| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
claudiu Site Admin

Data înscrierii: 29 Ian 2003 Mesaje: 1191 Locație: /dev/null
|
Trimis: Vin Iun 03, 2005 8:42 pm Titlul subiectului: Duel Masters sau TCG/CCG-uri. |
|
|
Salut,
Threadul asta e pentru cei care iubesc joacele RPG... Daca e cineva care vrea sa joace Duel Masters cu carti... O punem de-o competitie sau niste batalii? Eu stiu doar regulile citite pe net si am un pachet de carti (Va dati seama ca daca sunt doritori ma arunc sa cumpar maine inca un pachet si ceva expansions). Nu sunt scumpe, doar 15.000 setul si 15.000 1 x expansion pack...
Atentie, daca vrea cineva sa cumpere, sa ia doar Duel Masters... ca mai sunt jocuri de genul asta (TCG sau CCG) prin piata...
PS: CCG = Collectible Card Game = TCG = Trading Card Game. _________________ Claudiu Cismaru
Network/System Administrator, Software Developer
Ultima modificare efectuată de către claudiu la Sâm Iun 04, 2005 8:38 pm, modificat de 1 dată în total |
|
| Sus |
|
 |
claudiu Site Admin

|
Trimis: Sâm Iun 04, 2005 8:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
Copii, haideti, deja eu cu prince am jucat azi 10 ore... Regulile le gasiti pe Internet la: http://www.duelmasters.com
Mai exact: http://www.wizards.com/duelmasters/htmldemo.asp
E ca un fel de RPG, numai ca se joaca cu carti... si e joc scurt, de maxim 30 minute Din pacate se joaca numai in 2
PS: Sa fi vazut fața vanzatoarei din piata mica cand ne-am dus si am inceput sa ne uitam pe la pachete... Si ne chinuiam sa ne alegem...  _________________ Claudiu Cismaru
Network/System Administrator, Software Developer |
|
| Sus |
|
 |
Gary_Star Site Admin

Data înscrierii: 20 Aug 2003 Mesaje: 393 Locație: Tg-Jiu
|
Trimis: Sâm Iun 04, 2005 8:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
bine mah... practici sporturi din astea de "masa".... in loc sa mergi cu noi cu bicicletele peste dealuri..
P.S. ce scrie pe pachetele alea? 8-12 ani? glumeam... _________________ It's nice to be important, but is more important to be nice
The only way to have a friend is to be a friend |
|
| Sus |
|
 |
claudiu Site Admin

|
Trimis: Sâm Iun 04, 2005 9:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Gary_Star a scris: | bine mah... practici sporturi din astea de "masa".... in loc sa mergi cu noi cu bicicletele peste dealuri..
P.S. ce scrie pe pachetele alea? 8-12 ani? glumeam... |
Asteptam pe Luci sa vina la mine... Serios... Chit ca eram la o partida de DM...  _________________ Claudiu Cismaru
|
| Sus |
|
 |
claudiu Site Admin

|
Trimis: Sâm Iun 04, 2005 9:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
!!! ATENTIE !!!
NU cumparati carti de format mai mic si mai subtiri (si ondulate mult in fatza). NU SUNT OFICIALE! In plus au greseli de scris, lipsesc fraze din ele, costul de cast e modificat. CHIAR DACA scrie (c) Wizards of the Coast pe ele... nu sunt bune!
Luati in pachete din piata, mai groase putin si mai mari... (si nu am gasit (c) pe ele)... De asemenea, aceste carti ne oficiale se gasesc si in acele pliculete (cu ambalaj metalic lucios) de 10 carti addons... _________________ Claudiu Cismaru
Network/System Administrator, Software Developer
Ultima modificare efectuată de către claudiu la Sâm Iun 04, 2005 9:39 pm, modificat de 1 dată în total |
|
| Sus |
|
 |
prince Civilian

Data înscrierii: 07 Apr 2005 Mesaje: 15 Locație: /in/the/office/
|
Trimis: Sâm Iun 04, 2005 9:39 pm Titlul subiectului: no, e fain! :D |
|
|
Bai Gary Star, cand ii avea 80 de ani, o sa ne rogi frumos sa te luam sa joci cartzi cu noi, dar noi te vom lasa sa te dai cu bicicleta. Buihihih, mah, e captivant jocu. Maine ce facem Clau?  _________________ just me |
|
| Sus |
|
 |
Gary_Star Site Admin

Data înscrierii: 20 Aug 2003 Mesaje: 393 Locație: Tg-Jiu
|
Trimis: Sâm Iun 04, 2005 10:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
treaba voastra... e timpul vostru...
ma "distreaza" doar ca la varsta voastra nu gasiti altceva mai interesant de facut decat sa va jucati carti...
P.S. mesajul meu anterior era foarte in gluma.. asta de acum nu mai e... _________________ It's nice to be important, but is more important to be nice
The only way to have a friend is to be a friend |
|
| Sus |
|
 |
prince Civilian

Data înscrierii: 07 Apr 2005 Mesaje: 15 Locație: /in/the/office/
|
Trimis: Dum Iun 05, 2005 10:46 am Titlul subiectului: no, binie! |
|
|
no comment ... dar bine ca ne simtim noi bine.  _________________ just me |
|
| Sus |
|
 |
deepV Civilian
Data înscrierii: 05 Aug 2005 Mesaje: 4
|
Trimis: Vin Aug 05, 2005 5:17 am Titlul subiectului: |
|
|
Salutare... si io m-am uitat la regulamentul de joc pe net, mi-a placut si am inceput sa joc in principal online... E OK jocul, asa ca acum incerc sa creez o comunitate de duelisti romani...
Am inceput lucrul la un site si exista un forum la http://duelmasters.xsports.ro...
Daca aveti chef sa jucati online, avand posibilitatea de a va face deckuri cu toate cartile, inclusiv cu seturile noi, va asteptam cu un post pe forum sau pe irc, #duelmasters pe irc: irc.specialnet.org...
Numai bine! _________________ Va asteptam la un duel! | http://duelmasters.xsports.ro |
|
| Sus |
|
 |
deepV Civilian
|
Trimis: Sâm Aug 27, 2005 1:39 am Titlul subiectului: |
|
|
Nu mai posteaza nimeni pe aici? Ce ati mai facut? Ati mai jucat? Duel Masters Online Romania a revenit... dupa ceva probleme cu serverul. Va asteptam pe toti aici si poate in septembrie o punem de un turneu!
Get in the Battle Zone! | http://duelmasters.xsports.ro _________________ Va asteptam la un duel! | http://duelmasters.xsports.ro |
|
| Sus |
|
 |
claudiu Site Admin

|
Trimis: Sâm Aug 27, 2005 8:13 am Titlul subiectului: |
|
|
Pentru ca, deocamdata, e bullshit Cartile ale bune nu stiu pe unde se gasesc (la noi nu)... Si nu e deloc bine ca fiecare sa-si faca pachete cu toate cartile available, chiar si cele rare, foarte rare etc.
Imi pun intrebarea, si e tema de gandire pentru voi, ar merge facut un MMO facut pe Duel Masters? _________________ Claudiu Cismaru
|
| Sus |
|
 |
claudiu Site Admin

|
Trimis: Sâm Aug 27, 2005 8:16 am Titlul subiectului: |
|
|
PS:
Citez, din site:
"Craze Valkirie, The Drastic este una dintre cartile care pot aduce grave distrugeri adversarului incepand din turul 6."
Aici nu mai traduceti mot a mot. NU din turul 6. Se poate ajunge in turul 6 si sa nu ai suficienta mana jos (daca nu vrei sa pui, de exemplu), deci nu poti juca cartea. _________________ Claudiu Cismaru
|
| Sus |
|
 |
deepV Civilian
|
Trimis: Joi Sep 15, 2005 2:57 am Titlul subiectului: |
|
|
Nu stiu de unde ai tu impresia ca as fi tradus de undeva... Articolul e scris din experienat de joc pe care o am... si chiar nu e luat de niciunde... Ce vezi oare gresit? Nu am scris foarte clar: INCEPAND din turul 6? Deci daca vrei sa joci creaturi mari, si deckul se bazeaza pe astea, pana in turul 6 cam joci mana... Acum, sunt o gramada de motive - daca vrei - pentru care nu ai putea sa joci Craze chiar in turul 6... Poti sa nu ai nici un Initiate in Battle Zone, si atunci nu poti juca Craze, poti sa nu ai nici o carte de Light in mana, sau eu stiu, se mai pot intampla o groaza de lucruri...
Eu insa am specificat clar: INCEPAND... Asta inseamna ca din turul 6 sau dupa, diferind de stilul de joc... Vreau sa iti spun ca daca ai un deck de Mana Acceleration si iti vin carti, il poti juca chiar si in turul 5... Asta ar insemna un Bronze in turul 3, Magris in turul 4 si craze in 5, cand deja ai 6 mana...
Daca vrei mai multe detalii, posteaza pe site, eu cred ca vei gasi raspunsuri la intrebari...
In plus, s-a lansat deja propunerea pentru un turneu offline, aruncati un ochi acolo daca sunteti interesati!
deepV _________________ Va asteptam la un duel! | http://duelmasters.xsports.ro |
|
| Sus |
|
 |
Raius Rookie

Data înscrierii: 09 Iun 2005 Mesaje: 90
|
Trimis: Dum Oct 09, 2005 10:58 am Titlul subiectului: |
|
|
niste linkuri de unde sa poti lua jocul online sau asa ceva nu da nimeni?  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
deepV Civilian
|
Trimis: Mar Noi 29, 2005 2:22 am Titlul subiectului: |
|
|
Ai in semnatura mea un link... Aici gasesti mai multe informatii... Cya there! _________________ Va asteptam la un duel! | http://duelmasters.xsports.ro |
|
| Sus |
|
 |
myhaytza Civilian
Data înscrierii: 02 Sep 2007 Mesaje: 1 Locație: Baia Mare
|
Trimis: Dum Sep 02, 2007 9:14 am Titlul subiectului: |
|
|
mie nu-mi merge link-ul ala  _________________ live by the gun or die by the bullet!! |
|
| Sus |
|
 |
darkstefan14 Civilian
Data înscrierii: 05 Sep 2007 Mesaje: 2
|
Trimis: Mie Sep 05, 2007 4:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
| vreau si eu un site de unde pot lua carti de duel masters apropo nu gasesc cartile dor ballom si alphadios pt ca as vrea sa le trag al imprimanta |
|
| Sus |
|
 |
claudiu Site Admin

|
Trimis: Mie Sep 05, 2007 9:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pai de ce vrei sa le tragi la imprimanta?! Tocmai asta e si frumusetea jocului, sunt carti rare si foarte rare, care nu se gasesc... Daca s-ar gasi pe toate drumurile, ce rost ar mai avea jocul?!
Pentru lista tuturor cartilor, cu imagini cu tot, vezi site-ul Wizards of the Coast (foloseste Google si-l gasesti). _________________ Claudiu Cismaru
|
| Sus |
|
 |
darkstefan14 Civilian
Data înscrierii: 05 Sep 2007 Mesaje: 2
|
Trimis: Mie Sep 05, 2007 9:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
| de unde pot sa iau si eu un joc cu duel masters in care sa ma duelez |
|
| Sus |
|
 |
mariusfcs Civilian
Data înscrierii: 02 Oct 2007 Mesaje: 1 Locație: Focsani
|
Trimis: Mar Oct 02, 2007 8:08 am Titlul subiectului: |
|
|
claudiu ce id ai ?
 |
|
| Sus |
|
 |
gaby_em Civilian
Data înscrierii: 03 Ian 2008 Mesaje: 1 Locație: Bistrita
|
Trimis: Joi Ian 03, 2008 2:34 pm Titlul subiectului: dmc |
|
|
eh joc dmc de mult timp daca vreti jocul, informatii despre el, sau doar un partener de duel idul meu este pop_gaby2005... va astept _________________ the one, the only, the best |
|
| Sus |
|
 |
Azaghast90 Civilian
Data înscrierii: 02 Aug 2008 Mesaje: 6 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Sâm Aug 02, 2008 12:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
| salut |
|
| Sus |
|
 |
Azaghast90 Civilian
|
Trimis: Sâm Aug 02, 2008 12:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
sunt nou pe aici
 |
|
| Sus |
|
 |
Azaghast90 Civilian
|
Trimis: Sâm Aug 02, 2008 12:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
la mine nu merge site-u  |
|
| Sus |
|
 |
Azaghast90 Civilian
|
Trimis: Sâm Aug 02, 2008 12:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
| daca vrea sa ma ajute cineva sa ma contacteze la adresa dybendix@yahoo.com |
|
| Sus |
|
 |
claudiu Site Admin

|
Trimis: Sâm Aug 02, 2008 7:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
Azah, aici NU E CHAT. NU mai scrie o propozitie si mesajul... daca nu sunt subiecte diferite! _________________ Claudiu Cismaru
|
| Sus |
|
 |
Azaghast90 Civilian
|
Trimis: Dum Aug 03, 2008 7:42 am Titlul subiectului: |
|
|
claudiu,ajuta-ma please de ce nu merge site-u la mine?colegii imi zic ca e o problema tehnica  |
|
| Sus |
|
 |
Azaghast90 Civilian
|
Trimis: Dum Aug 03, 2008 7:42 am Titlul subiectului: |
|
|
claudiu,ajuta-ma please de ce nu merge site-u la mine?colegii imi zic ca e o problema tehnica  |
|
| Sus |
|
 |
Alinushu Civilian
Data înscrierii: 04 Aug 2008 Mesaje: 1
|
Trimis: Lun Aug 04, 2008 7:47 am Titlul subiectului: |
|
|
ia ziceti-mi si mie
VOUA VA MERGE SITE-UL ??? CA MIE NU !  |