Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online Targu-Jiu Online
Comunitatea virtuala a orasului Targu-Jiu si a judetului Gorj

Întrebări frecventeÎntrebări frecvente   CăutareCăutare   Lista membrilorLista membrilor   Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
View last posts
Radio Infinit

FIDELITATEA
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Acest forum este închis, nu se pot scrie, crea, răspunde sau modifica subiecte   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online -> -[ Depozit de vechituri ]-
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
ellyca
Rookie

Data înscrierii: 24 Sep 2003
Locație: Baia Mare

MesajTrimis: Lun Mai 16, 2005 11:20 am    Titlul subiectului: FIDELITATEA Răspunde cu citat (quote)

Reintoarcere la valori certe, coduri morale personale sau teama de consecinta… fidelitatea este din nou la moda.

Cea care nu a flirtat niciodata (macar din priviri…) cu un alt barbat decat al sau sa ridice mana! Dorinta de a incerca ceva nou poate aparea oricand. Cu toate acestea, sunt multe femeile care prefera sa nu paseasca dincolo de linie. Ce anume ne impinge sa fim fidele in ciuda ocaziilor aparute, a indoielilor fata de relatia actuala si a tentatiilor la tot pasul?

"De vreo 2 sau 3 ani, fidelitatea a redevenit un sentiment "la moda", constata Gérard Leleu1, medic si sexolog, autor al cartii Fidelitatea si cuplul. Asta nu se prea intampla inainte. Femeile care veneau la consultatii imi spuneau: "Imi iubesc sotul, ii sunt fidela. Sunt normala?" Exista un fel de presiune sociala care obliga la infidelitate, la "calcatul pe alaturi", la multiplicarea exprientelor sexuale. Astazi constat o tendinta inversa. Femeile fidele nu sunt neaparat mai numeroase, dar sunt mai multe cele care cred in acest sentiment."

De fapt, fidelitatea nu mai este traita ca o constrangere impusa de morala religioasa sau de catre societate. Fidelitatea este o alegere libera, un model consimtit de comun acord pentru buna functionare a cuplului. Dar tocmai asta e: ce anume ne impinge sa fim fidele? Nevoia de stabilitate, cautarea iubirii absolute, teama de necunoscut? Exista o lista lunga de argumente pentru a fi credincioasa unui singur barbat, la fel de lunga ca si cea a contra-argumentelor. Ce este cel mai important, pana la urma? Sa iti urmezi principiile.

ellyca
saurian
Generalu' Rommel

Data înscrierii: 27 Apr 2005
Locație: pe-aci prin Gorj

MesajTrimis: Lun Mai 16, 2005 4:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

E greu de crezut in fidelitate. E adevarat ca a fost impusa prin religie, lege, etc... Daca te gandesti la "Epoca de aur", probabil ca iti aduci aminte ca daca iti inselai sotia/sotul erai pedepsit de lege. Nu erau tolerate relatiile extraconjugale. Dupa '90 s-a ales praful de "fidelitatea" asta. Era si normal dupa atatia ani de inhibitii si "abstinenta" in domeniu. Daca vorbesti de fidelitate ca "sentiment la moda" gresesti. In primul rand ca nu e un sentiment, iar in al doilea rand cand spui ca fidelitatea e la moda apare ca o fitza ieftina.
In fine, barbat sau femeie, oricat de bine ai arata si indiferent de conditia sociala, trebuie sa recunosti ca tentatii exista. Depinde de fiecare cum si le stapaneste si de motivele de care se foloseste pentru a fi fidel.
Din punct de vedere religios, infidelitatea este un pacat. Iar termenul de "pacat" nu se refera numai la fapta in sine, ci si la gandul ca ai putea deveni infidel/a. Deci din punct de vedere religios fidelitatea este de fapt o utopie.
Cu alte cuvinte, daca te consideri o buna crestina, din punctul asta de vedere nu poti fi fidela. Este?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
madalin
Fanatic

Data înscrierii: 20 Aug 2003
Locație: Tg-Jiu

MesajTrimis: Mie Mai 18, 2005 6:08 pm    Titlul subiectului: fidelitate. Răspunde cu citat (quote)

Fidelitatea pentru mine e un must-have. Sunt de parere ca nu e vorba despre un sentiment la moda ci doar faptul ca oamenii (fie ei femei sau barbati) sunt satui de deceptii de genul. Evident, nu toti barbatii sau toate femeile sunt frumoase/frumosi (sau inteligente/inteligenti, sau bogate/bogati sau...etc, lista poate continua) si iarasi stiu si eu ca tentatii exista. Nu cred ca exista barbat/femeie, care sa (CEL PUTIN) nu se fi uitat la altul/alta. Eu personal o fac. Dar ce ma tine in frau sa nu calc stramb ? Dragostea si respectul. Lucruri de baza care cred ca tin relatiile unite. Iar faptul ca pot comunica cu prietena mea deschis, ma ajuta mult. Am avut de multe ori ocazia s-o insel, dar intotdeauna m-am gandit ca nici mie nu mi-ar placea sa trec prin ce ar putea trece ea. O pot insela daca vreau, fara sa isi dea seama. Probabil la fel ar putea face si ea, dar atunci cand respecti un om nu poti calca stramb. Eu personal imi respect prietena cu adevarat si nu am calcat niciodata stramb in 1 an de zile si ceva. Am avut ocazii, dar de fiecare data m-am gandit la ea. La momentele prin care ar trece ea. La ce ar simti ea daca ar trece prin asta.
Stiu sigur ca ar durea-o. Si poate ar trece peste pentru ca ma iubeste, dar stiu sigur ca nu ar uita si ar trai cu frica aia in sine..m-ar suspecta, ar interpreta gresit aproape orice privire mai diferita, sau zambet. Asta ar duce la destramarea relatiei, din cauza certurilor.

De cand sunt cu prietena mea, am devenit mult mai responsabil si mult mai calm.
Imi cer scuze ca am cam deviat dar eu personal consider ca FIDELITATEA, e un concept cu care cresti. Esti educat sa fii fidel. Nu de parinti ci de viata. Cei care calca stramb au trait in medii de genul. Sau se plictisesc in relatia pe care o au (daca o au) si cauta ceva nou, pastrand relatia respectiva doar de ochii celorlalti. E un lucru ingrat sa faci asta.

FIDELITATEA este un subiect tabu. Eu mi-am spus parerea personala.

Ce sa zic..."iubiti-va mult" Smile
Omega - Hituri 100%
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
saurian
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Mie Mai 18, 2005 6:30 pm    Titlul subiectului: Re: fidelitate. Răspunde cu citat (quote)

madalin a scris:
Dar ce ma tine in frau sa nu calc stramb ? Dragostea si respectul. Lucruri de baza care cred ca tin relatiile unite.

Mda... interesant punctul de vedere. Va sa zica pentru tine fidelitatea este pe undeva echivalenta cu dragostea si respectul, sau ma rog, este un rezultat al celor doua... Dar asta o spui acum. Peste cativa ani o sa zici la fel? Sau o sa descoperi ca multi altii ca fidelitatea este un rahat in ploaie si ca ai fost fraier ca ai gandit asa, cu nu e fost bine sa fi corect, bla-bla-bla...??? Nu e decat o intrebare...
Sus
madalin
Fanatic

MesajTrimis: Mie Mai 18, 2005 10:21 pm    Titlul subiectului: pai Răspunde cu citat (quote)

Fidelitatea e inaltatoare.

Atunci cand si daca celalalt calca stramb te doare NU ca nu ai calcat TU stramb, te doare ca a calcat EL stramb si te doare ca ca nu ai avut TU, ULTIMUL CUVANT de spus. De-aia regreti cand celalalt te inseala. Nu regreti ca nu ai inselat si nu regreti conceptiile. Dar faptul ca nu poti sa spui oamenilor (mai bine o inselam eu) te face sa iti schimbi conceptia. Eu personal NU imi schimb conceptiile dupa cum bate vantul. Iar pentru a-mi schimba o conceptie de genul, e nevoie de mult mai multe relati eshuate din motivele astea pentru a-mi schimba conceptia..
Omega - Hituri 100%
Sus
saurian
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Mie Mai 18, 2005 10:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Hm, dar cate relatii ai avut tu??? Laughing In fine, sti cum reactioneaza un tip/tipa intr-o situatie din asta? Cand afla ca a fost inselat/a? In primul moment ramane cu gura cascata. Pe urma neaga totul, refuza sa creada. Chestii de genul "Nu se poate !!!", "Asa ceva nu mi se intampla mie". Dupa aceea trece prin faza in care isi uraste partenerul, ar vrea sa i se intample tot raul din lume, regreta ca nu i-a facut rau, etc, etc, etc... in cele din urma, dupa o lunga perioada, intervine si acceptarea situatiei. Chestiile astea sunt normale si se intampla oricui... Dar sa revin la fidelitate. Chestia asta este destul de relativa si depinde de la individ la individ. Spui ca e ceva "inaltator"... Poate. Dar nu in toate cazurile. Sunt de admirat aceia care au intr-adevar taria de a nu ceda tentatiilor, care isi respecta partenerul, etc. Dar totdeauna depinde si de celalalt. Pentru ca daca partenerul e un delasator, nu exista comunicare, nu exista satisfactie sexuala - ma rog, sunt n motive - totul se duce naibii si atunci ori relatia se destrama, ori se ajunge la infidelitate.
Pe de alta parte sunt psihologi care recomanda infidelitatea ca un fel de "tratament" pentru imbunatatirea relatiei de cuplu si se pare ca merge in ciuda faptului ca pare o contradictie.
Pana la urma nu poti aborda subiectul "fidelitate" in termeni generali. Cred ca de4pinde de fiecare individ in parte si mai ales de situatie.
Sus
Gary_Star
Site Admin

MesajTrimis: Joi Mai 19, 2005 8:04 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

saurian a scris:
In fine, sti cum reactioneaza un tip/tipa intr-o situatie din asta? Cand afla ca a fost inselat/a? In primul moment ramane cu gura cascata. Pe urma neaga totul, refuza sa creada. Chestii de genul "Nu se poate !!!", "Asa ceva nu mi se intampla mie". Dupa aceea trece prin faza in care isi uraste partenerul, ar vrea sa i se intample tot raul din lume, regreta ca nu i-a facut rau, etc, etc, etc... in cele din urma, dupa o lunga perioada, intervine si acceptarea situatiei. Chestiile astea sunt normale si se intampla oricui...
Nu generaliza!! Eu stiu din proprie experienta ca nu este chiar cum spui tu.
saurian a scris:
Dar totdeauna depinde si de celalalt.
Foarte adevarat. Pentru ca pana la urma atunci cand cauti pe altcineva, deci esti infidel, o faci pentru ca persoana de langa tine nu te mai multumeste (din diferite puncte de vedere).
saurian a scris:
Pana la urma nu poti aborda subiectul "fidelitate" in termeni generali. Cred ca de4pinde de fiecare individ in parte si mai ales de situatie.
Depinde in PRIMUL RAND de individ si mai putin de situatie. Daca ai caracter, nu te lasi atras in nici o "capcana".. si aici nu poti sa zici ca "nu ti-ai dat seama decat atunci cand a fost prea tarziu" pentru ca legat de subiectul asta iti dai seama imediat cand ai depasit limitele.
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
ellyca
Rookie

MesajTrimis: Joi Mai 19, 2005 10:03 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Fondarea unui camin raspunde unei nevoi fundamentale de securitate, de stabilitate si de implinire. Si exista intotdeauna, in anturajul oricui, un exemplu sau doua de cupluri distruse de infidelitatea unuia dintre parteneri. Fidelitatea este ca un zid de protectie impotriva noastra, impotriva propriilor excese greu de controlat, care ar putea fi distrugatoare pentru relatie. In plus, unele dintre femei raman fidele pentru ca le este teama sa nu piarda totul, inclusiv avantajele materiale pe care le au datorita vietii de cuplu si pentru barbati este valabil. Frica de a pune relatia in pericol este motivul cel mai des invocat de catre femei si barbati pentru a explica de ce nu cedeaza tentatiilor. Pentru multi dintre ei, teama de a-si rani partenerul sau partenera ii face sa ramana credinciosi/fideli.
A fi fidel este o modalitate foarte concreta de a spune "te iubesc". A face o alegere de exclusivitate sentimentala si sexuala pentru partenerul tau inseamna a-i dovedi ca il preferi fata de toti ceilalti, ca sentimentele pe care ti le inspira sunt superioare altora, pe scurt, ca este o persoana unica in viata ta. Si in plus, cum fidelitatea se traieste reciproc, acest lucru inseamna ca si tu esti unica. Iar acest lucru va face sa traiti relatia din plin, nu-i asa? Dar oare veti mai forma un cuplu in momentul in care dorinta nu mai exista ?

