| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
madalin Fanatic

Data înscrierii: 20 Aug 2003 Mesaje: 233 Locație: Tg-Jiu
|
Trimis: Joi Iun 14, 2007 5:03 pm Titlul subiectului: Galele Radio-Omega |
|
|
Sambata seara in Piata Prefecturii or sa vina B.U.G. Mafia, Iris, Funky DJ's si Bacio & Karacter Band. Evident, concursuri, muzica buna si in special, plimbari cu ATVurile  _________________ "How can i change the world,
If i can't even change myself ?" - Faithless & Sister Bliss - Salva mea (Save me)
TG-JIU.ro - o comunitate in crestere.
Omega - Hituri 100% |
|
| Sus |
|
 |
Marian Stanoiu Generalu' Rommel

Data înscrierii: 11 Iun 2005 Mesaje: 1374 Locație: De obicei..pe scaun..
|
Trimis: Vin Iun 15, 2007 2:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
Suna bine...daca e vb de "Gale" ar trebuii sa fie si concursuri..desi nu prea cred dar..e posibil sa ma insel eu  _________________ www.radioinfinit.ro |
|
| Sus |
|
 |
JQKER God like

Data înscrierii: 29 Sep 2003 Mesaje: 670 Locație: From the top of the world...
|
Trimis: Dum Iun 17, 2007 5:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
e a fost si un mic concurs... oricum a fost mult mai fain in comparatie cu aniversarea antenei 1 ... tinand cont ce renume ...si putere financiara...Galele au fost peste ....cel putin aici in Tg-Jiu
parerea mea  _________________ o zi/noapte placuta
有时驾驶我疯狂的问题: 是我或是其他疯狂
JQKER |
|
| Sus |
|
 |
Marian Stanoiu Generalu' Rommel

Data înscrierii: 11 Iun 2005 Mesaje: 1374 Locație: De obicei..pe scaun..
|
Trimis: Lun Iun 18, 2007 1:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu am stat decat pret de EXACT o tigare..si mie personal mi-a ajuns..sunet tare dar distors..adica total neclar..iar Mafia (atunci am fumat tigarea respectiva) au venit cu aceleasi dume vechi si prafuite "Sa mor..."...Si apoi la numaratoarea lui Tatae de la Mafia cu cei "peste 10.000 sa mor,sunteti aici.."..stiam ca poarta ochelari..dar nu era nevoie sa ii numere si pe cei de acasa!
P.S. A nu fi acuzat de "subiectivism"..e doar o parere! _________________ www.radioinfinit.ro |
|
| Sus |
|
 |
mitrutz Generalu' Rommel

Data înscrierii: 11 Mar 2005 Mesaje: 2355 Locație: www.atlabs.ro
|
Trimis: Lun Iun 18, 2007 2:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sunetul a avut probleme clare la mafia..asa cum a avut si la cele n concerte vazute cu ei..nu stiu de ce...
Maimutze si urlete ..oricum la ei totul se bazeaza pe c... ca tertecutza mai lesne.
In fine, ce NU mi-a placut a fost calitatea slaba a publicului privit la modul general care a lasat IRIS-ul sa concerteze...aproape singur...
Penibil ca dupa mafia s-a plecat in masa.
Asta inseamna clar ca: avem consumatori de muzica inculti care nici macar cand este un concert de calitate MOCCA (aka free) nu au bunul simt sa stea cel putin sa asculte (nu este obligatoriu sa si aprecieze). _________________ Mitrut Stanoiu
www.happyhosting.ro | www.itsupermarket.ro | www.mitrutstanoiu.ro | www.atlabs.ro |
|
| Sus |
|
 |
JQKER God like

Data înscrierii: 29 Sep 2003 Mesaje: 670 Locație: From the top of the world...
|
Trimis: Lun Iun 18, 2007 2:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
| mitrutz a scris: |
In fine, ce NU mi-a placut a fost calitatea slaba a publicului privit la modul general care a lasat IRIS-ul sa concerteze...aproape singur...
Penibil ca dupa mafia s-a plecat in masa.
Asta inseamna clar ca: avem consumatori de muzica inculti care nici macar cand este un concert de calitate MOCCA (aka free) nu au bunul simt sa stea cel putin sa asculte (nu este obligatoriu sa si aprecieze). |
mitrutz sunt perfect de acord cu tine ...exact asta avem in momentul de fata ...chiar as putea sa spun ca din cei sub 25 de ani ...90%sunt incantati de manele si de incultura...nu stiu ce e muzica adevarata ...
ps: cum sa intamplat acuma la Iris sa intamplat si la ultimul concert cand au cantat Holograf ... pacat...sincer... _________________ o zi/noapte placuta
有时驾驶我疯狂的问题: 是我或是其他疯狂
JQKER |
|
| Sus |
|
 |
mitrutz Generalu' Rommel

Data înscrierii: 11 Mar 2005 Mesaje: 2355 Locație: www.atlabs.ro
|
|
| Sus |
|