Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online Targu-Jiu Online
Comunitatea virtuala a orasului Targu-Jiu si a judetului Gorj

Întrebări frecventeÎntrebări frecvente   CăutareCăutare   Lista membrilorLista membrilor   Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
View last posts
Radio Infinit

Despre homosexualitate
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online -> Dragoste & Sex
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
mitrutz
Generalu' Rommel

Data înscrierii: 11 Mar 2005
Locație: www.atlabs.ro

MesajTrimis: Mar Noi 01, 2005 11:48 pm    Titlul subiectului: Despre homosexualitate Răspunde cu citat (quote)

Cunoasteti cazuri de persoane homo ?
Aici este rubrica pareririlor pro / contra ...
Loc si spatiu arhisuficient pentru postare !
Laughing

Go !
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
InaFlor
God like

Data înscrierii: 16 Sep 2005
Locație: mereu undeva

MesajTrimis: Mie Noi 02, 2005 10:52 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu sunt pro. E vorba de libera alegere... Am cunoscut o tipa si un tip care erau bi. Nu stiu decat din vedere persoane care apreciez eu ca sunt homo...
Sus
kix
Cârnat

Data înscrierii: 27 Iun 2005
Locație: C:\WINDOWS\system32>

MesajTrimis: Mie Noi 02, 2005 6:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

La tipe nu am nimic impotriva.

La tipi nu am nimic, dar vomit... pana mea, e scarbosi ! .. nu stiu, poate cu timpul accept ideea , dar daca vad doi tipi ca se pupa.. ma bueah .. Mad
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
mitrutz
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Mie Noi 02, 2005 6:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

acelasi lucru il pot spune si femeile ..nu crezi ?
pot accepta doi barbati care fac asta dar nu doua femei.

a?
InaFlor
God like

MesajTrimis: Joi Noi 03, 2005 8:33 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

De fapt... eu, personal, merg mai mult pe varianta lui Kix (cu modificarea ca nici impotriva ideii de doi barbati impreuna nu am nimic, doar ca si mie imi place mai mult cea cu doua tipe)... Daca o sa ma mai intalnesc vreodata cu tipa bi despre care vorbeam in primul post... Embarassed poate incerc ceva nou... Wink
Sus
DeeJay
God like

Data înscrierii: 04 Sep 2005
Locație: un loc cu verdeatza si lumina

MesajTrimis: Joi Noi 03, 2005 12:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

kix a spus-o perfect ... nu stiu insa daca m-as putea obisnui sa vad doi tipi impreuna.
cunosc si eu unul ... din tg-jiu ... e chiar cunoscut gagiul (nu dau nume). chestia e ca el s-a insurat cu una ca sa ascunda faptul ca e gay ... eu cred ca nu are "sange in instalatie"

Why am I dying to live if I'm just living to die?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Marian Stanoiu
Generalu' Rommel

Data înscrierii: 11 Iun 2005
Locație: De obicei..pe scaun..

MesajTrimis: Joi Noi 03, 2005 7:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

HOMOSEXUALITATE?..BLLLEEEAAAAAAHHHHHH..ORRIIBBIiLLL
2 tipe in schimb... LOL LOL Shocked LOL Shocked
Mai faza asta cu 2 ei sa vezi cum isi impletesc limbile ma lasa rece dar..parca cu 2 tipe "suna" un pic mai interesant...cel putin din punctul meu de vedere...bine bine e foarte adevarata si aia ca"gusturile nu se discuta"...dar macar sa nu-i vad eu Mad Evil or Very Mad Twisted Evil
LoveRules
Fanatic

Data înscrierii: 25 Aug 2003
Locație: hdd2/home/loverules

MesajTrimis: Joi Noi 03, 2005 7:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu am treaba cu nimeni ... fiecare face ce vrea
mumu
Generalu' Rommel

Data înscrierii: 08 Iun 2005
Locație: IS

MesajTrimis: Joi Noi 03, 2005 9:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

groazinic de gretos...
dar ce parere aveti despre acea societate europeana care vrea sa ne invetze ca trebuie sa-i acceptam... care ne indeamna la "tolerantza" ? ce ati face daca ati avea un coleg de genul asta la servici sau la scoala? sau daca ar fi seful vostru?
mitrutz
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Joi Noi 03, 2005 9:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mumu a scris:
groazinic de gretos...
dar ce parere aveti despre acea societate europeana care vrea sa ne invetze ca trebuie sa-i acceptam... care ne indeamna la "tolerantza" ? ce ati face daca ati avea un coleg de genul asta la servici sau la scoala? sau daca ar fi seful vostru?

punct ochit, punct lovit !
bravo mumu !

Rolling Eyes
fxtech
God like

Data înscrierii: 25 Iun 2005
Locație: peste tot pe unde vreau

MesajTrimis: Joi Noi 03, 2005 11:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cum naiba sa saruti ma un barbat cu atatea fete frumoase in lumea asta. mai ales in tg-jiu Very Happy .

si nu inteleg faza asta cu "toleranta" ... ba frate. bine. inteleg. e homosexual. nai ce ii face. nam nici o treaba. da nu ma pune pe mine sa accept ceva de genu asta. ceva de nu e normal.

si kiar . ca nu stiu . biserica ce parere are despre asta? . stie careva ?
Sus
InaFlor
God like

MesajTrimis: Vin Noi 04, 2005 1:57 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Biserica este impotriva... si homosexualitatea e ceva la fel de normal ca heterosexualitatea... (dati un google search! Wink )
Daca ar predomina personele gay, voi ati fi discriminati pentru ca sunteti hetero... Orientarea sexuala ne face mai putini buni ca oameni?
Sus
fxtech
God like

MesajTrimis: Vin Noi 04, 2005 9:21 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

deocamdata nu predomina persoanele gay.
" Orientarea sexuala ne face mai putini buni ca oameni?"
nu. dar eu zic ca homosexualitatea nu e un lucru normal
Sus
InaFlor
God like

MesajTrimis: Vin Noi 04, 2005 9:56 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

... dar nici discriminarea nu dovedeste cat de buni suntem... Wink ...din contra...
Sus
mumu
Generalu' Rommel

Data înscrierii: 08 Iun 2005
Locație: IS

MesajTrimis: Vin Noi 04, 2005 10:43 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Anca Popescu a scris:
... dar nici discriminarea nu dovedeste cat de buni suntem... Wink ...din contra...

discriminarea (de felul asta) e mai normala decat homosexualitatea
Marian Stanoiu
Generalu' Rommel

Data înscrierii: 11 Iun 2005
Locație: De obicei..pe scaun..

MesajTrimis: Vin Noi 04, 2005 7:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Anca tu esti "homo"??!! Confused Shocked Embarassed
alintmm
Experienced

Data înscrierii: 29 Sep 2005

MesajTrimis: Sâm Noi 05, 2005 1:30 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cum sa fie ank homo ca e fata
astept raspuns
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
FireEyes
Generalu' Rommel

Data înscrierii: 02 Sep 2003
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Sâm Noi 05, 2005 1:52 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

homo sapiens Wink
InaFlor
God like

MesajTrimis: Sâm Noi 05, 2005 9:47 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sunt homo sapiens sapiens... Wink
Sa vedem cine stie de ce...
Question Question Question
Sus
InaFlor
God like

MesajTrimis: Sâm Noi 05, 2005 9:51 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Marian Stanoiu a scris:

Eu sunt doar o persoana toleranta... si cam singura (exceptand pe mitrutz, LoveRules si alintmm) care nu i-a atacat pe cei gay...
Sus
alintmm
Experienced

MesajTrimis: Sâm Noi 05, 2005 10:07 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu stiu dc ?
si tu stii d c ?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
fxtech
God like

MesajTrimis: Sâm Noi 05, 2005 1:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Anca Popescu a scris:
Marian Stanoiu a scris:

Eu sunt doar o persoana toleranta... si cam singura (exceptand pe mitrutz, LoveRules si alintmm) care nu i-a atacat pe cei gay...

cine ia atacat ?. si cum ? ca am zis ca nu e un lucru normal ?
Sus
InaFlor
God like

MesajTrimis: Sâm Noi 05, 2005 3:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Tu poti sa definesti ce inseamna normal Question
Majoritatea se confunda cu normalul, dar nu se definesc reciproc! Am mai zis: voi ce ati face daca majoritatea populatiei ar fi gay?
Ati spune ca nu e ceva normal ce simtiti? Idea

Question Question Question
Sus
fxtech
God like

MesajTrimis: Sâm Noi 05, 2005 7:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ma mai lasa ma vrajeala. ce ar fi daca blocu ar fi construit de sus in jos. astea sunt intrebari puse asha dea moaca .. "ce sar intampla daca ar cadea ceru pe cap" . uite ca nu pica in cap .

numi spune tu mie ca doi barbati care sio trag in cur e un lucru normal ...

sunt foarte multe persoane care se drogheaza (chiar si in romania) . asta nu insemna ca e un lucru normal. daca toata lumea ar fi drogata am fi o planeta de drogati. si gata. dar nu e asha.
pana o sa se ajunga sa fie toata lumea gay mai e. de fapt. nu o sa se intample niciodata acest lucru .
eu nu inteleg ce aperi atata homosexualii.
Sus
Gary_Star
Site Admin

Data înscrierii: 20 Aug 2003
Locație: Tg-Jiu

MesajTrimis: Sâm Noi 05, 2005 7:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Anca Popescu a scris:
... homosexualitatea e ceva la fel de normal ca heterosexualitatea...
nu este adevarat.. existenta actului sexual are ca scop primordial procreerea. Printr-o relatie homosexuala nu se produce decat placere, deci se pierde complet scopul actului sexual...
.. si ca lamurire, homosexualitatea este definita medical ca o deviatie comportamentala, la fel ca si masturbarea, pedofilia, etc...

Anca Popescu a scris:
Orientarea sexuala ne face mai putini buni ca oameni?
comportamntul in relatiile cu ceilalti oameni ne face mai buni sau mai putin buni... in functie de reactii... deci si orientarea sexuala ne face mai buni sau mai rai... de ex.: mie nu imi face o impresie buna un homosexual, oricat de bine-crescut, destept sau civilizat s-ar comporta. Asta ma face pe mine mai rau? sau pe el? eu nu stiu sa raspund la aceasta intrebare..
alintmm
Experienced

MesajTrimis: Dum Noi 06, 2005 5:29 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

va luati de toti acum ?
care e faza poate lor le place si poate au motivele lor
nimeni nu stie ..........
de exemplu uite la rock-eri ei sunt considereati de majoritatea oamenilor niste drogati, oameni care nu au ce cauta in societatea noastra
e aici se insala ............
eu sunt rock-er " nu stiu dk am scris bine rock-er" scuze dk am gresit sunt om normal care platesc taxe la stat, merg la scoala, am datori si am prieteni, care ii mai am, dar stai putin dupa conceptia unora trebuie sa ma droghez ca sunt rock-er?, scuze nu mersi nu am nevoie de asa ceva
am un prieten rock-er si crede-ma ca e bursier si anul 4 la scoala si na asa e si cu homosexuali.
nu trebuie judecati de alti pt ce fac si fratilor "aparentele insala"
eu nu sunt nic pt dar nici in potriva homosexualilor
dk unul din voi ar fi asa si sa-r vb de tine urat si te-au jigni cum te-ai simti ?
Sus
alintmm
Experienced

MesajTrimis: Dum Noi 06, 2005 5:33 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

marian intraba
Marian Stanoiu a scris:

dar mariane eu te intreb pe tine TU ESTI LESBI?
KapSU AsTA
Sus
fxtech
God like

MesajTrimis: Dum Noi 06, 2005 1:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

alintmm a scris:
va luati de toti acum ?

de exemplu uite la rock-eri ei sunt considereati de majoritatea oamenilor niste drogati, oameni care nu au ce cauta in societatea noastra
e aici se insala ............
eu sunt rock-er ?

de catziva ani se pare ca e la moda sa fi rocker. ma uit la astia de prin licee. isi ia un tricou cu ac/dc pe el, cumpara niste cduri contrafacute cu nirvana si sunt rockeri . iesi mai ushor in evidentza daca ai tricou negru Smile . de fapt. stiu ca asha e Laughing nu are legatura cu ce vreau sa zic da vruiam sa zic si asta Smile

referitor la drogatzi. uite la rapperi sau cum le zice. in toate melodiile lor (aproape) vorbesc de droguri . kiar si un super melodia lu snoop dog cu pharell (drop it like its hot) zice "smoke the best weed" referinduse la el. da banuiesc ca asta e tot ceva la moda Smile. dar asta nu inseamna ca daca te consideri rapper (cu blugi 5 numere mai mari si o basca pe cap:) ) trebuie sa te si droghezi. nu are nici o legatura genu de muzica pe care il asculti cu faptu ca te droghezi. daca esti drogat esti drogat si gata. poti sa asculti si Laura Vass cu Gutza si sa te si droghezi. nu te opreste nimeni Very Happy. te poti numi rocker si fara droguri. Twisted Evil
Sus
kix
Cârnat

Data înscrierii: 27 Iun 2005
Locație: C:\WINDOWS\system32>

MesajTrimis: Dum Noi 06, 2005 4:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

alintmm a scris:

dar mariane eu te intreb pe tine TU ESTI LESBI?
KapSU AsTA

daca vrei sa pari "creier", documenteaza-te inainte

homosexual = Persoană care practică homosexualitatea.
homosexualitate = Perversiune sexuală care constă în atracția sexuală față de indivizi de același sex; pederastie, inversiune sexuală, invertire sexuală.
lesbianism = Homosexualitate feminină; safism, tribadism.

deci lesbi = femeie homo . definitie pentru tine.

pt neclaritati : www.dexonline.ro
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
FireEyes
Generalu' Rommel

Data înscrierii: 02 Sep 2003
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Dum Noi 06, 2005 5:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Aline, esti LESBIAN ? LOL LOL LOL LOL
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online -> Dragoste & Sex
Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Anunturi Jocuri
Universitatea "C. Brancusi" Tg-Jiu