Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online Targu-Jiu Online
Comunitatea virtuala a orasului Targu-Jiu si a judetului Gorj

Întrebări frecventeÎntrebări frecvente   CăutareCăutare   Lista membrilorLista membrilor   Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
View last posts
Radio Infinit

Duel Masters sau TCG/CCG-uri.

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online -> Jocuri
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
claudiu
Site Admin

Data înscrierii: 29 Ian 2003
Locație: /dev/null

MesajTrimis: Vin Iun 03, 2005 8:42 pm    Titlul subiectului: Duel Masters sau TCG/CCG-uri. Răspunde cu citat (quote)

Salut,

Threadul asta e pentru cei care iubesc joacele RPG... Daca e cineva care vrea sa joace Duel Masters cu carti... O punem de-o competitie sau niste batalii? Eu stiu doar regulile citite pe net si am un pachet de carti (Va dati seama ca daca sunt doritori ma arunc sa cumpar maine inca un pachet si ceva expansions). Nu sunt scumpe, doar 15.000 setul si 15.000 1 x expansion pack...

Atentie, daca vrea cineva sa cumpere, sa ia doar Duel Masters... ca mai sunt jocuri de genul asta (TCG sau CCG) prin piata... Very Happy

PS: CCG = Collectible Card Game = TCG = Trading Card Game.

Ultima modificare efectuată de către claudiu la Sâm Iun 04, 2005 8:38 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
claudiu
Site Admin

MesajTrimis: Sâm Iun 04, 2005 8:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Copii, haideti, deja eu cu prince am jucat azi 10 ore... Very Happy Regulile le gasiti pe Internet la: http://www.duelmasters.com
Mai exact: http://www.wizards.com/duelmasters/htmldemo.asp

E ca un fel de RPG, numai ca se joaca cu carti... si e joc scurt, de maxim 30 minute Smile Din pacate se joaca numai in 2 Sad

PS: Sa fi vazut fața vanzatoarei din piata mica cand ne-am dus si am inceput sa ne uitam pe la pachete... Si ne chinuiam sa ne alegem... Very Happy
Gary_Star
Site Admin

Data înscrierii: 20 Aug 2003
Locație: Tg-Jiu

MesajTrimis: Sâm Iun 04, 2005 8:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

bine mah... practici sporturi din astea de "masa".... in loc sa mergi cu noi cu bicicletele peste dealuri..

P.S. ce scrie pe pachetele alea? 8-12 ani? Smile glumeam...
claudiu
Site Admin

MesajTrimis: Sâm Iun 04, 2005 9:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Gary_Star a scris:
bine mah... practici sporturi din astea de "masa".... in loc sa mergi cu noi cu bicicletele peste dealuri..

P.S. ce scrie pe pachetele alea? 8-12 ani? Smile glumeam...

Asteptam pe Luci sa vina la mine... Serios... Chit ca eram la o partida de DM... Smile
claudiu
Site Admin

MesajTrimis: Sâm Iun 04, 2005 9:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

!!! ATENTIE !!!

NU cumparati carti de format mai mic si mai subtiri (si ondulate mult in fatza). NU SUNT OFICIALE! In plus au greseli de scris, lipsesc fraze din ele, costul de cast e modificat. CHIAR DACA scrie (c) Wizards of the Coast pe ele... nu sunt bune!

Luati in pachete din piata, mai groase putin si mai mari... (si nu am gasit (c) pe ele)... Laughing De asemenea, aceste carti ne oficiale se gasesc si in acele pliculete (cu ambalaj metalic lucios) de 10 carti addons...

Ultima modificare efectuată de către claudiu la Sâm Iun 04, 2005 9:39 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
prince
Civilian

Data înscrierii: 07 Apr 2005
Locație: /in/the/office/

MesajTrimis: Sâm Iun 04, 2005 9:39 pm    Titlul subiectului: no, e fain! :D Răspunde cu citat (quote)

Bai Gary Star, cand ii avea 80 de ani, o sa ne rogi frumos sa te luam sa joci cartzi cu noi, dar noi te vom lasa sa te dai cu bicicleta. Very Happy Buihihih, mah, e captivant jocu. Maine ce facem Clau? Very Happy
Gary_Star
Site Admin

Data înscrierii: 20 Aug 2003
Locație: Tg-Jiu

MesajTrimis: Sâm Iun 04, 2005 10:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

treaba voastra... e timpul vostru...
ma "distreaza" doar ca la varsta voastra nu gasiti altceva mai interesant de facut decat sa va jucati carti...

P.S. mesajul meu anterior era foarte in gluma.. asta de acum nu mai e...
prince
Civilian

Data înscrierii: 07 Apr 2005
Locație: /in/the/office/

MesajTrimis: Dum Iun 05, 2005 10:46 am    Titlul subiectului: no, binie! Răspunde cu citat (quote)

no comment Very Happy ... dar bine ca ne simtim noi bine. Twisted Evil
deepV
Civilian

Data înscrierii: 05 Aug 2005

MesajTrimis: Vin Aug 05, 2005 5:17 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salutare... si io m-am uitat la regulamentul de joc pe net, mi-a placut si am inceput sa joc in principal online... E OK jocul, asa ca acum incerc sa creez o comunitate de duelisti romani...

Am inceput lucrul la un site si exista un forum la http://duelmasters.xsports.ro...

Daca aveti chef sa jucati online, avand posibilitatea de a va face deckuri cu toate cartile, inclusiv cu seturile noi, va asteptam cu un post pe forum sau pe irc, #duelmasters pe irc: irc.specialnet.org...

Numai bine!
deepV
Civilian

MesajTrimis: Sâm Aug 27, 2005 1:39 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu mai posteaza nimeni pe aici? Ce ati mai facut? Ati mai jucat? Duel Masters Online Romania a revenit... dupa ceva probleme cu serverul. Va asteptam pe toti aici si poate in septembrie o punem de un turneu!

Get in the Battle Zone! | http://duelmasters.xsports.ro
claudiu
Site Admin

MesajTrimis: Sâm Aug 27, 2005 8:13 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pentru ca, deocamdata, e bullshit Sad Cartile ale bune nu stiu pe unde se gasesc (la noi nu)... Si nu e deloc bine ca fiecare sa-si faca pachete cu toate cartile available, chiar si cele rare, foarte rare etc.

Imi pun intrebarea, si e tema de gandire pentru voi, ar merge facut un MMO facut pe Duel Masters?
claudiu
Site Admin

MesajTrimis: Sâm Aug 27, 2005 8:16 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

PS:

Citez, din site:
"Craze Valkirie, The Drastic este una dintre cartile care pot aduce grave distrugeri adversarului incepand din turul 6."

Aici nu mai traduceti mot a mot. NU din turul 6. Se poate ajunge in turul 6 si sa nu ai suficienta mana jos (daca nu vrei sa pui, de exemplu), deci nu poti juca cartea.
deepV
Civilian

MesajTrimis: Joi Sep 15, 2005 2:57 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu stiu de unde ai tu impresia ca as fi tradus de undeva... Articolul e scris din experienat de joc pe care o am... si chiar nu e luat de niciunde... Ce vezi oare gresit? Nu am scris foarte clar: INCEPAND din turul 6? Deci daca vrei sa joci creaturi mari, si deckul se bazeaza pe astea, pana in turul 6 cam joci mana... Acum, sunt o gramada de motive - daca vrei - pentru care nu ai putea sa joci Craze chiar in turul 6... Poti sa nu ai nici un Initiate in Battle Zone, si atunci nu poti juca Craze, poti sa nu ai nici o carte de Light in mana, sau eu stiu, se mai pot intampla o groaza de lucruri...

Eu insa am specificat clar: INCEPAND... Asta inseamna ca din turul 6 sau dupa, diferind de stilul de joc... Vreau sa iti spun ca daca ai un deck de Mana Acceleration si iti vin carti, il poti juca chiar si in turul 5... Asta ar insemna un Bronze in turul 3, Magris in turul 4 si craze in 5, cand deja ai 6 mana...

Daca vrei mai multe detalii, posteaza pe site, eu cred ca vei gasi raspunsuri la intrebari...

In plus, s-a lansat deja propunerea pentru un turneu offline, aruncati un ochi acolo daca sunteti interesati!

deepV
Raius
Rookie

Data înscrierii: 09 Iun 2005

MesajTrimis: Dum Oct 09, 2005 10:58 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

niste linkuri de unde sa poti lua jocul online sau asa ceva nu da nimeni? Rolling Eyes
Civilian

MesajTrimis: Mar Noi 29, 2005 2:22 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ai in semnatura mea un link... Aici gasesti mai multe informatii... Cya there!
myhaytza
Civilian

Data înscrierii: 02 Sep 2007
Locație: Baia Mare

MesajTrimis: Dum Sep 02, 2007 9:14 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mie nu-mi merge link-ul ala Crying or Very sad Crying or Very sad
darkstefan14
Civilian

Data înscrierii: 05 Sep 2007

MesajTrimis: Mie Sep 05, 2007 4:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

vreau si eu un site de unde pot lua carti de duel masters apropo nu gasesc cartile dor ballom si alphadios pt ca as vrea sa le trag al imprimanta
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Adresa AIM Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
claudiu
Site Admin

MesajTrimis: Mie Sep 05, 2007 9:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai de ce vrei sa le tragi la imprimanta?! Tocmai asta e si frumusetea jocului, sunt carti rare si foarte rare, care nu se gasesc... Daca s-ar gasi pe toate drumurile, ce rost ar mai avea jocul?!

Pentru lista tuturor cartilor, cu imagini cu tot, vezi site-ul Wizards of the Coast (foloseste Google si-l gasesti).
darkstefan14
Civilian

Data înscrierii: 05 Sep 2007

MesajTrimis: Mie Sep 05, 2007 9:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

de unde pot sa iau si eu un joc cu duel masters in care sa ma duelez
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Adresa AIM Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
mariusfcs
Civilian

Data înscrierii: 02 Oct 2007
Locație: Focsani

MesajTrimis: Mar Oct 02, 2007 8:08 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

claudiu ce id ai ?
Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
gaby_em
Civilian

Data înscrierii: 03 Ian 2008
Locație: Bistrita

MesajTrimis: Joi Ian 03, 2008 2:34 pm    Titlul subiectului: dmc Răspunde cu citat (quote)

eh joc dmc de mult timp daca vreti jocul, informatii despre el, sau doar un partener de duel idul meu este pop_gaby2005... va astept
Azaghast90
Civilian

Data înscrierii: 02 Aug 2008
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Sâm Aug 02, 2008 12:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

salut
Sus
Azaghast90
Civilian

MesajTrimis: Sâm Aug 02, 2008 12:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sunt nou pe aici

Sus
Azaghast90
Civilian

MesajTrimis: Sâm Aug 02, 2008 12:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

la mine nu merge site-u Crying or Very sad
Sus
Azaghast90
Civilian

MesajTrimis: Sâm Aug 02, 2008 12:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca vrea sa ma ajute cineva sa ma contacteze la adresa dybendix@yahoo.com
Sus
claudiu
Site Admin

MesajTrimis: Sâm Aug 02, 2008 7:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Azah, aici NU E CHAT. NU mai scrie o propozitie si mesajul... daca nu sunt subiecte diferite!
Azaghast90
Civilian

MesajTrimis: Dum Aug 03, 2008 7:42 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

claudiu,ajuta-ma please de ce nu merge site-u la mine?colegii imi zic ca e o problema tehnica Crying or Very sad
Sus
Azaghast90
Civilian

MesajTrimis: Dum Aug 03, 2008 7:42 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

claudiu,ajuta-ma please de ce nu merge site-u la mine?colegii imi zic ca e o problema tehnica Crying or Very sad
Sus
Alinushu
Civilian

Data înscrierii: 04 Aug 2008

MesajTrimis: Lun Aug 04, 2008 7:47 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ia ziceti-mi si mie

VOUA VA MERGE SITE-UL ??? CA MIE NU ! Crying or Very sad
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online -> Jocuri
Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Anunturi Jocuri
Universitatea "C. Brancusi" Tg-Jiu
Happy Hosting to you!