| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
mitrutz Generalu' Rommel

Data înscrierii: 11 Mar 2005 Mesaje: 2358 Locație: www.atlabs.ro
|
Trimis: Dum Feb 26, 2006 4:08 pm Titlul subiectului: Games Area |
|
|
Ne-am propus configurarea mai multor servere de jocuri disponibile celor din reteaua A T Labs si RDS Tg-jiu (MAN Tg-Jiu)
Counter Strike 1.6 - cs.atlabs.ro
Diablo 2 - diablo2.atlabs.ro - in teste
Stracraft - starcraft.atlabs.ro - in teste
Warcraft III - warcraft3.atlabs.ro - in teste
Cele 3 servere aflate in teste sunt functionale.
Cei care gasesc bug-uri sunt rugati sa posteze...
Revenim cu ceva "tutoriale" .... _________________ Mitrut Stanoiu
www.happyhosting.ro | www.itsupermarket.ro | www.mitrutstanoiu.ro | www.atlabs.ro |
|
| Sus |
|
 |
frl Aspirant
Data înscrierii: 19 Mai 2005 Mesaje: 39
|
Trimis: Lun Feb 27, 2006 2:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
| pt. toate felurile de starcraft? |
|
| Sus |
|
 |
fxtech God like

Data înscrierii: 25 Iun 2005 Mesaje: 905 Locație: peste tot pe unde vreau
|
Trimis: Lun Feb 27, 2006 3:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
Starcraft si Starcraft BroodWar 1.13f
Diablo 2 LOD 1.10
Warcraft 3 FT 1.20c
acesta este tutorialul pt ce trebuie facut ca cineva sa poata juca pe serverele astea. multi nu stiu despre ce e vorba. adica ce trebuie sa faca. asha ca o sa incerc sa ii ajut
Tutorialul asta o sa fie particularizat pe Starcraft. (pasii sunt aceeasi si la celelalte jocuri)
1. Trebuie bineinteles sa alegeti ultimul patch instalat, adica 1.13f . Il gasiti la : http://www.battle.net/files.shtml.
2. Trebuie sa luati un program de editat "Gateway"-urile folosite de joc. Unul foarte bun este "Battle.Net Gateway Editor" care se gaseste aici : http://www.battle.net.ru/files/BNetGatewayEditor.exe sau http://pvpgn-files.ath.cx/files/BNGatewayEditor.exe
Asa arata programul :
3. Adaugarea Gateway ului
Pe coloana din dreapta sunt jocurile suportate. In cazul asta alegem Starcraft si ne afisa toata Gateway urile existente. Facem click pe icoana care zice "Add Server"
Si apar propietatile Server-ului (gateway ului )
Intoducem "AtLabs" la 'Server Name', "starcraft.atlabs.ro" la 'Host Name' si la time zone nu prea conteaza ce bagi , eu am bagat -2 .
Dupa ce dai OK va aparea si el in lista.
Ca sa fie salvat in registry va trebui sa faci click pe icoana "Save to Registry"
Dupa ce da mesajul de confirmare puteti sa inchidetzi programul si sa intrati in Starcraft.
4. Conectarea la server.
Se intra in joc (care are patchul 1.13f (merge si cu 1.13e) si faceti click pe "Multiplayer" si dupa aceea pe "Expansion"
Va aparea fereasta de selectare a conexiuni. Se alege "Battle.net" din lista de sus si jos va aparea gateway urile existente printre care va si cel de care avem noi nevoie.
Dati 'OK' si se va conecta la server (daca este ONLINE , pt ca este posibil sa mai fie 'down' din cand in cand )
5. Crearea unui cont.
Acum trebuie sa va faceti un cont:
Dai 'New Account', iti arata niste text la care dai "Agree" , dupa care iti cere numele de cont/utilizator, si parola. Am impresia ca numele trebuie sa fie de minim 6 caractere. Dupa ce le introduci te conecteaza la canalul de chat principal al serverului "Brood War-1"
care va arata asa :
Si de aici incolo sper sa se descurce lumea
Statistici se gasesc la http://starcraft.atlabs.ro si in special pt Starcraft: Broodwar - (Normal Games) la : http://starcraft.atlabs.ro/pvpgnstats/stats.php?game=SEXP&type=0
Cam asa se procedeaza si la Warcraft3 si Diablo 2 numai ca acolo in loc de starcraft.atlabs.ro se pune war3.atlabs.ro respectiv diablo2.atlabs.ro
anyway. see u online  |
|
| Sus |
|
 |
MaddC Experienced

