Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online Targu-Jiu Online
Comunitatea virtuala a orasului Targu-Jiu si a judetului Gorj

Întrebări frecventeÎntrebări frecvente   CăutareCăutare   Lista membrilorLista membrilor   Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
View last posts
Radio Infinit

Galele Radio-Omega

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online -> Monden în Tg-Jiu
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
madalin
Fanatic

Data înscrierii: 20 Aug 2003
Locație: Tg-Jiu

MesajTrimis: Joi Iun 14, 2007 5:03 pm    Titlul subiectului: Galele Radio-Omega Răspunde cu citat (quote)

Sambata seara in Piata Prefecturii or sa vina B.U.G. Mafia, Iris, Funky DJ's si Bacio & Karacter Band. Evident, concursuri, muzica buna si in special, plimbari cu ATVurile Smile
Omega - Hituri 100%
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Marian Stanoiu
Generalu' Rommel

Data înscrierii: 11 Iun 2005
Locație: De obicei..pe scaun..

MesajTrimis: Vin Iun 15, 2007 2:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Suna bine...daca e vb de "Gale" ar trebuii sa fie si concursuri..desi nu prea cred dar..e posibil sa ma insel eu Evil or Very Mad
JQKER
God like

Data înscrierii: 29 Sep 2003
Locație: From the top of the world...

MesajTrimis: Dum Iun 17, 2007 5:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

e a fost si un mic concurs... oricum a fost mult mai fain in comparatie cu aniversarea antenei 1 ... tinand cont ce renume ...si putere financiara...Galele au fost peste Smile....cel putin aici in Tg-Jiu

parerea mea Smile

有时驾驶我疯狂的问题: 是我或是其他疯狂

JQKER
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
Marian Stanoiu
Generalu' Rommel

Data înscrierii: 11 Iun 2005
Locație: De obicei..pe scaun..

MesajTrimis: Lun Iun 18, 2007 1:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu am stat decat pret de EXACT o tigare..si mie personal mi-a ajuns..sunet tare dar distors..adica total neclar..iar Mafia (atunci am fumat tigarea respectiva) au venit cu aceleasi dume vechi si prafuite "Sa mor..."...Si apoi la numaratoarea lui Tatae de la Mafia cu cei "peste 10.000 sa mor,sunteti aici.."..stiam ca poarta ochelari..dar nu era nevoie sa ii numere si pe cei de acasa!
P.S. A nu fi acuzat de "subiectivism"..e doar o parere!
mitrutz
Generalu' Rommel

Data înscrierii: 11 Mar 2005
Locație: www.atlabs.ro

MesajTrimis: Lun Iun 18, 2007 2:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sunetul a avut probleme clare la mafia..asa cum a avut si la cele n concerte vazute cu ei..nu stiu de ce...
Maimutze si urlete ..oricum la ei totul se bazeaza pe c... ca tertecutza mai lesne.

In fine, ce NU mi-a placut a fost calitatea slaba a publicului privit la modul general care a lasat IRIS-ul sa concerteze...aproape singur...
Penibil ca dupa mafia s-a plecat in masa.

Asta inseamna clar ca: avem consumatori de muzica inculti care nici macar cand este un concert de calitate MOCCA (aka free) nu au bunul simt sa stea cel putin sa asculte (nu este obligatoriu sa si aprecieze).
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
JQKER
God like

Data înscrierii: 29 Sep 2003
Locație: From the top of the world...

MesajTrimis: Lun Iun 18, 2007 2:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mitrutz a scris:

In fine, ce NU mi-a placut a fost calitatea slaba a publicului privit la modul general care a lasat IRIS-ul sa concerteze...aproape singur...
Penibil ca dupa mafia s-a plecat in masa.

Asta inseamna clar ca: avem consumatori de muzica inculti care nici macar cand este un concert de calitate MOCCA (aka free) nu au bunul simt sa stea cel putin sa asculte (nu este obligatoriu sa si aprecieze).

mitrutz sunt perfect de acord cu tine ...exact asta avem in momentul de fata ...chiar as putea sa spun ca din cei sub 25 de ani ...90%sunt incantati de manele si de incultura...nu stiu ce e muzica adevarata ...

ps: cum sa intamplat acuma la Iris sa intamplat si la ultimul concert cand au cantat Holograf ... pacat...sincer...

有时驾驶我疯狂的问题: 是我或是其他疯狂

JQKER
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
mitrutz
Generalu' Rommel

Data înscrierii: 11 Mar 2005
Locație: www.atlabs.ro

MesajTrimis: Lun Iun 18, 2007 2:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cei saraci cu duhul sunt si cei fericiti !
mici + bere + manele = viata

asta e ! nu stiu cine o sa ne conduca peste 20 de ani
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
B-MUSIC
Experienced

Data înscrierii: 18 Mar 2006

MesajTrimis: Lun Iun 18, 2007 7:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Poze de la eveniment cu : BACIO,IRIS,MAFIA si echipa RADIO OMEGA

Then walk a mile in my shoes
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online -> Monden în Tg-Jiu
Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Anunturi Jocuri
Universitatea "C. Brancusi" Tg-Jiu
Happy Hosting to you!