuune. Very Happy

Iti pot da ce retete vrei tu, nu lucrez in Tg-jiu ci intr-un restaurant din Anglia , in Leeds!
alialivali
Civilian

MesajTrimis: Vin Oct 27, 2006 11:03 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mi-am dat seama ca nu poate fi vorba de Targu-Jiu, doar "bantui" orasul asta in lung si-n lat.
Pentru inceput, vreau sa te intreb cu se face carnea de vitel, mai precis gratarul, sa ramane moale, dar nu in sange.
Sus
JQKER
God like

Data înscrierii: 29 Sep 2003
Locație: From the top of the world...

MesajTrimis: Vin Oct 27, 2006 4:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

costi zi repede ca in 2 luni pleci in armata Very Happy

有时驾驶我疯狂的问题: 是我或是其他疯狂

JQKER
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
costy_celbun
Crazy

MesajTrimis: Vin Oct 27, 2006 5:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

JQKER a scris:
costi zi repede ca in 2 luni pleci in armata Very Happy

2 luni si 2 saptamani Wink
clubd
Experienced

Data înscrierii: 08 Sep 2006
Locație: Rovinari

MesajTrimis: Joi Noi 16, 2006 8:21 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Citat:
Da, lucrez intr-un restaurant cu specific arabesc de un an de zile si gatesc de opt luni de zile acolo!

Cu ce nu sunt eu de acord! spune-ne mai bine cu ce te ocupi tu in acel restaurant, ai demnitatea si fi si tu sincer o data in viata.
Sus
costy_celbun
Crazy

MesajTrimis: Joi Noi 16, 2006 4:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

clubd a scris:
Citat:

Cu ce nu sunt eu de acord! spune-ne mai bine cu ce te ocupi tu in acel restaurant, ai demnitatea si fi si tu sincer o data in viata.

Recunoscusem eu nick-ul tau dar nu stiam ca esti acelasi personaj din celalalt forum.
Deci domnul clubd ca sa incep cu inceputul si sa termin cu ce am de zis:
In primul rand aberatiile tale la adresa mea dupa cum ai observat nu-mi creeza decat un sentiment rece in partea dorsala a organismului , iarasi daca nu ai observat bine am precizat ca lucrez de aproximativ un an si gatesc de 8 luni si intr-un post anterior pe care tu presupun ca nu l-ai citit am spus de asemenea ca am lucrat ca washer (spalator de vase ca sa intelegi si tu, care nu stii engleza) si nu imi este rusine sa recunosc acest lucru si nici nu-mi va fii, din contra sunt mandru ca am reusit sa realizez multe lucruri pe care un creier indoctrinat si gelos (ca a multor personaje dintre noi) pe altii as fi fost probabil inapoi acasa la aceasta ora deportat de cei politia engleza sau intr-o puscarie.
Mai putin importanta este evolutia mea aici, si nici motiv de lauda nu am domnul clubd pentru ca nu as avea nimic de castigat daca m-as lauda de unul singur, eu am spus ceea ce lucrez in acel restaurant, pentru a-i oferii un "ajutor" lui aliaveli , cei care au fost aici au vazut si au gustat din mancarurile facute de mine insa dupa cum observam oricine are dusmani care-i sar la gat precum mustele la. laptic!
P.S Sanatosi sa fim !
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online -> Business Area
Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Anunturi Jocuri
Universitatea "C. Brancusi" Tg-Jiu
Happy Hosting to you!