| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
alialivali Civilian
Data înscrierii: 02 Oct 2006 Mesaje: 13 Locație: Targu-Jiu
|
Trimis: Lun Oct 02, 2006 2:56 pm Titlul subiectului: Deschiderea unui restaurant? |
|
|
Salutare la toata lumea
Ma gandesc serios la deschiderea unui restaurant "mai special".
Din cat cunosc eu orasul Targu-Jiu (si-l cunosc destul de bine ca-s nascuta si crescuta aici), posibilitatile pentru recreere, relaxare etc sunt destul de limitate.
Da, stiu, o sa-mi spuneti ca poate sunt destule.
Ideea mea este de a deschide ceva nou, cu specific arabesc, combinat cu italian, cu atmosfera relaxanta, cu pretentii de "cochet".
V-as ruga sa ma ajutati si pe mine prin a-mi spune parerea voastra sincera, sugestii, idei noi. |
|
| Sus |
|
 |
mitrutz Generalu' Rommel

Data înscrierii: 11 Mar 2005 Mesaje: 2358 Locație: www.atlabs.ro
|
Trimis: Vin Oct 06, 2006 4:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
in tg-jiu lipsesc cluburile / restaurantele specializate pe un anumit tip de mancare / muzica
eu de exemplu as veni undeva unde pot asculta numai muzica anii 80 linistita sau jazz.
sa nu ma serveasca o tanti cu mustatza care sa-mi ceara banii imediat dupa de-mi tranteste pe masa ceea ce am comandat si nici sa vina dupa 15 minute la mine dupa ce m-am asezat la masa
daca ar fi dupa mine as face o gelaterie in care se asculta exclusiv muzica clasica.
daca cineva imi spune ca nu ar merge, sau ca este o afacere sezoniera... se insala ! _________________ Mitrut Stanoiu
www.happyhosting.ro | www.itsupermarket.ro | www.mitrutstanoiu.ro | www.atlabs.ro |
|
| Sus |
|
 |
BRANDI God like

Data înscrierii: 13 Mar 2006 Mesaje: 829 Locație: Tg-Jiu
|
Trimis: Vin Oct 06, 2006 9:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
si eu as face un un bar de jazz,eu sunt pentru barul jazz..  _________________ "Omul s-a nascut,liber dar intotdeauna este inlantuit"---J.J. Rousseau "Contractul social" |
|
| Sus |
|
 |
FireEyes Generalu' Rommel

Data înscrierii: 02 Sep 2003 Mesaje: 2110 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Sâm Oct 07, 2006 6:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
vin si eu cu obsesia mea:
- muzica ambientala care sa ne "drogheze"
- la baie sa "lingi pe jos"
- sa aveti friptura de porc cu c.p.  _________________ Portal Jocuri Bancuri Anunturi subtitrari einter |
|
| Sus |
|
 |
alialivali Civilian
|
Trimis: Dum Oct 08, 2006 11:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
Buna seara la toata lumea.
OK, cu muzica se poate rezolva.
La fel, in ceea ce priveste curatenia, nu numai la baie.
atmosfera, sa fie placuta, destina, cu o tenta de eleganta.
Cu porcu'... asta nu se poate. Fara porc.  |
|
| Sus |
|
 |
FireEyes Generalu' Rommel

Data înscrierii: 02 Sep 2003 Mesaje: 2110 Locație: Bucuresti
|
|
| Sus |
|
 |
mitrutz Generalu' Rommel

|
|
| Sus |
|
 |
alialivali Civilian
|
Trimis: Lun Oct 09, 2006 8:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mancarea arabeasca este fara carne de porc.
In schimb, exista atatea feluri de mancare incat intr-o luna, considerand ca mancati in fiecare zi, n-ati manca acelasi fel.
Sorry, no PORC!
Peste, pui, vita, oaie.  |
|
| Sus |
|
 |
mitrutz Generalu' Rommel

|
|
| Sus |
|
 |
costy_celbun Crazy
Data înscrierii: 09 Iun 2005 Mesaje: 413
|
Trimis: Mar Oct 10, 2006 6:33 am Titlul subiectului: |
|
|
Daca e cu specific arabesc eu vin bucatar
Do you need one?! _________________ Sa ajung acolo unde mi-am propus |
|
| Sus |
|
 |
alberttgjiu Experienced

Data înscrierii: 13 Feb 2005 Mesaje: 169 Locație: Pacilea prin catunul targu jiu
|
Trimis: Mar Oct 10, 2006 5:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mai e foarte simplu faci gratar din pulpa de oaie cu soric...  _________________ Counter-strike Source |
|
| Sus |
|
 |
alialivali Civilian
|
Trimis: Mie Oct 11, 2006 12:29 am Titlul subiectului: |
|
|
| costy_celbun a scris: | Daca e cu specific arabesc eu vin bucatar
Do you need one?! |
Wow, stii sa gatesti mancare arabeasca?
Deci, am gasit si bucatarul.
Alte sugestii? |
|
| Sus |
|
 |
costy_celbun Crazy
|
Trimis: Mie Oct 11, 2006 6:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
| alberttgjiu a scris: | Mai e foarte simplu faci gratar din pulpa de oaie cu soric...  |
Aia nu este cu specific arabesc!
Da, lucrez intr-un restaurant cu specific arabesc de un an de zile si gatesc de opt luni de zile acolo! _________________ Sa ajung acolo unde mi-am propus |
|
| Sus |
|
 |
alialivali Civilian
|
Trimis: Dum Oct 15, 2006 9:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
Imi poti spune unde lucrezi? Daca nu sunt indiscreta, desigur. Nu cred ca exista asa ceva la noi in Tg-Jiu.
Poate imi dai si mie niste retete buuune.  |
|
| Sus |
|
 |
costy_celbun Crazy
|
Trimis: Joi Oct 26, 2006 5:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
| alialivali a scris: | Imi poti spune unde lucrezi? Daca nu sunt indiscreta, desigur. Nu cred ca exista asa ceva la noi in Tg-Jiu.
Poate imi dai si mie niste retete buuune.  |
Iti pot da ce retete vrei tu, nu lucrez in Tg-jiu ci intr-un restaurant din Anglia , in Leeds! _________________ Sa ajung acolo unde mi-am propus |
|
| Sus |
|
 |
alialivali Civilian
|
Trimis: Vin Oct 27, 2006 11:03 am Titlul subiectului: |
|
|
Mi-am dat seama ca nu poate fi vorba de Targu-Jiu, doar "bantui" orasul asta in lung si-n lat.
Pentru inceput, vreau sa te intreb cu se face carnea de vitel, mai precis gratarul, sa ramane moale, dar nu in sange. |
|
| Sus |
|
 |
JQKER God like

Data înscrierii: 29 Sep 2003 Mesaje: 670 Locație: From the top of the world...
|
Trimis: Vin Oct 27, 2006 4:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
costi zi repede ca in 2 luni pleci in armata  _________________ o zi/noapte placuta
有时驾驶我疯狂的问题: 是我或是其他疯狂
JQKER |
|
| Sus |
|
 |
costy_celbun Crazy
|
Trimis: Vin Oct 27, 2006 5:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
| JQKER a scris: | costi zi repede ca in 2 luni pleci in armata  |
2 luni si 2 saptamani  _________________ Sa ajung acolo unde mi-am propus |
|
| Sus |
|
 |
clubd Experienced

Data înscrierii: 08 Sep 2006 Mesaje: 103 Locație: Rovinari
|
Trimis: Joi Noi 16, 2006 8:21 am Titlul subiectului: |
|
|
| Citat: | | Da, lucrez intr-un restaurant cu specific arabesc de un an de zile si gatesc de opt luni de zile acolo! |
Cu ce nu sunt eu de acord! spune-ne mai bine cu ce te ocupi tu in acel restaurant, ai demnitatea si fi si tu sincer o data in viata. |
|
| Sus |
|
 |
costy_celbun Crazy
|
Trimis: Joi Noi 16, 2006 4:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
| clubd a scris: | | Citat: | | Da, lucrez intr-un restaurant cu specific arabesc de un an de zile si gatesc de opt luni de zile acolo! |
Cu ce nu sunt eu de acord! spune-ne mai bine cu ce te ocupi tu in acel restaurant, ai demnitatea si fi si tu sincer o data in viata. |
Recunoscusem eu nick-ul tau dar nu stiam ca esti acelasi personaj din celalalt forum.
Deci domnul clubd ca sa incep cu inceputul si sa termin cu ce am de zis:
In primul rand aberatiile tale la adresa mea dupa cum ai observat nu-mi creeza decat un sentiment rece in partea dorsala a organismului , iarasi daca nu ai observat bine am precizat ca lucrez de aproximativ un an si gatesc de 8 luni si intr-un post anterior pe care tu presupun ca nu l-ai citit am spus de asemenea ca am lucrat ca washer (spalator de vase ca sa intelegi si tu, care nu stii engleza) si nu imi este rusine sa recunosc acest lucru si nici nu-mi va fii, din contra sunt mandru ca am reusit sa realizez multe lucruri pe care un creier indoctrinat si gelos (ca a multor personaje dintre noi) pe altii as fi fost probabil inapoi acasa la aceasta ora deportat de cei politia engleza sau intr-o puscarie.
Mai putin importanta este evolutia mea aici, si nici motiv de lauda nu am domnul clubd pentru ca nu as avea nimic de castigat daca m-as lauda de unul singur, eu am spus ceea ce lucrez in acel restaurant, pentru a-i oferii un "ajutor" lui aliaveli , cei care au fost aici au vazut si au gustat din mancarurile facute de mine insa dupa cum observam oricine are dusmani care-i sar la gat precum mustele la. laptic!
P.S Sanatosi sa fim ! _________________ Sa ajung acolo unde mi-am propus |
|
| Sus |
|
 |
|