Trimis: Vin Mai 09, 2008 1:50 pm Titlul subiectului: EROARE Outlook Express 6.
EROARE Outlook Express 6.
Am WXP Prof.Folosesc YPOPS.La primirea mesajelor primesc acest mesaj:
“Your server has unexpectedly terminated the connection. Possible causes for this include server problems, network problems, or a long period of inactivity. Account: 'doruinfo', Server: '127.0.0.1', Protocol: POP3, Port: 110, Secure(SSL): No, Error Number: 0x800CCC0F”
La expediere:
“The message could not be sent because the server rejected the sender's e-mail address. The sender's e-mail address was 'dorubarbu@yahoo.com'. Subject 'aaa', Account: 'dorubarbu', Server: '127.0.0.1', Protocol: SMTP, Server Response: '530 Authenticate before sending emails.', Port: 25, Secure(SSL): No, Server Error: 530, Error Number: 0x800CCC78”
Nu inteleg ce se intampla, ca pana acum a functionat.antivirus am NOD32,dar daca-l,scot la fel.
Ce sa fac?
Multumesc
Data înscrierii: 29 Ian 2003 Mesaje: 1191 Locație: /dev/null
Trimis: Sâm Mai 10, 2008 12:54 am Titlul subiectului:
Mitrut, problema nu e din schimbarea providerului. El, prin YPOPS are emulat un server POP3 si unul SMTP... deci nu comunica direct cu serverele Yahoo! sau cu alte servere... Problema e locala. _________________ Claudiu Cismaru
Network/System Administrator, Software Developer
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum