Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online Targu-Jiu Online
Comunitatea virtuala a orasului Targu-Jiu si a judetului Gorj

Întrebări frecventeÎntrebări frecvente   CăutareCăutare   Lista membrilorLista membrilor   Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
View last posts
Radio Infinit

FALSUL Radio Omega Tg-Jiu
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online -> Discutii libere
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
claudiu
Site Admin

Data înscrierii: 29 Ian 2003
Locație: /dev/null

MesajTrimis: Mie Apr 16, 2008 11:57 am    Titlul subiectului: FALSUL Radio Omega Tg-Jiu Răspunde cu citat (quote)

Salut,

Siteul Radio Omega foloseste magarii pentru a aduce trafic (vizitatori - chipurile, ca de fapt se reflecta doar intr-un numar - "vizitele" raportate de catre trafic.ro). Totul incepe acum cateva saptamani cand, vazand ca lumea nu prea acceseaza site-ul lor, au apelat la o magarie, impreuna cu site-ul "frate" al Impact in Gorj.

Bineinteles, lucrul care m-a determinat sa scriu acest post este mesajul de pe pagina lor actuala: "radioomega.ro - cel mai vizitat site radio din Oltenia", dupa cum se vede in imaginea urmatoare:

Site-ul Impact in Gorj are plasat in interior pe prima pagina un iframe ("o bucata" de pagina ce incarca o alta pagina) in care se incarca pagina Radio Omega. La fiecare persoana ce acceseaza cu un browser pagina Impact in Gorj, automat incarca si pagina Radio Omega. Insa asta nu aduce prea mult trafic, pentru ca iframe-ul are dimensiuni 0/0, browserele neincarcarcand, probabil continutul.

INSA, au mai recurs o metoda. In fiecare subpagina a Impact in Gorj, au plasat, chipurile, o reclama la Radio Omega, care se deschide intr-o noua fereastra de tip POP-up.

MAGARIA, insa, care este IMPOTRIVA regulilor trafic.ro, este ca acea "reclama" este o pagina din site-ul Radio Omega cu o imagine (un banner) PLUS codul de contorizare trafic.ro. Utilizatorul nu vede banerul mic al trafic.ro insa daca redimensioneaza fereastra POP-ul, acesta devine vizibil, cum se vede in imaginea urmatoare:

Acest lucru se poate traduce simplu: Vrei nu vrei, intri si imi accesezi si mie o pagina din site, tu, vizitatorule o sa te contorizezi la trafic.ro CHIAR DACA tu nu vrei sa intri pe pagina Radio Omega.

Acest POPup le-a adus, intr-adevar, acel trafic cu care se lauda, insa din imaginea urmatoare se poate vedea diferenta FOARTE mare intre paginile site-ului lor, accesate de catre "vizitatori":

Mai pe intelesul tuturor, cifrele din trafic.ro demonstreaza ca accesurile la site-ul lor nu sunt naturale (nu sunt dorite de cei ce acceseaza), altfel acest trafic s-ar reflecta si in restul paginilor - doar nu intri intr-un site sa vezi doua bannere: unul pe care scrie Radio Omega si altul pe care scrie trafic.ro.

Deci, nu stiu de unde vreti voi, cei de la Radio Omega sa fiti PRIMII, cifrele si MAGARIILE voastre demonstreaza ca, de fapt, vreti sa fiti primii ARTIFICIAL si prin FORTA fata de viziatori, nu aduceti cu nimimc ceva astfel incat omul sa doreasca atat de mult sa va viziteze site-ul din propria initiativa, lucru demonstrat si prin pozitia actuala (16.04.2008) in trafic.ro...

Q.E.D.
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
mitrutz
Generalu' Rommel

Data înscrierii: 11 Mar 2005
Locație: www.atlabs.ro

MesajTrimis: Mie Apr 16, 2008 12:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

tipic oltenesc sau cum se fura propria caciula
fxtech
God like

Data înscrierii: 25 Iun 2005
Locație: peste tot pe unde vreau

MesajTrimis: Mie Apr 16, 2008 12:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Foarte interesant . Cum de ai observat chestia asta?! S-au ai fost enervat de mesaj si ai inceput sa cauti ? Smile
Sus
mitrutz
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Mie Apr 16, 2008 12:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da, traficul se face prin
Cod:
http://www.radioomega.ro/omega.html

penibil pt o firma, penibil pentru praful in ochi aruncat ascultatorilor, penibil pt cei care au facut asta dpdv tehnic.

"penibil" - este cuvantul care-mi vine in minte si atat !

Ultima modificare efectuată de către mitrutz la Mie Apr 16, 2008 8:05 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
Marian Stanoiu
Generalu' Rommel

Data înscrierii: 11 Iun 2005
Locație: De obicei..pe scaun..

MesajTrimis: Mie Apr 16, 2008 1:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pt a nu fi acuzat de subiectivism..nu pot zice decat atat: JENANT!!!
Gary_Star
Site Admin

Data înscrierii: 20 Aug 2003
Locație: Tg-Jiu

MesajTrimis: Mie Apr 16, 2008 3:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

De obicei, incerc sa-l contrzic pe Claudiu, din spirit de competitie, dar in cazul de fata.. nu prea pot.. demonstratia este completa incat nu pot sa spun decat: Felicitari pentru observatie si felicitari la puterea -1 pentru radio-ul respectiv.
Enigma28
Civilian

Data înscrierii: 03 Apr 2008

MesajTrimis: Mie Apr 16, 2008 10:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cu tot cu magariile lor, tot nu au un trafic incredibil
AlbertoFatBoy
Civilian

Data înscrierii: 03 Noi 2007

MesajTrimis: Joi Apr 17, 2008 7:56 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Zã radio Omida! Zã best best Radio in Nepal!
Felicitauri ...spre deosebire de voi stiu si cine se afla in spatele acestei ``idei`` inovatoare!
claudiu
Site Admin

MesajTrimis: Joi Apr 17, 2008 8:49 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

AlbertoFatBoy a scris:
Spre deosebire de voi stiu si cine se afla in spatele acestei ``idei`` inovatoare!
Si eu stiu despre cine/ce ar fi vorba Albert, dar na... Smile
frl
Aspirant

Data înscrierii: 19 Mai 2005

MesajTrimis: Joi Apr 17, 2008 4:43 pm    Titlul subiectului: Re: FALSUL Radio Omega Tg-Jiu Răspunde cu citat (quote)

Laughing Laughing Laughing , in afara de asta am si e o problema, cine le face designul la site/logo/bannere, etc?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Marian Stanoiu
Generalu' Rommel

Data înscrierii: 11 Iun 2005
Locație: De obicei..pe scaun..

MesajTrimis: Sâm Apr 26, 2008 7:57 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Tache Madalin
nimeni
Experienced

Data înscrierii: 02 Oct 2003
Locație: Brampton/Toronto Canada

MesajTrimis: Mie Apr 30, 2008 5:02 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Smile Ideea e ingenioasa si Madalin nu se desminte , insa stiind ca , capacitatea lui in acest domeniu este superioara multora ce il invidiaza eu il felicit ca cel putin incearca si creeaza chiar daca in cazul de fata nu este moral .Dar in viata cate lucruri imorale se intampla ? Tot am vazut disputa dintre Radio Omega si Radio Infinit,care sincer nu isi are rostul poate doar la un stadiu civilizat de apreciere.Aici fiind un grup compact de utilizatori de 5-10( nu ma pronuntz pentru ca nu sunt statician) si cum Claudiu este de sustinut in general in ceea ce scrie si gandeste (asta nu inseamna ca nu are dreptate in unele cazuri , sau greseste in altele)ideea este ca indiferent ce radio ascultam sau site ne place sa-l vizitam este o optiune personala si nu trebuie sa ne "falim" !
Asa cum am citit pe site`ul de la Radio Infinit despre Marian Stanoiu -" unul dintre cei mai buni DJ-i din judetul nostru" "Este una dintre cele mai bune voci de radio din Targu-Jiu" si cunoscandu-l zic eu suficent de bine ca sa pot analiza aceste fraze , asa fiecare e tentat sa isi faca publicitate intr-un mod normal sau .. mai putin normal Smile
Pe Marian nu vreau sa il blamez , pentru ca am copilarit cu el si pe langa asta are o cultura muzicala destul de buna mai ales pentru ca a fost si dansator , insa ma face sa imi rastalmacesc memoria stiindu-i pe George Filis , Albert Zorzon , Alin Prandea , Alin Roibu si multi alti care prin nativitatea lor si talentul lor nu prea poti sa le aduci pe plan profesional ... defecte .Cat despre a face un top cu cei mai buni DJ sau "cele mai bune voci" e un lucru destul de dificil spun eu .
Marian nu trebuie sa fie suparat pe mine pentru ce am comentat mai sus , pentru ca nu este o critica ci doar o observatie .El este un tip ambitios si sper sa nu se plafoneze ramanand in Tg-Jiu daca isi mai doreste sa ajunga si mai sus decat a ajuns !
Cat despre Radio Infinit , desi i-am ascultat in cate randuri (pentru ca nu prea am cum sa le prind tot programul din cauza diferentei de fus orar) nu m-au convins ca au ceva foarte special si deosebit !Bine , se poate spune ca am nevoie de timp , dar pana la urma toti ascultam un radio pentru a ne destinde , pentru a asculta ceva placut !Cat despre Radio Omega eu cred ca sunt in reconstructie prin plecarea in masa a multor angajati si isi vor reveni .Cu siguranta insa ca Radio Tg-Jiu si Radio Omega raman reperele in judetul Gorj chiar daca au scazut calitatea servicilor si a emisiunilor .!
Sa aveti numai bucurii ...
mitrutz
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Mie Apr 30, 2008 7:55 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

@Nimeni: unde dai si unde crapa ! Aici nu vorbeam de voci si de radiouri. Vorbeam de magarii tehnice sustinute prin metode ieftine de asa zis marketing pentru a arunca praf in ochii ascultatorilor. Crezi ca faptul ca 2008 este an electoral este o pura coincidenta ? Stii cum este sa te te duci la un prost de candidat si sa-i arunci pastilutza cu "puteti verifica pe price.ro traficul"... si el s-o inghita ?!

Eu nu-l apar pe Claudiu... de atatea ori m-am contrazis cu el (desi nu pe forum) ..insa o astfel de tampenie nu i-ar caracteriza munca (nici in viitor). Astea sunt oltenisme sau daca vrei gorjenisme ieftine facute sa pateze si asa bruma de valoare adusa de paginile web firmelor (incluzand aici si media) din judet.

Bunica-mea ar spune "te bate Dumnezeu cu timpu'..." eu as spune ca nu poti aduce valoare sau sa faci un lucru solid mintind si furand.

erata: in loc de price.ro este vorba de trafic.ro ... tocmai lucram cu ei cand am scris postul hihi mea culpa !

Ultima modificare efectuată de către mitrutz la Mie Apr 30, 2008 6:47 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
AlbertoFatBoy
Civilian

MesajTrimis: Mie Apr 30, 2008 8:25 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Hristos a Inviat !!

Asa e corect si frumos sa zici dupa Sarbatorile Pascale..

Revenim la Radio Omida si la oamenii lui! Tache Madalin (baiatul ala despre care ``nimeni``la postul anterior a spus ca e invidiat) are cunostinte WEB la fel de multe cum am eu despre MANELE ! Bruma aia de cunostinte (pt care este invidiat) o foloseste pt a face tampenii ca in cazul de fata!
Domnule Tache Madalin ORIGINALITATEA (cuvant despre care se pare ca tu nu ai auzit pana acum) este cel mai bun aliat... asta avand in vedere ca lucrezi totusi la un ``prost`` de radio!
Si pt ca esti prea bun pt ce faci asa cum spun unii iti sugerez cu draga inima sa te muti cu tot cu tertipurile si cunostintele tale FAR FAR AWAY from TG-JIU!!!

Diletantii nu au ce cauta intr-o institutie mai ales intr-un post de radio!

RUSINE!! Idea
madalin
Fanatic

Data înscrierii: 20 Aug 2003

MesajTrimis: Mie Apr 30, 2008 5:21 pm    Titlul subiectului: hah! Răspunde cu citat (quote)

Evident. Unghiile-n gat cat mai mult.

Nu vreau decat sa va spun ca ideea respectiva e DEPARTE de mine si nu eu sunt nici macar initiatorul ci doar executantul. Stiu, nici mie nu-mi place sa fac chestii de genul, dar cand un sef zice sari, tu intrebi cat de sus. Asa e corect.

Bun. Am lamurit punctul 1. Sa trecem la punctul 2. Albert, prieteneste te trimit sa ma cauti FAR FAR AWAY in afara Tg-Jiului, pentru ca nu ai habar despre cunostiintele mele si nici macar nu poti sa-mi ajungi la cur (scuzati expresia), eu fiind oricand dispus sa-ti arat ca te bat la tot ce tine de IT oriunde ai vrea tu. In orice camp.

Cat despre voci ma abtin, pentru ca nu ma pricep. Cat despre MAGARIA asta pe care voi o numiti asa cum o numiti stau si ma intreb ce va doare mai tare. Ca n-ati facut-o voi sau ca n-ati gandit-o voi ?

