Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online Targu-Jiu Online
Comunitatea virtuala a orasului Targu-Jiu si a judetului Gorj

Întrebări frecventeÎntrebări frecvente   CăutareCăutare   Lista membrilorLista membrilor   Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
View last posts
Radio Infinit

Google Earth

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online -> Links & Downloads
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
bllizzard_wizard
Crazy

Data înscrierii: 31 Mai 2005
Locație: Uita-te in spatele tau!

MesajTrimis: Vin Sep 23, 2005 9:16 am    Titlul subiectului: Google Earth Răspunde cu citat (quote)

e mai veche dar merita uni poate inca, nu stiu merita sa incercati....
http://earth.google.com/downloads.html Wink
FireEyes
Generalu' Rommel

Data înscrierii: 02 Sep 2003
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Vin Sep 23, 2005 9:55 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mai este si http://virtualearth.msn.com
mitrutz
Generalu' Rommel

Data înscrierii: 11 Mar 2005
Locație: www.atlabs.ro

MesajTrimis: Vin Sep 23, 2005 12:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ma gandesc si acum cat de fidela este imaginea versiunii platite de la earth google...sa vad si eu musca pe parbrizul masinii ..vazuta din satelit Smile

vers free este oricum destul de... educativa..pt cine vrea sa "survoleze" marile metropole
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
fxtech
God like

Data înscrierii: 25 Iun 2005
Locație: peste tot pe unde vreau

MesajTrimis: Vin Sep 23, 2005 1:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai si versiunea platita la google earth are imagini mult mai mari? adica? cat de bine pot vedea zona abator? Very Happy
Sus
fxtech
God like

MesajTrimis: Vin Sep 23, 2005 1:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://virtualearth.msn.com nu se compara cu google earth. la google earth de apropi la un km si se vede kiar f bine. ce sa mai zic de orasele mari in care se vad masinile parcate in parcarea supermarketurilor Smile
Sus
FireEyes
Generalu' Rommel

Data înscrierii: 02 Sep 2003
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Vin Sep 23, 2005 2:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

fxtech a scris:
pai si versiunea platita la google earth are imagini mult mai mari? adica? cat de bine pot vedea zona abator? Very Happy

romania nu intra in calcul.
kix
Cârnat

Data înscrierii: 27 Iun 2005
Locație: C:\WINDOWS\system32>

MesajTrimis: Vin Sep 23, 2005 2:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

timisoara este la rez buna.
restul romaniei nu este scanat "proper"
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
mitrutz
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Vin Sep 23, 2005 3:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ati vazut voi varinta cea mai scumpa sa "scanati" cu ea ?

atunci sa vorbiti !
tg-jiul la vers free... este o pata de verdeatza (fiind in depresiune) ..nici macar nu este scris ca oras..in schimb sunt niste comune de la margine...
fxtech
God like

MesajTrimis: Vin Sep 23, 2005 3:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da asha. dar cea mai tare kestie care am vazuto e ca judetul gorj e de fapt prin hunedoara Smile

in skimb la orasele din america vezi si cladirile(3d) (la vers free) se vede foarte bine tot (aproape Very Happy)
Sus
kix
Cârnat

MesajTrimis: Vin Sep 23, 2005 3:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

voi cred ca nu aveti versiunea mea
- tg-jiu imi apare pe harta ( are niscai buguri programul .. dati travel "targu jiu" )

mitrutz ce ziceai de scanat ? eu ziceam ca timisoara (o bucat buna din jud timis de fapt) e "scanat" calumea , de catre satelit.

Nu cred ca mere "scan" de la utilizator nici pe mama mamicii lu' pro Smile , costurile ar fi imense
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
Gary_Star
Site Admin

Data înscrierii: 20 Aug 2003
Locație: Tg-Jiu

MesajTrimis: Vin Sep 23, 2005 5:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

poate va stric placerea .. dar imaginile au o vechime de cel putin 2 ani de zile..
kix
Cârnat

MesajTrimis: Vin Sep 23, 2005 5:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ah si eu care tocmai ma uitam pe plaja la maiami si ce placeeere aveam Very Happy
( sunt vechi , dar nu toate chiar asa vechi )
fxtech
God like

MesajTrimis: Vin Sep 23, 2005 8:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

las ca nu prea conteaza ca sunt poze de cativa ani . ca nu se modifica reliefu asha repede. oricum . te plimbi naiba pe acolo printre cladiri . e fain de tot
Sus
mitrutz
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Vin Sep 23, 2005 9:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

atentie s-a dat marilor orase ae lumii, monumentelor de importanta deosebita etc

nu am "scanat" timisoara Sad
doar tg-jiu...

am vazut multa "verdeatza" din cauza depresiunii si cu siguranta a forumului ?Laughing))
fxtech
God like

MesajTrimis: Sâm Sep 24, 2005 2:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

parerea mea este ca se vede destul de bine si TgJiu ul considerand marimea lui .
Sus
FederaLuL
Civilian

Data înscrierii: 16 Mar 2006
Locație: Botosani

MesajTrimis: Joi Mar 16, 2006 8:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Twisted Evil wa imi spune si mie cineva ce e asta google earth ? ca in seara asta am auzit si eu de el Very Happy
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online -> Links & Downloads
Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Anunturi Jocuri
Universitatea "C. Brancusi" Tg-Jiu
Happy Hosting to you!