Data înscrierii: 14 Dec 2005 Mesaje: 193 Locație: pe aci si io
|
Trimis: Sâm Mar 04, 2006 2:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
daca joaca cineva warcraft sa-mi trimita un pm cu id de ym. _________________
<---------> <|+_+|> <---------->
 |
|
| Sus |
|
 |
fxtech God like

|
Trimis: Mar Mar 07, 2006 8:44 am Titlul subiectului: |
|
|
World of Warcraft ................. comming soon to a server near u  |
|
| Sus |
|
 |
fxtech God like

|
Trimis: Lun Mar 27, 2006 8:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
Serverul de World of Warcraft este gata.
Adresa este wow.atlabs.ro .
Daca vreti sa va facetzi cont intrati pe wow.atlabs.ro:8080 , dar un lucru ciudat. scriptul de acolo merge decat daca intri cu Internet Explorer. nu stiu dece
Pentru joc iti trebuie versiunea 1.8.0 sau 1.8.2 (maxim). Poate de vedem pacolo |
|
| Sus |
|
 |
mitrutz Generalu' Rommel

|
Trimis: Mar Mar 28, 2006 8:12 am Titlul subiectului: |
|
|
Pot spune ca resursele grafice cerute de joc nu sunt pretentioase...
Am folosit Abit-ul meu vechi de 32 MB si se comporta impecabil in WoW ! Probabil ma ajutau restul componentelor....
Sunt super incantat de joc desi nu am stat foarte mult in el.
Aveti nevoie de un cont facut pe pagina: http://wow.atlabs.ro:8080
si de clientul de WoW. _________________ Mitrut Stanoiu
www.happyhosting.ro | www.itsupermarket.ro | www.mitrutstanoiu.ro | www.atlabs.ro |
|
| Sus |
|
 |
BRANDI God like

Data înscrierii: 13 Mar 2006 Mesaje: 829 Locație: Tg-Jiu
|
Trimis: Mar Mar 28, 2006 6:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
super misto...da' ce pot sa spun....nu pot sa zic decat ca ati folosit una dintre cele mai corupte versiuni ale jocului care are cele mai multe buguri...si cele mai multe probleme de setare ale serverului...versiunea care totusi v-as recomand-o daca vreti sa-mi luati in considerare opinia este 1.7.0....este cea mai curata din punct de vedere ale bugurilor si din punct de vedere al stabilitatii...tin minte cand era 1.8.0 pe serverul al mare de WoW ca erau drop-uri in permanenta...de asta s-a si creat asa de repede un patch de 1.9.0 ...so good luck in intretinerea serverului....pentru ca vor exista drop-uri asta e cu siguranta  _________________ "Omul s-a nascut,liber dar intotdeauna este inlantuit"---J.J. Rousseau "Contractul social" |
|
| Sus |
|
 |
mitrutz Generalu' Rommel

|
Trimis: Mar Mar 28, 2006 6:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
Multumim pt sfaturi !
Chiar o sa fie luate in considerare..mai ales daca vin de la cineva care are experienta mai mare.
Cu siguranta, fx o sa cerceteze problema iesirii lui ciudate (brusc nu se mai regaseste in procesele sistemului...absolut aleator)..probabil este unul din bug-uri _________________ Mitrut Stanoiu
|
| Sus |
|
 |
BRANDI God like

|
Trimis: Mie Mar 29, 2006 8:13 am Titlul subiectului: |
|
|
iar scriptul merge doar pentru IE pentru ca blizzard entertainment are un contract semnat cu microsoft ...si e ceva de genu faimoasa sintagma americana "if you'll scratch my back i'll scratch yours" _________________ "Omul s-a nascut,liber dar intotdeauna este inlantuit"---J.J. Rousseau "Contractul social" |
|
| Sus |
|
 |
fxtech God like

|
Trimis: Mie Mar 29, 2006 11:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
ha ?!. 1.7.0 ?!.. ma.. e vorba despre repack . nu despre patch . adica este vorba si despre patch . dar am vazut multe repack uri care merg impecabil . pe serverul asta este pus un repack numit "The MPC Repack" care este unul dintre cele mai complete repack-uri, atat din punct de vedere al questurilor cat si a vrajilor (functionarea lor adica) . este 'muncit' ca sa zic asa. si este putin modificat de mine ca se poti creste mai repede. drop de bani si obiecte mai mare cat si XP rate mai mare.
cat despre faza cu patchu nu e chiar asa. a durat o vreme pana sa scoata asta 1.9.0 . si a fost scos "repede" din alte motive. nu neaparat de stabilitate. ci pentru ca se scosese la un moment dat 2 patchuri care erau aproape identice in 2 zone diferite . adica 1.8.3 si 1.8.4 ... si 1.9.0 lea unificat ca sa zic asa. si nu e mare diferenta de la 1.8.4 la 1.9.0 ....
daca e .. se poate intra pe serverul asta si cu 1.9.2 (dupa ce ii pui un patch) .. .. si o sa vezi ca ai aproape toate "problemele" care le ai cand intri cu 1.8.0 ....
edit : orice joc are bug uri . WoW e cel mai bun joc MMORPG . si eventualele bug uri care pot aparea sunt nimikuri fata de ce are WoW de oferit... si stai ca vine si mai mult. weather, new dungeons, etc. |
|
| Sus |
|
 |
fxtech God like

|
|
| Sus |
|
 |
BRANDI God like

|
Trimis: Joi Mar 30, 2006 7:59 am Titlul subiectului: |
|
|
MPC repack este unul dintre cele mai bune repack-uri dar totusi io ma referam la patch..patch-ul de 1.8.0 daca-l studiezi in amanunt are multe bug-uri... _________________ "Omul s-a nascut,liber dar intotdeauna este inlantuit"---J.J. Rousseau "Contractul social" |
|
| Sus |
|
 |
madalin Fanatic

Data înscrierii: 20 Aug 2003 Mesaje: 233 Locație: Tg-Jiu
|
Trimis: Joi Mar 30, 2006 8:36 am Titlul subiectului: |
|
|
Diablo II 1.11 pe cand ? As vrea si eu sa intru, dar am 1.11 si stiu SIGUR ca nu merge...
Dau o bere cand vin inapoi in tara  _________________ "How can i change the world,
If i can't even change myself ?" - Faithless & Sister Bliss - Salva mea (Save me)
TG-JIU.ro - o comunitate in crestere.
Omega - Hituri 100% |
|
| Sus |
|
 |
fxtech God like

|
Trimis: Joi Mar 30, 2006 8:41 am Titlul subiectului: |
|
|
ma. ce buguri ma ?. adica eu nam vazut pana acum unul major. cele mai "mari" care leam vazut eu au fost vreo 2 care sunt de fapt de acelasi tip :
1. am omorat un mostru si am dat right click pe el sa vad ce a 'cazut' si nu mai face nimik, adica nu mai deschide fereastra aia din stanga. si din cauza asta el ramane asa (caracteru) . dar daca vreau pot face tot ce vruiam, poti sa omor alti monstri, sa sar pacolo sa 'vrajesc' si alte alea. dar daca merg normal o sa fie in pozitie de ghemuit . si a da. nu mai pot vedea ce pica din monstri .
2. si mai e un bug in care tot asha se blocheaza. dar in picioare . dar aici nu poti sa mai treci in battle stance .
anyway . si minore chestiile astea fatza de "totul" care iti este oferit _________________ Cotidianul Gorjeanul www.gorjeanul.ro
Anunturi Publicitare www.gorjeanul.ro/anunturi/index.html
Jocuri |
|
| Sus |
|
 |
BRANDI God like

|
Trimis: Vin Mar 31, 2006 6:13 am Titlul subiectului: |
|
|
hmmm...la killareala unor monstri mari in Duratar...insa acei monstrii mari sunt niste bug-ru in versiunea 1.8.0 era ceva de genu Consumer of the Time care e un boss de 1000 si ceva level...este imposibil sa-l omori decat daca ai cel putin 500 lvl...plus ca exista o poarta in Strange Lands care nu merge ce trebuia sa te intoarca in Ogrammar... ...mai vrei sa mai spun?? _________________ "Omul s-a nascut,liber dar intotdeauna este inlantuit"---J.J. Rousseau "Contractul social" |
|
| Sus |
|
 |
fxtech God like

|
Trimis: Vin Mar 31, 2006 8:11 am Titlul subiectului: |
|
|
ma.... deci lucrurile stau in felul urmator..
tot ce tzine de vraji, questuri, caractere sunt setate din server nu din patch. asa ca daca tu gasesti un boss care are level 1000 sa sti ca este setat din scripturile WoW EMU -lui sa fie asa. adica toti boshi sunt setati din script.
cat despre 'world' chestia sta altcumfel. exista asa numitele 'world save. uri' care sunt mai multe. ai fi surprins sa intri pe unele servere si sa vezi pomi de craciun mai stiu eu in ce oras sau chesti de genu astea. alea sunt pur si simplu fisiere 'scapate' de pe undeva si editate de diverse grupuri. nu se stie exact care sunt cele mai apropiate de realitatea blizzard. dar din cate am inteles eu cele mai apropiate de cei de la blizz sunt cele in repack urile de la raiden, uwc si irdb (sau ce ceva de genu asta) .
stiu . am vazut si eu portal-uri care nu mergea. dadea eroare. sau ceva de genul asta. daca vrei sa te convingi fai asa : ia patchul 1.9.3 si punei un crack care sa te lase sa intri pe un server de 1.8.0 si ai sa vezi ca o sa iti dea si cu 1.9.3 eroare (sau ce tio da) atunci cand intri in portal sau bosul ala o sa aibe tot nivelul care il avea si cand intrai cu 1.8.0 .
edit : se lucreaza tot timpu la repack urile astea . acum 3 sau 4 zile a aparut uwc 1.3.1. dar au aparut si alte versiuni si de la alte repack uri . scripturile pt questuri si vraji se modifica aproape tot timpul . deci se lucreaza. anyway . cum a zis si in ultimul post. sunt chesti care se pot trece cu vederea avand in vedere 'totul' oferit de WoW. credca o sa trebuiasca sa ne luam si umbrele acum ca au bagat astia weather in ultimu patch de wow  _________________ Cotidianul Gorjeanul www.gorjeanul.ro
Jocuri |
|
| Sus |
|
 |
BRANDI God like

|
Trimis: Vin Mar 31, 2006 8:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
foarte tare...da' am o intrebare...tu ai setat cumva serveru sa accepte numai anumite ip-uri daca nu...atunci explica-mi si mie de ce imi tot afiseaza "Unable to connect"...  _________________ "Omul s-a nascut,liber dar intotdeauna este inlantuit"---J.J. Rousseau "Contractul social" |
|
| Sus |
|
 |
mitrutz Generalu' Rommel

|
Trimis: Dum Apr 02, 2006 1:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
In functie de foarte apropiatele schimbari legate de MAN o sa se ia o decizie privitoare la accesul anumitor clase de IP-uri la serverele noastre.
Nu ne permitem sa acceptam IP-uri extra MAN Tg-Jiu si poate pe viitor nici pe acestea (prioritate la resurse avnd cei din retea)
In momentul in care o sa luam o decizie "oficiala" o sa anuntam, deorece s-a hotarat trecerea pe un hardware dedicat a acestor aplicatii datorita numarului mare de conturi create intr-un tmp scurt.
O sa studiez problema IP-ului tau... am rugamintea de a mi-l trimite pe privat... anyway..exista pagina de suport acum...si persoana de contact pe parte de configurare si suport (vezi: http://www.atlabs.ro/games-area.htm ) _________________ Mitrut Stanoiu
|
| Sus |
|
 |
fxtech God like

|
Trimis: Dum Apr 02, 2006 4:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
| BRANDI a scris: | foarte tare...da' am o intrebare...tu ai setat cumva serveru sa accepte numai anumite ip-uri daca nu...atunci explica-mi si mie de ce imi tot afiseaza "Unable to connect"...  |
trebuie sa ai ip 'extern' .. adica nu stiu ce exact ai facut acolo. ai pus 1.8.0 ? ai editat realmlist ? ai pus 'set reamllist to wow.atlabs.ro' ?
tiai facut cont ?.
daca raspunsu e 'da' la toate este posibil sa nu fi fost online serveru in momentu ala. se mai intampla.. oricum . zilele astea sper sa schimbam repack u si versiunea serverului (nu a clientului acceptat) cu una mai noua si mai 'bug free' _________________ Cotidianul Gorjeanul www.gorjeanul.ro
Jocuri |
|
| Sus |
|
 |
madalin Fanatic

|
Trimis: Lun Apr 03, 2006 6:47 am Titlul subiectului: |
|
|
aaa...repet, Diablo 2 1.11 in viitorul apropiat ? _________________ "How can i change the world,
If i can't even change myself ?" - Faithless & Sister Bliss - Salva mea (Save me)
Omega - Hituri 100% |
|
| Sus |
|
 |
fxtech God like

|
|
| Sus |
|
 |
madalin Fanatic

|
Trimis: Lun Apr 03, 2006 9:04 am Titlul subiectului: |
|
|
eu am 1.11 pus pe calculator si nu ma pot conecta pe cele cu 1.10. Adica ma pot conecta dar nu pot crea nici un joc..si nici sa dau join..this sucks.. _________________ "How can i change the world,
Omega - Hituri 100% |
|
| Sus |
|
 |
fxtech God like

|
|
| Sus |
|
 |
star-master Aspirant
Data înscrierii: 21 Feb 2006 Mesaje: 33
|
Trimis: Mie Apr 05, 2006 4:07 am Titlul subiectului: |
|
|
Eu nu joc ``joacele`` astea dar pot sa va vrajesc nitel??? Abracadabra
Oricum trecand la lucruri mai serioase e de admirat munca pe care a depus-o andrei pt servere.... Bravo! |
|
| Sus |
|
 |
fxtech God like

|
|
| Sus |
|
 |
emilush Civilian
Data înscrierii: 11 Ian 2006 Mesaje: 12
|
Trimis: Lun Apr 10, 2006 4:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
pacat ca wow pica asa des...
iar la starcraft si diablo2 chiar daca am schimbate gateway si din gateway selector merge pingul in server nici un joc din cele doua nu se conecteaza. am setat la router si forward la porturi, chiar daca la wow nu a fost nevoie, insa imi spune ca nu se poate conecta.. la stracraft 1.13 si la diablo 1.10 si degeaba. e vreo restrictie de ip-uri? _________________ http://www.rancaonline.com
http://love.restart.ro
http://www.ghici.ro |
|
| Sus |
|
 |
fxtech God like

|
Trimis: Mie Apr 12, 2006 1:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu . de o saptamana au fost niste kesti (reinstalari,reconfigurari,etc) .. sper ca azi sa rezolv treaba cu servere (cel putin cu diablo2 si starcraft) . oricum . zilele astea o sa fie functionabile toate (again i hope) . nu stiu ce sa intamplat cu serverele. de fapt. cu pvpgn u . ca mergea. probabil sa intamplat ceva din cauza ca eu acuma le pusesem sa ruleze ca servici . nu ca aplicati rulate normal . tre sa vad ce sa intamplat. _________________ Cotidianul Gorjeanul www.gorjeanul.ro
Jocuri |
|
| Sus |
|
 |
fxtech God like