Trist..sa moara si capra vecinului.

Ah, cat despre magarii, ce sa mai zicem despre faptul ca radioinfinit avea afisat pe site 2 utilizatori online si 90 de membri (evident tot onlain) si despre alte multe chestii gen 31 ascultatori pe 2 posturi ?

In fine, eu nu vreau sa arunc cu oua (tot a trecut pastele) in nimeni, pentru ca nu-i corect dpdv etic, dar v-as ruga sa va vedeti barna din nasu' vostru si apoi sa va legati de a altuia.

Ah. Mitrut..pentru tine n-am decat un singur mesaj: Tu ar trebui sa stai frumusel in banca ta pentru ca singurele tale cunostiinte sunt alea de marketing (cinste tie) nu si altele tehnice. Poate sa intinzi calburi.

Si cu asta..i rest my case.

Later edit:
P.S: Vreau sa vad si eu radioinfinit.ro cat de VALID XHTML 1.0 sau cat de VALID CSS este. Va spun eu. NU este. http://www.radioomega.ro este valid xhtml dar nu este valid css. Toate paginile (exceptand 2 - topurile) SUNT VALIDE XHTML. So? Ce spune asta ?
P.P.S: Albert, ar trebui sa vii sa-ti arat sursele de la Radio Omega si apoi sa vorbim despre originalitate. Astept sa ma cauti sa-ti arat ce si cum..poate inveti si tu ceva.
Omega - Hituri 100%
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
mitrutz
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Mie Apr 30, 2008 6:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Citat:
Ah. Mitrut..pentru tine n-am decat un singur mesaj: Tu ar trebui sa stai frumusel in banca ta pentru ca singurele tale cunostiinte sunt alea de marketing (cinste tie) nu si altele tehnice. Poate sa intinzi calburi.

Nu stiu de unde ai preluat ideea ca as fi tehnic. Nu am spus niciodata asta. Nu stiu nici de unde ideea ca in a conduce niste afaceri trebuie sa fii tehnic.

Atehnicul din mine are o echipa formata din oameni seriosi si cu rezultate de top, stie sa faca managementul unui proiect IT pe web, a initiat unul din primele saituri de hosting din Gorj, unul din primele magazine virtuale din judet, si inca are prima retea de cartier cu OK-ul ANRC-ului si cu actele in regula. Si'n mica asta parte de realizari sa nu invoci factorul bani, ca nu i-am avut !

Ah, aceleasi cunostinte atehnice m-au facut bursier intr-o facultate "obscura" (UPB - Electronica & Telecomunicatii).

Daca stii sa modifici un cod de CMS, nu inseamna ca esti tehnic. Daca ai observat mai sus eu nu te-am criticat pe tine personal, ci rezultatul final..nu stiu de unde ai tras concluzia asta !

Cat despre "eu sunt executantul" nu si initiatorul... puteai refuza, asa cum si eu refuz clienti.

Si da, stiu sa intind si cabluri. E rusinos ?
AlbertoFatBoy
Civilian

MesajTrimis: Mie Apr 30, 2008 7:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Laughing))) simt un oarecare gram de furie!???

Medelinule nu fi trist si frustrat pt ca o sa ``vine`` zile bune si pt tine! Nu am spus niciodata ca este ideea ta ci doar ca ai pus-o in practica! si daca vorbim despre cunostintele tale IT da-mi voie sa fac un lucru: Laughing))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Prietene pe romaneste esti ``PAMANT`` si stiu din surse sigure ca inainte sa mirosi rahatul te arunci direct cu gura in el!

Daca erai atata de bun pe cat spui ca esti nu erai in tg-jiu si cu atat mai mult nu te certai cu un biet cablagiu asa cum este Mitrutz!

O sa te consideri un om realizat din multe puncte de vedere atunci cand vei avea jumate din ideile si creierul lui!
Nu are rost ca sa continui pt ca din punctul meu de vedere iti meriti soarta !
Pt mine subiectul e inchis si deja reprezinta o pierdere de timp!
Bafta la magareli ca sunteti romani... si va pricepeti foc!
claudiu
Site Admin

MesajTrimis: Mie Apr 30, 2008 9:59 pm    Titlul subiectului: Re: hah! Răspunde cu citat (quote)

madalin a scris:
Stiu, nici mie nu-mi place sa fac chestii de genul, dar cand un sef zice sari, tu intrebi cat de sus. Asa e corect.
Tocmai, asta NU E CORECT. Un om VERTICAL, care afirma care nu ii place sa faca chestii de genul, NU lucreaza pentru asemenea sefi. PUNCT

madalin a scris:
Ca n-ati facut-o voi sau ca n-ati gandit-o voi ?
Crezi ca nu as putea sa fac inca 10 chestii ingenioase care sa aduca trafic pe un site? Cum spuneam si mai sus, despre VERTICALITATE?!

Citat:
Ah, cat despre magarii, ce sa mai zicem despre faptul ca radioinfinit avea afisat pe site 2 utilizatori online si 90 de membri (evident tot onlain) si despre alte multe chestii gen 31 ascultatori pe 2 posturi ?

1. E vorba de doua SERVERE (cel ce deserveste metroLink) si cel ce deserveste exteriorul? Nu doua posturi... Da, nr. de ascultatori e fix, deocamdata din cauza unui bug care bloca serverul si pe care nu am avut timp sa-l fixez.
2. Utilizatorii online NU sunt pusi intentionat ci e un bug al Joomla, CMS-ul pe care ruleaza site-ul. Nu ii delogheaza, dupa o anumita perioada, cum ar fi normal - iar omul cand se inregistreaza ramane logat....

madalin a scris:
Later edit:
P.S: Vreau sa vad si eu radioinfinit.ro cat de VALID XHTML 1.0 sau cat de VALID CSS este. Va spun eu. NU este. radioomega.ro este valid xhtml dar nu este valid css. Toate paginile (exceptand 2 - topurile) SUNT VALIDE XHTML. So? Ce spune asta ?
Spune ca ai gasit un template bine facut Very Happy Ca daca te pun sa-mi scrii de mana cod XHTML - apropos eu am facut translatia HTML la XHMTL la produse f. folosite in lume... sau produsul http://www.tufat.com/s_ajax_chat.htm , care e scris de mine, numai in Javascript, in proportie de 80% - nu am facut eu partea de sunet, o parte din theme... dar asta e alta poveste. Cat despre radioinfinit.ro, nu l-am facut eu, nu am facut eu template-ul. O sa mai discutam cand o sa finalizez noul site, care apropos, va functiona pe propriul ENGINE proprietar. Cand o sa scrii si tu asa ceva, mai discutam.
madalin a scris:
P.P.S: Albert, ar trebui sa vii sa-ti arat sursele de la Radio Omega si apoi sa vorbim despre originalitate.
Pardon? Ce originalitate e la un site facut pe WordPress? Designul grafic nu l-ai facut tu, este pur si simplu un template cumparat. Ce dracu vorbesti acolo, Madaline?!
DjVogans
Rookie

Data înscrierii: 24 Oct 2003
Locație: /var/spool

MesajTrimis: Joi Mai 01, 2008 2:02 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

castigati vreunu' bani din cearta asta ? va mareste sefu salariul ?
2 posturi de radio LOCALE . sau ma insel eu si vreunu aspira la mai mult ?

claudiu .. redirect de trafic se cam face de f f multa vreme ... doar ca tache nu stie sa isi ascunda urmele .

here u go the proof : http://stat.trafic.ro/stat/magicimv/
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
nimeni
Experienced

Data înscrierii: 02 Oct 2003
Locație: Brampton/Toronto Canada

MesajTrimis: Joi Mai 01, 2008 2:09 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu nu ma ,ao arunc in controverse pentru simplu fapt ca ultima data cand am avut "contradicti" , am reusit sa imi depasesc bunul simtz si gandidu-ma ca am o varsta care trebuie sa ma faca mai calm cu oameni care sunt irefutabili m-am inhamat alaturi de ei si mai adanc.
Eu il stiu si pe Claudiu Cismaru (suntem de o varsta) si pe madalin , stiu ca au un bagaj de cunostinte destul de mare in acest domeniu ca sa le cataloghez eu calitatile si cunostintele .Ii respect pe amandoi pentru viziunea lor in acest domeniu, insa mai cred ca orice poate sa isi exprime o parere chiar daca nu este pe placul celor care citesc sau participa la acesta discutie.
Exceptandu-l pe Albert care doar creaza polemica , cred ca si unul si altul (madalin si claudiu ) atunci cand se vor intalni sa discute linistiti despre acest subiect fierbinte , pentru ca noi (cel putin eu) cei care nu stim prea multe despre acest subiect decat "vizual" sa putem vorbi doar de moralitate si imoralitate.
Mitrutz ma bucur sa aud ca esti un om de succes , asa cum tu spui ca esti .Bravo tie si la cat mai multe realizari.Asa cum si tu te simti implinit pe plan financiar si ...profesional , crede-ma ca la fel si eu pot spune despre mine desi imi doresc mult mai mult .Venitul meu financiar al familiei cu siguranta il depaseste pe al tau desi asta nu are nici o importanta , insa oridecate ori iti exprimi parerea , lasi sa se intzeleaga ca .... dupa tine se pune punct si nimeni nu poate sa expuna mai departe parerea , proasta-buna , asa cum stie omul sa se exprime .Daca acest forum a fost creat doar pentru ca unii sa scrie si alti sa aprobe ,macar sa se spuna de la inceput .Evit sa intru in polemica in continuare si cred ca daca s-ar accepta si alte idei si pareri fara sa fie un atac direct la o persoana sau alta , altfel s-ar rezolva anumite discutii in contradictoriu.
O zi excelenta la fiecare ...
mitrutz
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Joi Mai 01, 2008 9:48 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nimeni a scris:

Mitrutz ma bucur sa aud ca esti un om de succes , asa cum tu spui ca esti .Bravo tie si la cat mai multe realizari.Asa cum si tu te simti implinit pe plan financiar si ...profesional , crede-ma ca la fel si eu pot spune despre mine desi imi doresc mult mai mult .Venitul meu financiar al familiei cu siguranta il depaseste pe al tau desi asta nu are nici o importanta , insa oridecate ori iti exprimi parerea , lasi sa se intzeleaga ca .... dupa tine se pune punct si nimeni nu poate sa expuna mai departe parerea , proasta-buna , asa cum stie omul sa se exprime .Daca acest forum a fost creat doar pentru ca unii sa scrie si alti sa aprobe ,macar sa se spuna de la inceput .Evit sa intru in polemica in continuare si cred ca daca s-ar accepta si alte idei si pareri fara sa fie un atac direct la o persoana sau alta , altfel s-ar rezolva anumite discutii in contradictoriu.
O zi excelenta la fiecare ...

Nu stiu de unde ai tras tu concluzia ca sunt "om de succes". Nu stiu de unde ai tras concluzia ca sunt implinit financiar, profesional. Daca tu asta ai inteles sau ca dupa mine nu mai incape replica.. sunt doar perceptiile tale, absolut contrare realitatii.

Asa cum am spus eu am criticat rezultatul final si nu m-am luat de Madalin Tache ca persoana, nestiind exact cine si in ce conditii a facut asta. Desi am fost jignit, cred ca am dat replica suficient de elegant.

Cat timp nimeni nu-ti sterge sau editeaza postul inseamna ca poti scrie ce vrei si nu am pretins ca cineva trebuie sa fie de acord sau nu cu parerea mea.

DjVogans a scris:
castigati vreunu' bani din cearta asta ? va mareste sefu salariul ?
2 posturi de radio LOCALE . sau ma insel eu si vreunu aspira la mai mult ?

pana la urma cam asa e... Laughing)
FireEyes
Generalu' Rommel

Data înscrierii: 02 Sep 2003
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Joi Mai 01, 2008 7:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ce cearta? scandal ? polemici ?

am pierdut ceva?

cine pe cine in-sarcin(a)-eaza ?! Smile

p.s. ofer consultanta web Smile preturi promotionale.
costy_celbun
Crazy

Data înscrierii: 09 Iun 2005

MesajTrimis: Vin Mai 02, 2008 2:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

AlbertoFatBoy a scris:
Daca erai atata de bun pe cat spui ca esti nu erai in tg-jiu

Alberto tu ai mai mult de 7 ani cand scoti din gura o asemenea catastrofa ?!Ma intreb daca tu ai iesit din Tg-jiu (nu vreau sa intreb locuit/supravietuit) mai departe de Balesti si Artego. Iarasi haide sa fim realisti , fanii adevarati ai unui post de radio raman aia care le place ce "aude urechea" , Radio Omega este un post foarte vechi in Tg-jiu-ul nostru si cine sa obisnuit cu el si este fan asculta indiferent de ce fel de trafic are website-ul pe trafic.ro . Pai cine crede ca pe tanti Mari de la etaju 4 care asculta Radio Omega de 8 ani si-i place dansei nu stiu ce emisiune o intereseaza ce trafic are website-ul pe trafic.ro ?! Daca esti fan.. ramai fan indiferent de ce trafic are.. poti sa fii si singurul ascultator insa in comparatie cu Radio Infinit , Radio Omega are o varsta in spate.. timp in care a reusit sa isi castige destui ascultatori care nu se muta "dincolo" doar pt ca este nou. Pai comparatie asta este ceva de genul: sunt fan Steaua de 9 ani dar anu asta tin cu CFR ca ei castiga campionatu si la anu cu Dinamo iar peste 2 ani sper sa castige Pandurii.
mitrutz
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Vin Mai 02, 2008 3:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Costi, nu vrei sa auzi ce poate produce AlbertoFatBoy in materie de audio / radio. Crede-ma ca nivelul este mult peste cel din Oltenia. Comparatiile cu vechimea si cu paralela cu fotbalul..nu-si au rostul.

