Data înscrierii: 22 Dec 2005 Mesaje: 27 Locație: prin romania..
Trimis: Lun Mar 13, 2006 6:28 pm Titlul subiectului: GAY - despre minoritatea gay
Noi nu avem nici o vina ca ne-am nascut asa cum ne-am nascut. Am doar 16 ani si mi-am dat seama ca e ceva in neregula cu mine, ca ma atrag persoanele de acelasi sex. La inceput am tot incercat sa ma feresc, imi ziceam in gand ca nu este adevarat, ca este doar o iluzie de-a mea, dar pana la urma a fost clar: sunt GAY. Mi-am zis sa accept asta in sinea mea si vreau sa va spun ca datorita acestui fapt am descoperit oameni mult mai buni la suflet, mult mai deschisi fata de cei pe care ii cunosteam pana atunci, cei ,,normali''. Si noi suntem normali, suntem tot oameni, suntem creati tot de acelasi Dumnezeu. Sa fii gay nu inseamna sa fii obsedat sexual sau pedofil sau ceva de genul acesta.Poate ca este normal ca ceilalti sa creada despre noi tot feluri de lucruri, ca suntem niste ,,ciudati'', niste ,,obsedati'' , pentru ca ei nu sunt ca noi, nu simt in suflet ceea ce simtim noi. Va spun eu, un pusti de 16 ani ca sunt nu multe, foarte multe persoane care se afla in aceeasi situatie ca mine, sunt destui si de aceeasi varsta ca si mine, dar cum pot ei sa recunoasca acest lucru, ca sunt gay, cand in Romania exista atata discriminare ? Chiar nu avem ce face? Chiar trebuie sa suferim atat? Chiar trebuie sa isi bata atatia joc de noi? Pai atunci scuzati-ma, dar suntem si noi oameni!
Nu stiu daca voi obtine efectul dorit, dar totusi doream sa vad cum reactioneaza lumea (normala) la cei ca noi gay. Urasc sa citesc lucrurile despre noi negative, asa ca va voi prezenta situatia mea. Provin dintr-o familie normala, cu parinti nici prea severi, nici prea libertini. Am si frati care sunt de orientare sexuala normala, dar totusi eu nu sunt. (Aici ma refer la intrebarea: "Ce orientare sexuala vor avea copiii care sunt crescuti dintr-un cuplu gay?") Eu nu am fost crescut de parinti gay, ci de parinti care vedeam ca se saruta intre ei. N-am fost agresat, n-am fost in nici un fel influentat de vreo experienta negativa sexuala din trecut, doar asa am fost.. de la varsta in care sexualitatea mi-a fost stabilita.
Nu beau, nu ma droghez, nu violez, incerc sa fac cat mai rau putin posibil si cat mai mult bine. Am vazut pe alt topic o chestie ce asocia orientarea mea sexuala neaparat cu chestiile astea.
Tineti minte, eu nu am sprijin moral din partea familiei.. ei nici macar nu stiu de mine. Daca v-ati putea imagina un singur moment cum e sa fiti in locul nostru, atunci veti vedea ca nu e asa bine. Nu pot nici macar alaturi de prietenul meu sa ma tin de mana pe strada. Iata ca, totusi, lumea considera asta o ofensa capitala, ca de aici am putea ajunge la sex pe strada .
Nu stiu chiar cum ne vede lumea. Dar stiu cum va vedem noi: aveti atatea avantaje ce le luati de-a dreptul.
O sa va arat aici un interviu pe care l-am dat la un ziar. Sper k veti intelege mai multe...sper...
“Sunt gay! N-am nici o vină că m-am născut așa!”
“Am doar 16 ani și mi-am dat seama că e ceva în neregulă cu mine, că mă atrag persoanele de același sex. La început am încercat să mă feresc, îmi ziceam în gând că nu este adevărat, că este doar o iluzie de-a mea, dar până la urmă a fost clar: sunt GAY.”
Așa își începe D.D., un adolescent din Târgu-Jiu, confesiunea pe care a trimis-o sub formă de mail la mai mulți reprezentanți mass-media din țară, sperând că mediatizarea cazului său va determina opinia publică să-și schimbe părerea despre homosexuali și să-i accepte. În aceeași idee a fost de acord și cu un interviu, pe care îl vom prezenta sub protecția anonimatului, în primul rând pentru că tânărului îi este teamă să nu fie supus batjocorii colegilor și cunoscuților, iar în al doilea rând pentru că, deocamdată, este încă minor.