|
|
| Sus |
|
 |
fxtech God like

|
Trimis: Vin Apr 14, 2006 11:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
Tutorial de conectare la serverul de World of Warcraft.
1. Pai primul pas ar fi bineinteles instalarea unei versiuni de world of warcraft.
99% versiunea jocului instalat va fi mai veche decat 1.8.0 si va trebui sa luatzi patchul pentru versiunea 1.8.0. il puteti gasi pe serverul de DC++ hub.atlabs.ro (pt detalii cum sa va conectati la acest server datzi click aici : http://forum.targujiu.net/hub.atlabs.ro----%3E-Configurare-si--Suport.-Client-DC-t1137.html)
Ar mai fi si niste linkuri unde puteti gasi acest patch :
http://files.vgpro.com/file/4308/
http://downloads.gamezone.com/demosfiles/t16209.htm
http://www.strategyinformer.com/pc/worldofwarcraft/patch/2203.html
http://mirror.inode.at/data/wow/old/wow-1.8.0-enus-patch.exe
Rulati patchul si ar trebui sa inceapa sa faca singur update.
PS : SERVERUL MERGE DOAR CU VERSIUNEA 1.8.0 pana la 1.8.2 (merge sa ai si 1.9.x dar trebe sa pui peste un hack ca sa nu vada serveru ca este alta versiune... nu recomand)
PS2 : in caz ca ai o versiune mai noua si vrei sa pui 1.8.0 (pentru in mod normal nu poti pune un patch cu o versiune mai veche daca tu ai una mai noua - sa pui de ex 1.8.0 peste 1.10.0) poti incerca urmatoarea chestie : sa stergi fisierul data\patch.mpq din directorul cu world of warcraft, dupa care mai incerci odata sa rulezi patchul, daca tot nu merge atunci stergi si wow.exe . daca nu merge nici asa sar putea sa nu ai o instalare valida a jocului (aici se includ si inregistrarile din registry ale jocului -- pt ca am impresia ca sunt nevoie de ele ca sa pui patchul-- dar acestea apar in registry daca intri odata in joc )
2.Dupa ce termina de updatat el o sa intre automat in joc. Ii dati QUIT pentru ca inca nu puteti juca.
Dupa ce iesiti din joc cautati fisierul cu numele "realmlist.wtf". El este in directorul in care este instalat jocul (in acelasi director cu wow.exe).
In el ar trebui sa scrie ceva de genu "set realmlist us.battlenet.com" sau ceva de genul asta. nu mai stiu exact cum scrie dupa ce face patch. Ce e important e ca trebuie sa stergeti linia aia si sa scrieti "set realmlist wow.atlabs.ro"
3. Acum trebuie sa facem un cont si trebuie sa mergem pe o pagina de internet. care este : http://wow.atlabs.ro:8080, dar TREBUIE SA FOLOSITI NEAPARAT INTERNET EXPLORER cand intrati pe pagina asta:
Pe pagina in centru sus e un combo in care scrie "Homepage".
De acolo trebuie sa alegem "Register a free account" care te va duce la pagina asta:
Acolo introduceti numele de utilizator si parola dorita care vrei sa o folositi in joc(atunci cand va conectati) si dati "Create" si ar trebui sa dea un mesaj de genu asta (bineinteles cu numele scris in fereastra anterioara)
4. Acum sunteti gata sa intrati in joc. Presupunand ca serverul este online rulati wow.exe si ar trebui sa apara un ecran de genul asta :
Aici introduci userul si parola create pe pagina http://wow.atlabs.ro
Prima data cand te conectezi la server o sa trebuiasca sa parcurgi catziva pasi mai speciali. Asa ca prima data cand o sa bagi userul si parola o sa apara un ecran de genu asta:
(De fapt chestia asta o sa se intample de fiecare data cand se restarteaza serverul. Adica daca serverul se restarteaza si tu intri pentru prima data de cand a fost restartat o sa iti apara ecranul ala)
Aici o sa trebuiasca sa bifezi "United States" pentru ca este versiunea US a jocului, dupa care dai click pe "Suggest Realm" si o sa apara fereastra urmatoare :
Dai accept si treci mai departe. Dupa ce dai accept se poate intampla urmatoarea chestie.Sa ramana jocul "agatzat" ca aici:
Este posibil ca jocul sa ramana pur si simplu in starea asta. Nici o problema. Se mai intampla. Tot ce trebuie sa faci este sa ii dau "Cancel" si o sa apara fereastra urmatoare :
Selectezi serverul si dai "Okay" dupa care ar trebui sa treaca mai departe. In caz ca ramana iar agatzat intro fereastra ca aceea cu "Connected" , dai iar "Cancel" si te intorci iar la fereastra cu lista de servere si dai iar "Okay". Pana la urma trebuie sa treaca de chestia asta si o sa ajungi in ecranul principal :
Aici o sa ai tu toate caractere create de tine. Si cum e prima data cand intri nu o sa ai nimik si trebuie sa ii dai "Create New Character" si vei ajunge in fereastra urmatoare:
Aici alegi sexul, rasa, clasa, trasaturile estetice si numele caracterului dupa care dai "Accept" si o sa iti dea un mesaj in care o sa iti zica daca a reusit sa creaze caracterul sau nu. Dupa aceea dai back si ar trebui sa apara fereastra cu caracterul tau :
Tot ce mai ramane aici este sa dai "Enter World" si o sa intre in joc:
5. Ultimul pas credca ar fi acela sa joci cel mai tare MMORPG existent. Despre cum sa joci si alte chesti legate de gameplay sunt multe tutoriale dar oricum, jocul este foarte intuitiv.
Asa ca bafta. _________________ Cotidianul Gorjeanul www.gorjeanul.ro
Jocuri |
|
| Sus |
|
 |
|