Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online Targu-Jiu Online
Comunitatea virtuala a orasului Targu-Jiu si a judetului Gorj

Întrebări frecventeÎntrebări frecvente   CăutareCăutare   Lista membrilorLista membrilor   Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
View last posts
Radio Infinit

Doresc loc de munca

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online -> Locuri de munca
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Bloto
Civilian

Data înscrierii: 17 Apr 2008

MesajTrimis: Joi Apr 17, 2008 5:37 pm    Titlul subiectului: Doresc loc de munca Răspunde cu citat (quote)

Nah , am aparut si eu pe pe aici Very Happy as dori si eu un loc de munca , cam ce as sti eu sa fac : cunosc HTML (XHTML ) , CSS (nivel incepator) , operare PC , engleza (mediu) ar mai fi cate ceva. . Ceea ce nu stiu pot invata (ca doar nu`s batuta`n cap Idea ) . Administrare / intretinere site-uri. Pot lucra de acasa sau in Tg-Jiu. Sa nu va asteptati acum la dimensiuni de vedeta , am observat ca majoritatea vor "papusi" acum pentru ce nu stiu Laughing. Sunt deschisa colaborarilor serioase. Smile Ma numesc Alexandra. Daca are cineva oferte sau sfaturi pentru mine va sunt recunoscatoare . Doresc si ofer seriozitate.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
claudiu
Site Admin

Data înscrierii: 29 Ian 2003
Locație: /dev/null

MesajTrimis: Joi Apr 17, 2008 11:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Buna, Blotacele Smile

Vreau sa vad ce stii despre HTML si XHTML. Ai ceva facut, sa vedem un exemplu? Ca ar cam fi binevoitori care sa te ia pe langa ei...
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Bloto
Civilian

MesajTrimis: Joi Apr 17, 2008 11:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Claudiu , facusem 2 site-uri , unul pentru un canal de IRC si unul pentru mine insa ...le-am ruinat in timp. Very Happy Eu cam ce as sti sa fac...hmm...ti-as putea arata cateva poze...cam asta este ce mi-a ramas din ele...insa pozele`s facute cand nu aveau continut site-urile. Ma descurc sa fac un site , simplut , sa`l administrez , etc. Background-urile le fac cu GIMP (nu ca ar tine de HTML sau XHTML , incerc sa`mi fac publicitate Laughing ) . Asta este ce`ti pot arata eu , niste poze...iar in caz ca nu ma crezi (normal , nici nu ma cunosti) pot fi "supusa" la probe Razz . Dupa cum spuneam nu`s eu mare experta , ceea ce nu stiu ..invat:). Ador domeniul acesta insa..din pacate nu ma prea baga nimeni in seama pe motiv ca`s fata Sad
Sus
claudiu
Site Admin

Data înscrierii: 29 Ian 2003
Locație: /dev/null

MesajTrimis: Joi Apr 17, 2008 11:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Draga Blotacica,

Uite ca acum ai sansa. Poti sa-mi trimiti PM cu pozele. Cat de bine manuiesti GIMP? Daca te pricepi si la grafica, ai un atu. Pot, de asemenea sa-ti dau pe mana si o tableta... Smile

Poti sa-mi trimiti PM. Chiar te rog...
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Bloto
Civilian

MesajTrimis: Joi Apr 17, 2008 11:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cat de bine manuiesc GIMP..hmm...ma mai "joc " si eu cu el asa....acum daca si fac bine asta nu stiu Very Happy mie`mi plac insa gusturile difera..dar o sa`ti dau PM si o sa vezi tu cam despre ce este vorba:)
Sus
Bloto
Civilian

MesajTrimis: Vin Apr 18, 2008 12:15 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Gata , PM "livrat" Ruga
Sus
Bloto
Civilian

MesajTrimis: Vin Apr 18, 2008 12:46 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am trimis mesaj insa...a ramas in Mesaje in curs de trimitere...
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online -> Locuri de munca
Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Anunturi Jocuri
Universitatea "C. Brancusi" Tg-Jiu
Happy Hosting to you!