Rep.: Sunt mulți homosexuali în Târgu-Jiu?
D.D.: Da, sunt! De vârsta mea cunosc vreo șapte-opt, dar sunt și mai mari, sunt unii care sunt împreună de câte doi-trei ani. Oricum în țară sunt foarte mulți. Aș vrea ca oameni să ne înțeleagă și să ne accepte, dar se face discriminare peste tot. Ne spun “poponari”. Nu-mi place termenul ăsta, suntem “gay”.
Rep.: Când ai realizat că ești gay? Ai un prieten?
D.D.: La 14 ani mi-am dat seama. Da, am un prieten, este din Cluj. Ne-am cunoscut pe net, suntem de 6 luni împreună.
Rep.: Merge relația la distanță?
D.D.: Da, merge. Ne vedem în week-end-uri, în vacanțe, când se poate. Merg eu la Cluj, sau vine el la Târgu-Jiu.
Rep.: La Cluj se face aceeași discriminare?
D.D. Da, este la fel în toată țara. Am prieteni și în alte orașe și ei pățesc la fel, trebuie să se ferească, nu se pot afișa împreună.
Rep.: Nu vă puteți permite o atitudine afectuoasă, să zicem, în public…
D.D.: Nu, nu putem, cred că ne-am face de râs.
Rep.: Îl iubești pe prietenul tău?
D.D.: Da, foarte mult. Simt o atracție specială față de el.
Rep.: Și el? Cum ai descrie sentimentele lui față de tine?
D.D.: Puternice…
Rep.: Tu și cei ca tine o să încercați să schimbați mentalitatea celorlalți? Adică veți avea o poziție publică?
D.D.: Nu, nu cred că vom putea schimba ceva. Ar trebui să înțeleagă că nici noi n-am vrut să fim așa, ne-am născut așa.
Rep.: Părinții tăi știu? Le vei spune despre faptul că ești gay?
D.D.: Nu, nu știu. Nici fratele meu nu știe. Dacă le-aș spune poate nici nu m-ar crede, sau chiar dacă m-ar crede, poate m-ar pune să iau legătura cu un psiholog. Nu știu, poate o să le spun când o să mai cresc. Deocamdată nu, n-am curaj.
Rep.. În viața ta s-a întâmplat ceva care a determinat orientarea ta sexuală?
D.D.: Nu, n-am avut nici un șoc, nici o traumă, n-au fost niciodată probleme în familie.
Rep.: Ai încercat și o relație cu o fată?
D.D.: Da, dar n-a mers. Am fost două-trei luni împreună, nu făceam decât să ne plimbăm prin parc. Am încercat să o sărut, dar nu mi-a plăcut. Până la urmă s-a terminat.
Rep.: Față de prietenul tău ce reacție ai avut când l-ai cunoscut?
D.D.: M-am simțit imediat atras de el. N-am avut repulsie când m-am apropiat de el. Mi-am dat seama că nu m-am înșelat când am realizat că sunt altfel decât marea majoritate.
Rep.: Există gay care ies cu o femeie de ochii lumii?
D.D.: Da, există. Cunosc un caz în care până la urmă fata a crezut că nu-l atrage pentru că are pe altcineva. La un moment dat el i-a spus că este homosexual. Ea a vrut, inițial, să spună la toată lumea despre orientarea lui, dar până la urmă a renunțat.
Rep.: Cum te descurci la școală?
D.D.: Până în clasa a VIII-a am fost primul din clasă. Acum am mai scăzut, dar nu foarte mult. Unul dintre motive este că mi-e teamă să nu fiu descoperit de ceilalți și să mă judece.
Rep.: Ce vrei să faci după ce o să termini liceul?
D.D.: Vreau sa fiu ca orice om . Am planuri de viitor ca orice om, vreau să am o meserie, să am o familie, vreau să mă însor…
Rep.: Cu un bărbat, presupun.
D.D.: Nu, cu o femeie, de ochii lumii, pentru a-mi masca orientarea…
Rep.: Te-ai gândit la drama pe care o va trăi ea dacă își dă seama că s-a măritat cu un homosexual?
D.D.: Nu m-am gândit la asta…
Rep.: Te-ai gândit să faci și copii cu femeia respectivă?
D.D.: Nu, sincer nu vreau copii.
Rep.: Cum îți vezi viitorul? O să lupți pentru cauza ta?
D.D.: Nu știu, mi-e teamă, nu cred că am curajul necesar. Să vedem dacă lumea până la urmă își va schimba optica față de noi, dacă nu va trebui să mă ascund în continuare…
Va multumesc!
Cu stima,
keops`
Ultima modificare efectuată keops` la Mie Noi 15, 2006 9:36 pm, modificat de 4 ori în total
Data înscrierii: 08 Iun 2005 Mesaje: 1692 Locație: IS
Trimis: Lun Mar 13, 2006 7:00 pm Titlul subiectului:
nu stiu ce sa spun... in general am o parere destul de proasta despre fenomenul in sine. La varsta ta, inca nu esti maturizat dpd vedere sexual iar fenomenul este explicat destul de precis din punct de vedere medical si exista probabil si metode de vindecare (pe plan hormonal-medical... sau....) Ai putea incerca sa tratezi problema din fasha avand sanse foarte mari sa ajungi la un bun rezultat (O doctoritza buna poate face minuni ).... poate daca ceri ajutorul la varsta asta vei putea sa rezolvi multe probleme. Spun probleme, pentru ca din pacate asta poate fi un cosmar al vietii tale sociale. Depinde daca iti doresti asta.
Oricum... lumea n-o poti schimba. Asa va fi si asa va ramane inca mult timp si cred ca e pe undeva normal. Fenomenul in sine nu dezvolta decat reactii de repulsie. Ti-as sugera sa ceri ajutorul cat nu e inca prea tarziu.
Bafta. _________________ un iz de moldovean....
Trimis: Lun Mar 13, 2006 8:44 pm Titlul subiectului:
kix, dak ai citit interviul, am si incercat sa fiu cu o fata (Rep.: Ai încercat și o relație cu o fată?
D.D.: Da, dar n-a mers. Am fost două-trei luni împreună, nu făceam decât să ne plimbăm prin parc. Am încercat să o sărut, dar nu mi-a plăcut. Până la urmă s-a terminat.)
Cand sarut o fata, nu simt absolut nimik, ba chiar am o repulsie, dar cu un baiat e altceva, simt asta...
Cele mai multe estimări privind numărul de homosexuali variază între 4% și chiar 8%, în țările cu o tradiție în tolerarea minorităților sexuale, lucru ce contribuie la creșterea procentului prin imigrație. Majoritatea societăților au în general un procent de 10-15% din populație cu orientări homosexuale sau bisexuale, aceste cifre referindu-se mai ales la la societățile sub influența religiilor "abrahamice," adică creștinismul, islamismul și iudaismul.
(citat din unul dintre articolele la care trimit link-urile de mai sus)
Pai dragi homofobi, cred ca e naspa sa cititi ca se poate ca la fiecare 100 de persoane pe care le intalniti sa aveti de-a aface cu un gay. Si acum ma intreb cu ce va afecteaza... ati fost vreodata agresati sau macar pipaiti? Nici daca ati trece prin asa ceva nu pot sa zic ca v-as compatimi... Fetele patesc asemenea lucruri din partea "minunatilor" tipi hetero care se cred mari masculi () si care, de fapt, reprezinta tipul clasic de homofobi. Apropo: am mai discutat in alt topic aceleasi probleme si imi pare rau ca trebuie sa repet... totusi, intreb iar: ce v-ati face daca ati trai intr-o societate in care relatiile de acest gen ar fi normale (pentru ca normalul e, de fapt, ceea ce e general acceptat)? Ce ati fi facut daca va nasteati in Grecia antica de exemplu? Eu v-as fi sfatuit sa fiti "partea activa" ... era cea mai buna solutie pe atunci (cei activi erau, sa zicem, mai "admirati" ). Si ce naspa... cred ca nu erau nici tratamente hormonal-medicale pe atunci.