Daca vrei sa aberam pe tema vechimii..si India / Egiptul au o civilizatie de milenii in spate ... iar pe langa dezvoltarea Dubai-ului care are aprox... 20 de ani.... scuze... nu-si au rostul genul asta de comparatii.

Si altceva.. pt cei care au ochi sa vada si tertecutza sa retzina: intr-o campanie de marketing NU este deloc recomandata formularea "cea mai.." sau "cel mai..".

Ex: o campanie inteligent dezvoltata a fost cea de la Carlsberg - care a promovat motto-ul "probabil cea mai buna bere din lume"... in cazul asta cuvantul "probabil" este cheia Smile. Eu personal, numai in Gorj am vazut campanii cu "cel mai bun site", "cel mai mare trafic", "cel mai bun pret, garantie" etc
AlbertoFatBoy
Civilian

MesajTrimis: Vin Mai 02, 2008 3:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

costy_celbun a scris:
AlbertoFatBoy a scris:
Daca erai atata de bun pe cat spui ca esti nu erai in tg-jiu

Alberto tu ai mai mult de 7 ani cand scoti din gura o asemenea catastrofa ?!Ma intreb daca tu ai iesit din Tg-jiu (nu vreau sa intreb locuit/supravietuit) mai departe de Balesti si Artego. Iarasi haide sa fim realisti , fanii adevarati ai unui post de radio raman aia care le place ce "aude urechea" , Radio Omega este un post foarte vechi in Tg-jiu-ul nostru si cine sa obisnuit cu el si este fan asculta indiferent de ce fel de trafic are website-ul pe trafic.ro . Pai cine crede ca pe tanti Mari de la etaju 4 care asculta Radio Omega de 8 ani si-i place dansei nu stiu ce emisiune o intereseaza ce trafic are website-ul pe trafic.ro ?! Daca esti fan.. ramai fan indiferent de ce trafic are.. poti sa fii si singurul ascultator insa in comparatie cu Radio Infinit , Radio Omega are o varsta in spate.. timp in care a reusit sa isi castige destui ascultatori care nu se muta "dincolo" doar pt ca este nou. Pai comparatie asta este ceva de genul: sunt fan Steaua de 9 ani dar anu asta tin cu CFR ca ei castiga campionatu si la anu cu Dinamo iar peste 2 ani sper sa castige Pandurii.

That is funny shit! Mai zanule maselutza!Ceea ce ai dat tu drept citat nu are relevantza cu ceea ce ai scris dupa! Este destul de clar ca daca excelezi intr-un domeniu asa cum spune domnul Tache Madalin despre cunostintele sale , te muti acolo unde se castiga bani! E roman domnul Tache si deci prin natura traieste intr-o tzara saraca unde a ``FI FAN`` nu inseamna ca ai si ce manca, nu inseamna ca ai cu ce te imbraca si nu inseamna ca esti realizat din punct de vedere material!
A fi bun in ceva inseamna a te remarca nu numai pe plan local mai ales cu ``bagajul de cunostine `` de care dispui ca persoana ! Sa nu imi spui tu mie de Clisee de astea cu ``eu sunt fan si stau aici ca imi place aia sau asta! Convingerile si replicile astea de tip santier nu au niciun efect! Cred ca ai o mare problema in a face diferenta intre a fi fan si a lucra intr-un domeniu unde se castiga bani MULTI! Daca dispui de un ``bagaj de cunostinte `` foarte mare pleci unde se castiga banii; si daca poti imbina cunostintele tale cu un salariu atractiv si cu hobby-ul este mai mult decat OK! Asa ca sa lasam metaforele si laudele si ghiarele din gat si sa deschidem ochii pentru ca totoul este lapte si miere pana ne trezim din vissi realizam ca de fapt singura persoana care are o parere buna despre tine esti chiar tu!( si nu ma refer la tine ci in general la cei care spun ca ei dau lectii!)Sa lasam pe altii sa ne laude... eu asa cred .. Cam atat!

P.S. Si daca excelezi intr-un domeniu si vrei sa faci ceva poti face si in Orasul tau asa cum au facut multi dar diferenta este ca la ei s-a vazut!!!
claudiu
Site Admin

MesajTrimis: Vin Mai 02, 2008 3:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

costy_celbun a scris:
insa in comparatie cu Radio Infinit , Radio Omega are o varsta in spate.. timp in care a reusit sa isi castige destui ascultatori care nu se muta "dincolo" doar pt ca este nou.

Costi, RI are oamenii de la Radio Omega Smile Cand s-a infiintat RI, oamenii de la RO s-au dus la RI. Iar un post de radio il fac oamenii care sunt in spate, nu numai numele... Si au oameni BUNI, cu 10 ani experienta in radio... Smile

Si tinand cont la nr. de telefoane primite zilnic si la nr. de mesaje pt. dedicatii... crede-ma ca sunt destul de ascultati, cei de la RI... Plus sa nu-ti spun de acoperire... Eventual cand tragi o fuga la Bucuresti, pe autostrada incearca sa comuti pe 87.8 sau cand mergi prin judetul Valcea sau cand mergi in Craiova... poate ai o surpriza placuta Smile
AlbertoFatBoy
Civilian

MesajTrimis: Vin Mai 02, 2008 4:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Deja am deviat de la subiectul principa! Este foarte evident subiectivismul onor persoane ! Polemica asta nu isi mai are rostul S-a demonstrat ceea ce era de demonstrat! Mai departe ramane sa vedem daca se invata ceva sau nu din asta! Este foarte simplu!
costy_celbun
Crazy

MesajTrimis: Vin Mai 02, 2008 5:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Alberto cu tine numai discut ca nu am ce, mi-ai demonstrat ce "poti" . In viziunea ta banii sunt totul, pai daca tie ti-ar da unu £19/h (sa zicem) si sa te muti in Polul Nord te-ai duce?! Nu-mi raspunde ca sunt convins ca ai zice da, tocmai de asta spun ca trebuie sa ai o anumita maturitate sa intelegi ca nu banii sunt cel mai important lucru in viata!
Claudiule corect faptul cu miscarile astea migratoare, am observat si eu ca este un fenomen in Romania sa te dai dupa cum bate vantu, si in politica se intampla astfel de lucruri si in fotbal si peste tot.. insa exact cum ti-am zis inainte , daca eu sunt fan Liverpool si maine se transfera Afonso si Gerrard la Arsenal nu voi devenii fan Arsenal niciodata, chiar daca Liverpool va fi pe locul 10-12.
AlbertoFatBoy
Civilian

MesajTrimis: Vin Mai 02, 2008 6:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Esti atat de amuzant! intr-un job banii reprezinta totul! Si inteligenta si experienta ar trebuii sa fie direct proportionale cu salarul! exista 2 posibilitati :
1 daca esti bun si lucrezi pe nimic esti un dobitoc!
2 nu esti atat de bun pe cat te lauzi si te multumesti cu un salar mizer!
Este foarte simplu! Apropo nu vorbii inainte si nu trage concluzii gresite ca nu stii ceea ce ``pot`` eu! Aici nu discutam despre mine ci despre o problema in sine! Remember job-ul reprezinta bani in primul rand apoi pasiune! So!?Sau tu te duci la munca doar ca esti ``fan``?Lasa intrebarea aia cu polul nord si 19 lire pe ora si nu mai vorbii tu in locul altor persoane nu ma face sa te bag in aceiasi oala cu altii! Sezi mumos si n-mi vorbii mie despre maturitate and shits ca nu am nici 10 ani si nici nu-s la varsta pubertatii!
costy_celbun
Crazy

MesajTrimis: Sâm Mai 03, 2008 1:39 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

AlbertoFatBoy a scris:
Sezi mumos si n-mi vorbii mie despre maturitate and shits ca nu am nici 10 ani si nici nu-s la varsta pubertatii!

Nu se observa , baga-ma in orice oala vrei insa eu iti zic decat sa fac un job care nu-mi place pe mai multi bani mai bine fac un job care-mi place pe mai putini bani!
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online -> Discutii libere
Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 2

Mergi direct la: