| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
georgegeo Civilian
Data înscrierii: 28 Mar 2008 Mesaje: 3 Locație: Roma-nia
|
Trimis: Vin Mar 28, 2008 6:16 pm Titlul subiectului: LINUX : bootez cu Cd dar cum salvez datele ? |
|
|
Nu stiu daca cineve mai intra pe aceasta sectiune caci parca au murit toti Linix-istii.Poate cineva citeste si ma va putea lumina si pe mine .
Nu mai booteaza Linux Fedora . Daca Incerc reinstalare linux ajung in final la mesajul ca nu poata sa scrie in hda1 pentru ca nu are dacat 100M loc.
Dca bootez rescue il pot vedea .MComanderul poate copia sau scrie in fisiere dar tot nu am cum sa-mi scot de pe hard toate arhivele depozitate pe el.Cum sa mai fac ??  _________________ Cu cat Inveti mai mult ,cu atat stii mai mult.
Cu cat stii mai mult ,cu atat uiti mai mult.
Cu cat uiti mai mult ,cu atat citest mai mult.
Cu cat citesti mai mult ,cu atat inveti mai mult.
Si asa de la capat. |
|
| Sus |
|
 |
claudiu Site Admin

Data înscrierii: 29 Ian 2003 Mesaje: 1194 Locație: /dev/null
|
Trimis: Sâm Mar 29, 2008 10:06 am Titlul subiectului: |
|
|
De ce nu-ti mai booteaza? Ai reinstalat cumva Windows-ul pe una din celelalte partitii? _________________ Claudiu Cismaru
Network/System Administrator, Software Developer |
|
| Sus |
|
 |
AViorel Rookie

Data înscrierii: 15 Noi 2005 Mesaje: 79 Locație: Rovinari
|
Trimis: Dum Mar 30, 2008 2:13 am Titlul subiectului: |
|
|
pai ... daca totusi reusesti in "rescue mode" ... incearca sa mai bagi un hdd secundar , pe pozitia slave .. si incearca o montare manuala
creezi un director in /mnt ...
si apoi :
"mount hdb1 /cale_drector_creat"
... si apoi copiaza`ti datele pe hdd`ul conectat ...
la fel poti face si cu un memory stick ... doar k el este sda1 .. parca ... nu mai retin bine minte
... in cazul in care nu poti asa mai ai o varianta .. instalezi un linux pe un alt hdd si apoi conectezi hdd`ul asta de`l ai acum pe pozitia de slave ... si iti poti salva datele sau sa le resetezi pe linux`ul nou instalat.
daca incerci sa instalezi lunux`ul iar .. e normal sa`ti dea asa daca nu formatezi partitia ...
eventual mai poti face o chestie daca doresti o reinstalare ...
poti reinstala un program oarecare de pe cd`ul de linux .. dar ai grije sa nu sari peste partea de boot`are ... acolo reinstalezi iar secventa de boot`are ... depinde care l`ai avut .. grub sau lilo ... _________________ Welcome to The New World !!!
-> Televiziunea Tele3 Online ( Singura televiziune din Gorj cu emisie online 24 din 24 de ore )<-
-> WMP Link - Televiziunea Tele3 Online <- |
|
| Sus |
|
 |
georgegeo Civilian
Data înscrierii: 28 Mar 2008 Mesaje: 3 Locație: Roma-nia
|
Trimis: Lun Mar 31, 2008 6:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am Incercat dar din exteriorul hardului nu se pot vedea toate progame ,ckituri si tot ce am pe hardul cu belea ..Vad ca este harddiscul hda1 si hda2 dar i-mi spune ca nu are pe ele ceva. _________________ Cu cat Inveti mai mult ,cu atat stii mai mult.
Cu cat stii mai mult ,cu atat uiti mai mult.
Cu cat uiti mai mult ,cu atat citest mai mult.
Cu cat citesti mai mult ,cu atat inveti mai mult.
Si asa de la capat. |
|
| Sus |
|
 |
claudiu Site Admin

Data înscrierii: 29 Ian 2003 Mesaje: 1194 Locație: /dev/null
|
Trimis: Mar Apr 01, 2008 8:05 am Titlul subiectului: |
|
|
fdisk -l /dev/hda ce zice? Da-ne si noua aici _________________ Claudiu Cismaru