In rezumat: eu sunt PRO acceptarea persoanelor gay. Nu fac rau nimanui si nici nu cred ca deranjeaza pe cineva. Singurele probleme cred ca apar datorita mentalitatilor invechite si ideilor preconcepute... _________________ "Anyone who can appease a man's conscience can take his freedom away from him."
Trimis: Lun Mar 13, 2006 9:16 pm Titlul subiectului:
InaFlor, ma bucur ca mai exista si oameni ca tine
mitrutz, dupa cum am spus, da , vreau sa fim intelesi, sa nu se mai creada despre noi ca am fi niste ciudati, niste obsedati...nu trebuie ca termenul de gay sa fie asociat cu aceste cuvinte...
Data înscrierii: 27 Iun 2005 Mesaje: 772 Locație: C:\WINDOWS\system32>
Trimis: Lun Mar 13, 2006 9:21 pm Titlul subiectului:
eu ma abtin
nu sunt PRO dar nu pot sa zic nici ca sunt CONTRA.
Am anumite resentimente .. o anumita repulsie.. si nu ma poti acuza de asta ..
Si daca nu sunt PRO asta nu inseamna ca sunt homofob ...
Sunt Neutral .. dar niciodata nu voi fi pro.. asta pot sa ti-o garantez.
totusi .. cine-i anormal aici ?!
si acum sincer.. nu am cum sa ma uit keops la tine si sa te consider perfect normal .. .. ceva e totusi aiurea .. dar nu ma apuc sa te condamn aiurea... asa te-ai nascut. _________________ Componente Calculatoare DOWNLOAD OFERTA!!!
Data înscrierii: 27 Iun 2005 Mesaje: 772 Locație: C:\WINDOWS\system32>
Trimis: Lun Mar 13, 2006 9:35 pm Titlul subiectului:
hmm .. copilul meu gay .. sper sa fac fetita .. parca as mai suporta.
keops .. nu te urasc .. nu te inteleg din cauza limitarii neuronilor mei.. si nu te imbata cu apa rece .. in west nu sunt intelesi .. sunt asimilati.. este cu totul altceva.. Dupa ce stai 15min pe veceu nu prea mai simti mirosul de cacautza... cam asta e ideea..
Noi d'abia am dat cu nasu'n buda...
Cu timpul .. o sa ne obisnuim si noi .. dar evita sa ne acuzi .. _________________ Componente Calculatoare DOWNLOAD OFERTA!!!
Ultima modificare efectuată kix la Lun Mar 13, 2006 9:39 pm, modificat de 2 ori în total
Data înscrierii: 04 Sep 2005 Mesaje: 580 Locație: un loc cu verdeatza si lumina
Trimis: Lun Mar 13, 2006 9:36 pm Titlul subiectului:
keops, sincer imi pare rau pt tine fiindca o sa ai mult de suferit din cauza orientarii tale ... extrem de mult. te inteleg ca vrei sa schimbi ceva sa te faci auzit si sa ii faci pe oameni sa inteleaga dar asta nu o vei putea face nici daca iesi in piata prefecturii cu o portavoce, cu atât mai putin din umbra anonimatului. _________________
Why am I dying to live if I'm just living to die?
Trimis: Lun Mar 13, 2006 9:40 pm Titlul subiectului:
InaFlor a scris:
Singurele probleme cred ca apar datorita mentalitatilor invechite si ideilor preconcepute...
Raspunde te rog intrebarii ca i-a adresat-o mitrut lui kix: Ce ai face daca copilul tau ti-ar spune ca e gay? Nu stiu cat de usor ti-ar pica chestia asta la suflet ... pe mine cred ca ar pica cerul desi nu sunt contra homosexualilor. _________________
Data înscrierii: 16 Sep 2005 Mesaje: 547 Locație: mereu undeva
Trimis: Lun Mar 13, 2006 9:50 pm Titlul subiectului:
Cred ca o sa iti vina greu sa ma crezi... dar l-as sustine (dupa ce as discuta cu el si m-as convige de orientarea lui). Nu inteleg cu ce ma afecteaza Crezi ca sta vreun parinte normal sa se gendeasca ce face copilul lui in pat? Eu sper ca nu! Si nu inteleg cu ce ar fi mai putin acel copil daca are o alta orientare sexuala... poate mai bun (mai ales daca e acceptat, inteles si i se ofera sanse egale cu cei pe care ii considerati voi "normali"). _________________ "Anyone who can appease a man's conscience can take his freedom away from him."
Trimis: Lun Mar 13, 2006 9:54 pm Titlul subiectului:
L-ai sustine stiind ca o sa fie marginalizat, batjocorit si pasibil de boli psihice inainte de 25 de ani? Eu cred m-as uita drept in ochii lu' fiu-meu si l-as minti cu fata de pokerist ca e o boala si as face tot ce e omeneste posibil sa ii schimb orientarea.
Nu poate ca nu ... dar mai ales la parintii de fete le e o oarecare frica de ceea ce ar putea sa faca fetele lor in pat. _________________
Data înscrierii: 11 Mar 2005 Mesaje: 2355 Locație: www.atlabs.ro
Trimis: Lun Mar 13, 2006 10:01 pm Titlul subiectului:
mumu a spus bine..nu cred sincer ca esti copt...nici fizic nici la tertecutza !
specilistii spun ca baietii / barbatii se coc mai tarziu...23-24 de anisori...atunci se pare ca incep sa stie ce si cum in viata
daca un homo mai versat te poate traduce pe net sa faci drumuri la 300 de km... no comment
daca pt el esti doar "another gay" sau o alta "prospatura" ?
cum este chestia cu activ / pasiv (eu stiu asta doar la serverul de DC... ) ?
explica-mi dpdv strict fizic ce te deosebeste de kix, de mine ..ca barbat ?
exista niste dereglari hormonale sau sunt doar in mintea ta ?
nu vreau sa te simti ofensat... doar sunt intrigat de discutie si vreau sa inteleg _________________ Mitrut Stanoiu
www.happyhosting.ro | www.itsupermarket.ro | www.mitrutstanoiu.ro | www.atlabs.ro
Trimis: Lun Mar 13, 2006 10:12 pm Titlul subiectului:
L-as sustine tocmai pentru ca " o sa fie marginalizat, batjocorit si pasibil de boli psihice inainte de 25 de ani". Am spus ca mai intai o sa ma conving de orientarea lui. Daca e una clara, nu vad alta solutie decat sa il sustin si ajut atat cat pot. In cele din urma cred ca asta conteaza: sa fie acceptat si iubit pentru a putea sa se accepte si singur. In conditiile in care societatea nu e educata si nu poate sa ofere un cadru pentru buna dezvoltare a tuturor membrilor ei (desi tin sa spun ca legile sunt totusi ok), mi se pare ca e de datoria unora dintre noi sa incercam sa ne purtam asa cum cred eu ca nu sta in natura noastra de oameni (am spus "nu" pentru ca in esenta suntem animale si ne comportam deseori ca atare) .
PS: keops', eu sunt convinsa ca esti un baiat deosebit. Ai indraznit sa incerci sa te faci auzit (cu sau fara protectia anonimatului). Nu cred ca e bine sa sochezi prea tare, ci sa inveti sa accepti tu mai intai ideea (poate nu ar fi asa de rau sa mai incerci sa iesi si cu niste fete... unele sunt chiar simpatice ). Daca vei ajunge la aceeasi concluzie, cred ca cei care iti sunt aproape ar trebui sa stie. Te sfatuiesc insa sa fii sigur pe tine in acel moment si sa fii pregatit pentru orice. Eu iti doresc multa bafta si fericire (sunt convinsa ca o meriti)! _________________ "Anyone who can appease a man's conscience can take his freedom away from him."
Trimis: Lun Mar 13, 2006 10:20 pm Titlul subiectului:
Mitrutz, daca keops' era fata... ce mai ziceati voi (barbatii)? Aceleasi reactii? _________________ "Anyone who can appease a man's conscience can take his freedom away from him."
Trimis: Lun Mar 13, 2006 10:27 pm Titlul subiectului:
Ms mult InaFlor ...si ies cu fete, normal ...sa nu crezi cumva k le urasc..nicidecum, dar nu poate fi intre mine si o fata ceva mai mult decat o prietenie...sau sa ,,ma prefac'' ca am o iubita, doar de ochii lumii...
Ultima modificare efectuată de către keops` la Lun Mar 13, 2006 10:28 pm, modificat de 1 dată în total
Trimis: Lun Mar 13, 2006 10:27 pm Titlul subiectului:
InaFlor ... nu stiu daca ai avea aceasi gandire pe care o ai acum daca ai fi pusa in fata unui fapt si nu in fata unei ipoteze ... foarte des oamenii au reactii diferite la situatii ipotetice fata de cele reale ... da, stiu, tin cu ursu'
fapt general valabil pentru barbati: doua femei - cool, doi barbati - naspa. _________________
Trimis: Lun Mar 13, 2006 10:31 pm Titlul subiectului:
keops` a scris:
Ms mult InaFlor ...si ies cu fete, normal ...sa nu crezi cumva k le urasc..nicidecum, dar nu poate fi intre mine si o fata ceva mai mult decat o prietenie...sau sa ,,ma prefac'' ca am o iubita, doar de ochii lumii...
concret vorbind (si sa nu crezi ca sunt rautacios) ... chiar nu a reusit nici o femeie sa iti "trezeasca" interesul ... stii tu la ce ma refer ... daca da, eu zic ca nu esti gay 100%. Chiar nu simti nimic (fie si doar fizic) cand esti cu o fata in pat si deveniti mai "intimi"? _________________
Data înscrierii: 13 Mar 2006 Mesaje: 829 Locație: Tg-Jiu
Trimis: Lun Mar 13, 2006 10:32 pm Titlul subiectului:
frate asta ma da-te peste cap ...aoleu...cati ani ai mah??16 ani???pfoaii..si io am la fel...tu chiar simti pentru un barbat ceea ce simte ,un alt barbat, ca sa nu te jignesc pentru o femeie??ei bine tu ti-ai dat motivele tale pentru care ai ales calea asta...hai sa-ti dau si io cateva motive...pentru care nu sunt de acord cu aceasta anomalie ca sa-i zicem asa...
1.frate eu prefer noaptea in pat sa mangai un fund finut...nu unul paros si grosolan...
2.cum dracu sa ma inteleg cu cineva cu care m-as certa pe lamele de ras,scuzati cacofonia
3.din pacate aici imi vor da fetele peste nas..ce pot sa le spun??ma doare in cot...revenind la subiect...am schimbat la femei ca la camasi...si asa voi face toata viata pana cand voi intalni"fata potrivita"..recunosc si io sunt dezamagit de unele femei...da' asta nu e motiv sa ma dau la colegu de banca...
4.crede-ma,unele femei...iti pot schimba viata in bine...barbatii nu prea detin aceasta calitate...
5.cum poti sa nu iubesti pe cineva cu un chip angelic,superb,cu corpul perfect(ia hai gata!! ca-mi facui pofta )...care te mangaie cand esti trist si care iti doreste numai binele...io am fost om prost la viata mea..si inca sunt..da' parca atunci cand sunt cu prietena ma abtin de la orice prostie...
6.te rog eu,nu spune la 16 ani...la 16 ani!!!!la 16 ani...ca deja ti-ai ales orientarea sexuala mai nenicule....!!!
7.gandeste-te pe viitor....off...copiii...cel mai frumos lucru..ii iubesc...mai ales daca sunt ai tai... si nu mi-o da mie cu adoptia...una este sa fie al tau..sa se nasca sange din sangele tau...sa-l iubesti sa-l cresti...sa-l faci sa inteleaga unele lucruri..sa stii ca e al tau... cu alte cuvinte...
8.eu nu sunt vreun tip homofob si chestii de genu asta...nu am nimic cu homosexualii...doar ca ideea de sarut sau alte prostii dintre 2 persoane de acelasi sex mi se pare de-a dreptul anormala...ai zis acolo ca v-a creat si pe voi tot Dumnezeu,mon amigo...Dumnezeu, adu-ti aminte ca a creat si femeia...asa ca raspunsul tau e interpretabil...de-aici incolo a fost natura genelor...triasime si genele alele au dus la creearea persoanelor cu orientare sexuala diferita fata de cea normala...eu nu zic ca tu esti vreo "ciudatenie"...imi pare rau daca interpretezi replica mea in acest mod..dar nici normal NU ESTI!!pentru ca a creea un zigot e nevoie de un barbat si o femeie de un barbat si un barbat sau de o femeie si-o femeie... _________________ "Omul s-a nascut,liber dar intotdeauna este inlantuit"---J.J. Rousseau "Contractul social"
Trimis: Lun Mar 13, 2006 10:33 pm Titlul subiectului:
pai si normal k zici asta DeeJay, k 2 femei - cool, 2 barbati - naspa , dar ia gandeste-te...o femeie nu crezi ca zice invers?...2 femei - naspa, 2 barbati - cool
Data înscrierii: 13 Mar 2006 Mesaje: 829 Locație: Tg-Jiu
Trimis: Lun Mar 13, 2006 10:35 pm Titlul subiectului:
acolo jos voiam sa spun nu de un barbat si un barbat sau o femeie si-o femeie ...sorri ..my bad _________________ "Omul s-a nascut,liber dar intotdeauna este inlantuit"---J.J. Rousseau "Contractul social"
Trimis: Lun Mar 13, 2006 10:44 pm Titlul subiectului:
Draga DeeJay (vad ca e la moda sa ne "dragalosim),
In primul post de la acest topic cred ca am si spus ca sunt subiectiva. Am cunoscut persoane gay (baieti mai ales ). Cand aveam vreo 14-15 ani, un prieten mai mare cam peste 17-18 (imi amintesc ca il stresa si BAC-ul) a ajuns la concluzia ca e gay si... sa zicem ca nu a fost o situatie prea roza cand au au inceput sa umble vorba ca ar fi "poponar". Nu cred ca l-a tradat cineva (desi eram un cerc relativ mare care stia), dar am inteles ca, dupa ce a baut cateva beri, s-a sarutat cu un alt baiat in discoteca de la Ticleni... Eu eram la vremea respectiva la liceu intr-un alt oras si cand ne intalneam... nu pot sa zic decat ca era un prieten foarte bun cu care nu aveai cum sa nu te distrezi . Dupa ce au inceput vorbele am pierdut legatura. Nu pot sa spun ce s-a intamplat cu el si imi pare rau ca nu am avut ce sa fac... poate nici nu m-am straduit... _________________ "Anyone who can appease a man's conscience can take his freedom away from him."
Ultima modificare efectuată de către InaFlor la Lun Mar 13, 2006 10:46 pm, modificat de 1 dată în total
Trimis: Lun Mar 13, 2006 10:45 pm Titlul subiectului:
keops` a scris:
pai si normal k zici asta DeeJay, k 2 femei - cool, 2 barbati - naspa , dar ia gandeste-te...o femeie nu crezi ca zice invers?...2 femei - naspa, 2 barbati - cool
sincer sa fiu eu unul cunosc mai multe care au incercat sau ar incerca ceva cu o persoana de sex feminin si li se pare de-a dreptul naspa ideea de a vedea 2 barbati impreuna. recunosc ca sunt si exceptii, dar nici una din cele pe care le cunosc eu nu a vazut vreodata asa ceva ... ele cred doar ca "ar fi misto".
eu unul, am intrat odata din curiozitate pe o pagina cu gay porn si dupa ce s-a incarcat prima poza am inchis cu mana tremuranda pagina ... sincer _________________
Trimis: Lun Mar 13, 2006 10:49 pm Titlul subiectului:
scuze, am scapat partea in care spuneai ca esti subiectiva
cred, totusi, ca experienta pe care ai avut-o ar trebui sa te apropie mai mult de parerea mea decat sa te indeparteze ... sincer ... nu ai face tot posibilul ca fiul tau sa nu treaca prin asa ceva? ... sa nu fie aratat cu degetul, injurat, batut (da, BATUT fara motiv). _________________
Data înscrierii: 23 Apr 2005 Mesaje: 641 Locație: mama `reaqu
Trimis: Lun Mar 13, 2006 10:52 pm Titlul subiectului:
Ina ... poate ca asta spui acum .. ca esti mai tanara si oarecum deschisa spre lucruri noi ... dar mai incolo? ... cam pe la varsta cand fiul/fiica ta "si-ar alege" orientarea sexuala? ...lumea se mai schimba odata cu varsta, tu oare o sa fii la fel? n-o sa-ti doresti nepotei? _________________ forever not yours,
mendi
Ultima modificare efectuată de către mandy la Lun Mar 13, 2006 10:58 pm, modificat de 1 dată în total