| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
mitrutz Generalu' Rommel

Data înscrierii: 11 Mar 2005 Mesaje: 2355 Locație: www.atlabs.ro
|
|
| Sus |
|
 |
mitrutz Generalu' Rommel

|
|
| Sus |
|
 |
saurian Generalu' Rommel

Data înscrierii: 27 Apr 2005 Mesaje: 2021 Locație: pe-aci prin Gorj
|
Trimis: Lun Iun 13, 2005 1:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
Oferta locurilor de muncă la nivelul județului Gorj
Persoanele interesate sunt așteptate la sediul AJOFM Gorj din str Lt. Col. Dumitru Petrescu nr. 1
Agent comercial 2
Agent de pază în incinte (hoteluri, magazine) 17
Agent poștal 3
Asfaltator 2
Asistent medical 2
Asistent medical fizioterapie 1
Asistent medical generalist 6
Asistent social 2
Brutar 1
Bucătar 2
Cameristă hotel 1
Coafor 1
Consilier/expert/inspector 2
Croitor 5
Confecționer tricotaje după comandă 1
Director instituție publică și asimilități 1
Dulgher (exclusiv restaurator) 6
Electrician de întreținere și reparații 1
Electrician montator de inst. automatizate 3
Excavatorist pentru excav. cu motor de mare capacitate 1
Factor poștal 1
Farmacist 1
Fasonator produse ceramice 3
Femeie de serviciu 2
Fochist la căldări pentru încălziri centrale 3
Frezor universal 10
Geamgiu 1
Grefier 2
Impiegat auto 1
Infirmieră 7
Inginer automatist 2
Inginer șef agricultură, silvicultură, piscicultură 1
Inginer industrie alimentară 1
Inspector asigurări 1
Inspector de specialitate administrație publică 1
Instructor educație sanitară 6
Instalator apă, canal 3
Instalator instalații tehnico-sanitare și de gaze 2
Izolator lucrări speciale 5
Îngrijitor clădiri 2
Kinoterapeut 3
Laborant chimist 2
Lăcătuș mecanic 2
Lucrător gestionar 6
Maistru construcții civile, industriale și agricole 1
Mecanic auto 2
Munc. necal. la amb. prod. solide și semisolide 3
Munc. necal. la întreț. drumuri, șosele, poduri, baraje 5
Munc. plantații și amenajare zona verde 9
Munc. necal. în mine și cariere 3
Munc. necal. în agricultură 20
Munc. necal. la demol. clădiri, zidărie, mozaic, parchet 10
Munc. necal în silvicultură 5
Oficiant poștă, telegrame 3
Operator calculator electronic și rețele 1
Operator prelucrare cauciuc 2
Ospătar (chelner) 9
Paznic 1
Pictor pe sticlă și ceramică 2
Preparator-dozator adezivi, rășini, lacuri, emailuri 2
Programator 2
Programator de sistem informatic 1
Proiectant inginer electrotehnic 2
Psiholog 2
Reglor mașini de prelucrat lemn 2
Sculptor în lemn 2
Sudor autogen 1
Sudor electric 1
Șofer autocamion/mașină de mare tonaj 2
Șofer de autoturisme și camionete 4
Tăietor confecții 3
Tâmplar universal 2
Tehnician în industria textilă 2
Tinichigiu carosier 1
Tinichigiu de șantier 5
Traducător 2
Trasator 2
Trăgător, șlefuitor, gradator nivele 2
Vânzător 9
Vopsitor auto 1
Vopsitor industrial 1
Vulcanizator piese din cauciuc la prese 1
Zidar-rosar-tencuitor 4
Zidar samotor 5
Zugrav, vopsitor 7
Daca sunt doritori, pot baga bursa asta periodic, imediat ce-mi intra si mie in mail. _________________ Membru de onoare al Asociatiei Romane de Frecat Menta |
|
| Sus |
|
 |
mitrutz Generalu' Rommel

|
|
| Sus |
|
 |
saurian Generalu' Rommel

|
Trimis: Mar Iun 14, 2005 4:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
| mitrutz a scris: | mai..asta spuneam si eu mai sus..era link direct catre lista actualizata !
ocupam spatiu aiurea |
de obicei o actualizeaza mai tarziu. Cateodata sunt probleme cu lista lor cand o mai trimit pe fax si nu ne lasa sa o luam de pe net  _________________ Membru de onoare al Asociatiei Romane de Frecat Menta |
|
| Sus |
|
 |
mitrutz Generalu' Rommel

|
Trimis: Mar Iun 14, 2005 5:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
astept timpul cand cineva o sa se angajeze ca asfaltator datorita faptului ca a citit pe forum.
momentan oferta este mai mare decat cererea...vad ca nimeni nu se plange pe forum ca nu are de lucru !
chiar asa sa fie? _________________ Mitrut Stanoiu
www.happyhosting.ro | www.itsupermarket.ro | www.mitrutstanoiu.ro | www.atlabs.ro
Ultima modificare efectuată de către mitrutz la Dum Iun 19, 2005 9:17 pm, modificat de 1 dată în total |
|
| Sus |
|
 |
costy_celbun Crazy
Data înscrierii: 09 Iun 2005 Mesaje: 413
|
Trimis: Vin Iun 17, 2005 3:55 am Titlul subiectului: |
|
|
Sa-mi zica si mie cineva ce face cel ce are urmatoarea meserie "Impiegat auto" k io`s mai micutz si n`am auzit de asa ceva si e bine sa intrebi ce nu stii... _________________ Sa ajung acolo unde mi-am propus |
|
| Sus |
|
 |
raluca_cccc Rookie

Data înscrierii: 14 Iun 2005 Mesaje: 96 Locație: Tg-Jiu
|
Trimis: Dum Iul 10, 2005 1:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
Caut servici in Tg-Jiu.
Pregatire:
- Resurse umane si salarizare
- Contabilitate primara si secretariat
- Limba engleza si Limba germana - nivel avansat de scriere si conversatie _________________ ''It is better to lose some battles in the fight for your dreams rather than to be defeated without knowing at least for what you are fighting for ...'' |
|
| Sus |
|
 |
claudiu Site Admin

Data înscrierii: 29 Ian 2003 Mesaje: 1191 Locație: /dev/null
|
Trimis: Dum Iul 10, 2005 2:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
Raluca, posteaza anuntul cu "new topic" la sectiunea locuri de munca. Nimeni nu va ajunge sa citeasca thread-ul asta pana aici... sa vada anuntul tau, daca nu e interesat de acest thread. _________________ Claudiu Cismaru
Network/System Administrator, Software Developer |
|
| Sus |
|
 |
raluca_cccc Rookie

Data înscrierii: 14 Iun 2005 Mesaje: 96 Locație: Tg-Jiu
|
Trimis: Dum Iul 10, 2005 2:24 pm Titlul subiectului: Pt. Claudiu |
|
|
Multumesc! _________________ ''It is better to lose some battles in the fight for your dreams rather than to be defeated without knowing at least for what you are fighting for ...'' |
|
| Sus |
|
 |
revengeru Civilian

Data înscrierii: 18 Feb 2005 Mesaje: 3 Locație: Tg-Jiu
|
Trimis: Mie Noi 23, 2005 11:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
| mitrutz a scris: | astept timpul cand cineva o sa se angajeze ca asfaltator datorita faptului ca a citit pe forum.
momentan oferta este mai mare decat cererea...vad ca nimeni nu se plange pe forum ca nu are de lucru !
chiar asa sa fie? |
una la mana , linkul tau e de kko caci nu se actualizeaza delok ci chiar ne trezim cu page script error, iar a doua la mana, unii chiar au de munca, poate de asta nu au asa mult timp sa scrie ata de mult pe forum (ca tine)...
PS: ai grija ce raspunzi, ca te cunosc... |
|
| Sus |
|
 |
FireEyes Generalu' Rommel

Data înscrierii: 02 Sep 2003 Mesaje: 2106 Locație: Bucuresti
|
|
| Sus |
|
 |
kix Cârnat

Data înscrierii: 27 Iun 2005 Mesaje: 772 Locație: C:\WINDOWS\system32>
|
Trimis: Joi Noi 24, 2005 12:08 am Titlul subiectului: |
|
|
| revengeru a scris: |
una la mana , linkul tau e de kko caci nu se actualizeaza delok,ci chiar ne trezim cu page script error
|
A doua la mana , daca cineva e de buna credinta si pune un link ,
si vii tu dupa 5 luni si vezi ca linkul nu merge , trebuie sa sari la gat?!
| Citat: |
unii chiar au de munca, poate de asta nu au asa mult timp sa scrie ata de mult pe forum (ca tine)...
|
E interpretabil , daca lucrezi la computer, nu e greu sa postezi pe forum. Nu cere timp.
In schimb daca faci munca fizica pe undeva, sau intelectuala intr-un birou fara computer, clar nu e timp.
| Citat: | | PS: ai grija ce raspunzi, ca te cunosc... |
Asta clar suna urat . Nu stiu, poate interpretez eu aiurea, poate e o gluma. _________________ Componente Calculatoare
DOWNLOAD OFERTA!!!
Ultima modificare efectuată de către kix la Joi Noi 24, 2005 12:11 am, modificat de 1 dată în total |
|
| Sus |
|
 |
kix Cârnat

Data înscrierii: 27 Iun 2005 Mesaje: 772 Locație: C:\WINDOWS\system32>
|
Trimis: Joi Noi 24, 2005 12:11 am Titlul subiectului: |
|
|
| FireEyes a scris: | Ce "rau" esti
Suntem cumva frati ?  |
Mita , tu uiti un lucru ,
Tu vrei sa pari rau si fioros. Stim ca nu esti
Dar la revenger e vorba despre altceva. E o diferenta mare. _________________ Componente Calculatoare
DOWNLOAD OFERTA!!! |
|
| Sus |
|
 |
mitrutz Generalu' Rommel

|
Trimis: Joi Noi 24, 2005 10:00 am Titlul subiectului: |
|
|
| Citat: | una la mana , linkul tau e de kko caci nu se actualizeaza delok ci chiar ne trezim cu page script error, iar a doua la mana, unii chiar au de munca, poate de asta nu au asa mult timp sa scrie ata de mult pe forum (ca tine)...
PS: ai grija ce raspunzi, ca te cunosc... |
scuze ca acum raspund...insa acum am vazut acel mesaj...nu s-a mai postat de mult...
diferenta domnule intre cineva care face ceva si restul care "muncesc" este destul de mare. cel putin rezultatele mele se vad.
amenintari de genul "ai grija ce raspunzi, ca te cunosc.." nu fac decat sa ma lase rece sau foarte rece. _________________ Mitrut Stanoiu
www.happyhosting.ro | www.itsupermarket.ro | www.mitrutstanoiu.ro | www.atlabs.ro |
|
| Sus |
|
 |
baraku Civilian
Data înscrierii: 08 Dec 2005 Mesaje: 16
|
Trimis: Lun Dec 19, 2005 4:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Cititi cu mare atentie acea lista publicata si apoi o sa va explic un fenomen. La una din firmele la care am lucrat se proceda cam asa: vezi ce oameni ai nevoie, dai anunt, angajezi si apoi faci adresa la fortele de munca pentru a anunta postul disponibil, pentru ca asa cere legea. Deci va dati seama ce "actuala" e acea lista, in conditiile in care nimeni nu asteapta ca cei de la fortele de munca sa le trimita oameni. |
|
| Sus |
|
 |
saurian Generalu' Rommel

|
Trimis: Lun Dec 19, 2005 5:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
Unde scrie ca tre sa trimit adresa la AJOFM cand am un post liber?? Nu stiam chestia asta... Oricum ar fi un mare kaka pt ca, din cate am aflat, e o harababura acolo... Si daca ar fi sa astept pana mi-ar trimite ei oameni calificati pentru job-ul meu as imbatrani...  _________________ Membru de onoare al Asociatiei Romane de Frecat Menta |
|
| Sus |
|
 |
mitrutz Generalu' Rommel

|
Trimis: Lun Dec 19, 2005 6:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Citat: | | Cititi cu mare atentie acea lista publicata si apoi o sa va explic un fenomen. La una din firmele la care am lucrat se proceda cam asa: vezi ce oameni ai nevoie, dai anunt, angajezi si apoi faci adresa la fortele de munca pentru a anunta postul disponibil, pentru ca asa cere legea. Deci va dati seama ce "actuala" e acea lista, in conditiile in care nimeni nu asteapta ca cei de la fortele de munca sa le trimita oameni. |
Asteptam de la tine propuneri constructive in acest sens.
Ce ai pune in locul unei astfel de liste ?
Tu ce ai face? _________________ Mitrut Stanoiu
www.happyhosting.ro | www.itsupermarket.ro | www.mitrutstanoiu.ro | www.atlabs.ro |
|
| Sus |
|
 |
saurian Generalu' Rommel

|
Trimis: Lun Dec 19, 2005 6:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
Normal ar fi sa se faca o baza de date actualizata in fiecare zi. Nu cred ca ar fi foarte dificil sa se creeze un soft pt asa ceva. Sunt oricum destule... Si atunci AJOFM-ul si-ar putea anunta somerii pe care-i are in evidentza de existentza postului in cauza. Daca respectivul se duce si e acceptat - si-a gasit omu' loc de munca. Daca nu e acceptat, mai incearca.
Dar sunt o gramada de probleme. In primul rand ca cei de la AJOFM nu-si fac treaba cum trebuie. Ati vazut rezultatele pana acum. Eu nu inteleg cum naiba organizezi atatea cursuri de lacatus mecanic in conditiile in care nu exista cerintze pt asa ceva...
Plus ca inca mai sunt o gramada de firme care trag tzepe. Omu se duce cu incredere trimis de AJOFM, se angajeaza, nu-si primeste salariul, se intoarce la AJOFM sa le spuna alora ca e vorba de o tzeapa si aia ridica din umeri. Chestia asta o stiu de la o ruda care a patzit-o. Si-a pierdut si ajutorul de somaj si se mai si judeca cu firma in cauza. AJOFM-ul n-are o baza de date cu firmele tzepuitoare, asa ca astea pot sa repete figura. Si uite asa beneficiaza de ajutorul dat de stat pentru angajarea de someri si schimba la ei periodic. Se mai judeca cu cate un nemultumit din cand in cand si supravietuiesc... _________________ Membru de onoare al Asociatiei Romane de Frecat Menta |
|
| Sus |
|
 |
|