| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
mariusc Fanatic

Data înscrierii: 20 Aug 2003 Mesaje: 232 Locație: www.macosoft.ro
|
Trimis: Mie Noi 15, 2006 3:33 pm Titlul subiectului: Lansare oficiala www.antena1tgjiu.ro |
|
|
Astazi s-a lansat oficial site-ul www.antena1tgjiu.ro
Pareri, opinii, propuneri... chiar si injuraturi, sunt bine venite  _________________ MACOSOFT - Solutia problemelor informatice |
|
| Sus |
|
 |
FireEyes Generalu' Rommel

Data înscrierii: 02 Sep 2003 Mesaje: 2110 Locație: Bucuresti
|
|
| Sus |
|
 |
JQKER God like

Data înscrierii: 29 Sep 2003 Mesaje: 670 Locație: From the top of the world...
|
Trimis: Mie Noi 15, 2006 10:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
da  _________________ o zi/noapte placuta
有时驾驶我疯狂的问题: 是我或是其他疯狂
JQKER |
|
| Sus |
|
 |
FireEyes Generalu' Rommel

Data înscrierii: 02 Sep 2003 Mesaje: 2110 Locație: Bucuresti
|
|
| Sus |
|
 |
calorifer Experienced

Data înscrierii: 30 Iul 2005 Mesaje: 126 Locație: dincolo de partea ailalta
|
Trimis: Joi Noi 16, 2006 2:50 am Titlul subiectului: |
|
|
culorile mi se par cam aiurea, prea mare contrast-ul. incearca niste culori mai calde.
exagerat de mult flash. animatia din stanga jos nu ar trebuii sa fie pe fiecare pagina, e prea mare si inutila.
incearca sa faci un trace la sigla antena1 tg-jiu daca nu ai o versiune in format vectorial, se pixeleaza la zoom out.
naviagarea isi schimba text-align de la stanga la dreapta. bad choice.
link-urile din stanga sus nu sunt foarte vizibile: alabastru inchis pe albastru.
la galeria foto: pozele nu denota profesionalism. pozele de acolo se potrivesc mai mult pe un site personal decat al unei televiziuni.
emisiunile nu au descriere. daca nu ai de gand sa le pui mai mult continut nu are rost sa le faci pagini separate. _________________ I steal music off the internet. |
|
| Sus |
|
 |
mariusc Fanatic

|
Trimis: Joi Noi 16, 2006 10:24 am Titlul subiectului: |
|
|
Intr-adevar e cam strident albastrul ala de sus... o sa incerc unul mai sters.
Mie unul imi place animatia aia din stanga jos... de aia am si pus-o pe fiecare pagina Daca sunt mai multe persoane care zic ca da naspa, o sa o pun numai in prima pagina.
Cu sigla din header se rezolva
Am vazut multe site-uri de televiziuni care isi pun pozele cu vedetele. Noi nu avem "vedete"... avem persoane simple. Nu avem "vant" sa le bagam in par ca televiziunile nationale si nici nu cred ca este cazul.
Voi pune descriere pentru fiecare emisiune in parte. Asta a fost si ideea cu pagini separate.
Merci pentru pareri si idei!  _________________ MACOSOFT - Solutia problemelor informatice |
|
| Sus |
|
 |
InaFlor God like

Data înscrierii: 16 Sep 2005 Mesaje: 547 Locație: mereu undeva
|
Trimis: Joi Noi 16, 2006 6:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
Subscriu in mare parte la ce a spus calorifer... pe mine ma sperie de-a dreptul imaginea din stanga jos... care e rostul in afara de faptul ca mananca mult spatiu? In locul ei s-ar putea pune casuta de cautare, intrebarea zilei si imaginea aceea cu Masa tacerii.
Sunt foarte curioasa care ar fi motivele ce v-au dus la alegerea culorilor folosite... fac pagina sa para "trista" si neinteresanta... si verdele acela??? Rostul e de a se observa si dupa ce stinge omu' calculatorul?
As mai adauga o nelamurire a mea: de ce ati scris "Studioul local Antena 1 Tg-Jiu"? Nu ar fi suficient "Antena 1 Tg-Jiu" (sau va temeti ca ar face alt oras Antena 1 Tg-Jiu)?
Corpul de litera si culoarea folosita la coloanele din stanga ("Home", "Emisiuni" etc) nu ajuta prea mult persoanele care au la ochelari 0,5... ca sa nu mai zic de cei cu probleme mai mari la citit. Iar in partea dreapta cred ca e prea mare spatiul dintre randuri (1/2)... Ce ati ingramadit in partea de jos a paginii nu cred ca mai vede nimeni... Tineti cont de modul in care se face citirea unui text pe calculator...
PS: Nu cred ca se supara nimeni daca nu va reuseste din prima incercare si nu o sa multumiti niciodata sa ii multumiti pe toti... Va doresc sa reusiti sa multumiti majoritatea (adica mai faceti ceva schimbari)! Succes! _________________ "Anyone who can appease a man's conscience can take his freedom away from him." |
|
| Sus |
|
 |
mariusc Fanatic

|
Trimis: Mie Dec 05, 2007 12:58 pm Titlul subiectului: Modificare site |
|
|
Siteul Antena1 Tg-Jiu a fost modificat. Pe noul site puteti urmari observatorul local si informatiile meteo locale. Asteptam pareri si idei despre eventuale modificari.
www.antena1tgjiu.ro _________________ MACOSOFT - Solutia problemelor informatice |
|
| Sus |
|
 |
geodeejay Aspirant

Data înscrierii: 20 Dec 2005 Mesaje: 31
|
Trimis: Joi Mar 20, 2008 11:15 am Titlul subiectului: |
|
|
Acum e picat
| Citat: | Forbidden
You do not have permission to access this document.
Web Server at antena1tgjiu.ro |
 |
|
| Sus |
|
 |
|