| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
BRANDI God like

Data înscrierii: 13 Mar 2006 Mesaje: 829 Locație: Tg-Jiu
|
Trimis: Vin Iun 29, 2007 11:13 am Titlul subiectului: Gorj TV |
|
|
Ce stiti despre aceasta televiziune?Eu nu stiu nimic despre acest nou post de televiziune cu exceptia unui detaliu si anume acela ca va incepe sa emita de Vineri,29 iunie 2007. _________________ "Omul s-a nascut,liber dar intotdeauna este inlantuit"---J.J. Rousseau "Contractul social" |
|
| Sus |
|
 |
Luiza God like
Data înscrierii: 21 Aug 2003 Mesaje: 683
|
Trimis: Vin Iun 29, 2007 4:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
heh azi e 29 ..
mai bine nu o mai deschideau ca o sa fie precis proasta si asta .. era de ajuns una. _________________ intr-o lume cu principii idioate toti sunt prosti.  |
|
| Sus |
|
 |
saurian Generalu' Rommel

Data înscrierii: 27 Apr 2005 Mesaje: 2021 Locație: pe-aci prin Gorj
|
Trimis: Sâm Iun 30, 2007 3:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu e proasta... E de-a dreptul oribila Frateee... la ce-o mai fi trebuit sa-i dea drumul daca e mai slaba decat celelalte televiziuni din oras?
Si inca mai apare una in curand... _________________ Membru de onoare al Asociatiei Romane de Frecat Menta |
|
| Sus |
|
 |
Luiza God like
Data înscrierii: 21 Aug 2003 Mesaje: 683
|
Trimis: Sâm Iun 30, 2007 9:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
heh .. sa existe concurentza frate !!
si parca vad ca si p-asta o sa o cumpere cei de la rcs cum au mai cumparat-o si pe cealalta care a fost pana acum catziva ani cand au inceput sa le faca concurentza si nu le mai mergea .. heh  _________________ intr-o lume cu principii idioate toti sunt prosti.  |
|
| Sus |
|
 |
claudiu Site Admin

Data înscrierii: 29 Ian 2003 Mesaje: 1194 Locație: /dev/null
|
Trimis: Sâm Iun 30, 2007 10:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
| saurian a scris: | Nu e proasta... E de-a dreptul oribila Frateee... la ce-o mai fi trebuit sa-i dea drumul daca e mai slaba decat celelalte televiziuni din oras? |
Ha? bazat pe...? Ai vazut emisia de aseara? Ca eu n-am vazut-o... In ce sens oribila? _________________ Claudiu Cismaru
Network/System Administrator, Software Developer |
|
| Sus |
|
 |
saurian Generalu' Rommel

|
Trimis: Dum Iul 01, 2007 1:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
1. Stiri total neinteresante si concepute prost (parere subiectiva - mie mi s-au parut plictisitoare poate altora le place)
2. Vocea crainicei fortata
3. Vocile celor care comentau - sub orice critica (gen poezie la clasa 1)
4. imaginea proasta (poate e vina RCS-ului dar nu cred)
5. Am prins doar o singura emisiune - pe teme politice dar si acolo s-a sarit de la un subiect la altul. Totala lipsa de substanta _________________ Membru de onoare al Asociatiei Romane de Frecat Menta |
|
| Sus |
|
 |
B-MUSIC Experienced

Data înscrierii: 18 Mar 2006 Mesaje: 144
|
Trimis: Lun Iul 02, 2007 9:42 am Titlul subiectului: |
|
|
BAFTA MULTA ECHIPEI GORJ TV !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! _________________ Walk a mile in my shoes
just walk a mile in my shoes
Before you abuse, criticize and accuse
Then walk a mile in my shoes |
|
| Sus |
|
 |
ghigeanu Rookie

Data înscrierii: 14 Dec 2006 Mesaje: 72 Locație: Prin zona....
|
Trimis: Lun Iul 02, 2007 11:02 am Titlul subiectului: |
|
|
Eu nu gasesc Gorj TV asta. AM vazut ca Alpha TV mai are ceva emisiuni de pe la noi dar nu cred ca despre el se vorbeste. Ma lamureste si pe mine cineva cam pe langa ce programe se gaseste? _________________ Nu lasa pe maine ce poti face azi, ci pe poimaine;) |
|
| Sus |
|
 |
Marian Stanoiu Generalu' Rommel

Data înscrierii: 11 Iun 2005 Mesaje: 1374 Locație: De obicei..pe scaun..
|
Trimis: Lun Iul 02, 2007 2:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu am vazut..nu comentez..dar nu cred ca se pot trage concluzii despre ceva dupa doar 2 ore de emisie.. ..
Parerea mea! _________________ www.radioinfinit.ro |
|
| Sus |
|
 |
saurian Generalu' Rommel

|
Trimis: Lun Iul 02, 2007 9:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pai mai intai faptul ca au avut numai stiri si o singura emisiune spune multe... E o televiziune de partid... La ce sa te astepti de la asa ceva? Nu prea au oameni cu experienta in afara de Sabin care a fost pe la Antena 1... In rest, nimic... Pana acum se vede clar lipsa de profesionalism... Totul e extrem de slab. Si sa transmiti lunea dimineata stirile de vineri seara e deja prea de tot. Slabi domne, slabi rau  _________________ Membru de onoare al Asociatiei Romane de Frecat Menta |
|
| Sus |
|
 |
B-MUSIC Experienced

|
Trimis: Joi Iul 05, 2007 12:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
felicitari pt Talida Stanica care prezinta intr-un mod profesionist stirile..bafta in continuare echipei gorj tv _________________ Walk a mile in my shoes
|
| Sus |
|
 |
saurian Generalu' Rommel

|
Trimis: Joi Iul 05, 2007 12:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
CACARE Talida asta se cacofoneste si ea ca si tine pe-acolo... pe texte scrise probabil de altii... Unde ai vazut tu mod profesionist????
E atat de insipida emisiunea aia de stiri ca ma apuca somnul in primele cinci minute.
Stiri prezentate in mod profesionist sunt la PROTV, Antena1... posturile nationale... La nivel local ramane acelasi CACAVAX CACARE _________________ Membru de onoare al Asociatiei Romane de Frecat Menta |
|
| Sus |
|
 |
B-MUSIC Experienced

|
Trimis: Joi Iul 05, 2007 1:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
noroc cu noua rasa de saurieni care au facut din frecarea de menta o obsesie si o pasiune si care din cand in cand isi mai dau cu parerea despre "cacofonii"....spor la treaba ... !!! _________________ Walk a mile in my shoes
|
| Sus |
|
 |
claudiu Site Admin

Data înscrierii: 29 Ian 2003 Mesaje: 1194 Locație: /dev/null
|
Trimis: Joi Iul 05, 2007 1:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sauriane, tata, vad ca esti Gica contra! Pai ce, Andreea Esca isi scrie singura textele? Ai lucrat vreodata intr-o televiziune, sa vezi ce e acolo? _________________ Claudiu Cismaru
Network/System Administrator, Software Developer |
|
| Sus |
|
 |
saurian Generalu' Rommel

|
Trimis: Joi Iul 05, 2007 4:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
| claudiu a scris: | | Sauriane, tata, vad ca esti Gica contra! Pai ce, Andreea Esca isi scrie singura textele? Ai lucrat vreodata intr-o televiziune, sa vezi ce e acolo? |
Mai... acolo au oameni care evita totusi cacofoniile. Fatuca asta vaz ca citeste tot fara sa treaca prin filtru.
Zici ca sunt Gica contra... Emisiunile de la postul asta sunt slabe. La fel si cei care lucreaza acolo - oameni fara experienta. Vine pe urma cineva si spune "vai ce misto sunteti". E cam aiurea... nu crezi?
Mai ales ca se stie clar a cui e televiziunea si care ii e scopul
B-MUSIC te-a indoctrinat PD-ul si simti nevoia sa bati din palme... Poate ca e de inteles... _________________ Membru de onoare al Asociatiei Romane de Frecat Menta |
|
| Sus |
|
 |
dvo666 Civilian
Data înscrierii: 19 Iun 2007 Mesaje: 6
|
Trimis: Joi Iul 05, 2007 6:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu stiu cum se face, da' orice post TV a aparut sau apre in oras ii dau din prima cu emisiuni de stiri (in realuare ) si interminabile talk-show-uri marius tuciene despre teme una mai neinteresanta decat alta |
|
| Sus |
|
 |
mitrutz Generalu' Rommel

Data înscrierii: 11 Mar 2005 Mesaje: 2358 Locație: www.atlabs.ro
|
|
| Sus |
|
 |
saurian Generalu' Rommel

|
Trimis: Joi Iul 05, 2007 10:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pai da... suntem rai... Ma uitam in seara asta la emisiunea aia cu Cosmin Popescu. Si ii tot dadeau cu Energia si ca toate lucrurile is curate ca fata de masa in Energie (d-aia sunt atatea dosare penale pe cale de [ne]solutionare). Si mi-au auzit urechile si o chestie faina - "De ce domne se ia lumea de faptul ca s-a vandut energie aiurea?? De ce nu se iau de aia care au cumparat?" Frate stiam ca traim in Romania (m-am prins demult de chestia asta) da nici in halul asta....
O emisiune de stiri (reluata) si inca una politica slaba si cam asta e GorjTV... Tipic pentru PD - simplu si plictisitor... _________________ Membru de onoare al Asociatiei Romane de Frecat Menta |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Vin Iul 06, 2007 1:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
Gata m-am prins unde era PSD-istul.. )) _________________ www.radioinfinit.ro |
|
| Sus |
|
 |
bacio VIP

Data înscrierii: 17 Iul 2005 Mesaje: 136
|
Trimis: Vin Iul 06, 2007 9:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
...frustrarile si complexele lui Saurian sunt tipic romanesti.Incapacitatea de a face ceva si "pupincurismul" in ogranda in care lucreaza il determina sa critice pe cei care incearca si chiar reusesc sa schimbe ceva in oras.Este de inteles ca atunci cand esti doar o "marioneta" si nu esti capabil sa realizezi ceva costructiv dai cu parul...imi este mila de acest gen de oameni si cred ca in primul rand pentru ei s-au compus si versurile :DESTEAPTA-TE ROMANE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!DIN SOMNUL CEL DE MOARTE !!!!!!!!!
cat despre Talida Stanica cred ca este cea mai profesionista prezentatoare de stiri pe care a avut-o orasul nostru.
...cele 3 minute pe care le-am rupt din viata nu sunt pt a a da o replica pentru "papusa cu sfori" ci pentru a strange mana virtual inca o data colegilor de la Gorj Tv
BAFTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! _________________ "Cand dragostea vorbeste, vocile tuturor zeilor par
a fi adormite in armonia raiului." - William Shakespeare
------------------------------------
BACIO
www.baciomusic.ro |
|
| Sus |
|
 |
FireEyes Generalu' Rommel

Data înscrierii: 02 Sep 2003 Mesaje: 2110 Locație: Bucuresti
|
|
| Sus |
|
 |
kpurnia Civilian
Data înscrierii: 07 Iul 2007 Mesaje: 2
|
Trimis: Sâm Iul 07, 2007 1:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
| travestitule...eu nu inteleg de ce te apuci tu de criticat presa vazuta...cand tu esti la cea scrisa...iar daca ai asa largi cunostinte de tv de ce nu te duci la una din cele 3 televiziuni locale ca sa le ridici audienta cu ajutorul profesionalismului tau in domeniu...si frate daca nu-ti plac scoate-le din grila ...ce le ti in in grila de programe a tv-ului daca tot nu-ti plac...vezi-ti de photoshopu ala si de ziarul tau...ca si voi aveti greseli ...cu total lipsa de respect...te salut si-ti doresc sa ai parte de bun simt pe viitor...aoleo ce vb doar lucrezi la impact ...bun simt cam lipsa pe acolo |
|
| Sus |
|
 |
mitrutz Generalu' Rommel

Data înscrierii: 11 Mar 2005 Mesaje: 2358 Locație: www.atlabs.ro
|
|
| Sus |
|
 |
FireEyes Generalu' Rommel

Data înscrierii: 02 Sep 2003 Mesaje: 2110 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Sâm Iul 07, 2007 9:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
| mitrutz a scris: | Mihai, gorjtv.ro este doar hostat pe happy hosting.
Nu exista in prezent un acord / contract ca eu sa ma ocup de site. |
aham, thanks. _________________ Portal Jocuri Bancuri Anunturi subtitrari einter |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Lun Iul 09, 2007 12:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
heiiii lumeee gata..cu "cearta"...Saurian si-a dat si eu cu parerea,asta nu inseamna ca trebuie acum sa ii sarim cu totii la gat..e parerea lui..asta e..nu putem fi toti de acord..!
Saurian sari cu berea!  _________________ www.radioinfinit.ro |
|
| Sus |
|
 |
claudius VIP
Data înscrierii: 22 Noi 2005 Mesaje: 40 Locație: bucuresti
|
Trimis: Joi Iul 12, 2007 2:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
sunteti misto! _________________ nada! |
|
| Sus |
|
 |
PopeYe God like

Data înscrierii: 22 Iun 2005 Mesaje: 532 Locație: In Fata monitorului
|
Trimis: Vin Iul 13, 2007 2:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
acum nu mai are voie omu nici sa aiba o parere... toti ati sarit la gatu lui ca spune intr-un fel un adevar... nicio televiziune din gorj nu e televiziune in adevaratul sens al cuvantului... peste tot angajatii sunt amatori si nu se face treaba cum trebe... dar spiritu de turma isi face simtita prezenta si aici _________________ ******************************************
 |
|
| Sus |
|
 |
B-MUSIC Experienced

|
Trimis: Sâm Iul 14, 2007 1:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pentru Pluto si Popeye
......
E usor a scrie (texte)
Când nimic nu ai a spune,
Insirând cuvinte goale
Ce din coada au sa sune
Critici voi, cu flori desarte,
Care roade n-ati adus –
E usor a scrie( texte)
Când nimic nu ai de spus.
..... _________________ Walk a mile in my shoes
|
| Sus |
|
 |
PopeYe God like

Data înscrierii: 22 Iun 2005 Mesaje: 532 Locație: In Fata monitorului
|
Trimis: Sâm Iul 14, 2007 4:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
| B-MUSIC a scris: | Pentru Pluto si Popeye
......
E usor a scrie (texte)
Când nimic nu ai a spune,
Insirând cuvinte goale
Ce din coada au sa sune
Critici voi, cu flori desarte,
Care roade n-ati adus –
E usor a scrie( texte)
Când nimic nu ai de spus.
..... |
da' la ce as putea sa ma astept de la tine... apara-i in continuare... poate esti unu care lucreaza acolo nu am de unde sa stiu... dar ti-am spus... in Gorj nu exista TELEVIZIUNE adevarata! punct _________________ ******************************************
 |
|
| Sus |
|
 |
mariusc Fanatic

Data înscrierii: 20 Aug 2003 Mesaje: 232 Locație: www.macosoft.ro
|
Trimis: Lun Iul 16, 2007 12:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
Popeye: zi-mi un judet unde exista "televiziune adevarata" _________________ MACOSOFT - Solutia problemelor informatice |
|
| Sus |
|
 |
|