Trimis: Mar Feb 12, 2008 3:01 pm Titlul subiectului: Munca din fata calculatorului...
Descrierea firmei:
Firma de publicitate online
Descrierea postului:
Puteti castiga bani usor, doar stand in fata calculatorului 10-20 minute pe zi. Totul este legal si puteti castiga de la 100 $ in sus doar accesand niste situri cu reclame.
Accesati www.paypal.com sau www.alertpay.com, faceti un cont, iar apoi intrati pe http://bux.to/?r=tancredx unde veti incepe munca propriu zisa.
Contul pe paypal.com sau alertpay.com este obligatoriu, pentru ca acolo se efectueaza toate platile la munca ce o prestati.
Este o munca legala, reala si aduce profit doar navigand pe internet.
Veti fi uimiti de rezultate!
Data înscrierii: 15 Noi 2005 Mesaje: 79 Locație: Rovinari
Trimis: Mar Feb 12, 2008 10:25 pm Titlul subiectului:
Been there, done that...
Mai bine ma apuc sa vand direct produse pe ebay (legit) decat sa stau sa dau la click`uri ... si nu se gastiga mult .... cam 0.01 (uneori se da si 0.02 sau 0.1 ) cent per click ...
si daca crezi k faci asa de usor ... credite pe spinarea altuia cu referrals ... _________________ Welcome to The New World !!!
Data înscrierii: 11 Mar 2005 Mesaje: 2358 Locație: www.atlabs.ro
Trimis: Mie Feb 13, 2008 10:46 am Titlul subiectului: Re: Munca din fata calculatorului...
dookiex a scris:
Descrierea firmei:
Firma de publicitate online
Descrierea postului:
Puteti castiga bani usor, doar stand in fata calculatorului 10-20 minute pe zi. Totul este legal si puteti castiga de la 100 $ in sus doar accesand niste situri cu reclame.
Accesati www.paypal.com sau www.alertpay.com, faceti un cont, iar apoi intrati pe http://bux.to/?r=tancredx unde veti incepe munca propriu zisa.
Contul pe paypal.com sau alertpay.com este obligatoriu, pentru ca acolo se efectueaza toate platile la munca ce o prestati.
Este o munca legala, reala si aduce profit doar navigand pe internet.
Veti fi uimiti de rezultate!
Trimis: Joi Apr 17, 2008 11:33 pm Titlul subiectului:
Pfuai , cat timp am pierdut eu la chestiile de genul asta...si`s bogata , pe bune , ma scot banii pe geam afara de asta am timp sa stau aproape tot timpul pe PC . Si sa nu mai spun ca stateam eu cateva luni si adunam 5 $ si nici macar pe aia nu mi`i dadeau
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum