Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online Targu-Jiu Online
Comunitatea virtuala a orasului Targu-Jiu si a judetului Gorj

Întrebări frecventeÎntrebări frecvente   CăutareCăutare   Lista membrilorLista membrilor   Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
View last posts
Radio Infinit

Orgasmele,tehnica avansata,sex oral,anal
Du-te la pagina 1, 2, 3 ... 19, 20, 21  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online -> Dragoste & Sex
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
romantic
Experienced

Data înscrierii: 01 Oct 2005

MesajTrimis: Sâm Oct 01, 2005 1:22 am    Titlul subiectului: Orgasmele,tehnica avansata,sex oral,anal Răspunde cu citat (quote)

Va propun un subiect in care am sa discut despre tehnica avansata sexuala, pentru orice pozitie si gusturi, secretul zonelor erogene,si imbunatirea performantelor sexuale.Indienii si chinezii credeau ca sexul este cadoul spiritual oferit de sus si ca doar femeile au cheia care le permite sa-l descopere.Acestia invatau cum se satisface femeia oferind orgasme multiple, si extaze.Pentru ca femeia sa atinga extazul barbatul trebuie sa incetineasca,femeia trebuie sa-i acorde concentratie asupra placerii sale.De exemplu cind partenerul arata ''adoratia''prin penetrare profunda, femeia va trebui sa se concentreze asupra punctului precis de a primi aceasta adoratie.Daca femeia absoarbe fiecare impact ,senzatile vor fi mult mai intense, si vor fi primite in toate celulele corpului.
Dat fiind faptul ca femeia obtine mai greu orgasmul, placerea sexuala, voi
incerca sa dezvalui citeva din tehnicile ''vechilor '' , dar nu voi discuta despre kama sutra ,tantra,acestea pot fi citite si din surse sigure.Dorinta mea este de a dezvalui exact cum veti reusi sa obtineti orgasmul, femeie barbat deopotriva,placere orgasmica amplificata,cum sa elimini starea de insatisfactie ,frigiditate in anumite cazuri si desigur despre puterea femeii , rolul sau in familie sau prietenie.
www.sexshop-romantic.ro
www.matrimoniale-romantic.ro

Ultima modificare efectuată de către romantic la Vin Oct 07, 2005 12:02 am, modificat de 1 dată în total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
romantic
Experienced

MesajTrimis: Sâm Oct 01, 2005 1:25 am    Titlul subiectului: Femeia Răspunde cu citat (quote)

Femeia care isi iubeste corpul devine o indragostita veritabila,ea
utilizeaza fiecare atuu natural-parfumul sau,miscarile corpului ondulant si
capacitatea orgasmica,precum senzualitatea,pentru a excita propria sa
pasiune si pentru a acoperii partenerul de placeri delicioase.
O zina a sexului este fiecare femeie care isi cunoaste perfect corpul si
cauta sa-si descopere senzibilitatea sinilor,locul unde clitorisul
intilneste buzele vaginului,si-l mingiie in maniera in care doreste sa fie
mingiiata de partener.
Daca preferati o penetrare puternica,in fiecare zi timp de o saptamina
oferiti-va placerea unei sexualitati fara retur,si lasati sa explodeze
fiecare clipa ce va incalzeste corpul, in privirea partenerului tau,vei avea
ocazia sa observi contractiile provocate si cit esti de puternica in ochii
lui,cit de sexy si ce extraordinara esti ,caci detii in miinile tale puterea
seducerii.
Parfumul natural al femeii este o parte importanta a puterii sale
magice.Mirosul parului,a pielii,secretiilor intime,a imbracamintii
purtate,sint deasemenea afrodisiace proprii care declanseaza pasiuni
instinctive.Atunci cind imaginatia erotica aprinde spiritul,pasiunea
cuprinde intreg corpul,iar pentru dorinta si magnetismul tau,atragerea fata
de partener,e bine sa devii mai visatoare,mai romantica,sau chiar si
contrariul,fiebinte si impudica.
Vaginul fiecarei femei este inconjurat de putere magica si ramine
intotdeauna locul cel mai intim
si cautat de partener,fiind sursa propriei voastre feminitati.Barbatii
gasesc erotic si au o placere nebuna pentru femeia care isi desface buzele
vaginului cu degetele,ca si cum ar afla secretul care mareste sensibilitatea
atingerii unei placeri nebune de a-l simtii ,atinge si gusta licoarea sa.
Sus
FireEyes
Generalu' Rommel

Data înscrierii: 02 Sep 2003
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Sâm Oct 01, 2005 9:41 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Elena, chiar asa mai ?
Sa treci pe la casierie, sa-ti taiem chitanta Razz
kix
Cârnat

Data înscrierii: 27 Iun 2005
Locație: C:\WINDOWS\system32>

MesajTrimis: Sâm Oct 01, 2005 10:53 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

[gluma]
Eu stiam ca vaginul e inconjurat de labii nu de magie Very Happy
[/gluma]

Pai .. cine incepe ?Smile . Da-ne startul Smile
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
romantic
Experienced

MesajTrimis: Sâm Oct 01, 2005 7:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Very Happy Veti avea ocazia sa cititi si citeva fantezii erotice
si sper sa va placa.
Sus
romantic
Experienced

MesajTrimis: Sâm Oct 01, 2005 7:13 pm    Titlul subiectului: Sex Oral Răspunde cu citat (quote)

Contrar, pentru femei,la care sexualitatea este o afacere emotionala si mai putin fizica, implicind corpul, barbatul este concentrat asupra penisului sau.Acesta este cheia placerilor sale.Felatia va crea legatura puternica intre el si tine ''femeia''.
Daca incepeti cu penisul sau,fara sa-i acordati nici macar un sarut, veti putea pe urma sa va ocupati de restul corpului pentru al duce putin cite putin la un erotism total.
Daca nu sinteti o ''fanatica'' a felatiei spuneti doar ca primiti sexul partenerului, pe care-l adorati si iubiti, si concentrati-va asupra senzatilor voastre.Cind aveti penisul in gura umflat ca un fruct in pirg, invatati sa apreciati gustul sau unic si finetea pielii sale cu limba dvs.
Apropiati-va de penisul partenerului, care nu este in erectie, si incepeti sa lingeti capul , incet, ca o micuta pisicuta...El va incepe sa se umfle ca un tigru, apoi , prinde-l cu toata gura, si sugeti delicat, doar cu virful buzelor.
Apoi trageti, aspirati, asta va crea o presiune asupra penisului.Cind este complet in erectie, sugeti toata lungimea fructului sau, ca o delicioasa banana coapta.
Puteti sa incepeti sa sugeti chiar inainte ca el sa fie dezbracat, si suflati caldura gurii voastre asupra sa.Barbatii adora asta...

Pentru cele care ingit sperma , oferiti 2 pahare de suc de rosii, acompaniate de telina si morcovi, inainte cu 1 ora de a face sex.Gustul spermei este super delicios..
Pentru a combina si alte gusturi ,o prajitura de mere cu scortisoara si un pahar de
suc de ananas poate fi la fel de placuta si delicioasa
Sus
kix
Cârnat

MesajTrimis: Sâm Oct 01, 2005 7:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Miaaaaow ... m-am udat tot Very Happy
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
mona
Crazy

Data înscrierii: 27 Apr 2005

MesajTrimis: Sâm Oct 01, 2005 8:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Kix , sa nu-ti vina rau draga !
Respira .......
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
InaFlor
God like

Data înscrierii: 16 Sep 2005
Locație: mereu undeva

MesajTrimis: Sâm Oct 01, 2005 9:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Vreau sa il/o rog pe romantic sa explice si barbatilor cum se face... Embarassed Asa e fair play... Embarassed
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
FireEyes
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Sâm Oct 01, 2005 9:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Anca. vezi aici ce a facut romantic

http://forum.itbox.ro/about662.html

si

http://forum.itbox.ro/about1961.html

Asa se va intampla si aici Very Happy
asa ca....

Sunteti pregatiti ? Razz

Ultima modificare efectuată de către FireEyes la Sâm Oct 01, 2005 9:50 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
kix
Cârnat

MesajTrimis: Sâm Oct 01, 2005 9:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Suntem Mita,
Ce mai observ este ca pe forumul tau este ca iti ceri acordul sa ii deconspiri numele, aici nu te-ai ferit sa il spui in secunda 1.
Deci din punctul meu de vedere , suntem gata. E un nou(a) venit(a) .. asa ca welcome si happy posting.

P.S. Din cate vad eu nu a facut nimic rau acolo , poate doar bine... animand.
FireEyes
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Sâm Oct 01, 2005 9:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

kix a scris:
Suntem Mita,
Ce mai observ este ca pe forumul tau este ca iti ceri acordul sa ii deconspiri numele, aici nu te-ai ferit sa il spui in secunda 1.
Deci din punctul meu de vedere , suntem gata. E un nou(a) venit(a) .. asa ca welcome si happy posting.

P.S. Din cate vad eu nu a facut nimic rau acolo , poate doar bine... animand.

Atata timp cat cunosti mai putin din detalii nu comenta Smile

PS. Traiasca copy/paste Very Happy
mona
Crazy

MesajTrimis: Sâm Oct 01, 2005 9:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Continuam ?
O prajitura cu mere si scortisoara si un pahar de suc de ananas va rog , patrunjel am eu !!! LOL LOL LOL
Sus
kix
Cârnat

MesajTrimis: Sâm Oct 01, 2005 9:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Citat:
Atata timp cat cunosti mai putin din detalii nu comenta Smile

PS. Traiasca copy/paste Very Happy

Am citit link-urile tale.

pe forumul itbox, FireEyes a scris:

E o ea Catalin.
Cu acordul ei, ii voi putea spune si numele.

Acolo ai fost politicos. Nu uita ca noi nu cunoastem persoana. Da-ne o sansa.
FireEyes
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Sâm Oct 01, 2005 10:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

omg Smile
ti-am spus....nu comenta!
nu cunosti exact situatia actuala!

tu o ti pe a ta:) ok...tine-o mai departe. succes!

ps.ulterior si-a dat acordul.

pps. rugati-va sa nu ajunga si pe #tg.jiu Very Happy ca pe #radio3net / radio3net.ro a ajuns si promoveaza sex anal Very Happy

Ultima modificare efectuată de către FireEyes la Sâm Oct 01, 2005 10:04 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
kix
Cârnat

MesajTrimis: Sâm Oct 01, 2005 10:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Normal ca o tin pe a mea.
Tu nu o tii pe a ta?! .

Nu vreau sa fac schimb Razz Smile
mona
Crazy

MesajTrimis: Sâm Oct 01, 2005 10:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu vreau sa fac schimb ! Embarassed
Mai baieti , aici ne' sexam sau ce facem?
Sus
FireEyes
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Sâm Oct 01, 2005 10:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

exersam ?
sa sexam ?

Razz
mona
Crazy

MesajTrimis: Sâm Oct 01, 2005 10:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

invatam retete noi ..... "El va incepe sa se umfle ca un tigru, apoi , prinde-l cu toata gura, si sugeti delicat, doar cu virful buzelor "
Sper sa nu fie fierbinte placinta !! LOL
Sus
kix
Cârnat

MesajTrimis: Sâm Oct 01, 2005 10:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

m-am metamorfozat
InaFlor
God like

Data înscrierii: 16 Sep 2005
Locație: mereu undeva

MesajTrimis: Sâm Oct 01, 2005 11:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Fire, nu inteleg ce te "arde" grija ca fata asta posteaza aici. Sexul e un subiect care ne intereseaza pe toti, iar publicitate pe forum nu e singura care isi face... Daca se intampla sa depaseasca masura, vor rezolva problema aceasta moderatorii grupului. Pana atunci, pe mine ma intereseaza sa vad ce posteaza. Nu e nimeni obligat sa si faca ce recomanda ea... asa ca... lasa-ne ca selectam noi ce ne intereseaza din ce spune. Wink

PS: Fire, sper ca nu te-am suparat...
Sus
FireEyes
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Sâm Oct 01, 2005 11:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

arde de-ti pica ghilimeaua Very Happy

Tu sti ce m-am suparat ?
Sunt ca un vulcan care sta sa erupa...! LOL
kix
Cârnat

MesajTrimis: Dum Oct 02, 2005 12:31 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

tot cu aberatiile mele Smile . traduceti daca puteti Smile
kamy
Fanatic

Data înscrierii: 17 Apr 2005
Locație: tg.jiu - terra

MesajTrimis: Dum Oct 02, 2005 3:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

romantic (elena), de fapt vrei sa faci reclama la www.sexshop-romantic.ro ?

Rezultate 1 - 10 din aproximativ 120.000 română pagini pentru sex shop. aici esti pe prima pagina...

Rezultate 1 - 10 din aproximativ 31.800.000 pentru sex shop. aici esti pe a doua pagina...

P.S. forum.targujiu.net ... reclama indirecta...

multi vad, putini pricep... LOL
mitrutz
Generalu' Rommel

Data înscrierii: 11 Mar 2005
Locație: www.atlabs.ro

MesajTrimis: Dum Oct 02, 2005 3:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

fata nu vrea decat sa-si vanda bilutzele, plasticele si solutiile magice !
ce aveti cu ea ?!
kix
Cârnat

MesajTrimis: Dum Oct 02, 2005 3:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da mai , dar ne distram si noi .. ce naiba ...
mai vorbim si despre o bila ceva .. un elasticutz, o alifie de prelungit chinu' .. i-auzi eleno ce zic oamenii astia ... cica rupturi si dureri ...
på mine nu ma doare ! io superpot ! io mi-s tarzanu' , da' mi se ia pielea din coate... alifie de alinat durerea "de dupa" e ? manca-ti-as .. buzitza..
kamy
Fanatic

Data înscrierii: 17 Apr 2005
Locație: tg.jiu - terra

MesajTrimis: Dum Oct 02, 2005 3:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

kix a scris:
manca-ti-as .. buzitza..

kix... trebuie sa o lamuresti pe elena care buzitza.... LOL
mona
Crazy

MesajTrimis: Dum Oct 02, 2005 4:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

... aia magica LOL LOL !
Sus
kix
Cârnat

MesajTrimis: Dum Oct 02, 2005 4:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

iar magie !??! aooooleoo ... e comestibila buza "magica"?!? io stiam ca se poate mesteca dar n'aveam idee ca pot sa si o inghit. hmm .. papa bun

p.s. io ziceam di buzele di pi fatzuca , alea di pitula dintii
mona
Crazy

MesajTrimis: Dum Oct 02, 2005 4:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Romantic a spus "Pentru cele care ingit sperma , oferiti 2 pahare de suc de rosii, acompaniate de telina si morcovi, inainte cu 1 ora de a face sex.Gustul spermei este super delicios..
Pentru a combina si alte gusturi ,o prajitura de mere cu scortisoara si un pahar de suc de ananas poate fi la fel de placuta si delicioasa ".

Am si eu o reteta pentru cele care inghit , daca sunteti prin padure si aveti pofta de o "gustarica" oferiti sa roada o scoarta de copac , pentru a combina si alte gusturi , o ciuperca Lentinus Edodes veti simti un gust parfumat de castan, datorita aromei puternice, avand un miros exotic. LOL LOL
Asta se numeste concurenta ! Twisted Evil
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online -> Dragoste & Sex
Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 21

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Anunturi Jocuri
Universitatea "C. Brancusi" Tg-Jiu