Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online Targu-Jiu Online
Comunitatea virtuala a orasului Targu-Jiu si a judetului Gorj

Întrebări frecventeÎntrebări frecvente   CăutareCăutare   Lista membrilorLista membrilor   Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
View last posts
Radio Infinit

Despre circulatia in Tg-Jiu

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online -> Discutii libere
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
mitrutz
Generalu' Rommel

Data înscrierii: 11 Mar 2005
Locație: [at] atlabs [dot] ro

MesajTrimis: Dum Noi 11, 2007 11:04 am    Titlul subiectului: Despre circulatia in Tg-Jiu Răspunde cu citat (quote)

Despre strazile din Tg-Jiu, sensuri giratorii, drumuri sparte, blocaje, fotografii
relevante despre acestea.

Un lucru bun ar fi introducerea sensului giratoriu in intersectia 9 Mai cu
Victoriei, unul extrem de rau este lasarea neastupata cu astfalt deasupra
capacelor de la hidrante sau invers..lasarea acestora "in relief" ...denivelari
enorme lasate nesemnalizate ca sa nu mai zic de strazile sparte de prea
multe ori intr-o perioada relativ mica de timp.

E haos in oras.. stiu toti.
Rubrica dedicata.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
PopeYe
God like

Data înscrierii: 22 Iun 2005
Locație: In Fata monitorului

MesajTrimis: Dum Noi 11, 2007 12:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si nu uita de strazile sparte.... ca e belea si cu alea.... cat despre canale... sa nu mai vorbesc.. mai ales daca mergi cu un scuter/motor... trebe sa fii cu ochii-n 14

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
FireEyes
Generalu' Rommel

Data înscrierii: 02 Sep 2003
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Dum Noi 11, 2007 11:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

se vor rezolva pana la urma. soferi, aveti rabdare Smile
nyl
Fanatic

Data înscrierii: 13 Mai 2007
Locație: 23August

MesajTrimis: Dum Noi 11, 2007 11:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

can o sa imi iau permis (asta peste 2 ani) osa fie de 1000 de ori mai rau decat acum!!!

Mai adaug ceva la ce am zis:

Pobleme la crearea obiectelor 3D pentru GTA TG-JIU

Cum p*** mea sa fac toate detaliile la drumuri
-prea multe gropi
-trafic infernal (dau astia peste mine)
-ma vede politia ca masor drumul Hahaha (asta chiar e de ras)
"-BA TU ASTA CU RULETA CE DREACU FACI AICI? AMENDA 10 MILIOANE" Hahaha
................................

ce credeti!!! candesc prea mult la ce se va intampla?

www.clanah.net
CONTACT ME IF YOU WANA JOIN THE CLAN!!!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Adresa AIM Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
claudiu
Site Admin

Data înscrierii: 29 Ian 2003
Locație: /dev/null

MesajTrimis: Lun Noi 12, 2007 6:02 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Iei o harta a Tg-Jiu de la primarie, care e are o acuratete mare. Apoi vezi ca sunt rulete electronice. Nu stiu cat costa una... dar am vazut acum vreo 2 saptamani la cineva. Foloseste laser pentru a masura, asa ca nu trebuie sa intinzi ruleta pe tot drumul... Smile
nyl
Fanatic

MesajTrimis: Mie Noi 14, 2007 9:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

poate ma ajutati sa facem jocul posibil (sa lucram ca o echipa poate primaria o sa ceara sa facem niste modificari prin centru si pe la periferie)

+ varianta multiplayer (asta s-ar putea sa rezolv eu)

SA VA SPUN O FAZA PENIBILA:

cand a fost luat curentul pe strada:
mergeam prin vadeni fara sa vad nimic spre statia de troleu, iar cand am vazut troleul, eu si cu inca 2 prieteni am alergat spre el sa il prindem. Ghiniounul meu a fost ca am ca m-am impiedecat de un canal si am cazut ca un bolovan. intr-o mana aveam geanta iar cu cealalta vorbea la telefon cu prietena, chiar si dupa ce am cazut si mi-am distrus pantalonii si piciorul tot am vorbit cu ea pt ca nu puteam sa ii inchid telefonul chiar asa.

www.clanah.net
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Adresa AIM Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
mitrutz
Generalu' Rommel

Data înscrierii: 11 Mar 2005
Locație: [at] atlabs [dot] ro

MesajTrimis: Mie Noi 14, 2007 10:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nyl a scris:
poate ma ajutati sa facem jocul posibil (sa lucram ca o echipa poate primaria o sa ceara sa facem niste modificari prin centru si pe la periferie)

+ varianta multiplayer (asta s-ar putea sa rezolv eu)

SA VA SPUN O FAZA PENIBILA:

cand a fost luat curentul pe strada:
mergeam prin vadeni fara sa vad nimic spre statia de troleu, iar cand am vazut troleul, eu si cu inca 2 prieteni am alergat spre el sa il prindem. Ghiniounul meu a fost ca am ca m-am impiedecat de un canal si am cazut ca un bolovan. intr-o mana aveam geanta iar cu cealalta vorbea la telefon cu prietena, chiar si dupa ce am cazut si mi-am distrus pantalonii si piciorul tot am vorbit cu ea pt ca nu puteam sa ii inchid telefonul chiar asa.

care era legatura cu circulatia din Tg-Jiu ?
Sus
nyl
Fanatic

MesajTrimis: Joi Noi 15, 2007 10:29 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

doard u ai zis de canalele de pe strazi
ca sunt prea iesite sau prea in pamant

eu eram cu aia pe drum, nu pe trotuar

www.clanah.net
Sus
theslym
Civilian

Data înscrierii: 22 Oct 2007

MesajTrimis: Lun Noi 19, 2007 4:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salutare ! Dupa parerea mea e totul OK in Targu Jiu ! Strazile sunt asfaltate cum trebuie, gropi nu am mai vazut in acest oras, poate doar gurile de canal pe ici pe colo mai e cate una fara capac. Avem mare noroc cu D-l Carciumaru ca daca nu era el cred ca va imaginati cum arata orasul Razz . Daca chiar credeati ca le-ati vazut pe toate, veniti pe Lipscani, Colentina, etc sa vedeti drumuri "beton" Wink . Sanatate si numai bine !
Sus
PopeYe
God like

Data înscrierii: 22 Iun 2005
Locație: In Fata monitorului

MesajTrimis: Lun Noi 19, 2007 8:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

deja exagereaza cu spartu strazilor... pur si simplu iti rupi masina in 2 .... strazile sunt traversate de santurile alea astupate cu pamant care s-a lasat si e jale... nu se poate asa ceva... + ca pe 8 mai e spart tot trotuaru... pietonii nu au pe unde merge.... merg pe sosea si ii caxoneaza masinile..
iar pe partea cealalta sunt parcate masini chiar daca semnul "Oprirea interzisa" e instalat si nimeni nu ridica masinile de acolo

Sus
nyl
Fanatic

MesajTrimis: Mie Noi 21, 2007 11:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si in fata la statia de troleu din fata liceului sportiv a fost un sant si numai pe o usa puteai sa intri in troleu

cine mai uple gropiile inapoi cum au fost inainte?

www.clanah.net
Sus
bengosu30
Aspirant

Data înscrierii: 22 Aug 2005
Locație: Baia de Fier, Gorj

MesajTrimis: Mie Ian 30, 2008 4:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

theslym a scris:
Salutare ! Dupa parerea mea e totul OK in Targu Jiu ! Strazile sunt asfaltate cum trebuie, gropi nu am mai vazut in acest oras, poate doar gurile de canal pe ici pe colo mai e cate una fara capac. Avem mare noroc cu D-l Carciumaru ca daca nu era el cred ca va imaginati cum arata orasul Razz . Daca chiar credeati ca le-ati vazut pe toate, veniti pe Lipscani, Colentina, etc sa vedeti drumuri "beton" Wink . Sanatate si numai bine !

Sau va recomand sa mergeti cu masina din Voluntari pana in Grivita. Eu nu am facut niciodata mai putin de o ora... Sa mergi 8 km intr-o ora... Deviza drumarilor acolo este : "unde-i groapa, punem apa... unde-i damb, punem pamant...". Bine ca n-avem tramvaie in Tg Jiu...
Sus
InaFlor
God like

Data înscrierii: 16 Sep 2005
Locație: mereu undeva

MesajTrimis: Mar Feb 05, 2008 11:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Reteta pentru pareri mai bune: cautati alt oras din minunata nostra tara pentru a putea face comparatie intre strazi... un mare procent cred ca o sa fie mai multumiti de Tg. Jiu... Smile
s_liliana
Civilian

Data înscrierii: 15 Noi 2007

MesajTrimis: Mar Mai 27, 2008 9:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Soferia in Tg-Jiu si trecerile de pietoni ;
Autoritatile au avut mare grija sa impanzeasca orasul cu limitatoare de viteza in zona trecerilor de pietoni , o masura care poate era necesara , insa nimeni nu obseva masinile parcate langa/pe trecerea de pietoni care impiedica vizibilitatea soferilor . Poti sa circuli cu 5 km/ora daca dintre masinile ce incadreaza trecerea de pietoni iti sare un copil chiar in "botul" masinii si cade cu capul pe astfalt .....esti vinovat , nimeni nu va spune ca nu aveai cum sa-l vezi . Oare cine sau cand ar trebui ca cineva sa se ocupe si de asta , chiar trebuie sa se intample evenimente tragice ca sa se ia masuri ?
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online -> Discutii libere
Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Anunturi Jocuri
Universitatea "C. Brancusi" Tg-Jiu
Happy Hosting to you!