ellyca
saurian
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Joi Mai 19, 2005 2:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ellyca a scris:
Fondarea unui camin raspunde unei nevoi fundamentale de securitate, de stabilitate si de implinire. Si exista intotdeauna, in anturajul oricui, un exemplu sau doua de cupluri distruse de infidelitatea unuia dintre parteneri. Fidelitatea este ca un zid de protectie impotriva noastra, impotriva propriilor excese greu de controlat, care ar putea fi distrugatoare pentru relatie. In plus, unele dintre femei raman fidele pentru ca le este teama sa nu piarda totul, inclusiv avantajele materiale pe care le au datorita vietii de cuplu si pentru barbati este valabil. Frica de a pune relatia in pericol este motivul cel mai des invocat de catre femei si barbati pentru a explica de ce nu cedeaza tentatiilor. Pentru multi dintre ei, teama de a-si rani partenerul sau partenera ii face sa ramana credinciosi/fideli.
A fi fidel este o modalitate foarte concreta de a spune "te iubesc". A face o alegere de exclusivitate sentimentala si sexuala pentru partenerul tau inseamna a-i dovedi ca il preferi fata de toti ceilalti, ca sentimentele pe care ti le inspira sunt superioare altora, pe scurt, ca este o persoana unica in viata ta. Si in plus, cum fidelitatea se traieste reciproc, acest lucru inseamna ca si tu esti unica. Iar acest lucru va face sa traiti relatia din plin, nu-i asa? Dar oare veti mai forma un cuplu in momentul in care dorinta nu mai exista ?

ellyca

Da, sigur, frumos scris. Dar cred ca asta e teorie. Sunt si eu trecut prin multe si am avut ocazia sa vad multe. Si crede-ma vorbele astea frumoase nu le poti aplica in viata de zi cu zi. Cel putin asa cred eu. Am inceput si eu viata sentimentala ca orice tanar, crezand in puritatea sentimentelor, crezand orbeste in cea de langa mine. Si cu timpul, cu fiecare relatie pe care o incheiam, imi dadeam seama ca nu e chiar asa cum scrie in carti. Mi-am dat seama in liceu ca nu toate povestile au happy end in viata reala. Ca sunt suisuri si coborasuri... In primul rand oamenii sunt caracterizati de egoism. Asta e natura umana si nu poti controla asta. Te gandesti in primul rand la tine, la cei apropiati si pe urma la ceilalti. Si e normal sa fie asa. Altruismul se gaseste rar, iar fidelitatea presupune si o doza buna de altruism. Pentru ca trebuie sa te gandesti in primul rand la celalalt, la sentimentele lui.
Sus
claudiu
Site Admin

Data înscrierii: 29 Ian 2003
Locație: /dev/null

MesajTrimis: Joi Mai 19, 2005 3:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

saurian a scris:
[...]
Te gandesti in primul rand la tine, la cei apropiati si pe urma la ceilalti. Si e normal sa fie asa. Altruismul se gaseste rar, iar fidelitatea presupune si o doza buna de altruism. Pentru ca trebuie sa te gandesti in primul rand la celalalt, la sentimentele lui.

Hmm... vrei sa spui altruism sentimental. Nu stiu daca e vorba de altruism sentimental... In fond, partenerul poate sa nu afle. Si sunt o gramada de cazuri in jurul nostru (cunosc eu). Si cunosc si o alta gramada de situatii in care unul din ei nu vor sa incheie relatia din cauza ca o sa sufere celalalt din cauza asta. Asta se poate spune ca-i altruism sentimental (nu stiu daca exista aceasta expresie, totusi), insa nu-l impiedica pe cel care tine de relatie pentru a nu suferi celalalt, sa-l inshele cu altcineva... Nu?
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Tannya
God like

Data înscrierii: 16 Mai 2005
Locație: pe bloc.

