| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
FireEyes Generalu' Rommel

Data înscrierii: 02 Sep 2003 Mesaje: 2106 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Iun 04, 2007 10:21 am Titlul subiectului: ING Bank in Targu-Jiu |
|
|
Aflu de la Catalin ca-n Targu-Jiu se va deschide ING Bank si cu tot ce tine de aceasta (self bank de ex). O bila alba pentru Targu-Jiu. _________________ Portal Jocuri Bancuri Anunturi subtitrari einter |
|
| Sus |
|
 |
nyl Fanatic

Data înscrierii: 13 Mai 2007 Mesaje: 244 Locație: 23August
|
Trimis: Vin Sep 07, 2007 11:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
dap
dar nu e de-ajuns
AVEM SI MULTE BILE NEGRE  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
LoveRules Fanatic

Data înscrierii: 25 Aug 2003 Mesaje: 259 Locație: hdd2/home/loverules
|
Trimis: Sâm Sep 08, 2007 6:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu mi-am facut card la ei .. trebuie sa imi vina .. e misto ca ai si dobanda la card _________________ Bine a zis , cine a zis , cand a zis si ce a zis ! |
|
| Sus |
|
 |
justme76 Civilian
Data înscrierii: 07 Sep 2007 Mesaje: 14 Locație: Tg Jiu
|
Trimis: Mar Sep 11, 2007 4:15 pm Titlul subiectului: ING? :) pe cand putina transparenta la produsele lor? :) |
|
|
E cam depasita de situatie mai ales dupa problema care a avut-o la nivel international.  _________________ Claudiu L |
|
| Sus |
|
 |
LoveRules Fanatic

Data înscrierii: 25 Aug 2003 Mesaje: 259 Locație: hdd2/home/loverules
|
Trimis: Mie Sep 12, 2007 6:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
mai conteaza ? eu imi astept cardu  _________________ Bine a zis , cine a zis , cand a zis si ce a zis ! |
|
| Sus |
|
 |
Luiza God like
Data înscrierii: 21 Aug 2003 Mesaje: 683
|
Trimis: Mie Sep 12, 2007 10:22 pm Titlul subiectului: Re: ING? :) pe cand putina transparenta la produsele lor? :) |
|
|
| justme76 a scris: | E cam depasita de situatie mai ales dupa problema care a avut-o la nivel international.  |
chiar daca au avut nu stiu ce problema sa stii ca merge acea banca destul de bine. _________________ intr-o lume cu principii idioate toti sunt prosti.  |
|
| Sus |
|
 |
justme76 Civilian
Data înscrierii: 07 Sep 2007 Mesaje: 14 Locație: Tg Jiu
|
Trimis: Joi Sep 13, 2007 9:17 am Titlul subiectului: |
|
|
Asta e un lucru bun. Dar inca mai avem de invatat in Romania cum e cu transparenta fata de client. I se prezinta niste costuri si cand incepe sa plateasca mai gaseste inca 4 sau 5 taxe in plus de care nu a fost anuntat. Plus ca nu sunt obisnuiti sa afiseze o transparenta totala pentru a lasa clientul sa hotarasca ce e mai bine pt el. (Nu e vb doar de ING) _________________ Claudiu L |
|
| Sus |
|
 |
|