| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
mitrutz Generalu' Rommel

Data înscrierii: 11 Mar 2005 Mesaje: 2393 Locație: [at] atlabs [dot] ro
|
Trimis: Dum Noi 11, 2007 11:04 am Titlul subiectului: Despre circulatia in Tg-Jiu |
|
|
Despre strazile din Tg-Jiu, sensuri giratorii, drumuri sparte, blocaje, fotografii
relevante despre acestea.
Un lucru bun ar fi introducerea sensului giratoriu in intersectia 9 Mai cu
Victoriei, unul extrem de rau este lasarea neastupata cu astfalt deasupra
capacelor de la hidrante sau invers..lasarea acestora "in relief" ...denivelari
enorme lasate nesemnalizate ca sa nu mai zic de strazile sparte de prea
multe ori intr-o perioada relativ mica de timp.
E haos in oras.. stiu toti.
Rubrica dedicata. _________________ Mitrut Stanoiu
www.itsupermarket.ro
www.happyhosting.ro |
|
| Sus |
|
 |
PopeYe God like

Data înscrierii: 22 Iun 2005 Mesaje: 536 Locație: In Fata monitorului
|
Trimis: Dum Noi 11, 2007 12:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
si nu uita de strazile sparte.... ca e belea si cu alea.... cat despre canale... sa nu mai vorbesc.. mai ales daca mergi cu un scuter/motor... trebe sa fii cu ochii-n 14 _________________ ******************************************
 |
|
| Sus |
|
 |
FireEyes Generalu' Rommel

Data înscrierii: 02 Sep 2003 Mesaje: 2122 Locație: Bucuresti
|
|
| Sus |
|
 |
nyl Fanatic

Data înscrierii: 13 Mai 2007 Mesaje: 257 Locație: 23August
|
Trimis: Dum Noi 11, 2007 11:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
can o sa imi iau permis (asta peste 2 ani) osa fie de 1000 de ori mai rau decat acum!!!
Mai adaug ceva la ce am zis:
Pobleme la crearea obiectelor 3D pentru GTA TG-JIU
Cum p*** mea sa fac toate detaliile la drumuri
-prea multe gropi
-trafic infernal (dau astia peste mine)
-ma vede politia ca masor drumul (asta chiar e de ras)
"-BA TU ASTA CU RULETA CE DREACU FACI AICI? AMENDA 10 MILIOANE"
................................
ce credeti!!! candesc prea mult la ce se va intampla? _________________
www.clanah.net
CONTACT ME IF YOU WANA JOIN THE CLAN!!! |
|
| Sus |
|
 |
claudiu Site Admin

Data înscrierii: 29 Ian 2003 Mesaje: 1207 Locație: /dev/null
|
Trimis: Lun Noi 12, 2007 6:02 am Titlul subiectului: |
|
|
Iei o harta a Tg-Jiu de la primarie, care e are o acuratete mare. Apoi vezi ca sunt rulete electronice. Nu stiu cat costa una... dar am vazut acum vreo 2 saptamani la cineva. Foloseste laser pentru a masura, asa ca nu trebuie sa intinzi ruleta pe tot drumul...  _________________ Claudiu Cismaru
Network/System Administrator, Software Developer |
|
| Sus |
|
 |
nyl Fanatic

|
Trimis: Mie Noi 14, 2007 9:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
poate ma ajutati sa facem jocul posibil (sa lucram ca o echipa poate primaria o sa ceara sa facem niste modificari prin centru si pe la periferie)
+ varianta multiplayer (asta s-ar putea sa rezolv eu)
SA VA SPUN O FAZA PENIBILA:
cand a fost luat curentul pe strada:
mergeam prin vadeni fara sa vad nimic spre statia de troleu, iar cand am vazut troleul, eu si cu inca 2 prieteni am alergat spre el sa il prindem. Ghiniounul meu a fost ca am ca m-am impiedecat de un canal si am cazut ca un bolovan. intr-o mana aveam geanta iar cu cealalta vorbea la telefon cu prietena, chiar si dupa ce am cazut si mi-am distrus pantalonii si piciorul tot am vorbit cu ea pt ca nu puteam sa ii inchid telefonul chiar asa. _________________
www.clanah.net
|
| Sus |
|
 |
mitrutz Generalu' Rommel

Data înscrierii: 11 Mar 2005 Mesaje: 2393 Locație: [at] atlabs [dot] ro
|
Trimis: Mie Noi 14, 2007 10:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
| nyl a scris: | poate ma ajutati sa facem jocul posibil (sa lucram ca o echipa poate primaria o sa ceara sa facem niste modificari prin centru si pe la periferie)
+ varianta multiplayer (asta s-ar putea sa rezolv eu)
SA VA SPUN O FAZA PENIBILA:
cand a fost luat curentul pe strada:
mergeam prin vadeni fara sa vad nimic spre statia de troleu, iar cand am vazut troleul, eu si cu inca 2 prieteni am alergat spre el sa il prindem. Ghiniounul meu a fost ca am ca m-am impiedecat de un canal si am cazut ca un bolovan. intr-o mana aveam geanta iar cu cealalta vorbea la telefon cu prietena, chiar si dupa ce am cazut si mi-am distrus pantalonii si piciorul tot am vorbit cu ea pt ca nu puteam sa ii inchid telefonul chiar asa. |
care era legatura cu circulatia din Tg-Jiu ? _________________ Mitrut Stanoiu
www.itsupermarket.ro
www.happyhosting.ro |
|
| Sus |
|
 |
nyl Fanatic

|
Trimis: Joi Noi 15, 2007 10:29 am Titlul subiectului: |
|
|
doard u ai zis de canalele de pe strazi
ca sunt prea iesite sau prea in pamant
eu eram cu aia pe drum, nu pe trotuar _________________
www.clanah.net
|
| Sus |
|
 |
theslym Civilian
Data înscrierii: 22 Oct 2007 Mesaje: 15
|
Trimis: Lun Noi 19, 2007 4:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
Salutare ! Dupa parerea mea e totul OK in Targu Jiu ! Strazile sunt asfaltate cum trebuie, gropi nu am mai vazut in acest oras, poate doar gurile de canal pe ici pe colo mai e cate una fara capac. Avem mare noroc cu D-l Carciumaru ca daca nu era el cred ca va imaginati cum arata orasul . Daca chiar credeati ca le-ati vazut pe toate, veniti pe Lipscani, Colentina, etc sa vedeti drumuri "beton" . Sanatate si numai bine ! |
|
| Sus |
|
 |
PopeYe God like

Data înscrierii: 22 Iun 2005 Mesaje: 536 Locație: In Fata monitorului
|
Trimis: Lun Noi 19, 2007 8:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
deja exagereaza cu spartu strazilor... pur si simplu iti rupi masina in 2 .... strazile sunt traversate de santurile alea astupate cu pamant care s-a lasat si e jale... nu se poate asa ceva... + ca pe 8 mai e spart tot trotuaru... pietonii nu au pe unde merge.... merg pe sosea si ii caxoneaza masinile..
iar pe partea cealalta sunt parcate masini chiar daca semnul "Oprirea interzisa" e instalat si nimeni nu ridica masinile de acolo _________________ ******************************************
 |
|
| Sus |
|
 |
nyl Fanatic

|
Trimis: Mie Noi 21, 2007 11:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
si in fata la statia de troleu din fata liceului sportiv a fost un sant si numai pe o usa puteai sa intri in troleu
cine mai uple gropiile inapoi cum au fost inainte? _________________
www.clanah.net
|
| Sus |
|
 |
bengosu30 Aspirant

Data înscrierii: 22 Aug 2005 Mesaje: 49 Locație: Baia de Fier, Gorj
|
Trimis: Mie Ian 30, 2008 4:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
| theslym a scris: | Salutare ! Dupa parerea mea e totul OK in Targu Jiu ! Strazile sunt asfaltate cum trebuie, gropi nu am mai vazut in acest oras, poate doar gurile de canal pe ici pe colo mai e cate una fara capac. Avem mare noroc cu D-l Carciumaru ca daca nu era el cred ca va imaginati cum arata orasul . Daca chiar credeati ca le-ati vazut pe toate, veniti pe Lipscani, Colentina, etc sa vedeti drumuri "beton" . Sanatate si numai bine ! |
Sau va recomand sa mergeti cu masina din Voluntari pana in Grivita. Eu nu am facut niciodata mai putin de o ora... Sa mergi 8 km intr-o ora... Deviza drumarilor acolo este : "unde-i groapa, punem apa... unde-i damb, punem pamant...". Bine ca n-avem tramvaie in Tg Jiu... |
|
| Sus |
|
 |
InaFlor God like

Data înscrierii: 16 Sep 2005 Mesaje: 547 Locație: mereu undeva
|
Trimis: Mar Feb 05, 2008 11:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
Reteta pentru pareri mai bune: cautati alt oras din minunata nostra tara pentru a putea face comparatie intre strazi... un mare procent cred ca o sa fie mai multumiti de Tg. Jiu...  _________________ "Anyone who can appease a man's conscience can take his freedom away from him." |
|
| Sus |
|
 |
s_liliana Civilian
Data înscrierii: 15 Noi 2007 Mesaje: 4
|
Trimis: Mar Mai 27, 2008 9:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
Soferia in Tg-Jiu si trecerile de pietoni ;
Autoritatile au avut mare grija sa impanzeasca orasul cu limitatoare de viteza in zona trecerilor de pietoni , o masura care poate era necesara , insa nimeni nu obseva masinile parcate langa/pe trecerea de pietoni care impiedica vizibilitatea soferilor . Poti sa circuli cu 5 km/ora daca dintre masinile ce incadreaza trecerea de pietoni iti sare un copil chiar in "botul" masinii si cade cu capul pe astfalt .....esti vinovat , nimeni nu va spune ca nu aveai cum sa-l vezi . Oare cine sau cand ar trebui ca cineva sa se ocupe si de asta , chiar trebuie sa se intample evenimente tragice ca sa se ia masuri ? |
|
| Sus |
|
 |
|