MesajTrimis: Joi Mai 19, 2005 8:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

in ziua de azi nu mai exista fidelitate!...poate doar in proportzie de 99%!
saurian
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Joi Mai 19, 2005 9:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Tannya a scris:

de ce esti tu asa sigura?
Sus
ellyca
Rookie

MesajTrimis: Vin Mai 20, 2005 9:04 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Tannya a scris:

acel 99 % este un procent bun, inseamna ca totusi exista fidelitate nu???
cand ceva este trecut de cei 50 % inseamna ca suntem pe drumul cel bun.
Evident ca fiecare intelege fidelitatea in felul lui si fiecare isi monteaza ideile si principiile dupa buna lui dorinta. Poate ca sunt povesti cele spune de mine dar aceste povesti sunt si realitati pe care poate multi nu le vad sau nu le recunosc. Multi dintre noi am fost inselati sau am inselat, sigur ca in viata de zi cu zi capatam experienta, ne calim si ne dam seama ca invatand din greseli putem sa acceptam si felitatea in casa noastra.
Nu ne debarasam peste noapte de doua mii de ani de morala iudeo-crestina! Dilema mama sau amanta va ramane cap de afis pentru inca multi ani de acum incolo. Sa ne aducem aminte ca in majoritatea tarilor occidentale, pana in 1975, adulterul feminin era considerat o infractiune pedepsita prin lege, iar in unele tari islamice acest lucru inca este in vigoare. Chiar si astazi, cand te casatoresti, ofiterul Starii Civile iti aminteste ca ``cei doi soti trebuie sa isi fie fideli``. Chiar daca mentalitatile evolueaza si chiar daca infidelitatea nu mai este un delict, societatea continua sa considere monogamia ca unul din stalpii sai de baza. De aceea, adulterul ramane o transgresiune in spiritul colectiv. E dificil, deci, sa-ti imaginezi acest lucru fara a simti umbra unui sentiment de vinovatie.
Uneori sunt necesari cativa ani pentru ca cei doi parteneri sa se ajusteze, mai ales pe plan sexual. Daca, in numele implinirii personale, ne vom satisface exterior, imediat, cele mai minore nevoi, daca vom cauta sa ne alinam toate frustrarile in bratele altcuiva, atunci cuplul si sexualitatea pierd din importanta si din caracterul lor special. Pericolul apare atunci cand se intra intr-un fel de banalizare a actului sexual, intr-un sistem de consum. Pentru ca, in acest caz, devine imposibil sa continui sa depui energie pentru dezvoltarea cuplului, nu mai poti da dovada de creativitate.

Sigur ca din multe carti sau din multe filme putem sa ne acumulam anumite idei si principii despre regulile vietii si a bunului simt dar cum spuneam, fiecare dintre noi isi coordoneaza viata dupa pofta lui si dupa principiile lui , alegerea unui drum este libera si a unor conceptii despre viata, fidelitate sau chiar iubire la fel.

ellyca
Tannya
God like

MesajTrimis: Sâm Mai 21, 2005 7:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mai pui la suflet ala 1%..Smile...Parerea mea e k nu a existat niciodata fidelitate!Smile
saurian
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Sâm Mai 21, 2005 10:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Tannya a scris:
mai pui la suflet ala 1%..Smile...Parerea mea e k nu a existat niciodata fidelitate!Smile

Ma tem ca ai dreptate. In proportie de ... 99%. Asta daca te gandesti ca fidelitatea este ceva ce porneste numai din suflet, ca nu iti inseli partenerul pentru ca chiar nu simti atractie fata de altcineva, ca te simti mereu implinit/a langa el/ea etc... Dar cum in viata reala asa ceva nu exista, avem o "varianta" a fidelitatii, cea impusa de imprejurari. Ma refer la faptul ca poti ramane fidel din dorinta de a nu-ti rani partenerul, de frica pierderii relatiei, neincrederea in sine, etc... Asta e ceva artificial. Sau cel putin mie asa imi pare. Pe de alta parte, exista momente in viata cand chiar te simti pe deplin implinit/a langa el/ea. Si cred ca in aceste momente isi are resursele fidelitatea. Dar totul e prea complicat si nu poti discuta la general despre acest subiect. Pe cazuri concrete da...
Sus
Tannya
God like

MesajTrimis: Dum Mai 22, 2005 7:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

asha e! Very Happy
DaDreamer
Crazy

Locație: 127.0.0.1

MesajTrimis: Dum Mai 22, 2005 10:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

asa o fi... foarte interesant...
Sus
lee_kior
Site Admin

Data înscrierii: 23 Aug 2003
Locație: All-Tenia

MesajTrimis: Joi Iun 09, 2005 6:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

As intreba si io... va referiti la infidelitatea care rezulta din anumite lipsuri sentimentale sau sexuale... ca inca nu`mi dau seama...
Si ca un mic comentariu as vrea sa`i spun ellycai ca exista momente cand renunti la o mentalitate care te`a condus o viata intreaga... ce sa mai zic de nu stiu ce mentalitate iudeo-crestina care dureaza de 2000 de ani (chiar asa... sunt 2000 sau mai mult?)...
Mai astept comentarii ca vad ca v`a placut subectul...
saurian
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Joi Iun 09, 2005 6:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

In primul rand, infidelitatea e una, chiar daca sunt "n" cauze care duc la ea.
In al doilea rand, da, ai dreptate, la un moment dat renunti la un mod de gandire pentru altul.
lee_kior
Site Admin

MesajTrimis: Joi Iun 09, 2005 6:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

In primul rand FIDELITATEA presupune si INFIDELITATE.... si intrebarea aia rezulta din alta intrebare...
In al doilea rand, multumesc de aprobare:) stiam ca am dreptate:D
saurian
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Joi Iun 09, 2005 7:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

lee_kior a scris:
In primul rand FIDELITATEA presupune si INFIDELITATE.... si intrebarea aia rezulta din alta intrebare...

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!!!!!!!!!!!!!!! Nu poti sa te exprimi si pentru noi astia crescutzi mai la tzara care nu-s obisnuiti cu subintelesurile si cu frazele pline de miez pe care le folositzi voi intelectualii?? Very Happy
lee_kior
Site Admin

MesajTrimis: Joi Iun 09, 2005 8:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

fiti creativi....
Tannya
God like

MesajTrimis: Vin Iun 10, 2005 7:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Firar'ai ei ..oameni insuratzii...Very Happy..uhhhhh Razz
costy_celbun
Crazy

Data înscrierii: 09 Iun 2005

MesajTrimis: Dum Iun 19, 2005 8:00 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Fidel Castro....asta cat de fidel o fi fost....ce tot atata fidelitate....esti fidel la o gajika si dupa aia te dai cu capu de peretzi cand iti dai seama cat ai fost de prost ....ca ea te`a facut pe la "Spate" cu altu mai jmeker sau cu BMW .... da oricum tot pe tine te iubeste...asta`i clar Laughing)
Tannya
God like

MesajTrimis: Dum Iun 26, 2005 6:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ce gluma buna..cu Fidel Catro! Laughing..shi cu BMW-ul!Laughing
saurian
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Lun Iun 27, 2005 2:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Tannya a scris:
ce gluma buna..cu Fidel Catro! Laughing..shi cu BMW-ul!Laughing

Aia cu Castro mere, da ailalta cu BMW-ul nu prea mai e gluma... Nu in zilele noastre LOL LOL LOL
costy_celbun
Crazy

MesajTrimis: Mie Iun 29, 2005 6:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Saurian, am mai avut noi niste discutii si io ti`am zis ca bataia este rupta din rai si decat sa te dai tu cu capsoru de peretzi ca te`a parasit pt altu mai bine da`i tu cateva....dinainte...(k doar ai vazut si tu la Tannya ca`i ceva super... le innebuneste )
P.S maddya pot sa tzii apararea cat vrei la femei dar toate`s ... la fel... asa cum a zis si Napoleon!
RealDream
God like

Data înscrierii: 11 Mar 2004

MesajTrimis: Mie Iun 29, 2005 8:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Gluma/negluma ... e crudu' adevar Smile
saurian
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Mie Iun 29, 2005 9:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da mai Costy, dar daca a zis-o napoleon, nu inseamna ca o fi si adevarat... Vezi tu, daca era el atoatestiutor si atotcunoscator, nu ajungea pe Sf. Elena... nu? Very Happy
costy_celbun
Crazy

MesajTrimis: Joi Iun 30, 2005 12:35 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Normal Saurian ca daca a afirmat Napoleon inseamna ca este adevarat dar totusi....in mare parte a avut dreptate ....depinde cum privesti lucrurile....pana la urma kiar si viata este curva Razz
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Acest forum este închis, nu se pot scrie, crea, răspunde sau modifica subiecte   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online -> -[ Depozit de vechituri ]-
Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Anunturi Jocuri
Universitatea "C. Brancusi" Tg-Jiu