Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online Targu-Jiu Online
Comunitatea virtuala a orasului Targu-Jiu si a judetului Gorj

Întrebări frecventeÎntrebări frecvente   CăutareCăutare   Lista membrilorLista membrilor   Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
View last posts
Radio Infinit

Lansare oficiala www.antena1tgjiu.ro

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online -> Noutăți
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
mariusc
Fanatic

Data înscrierii: 20 Aug 2003
Locație: www.macosoft.ro

MesajTrimis: Mie Noi 15, 2006 3:33 pm    Titlul subiectului: Lansare oficiala www.antena1tgjiu.ro Răspunde cu citat (quote)

Astazi s-a lansat oficial site-ul www.antena1tgjiu.ro

Pareri, opinii, propuneri... chiar si injuraturi, sunt bine venite Wink
FireEyes
Generalu' Rommel

Data înscrierii: 02 Sep 2003
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie Noi 15, 2006 9:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu se incarca... la voi merge ?
JQKER
God like

Data înscrierii: 29 Sep 2003
Locație: From the top of the world...

MesajTrimis: Mie Noi 15, 2006 10:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da Smile

有时驾驶我疯狂的问题: 是我或是其他疯狂

JQKER
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
FireEyes
Generalu' Rommel

Data înscrierii: 02 Sep 2003
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Joi Noi 16, 2006 12:51 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

E ok. acum merge si la mine.
calorifer
Experienced

Data înscrierii: 30 Iul 2005
Locație: dincolo de partea ailalta

MesajTrimis: Joi Noi 16, 2006 2:50 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

culorile mi se par cam aiurea, prea mare contrast-ul. incearca niste culori mai calde.
exagerat de mult flash. animatia din stanga jos nu ar trebuii sa fie pe fiecare pagina, e prea mare si inutila.
incearca sa faci un trace la sigla antena1 tg-jiu daca nu ai o versiune in format vectorial, se pixeleaza la zoom out.
naviagarea isi schimba text-align de la stanga la dreapta. bad choice.
link-urile din stanga sus nu sunt foarte vizibile: alabastru inchis pe albastru.
la galeria foto: pozele nu denota profesionalism. pozele de acolo se potrivesc mai mult pe un site personal decat al unei televiziuni.
emisiunile nu au descriere. daca nu ai de gand sa le pui mai mult continut nu are rost sa le faci pagini separate.
mariusc
Fanatic

MesajTrimis: Joi Noi 16, 2006 10:24 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Intr-adevar e cam strident albastrul ala de sus... o sa incerc unul mai sters.

Mie unul imi place animatia aia din stanga jos... de aia am si pus-o pe fiecare pagina Smile Daca sunt mai multe persoane care zic ca da naspa, o sa o pun numai in prima pagina.

Cu sigla din header se rezolva Wink

Am vazut multe site-uri de televiziuni care isi pun pozele cu vedetele. Noi nu avem "vedete"... avem persoane simple. Nu avem "vant" sa le bagam in par ca televiziunile nationale si nici nu cred ca este cazul. Cool

Voi pune descriere pentru fiecare emisiune in parte. Asta a fost si ideea cu pagini separate.

Merci pentru pareri si idei! Wink
InaFlor
God like

Data înscrierii: 16 Sep 2005
Locație: mereu undeva

MesajTrimis: Joi Noi 16, 2006 6:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Subscriu in mare parte la ce a spus calorifer... pe mine ma sperie de-a dreptul imaginea din stanga jos... care e rostul in afara de faptul ca mananca mult spatiu? In locul ei s-ar putea pune casuta de cautare, intrebarea zilei si imaginea aceea cu Masa tacerii.
Sunt foarte curioasa care ar fi motivele ce v-au dus la alegerea culorilor folosite... Nustiu fac pagina sa para "trista" si neinteresanta... si verdele acela??? Rostul e de a se observa si dupa ce stinge omu' calculatorul?
As mai adauga o nelamurire a mea: de ce ati scris "Studioul local Antena 1 Tg-Jiu"? Nu ar fi suficient "Antena 1 Tg-Jiu" (sau va temeti ca ar face alt oras Antena 1 Tg-Jiu)?
Corpul de litera si culoarea folosita la coloanele din stanga ("Home", "Emisiuni" etc) nu ajuta prea mult persoanele care au la ochelari 0,5... Wink ca sa nu mai zic de cei cu probleme mai mari la citit. Iar in partea dreapta cred ca e prea mare spatiul dintre randuri (1/2)... Ce ati ingramadit in partea de jos a paginii nu cred ca mai vede nimeni... Tineti cont de modul in care se face citirea unui text pe calculator...
PS: Nu cred ca se supara nimeni daca nu va reuseste din prima incercare si nu o sa multumiti niciodata sa ii multumiti pe toti... Va doresc sa reusiti sa multumiti majoritatea (adica mai faceti ceva schimbari)! Succes!
mariusc
Fanatic

MesajTrimis: Mie Dec 05, 2007 12:58 pm    Titlul subiectului: Modificare site Răspunde cu citat (quote)

Siteul Antena1 Tg-Jiu a fost modificat. Pe noul site puteti urmari observatorul local si informatiile meteo locale. Asteptam pareri si idei despre eventuale modificari.

www.antena1tgjiu.ro
geodeejay
Aspirant

Data înscrierii: 20 Dec 2005

MesajTrimis: Joi Mar 20, 2008 11:15 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Acum e picat Very Happy

Citat:
Forbidden
You do not have permission to access this document.

Web Server at antena1tgjiu.ro

Laughing
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online -> Noutăți
Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Anunturi Jocuri
Universitatea "C. Brancusi" Tg-Jiu
Happy Hosting to you!