Sloturi pe placa de baza
1 PCI-E 16x
1 PCI-E 1x
2 PCI standard
4 USB
4 DDR2
1 LGA 775
1 ATA100
4 SATA2
1 FDD
Conexiuni externe
4 USB (pentru imprimante, scannere, aparate video-foto, joystick, volan si pedale, pen-drive, stick)
1 LPT (port paralel - pentru imprimante, scannere)
1 COM (port serial - pentru cabluri de date telefoane)
1 VGA (pentru monitor)
1 LAN (pentru retea)
6 audio (pentru sistem audio)
2 PS2 (pentru mouse, tastatura)
Pret: 110 RON _________________ It's nice to be important, but is more important to be nice
The only way to have a friend is to be a friend
Ultima modificare efectuată Gary_Star la Vin Apr 18, 2008 2:06 pm, modificat de 3 ori în total
Data înscrierii: 20 Aug 2003 Mesaje: 393 Locație: Tg-Jiu
Trimis: Joi Feb 14, 2008 4:00 pm Titlul subiectului: HDD 160 GB / SATA 1
HDD 160 GB / SATA 1
Producator: Western Digital Corporation
Model ID: WDC WD1600JD-00HBB0
Tip dispozitiv: SATA
Caracteristici: 310101 cylinders, 16 heads, 63 sectors per track, 600 bytes per sector
Buffer: 8 MB (Dual Ported, Read Ahead)
Capacitate neformatata: 178861 MB
Pret: 100 RON _________________ It's nice to be important, but is more important to be nice
Ultima modificare efectuată Gary_Star la Vin Apr 18, 2008 2:08 pm, modificat de 2 ori în total
Trimis: Joi Feb 21, 2008 12:38 pm Titlul subiectului: Update de pret
Toate de mai sus la doar 250 RON _________________ It's nice to be important, but is more important to be nice
Ultima modificare efectuată Gary_Star la Lun Apr 07, 2008 7:20 pm, modificat de 4 ori în total
Trimis: Joi Feb 21, 2008 9:42 pm Titlul subiectului:
pentru detalii folositi Yahoo ID: gary_star _________________ It's nice to be important, but is more important to be nice
Trimis: Lun Apr 07, 2008 7:19 pm Titlul subiectului:
Am actualizat preturile. Sunt puse pe ultima oferta, adica pretul minim, fara negociere.
Daca le luati pe toate faceti si o economie de 30 RON. _________________ It's nice to be important, but is more important to be nice
Trimis: Vin Apr 18, 2008 8:12 am Titlul subiectului: bonus la "pachet"
Pentru cumpararea intregului "pachet" de produse din acest anunt ofer bonus tastatura+mouse wireless.
Este in stare perfecta de functionare, doar ca eu am avut nevoie de o tastatura cu taste iluminate, asa ca mi-am luat un Logitech.
Avantaje:
- wireless - tastatura functioneaza corect si de la distante de aproximativ 5 m.
- acumulatorii din tastatura tin cu o incarcare peste 2 luni.
- receptorul wireless este in acelasi timp si incarcator rapid pentru 2 acumulatori (se poate folosi si pentru acumulatorii aparatelor foto).
- taste multimedia care functioneaza si fara drivere (volume up/down, mute, etc)
- taste auxiliare care functioneaza fara drivere (my computer, calculator, back, forward in browser, rotita pentru zoom sau scroll)
Dezavantaje:
- nu mai am acumulatori
Trimis: Mar Iul 22, 2008 8:57 am Titlul subiectului:
Deocamdata placa de baza nu mai este deocamdata la vanzare deoarece mi s-a ars placa mea de baza din calculator si trebuie temporar sa apelez la cea pe care am pus-o in vanzare. _________________ It's nice to be important, but is more important to be nice
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum