Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online Targu-Jiu Online
Comunitatea virtuala a orasului Targu-Jiu si a judetului Gorj

Întrebări frecventeÎntrebări frecvente   CăutareCăutare   Lista membrilorLista membrilor   Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
View last posts
Radio Infinit

PROPUNERI
Du-te la pagina 1, 2, 3  Următoare

Acest forum este închis, nu se pot scrie, crea, răspunde sau modifica subiecte   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online -> -[ Depozit de vechituri ]-
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
madalin
Fanatic

Data înscrierii: 20 Aug 2003
Locație: Tg-Jiu

MesajTrimis: Sâm Sep 18, 2004 3:48 pm    Titlul subiectului: PROPUNERI Răspunde cu citat (quote)

Aici postati propunerile de access.

Cred ca ar fii fain ca inainte de orice adaugare sa se PROPUNA pe forum si userii cu 200+ sa poata vota PRO/CONTRA pentru userul respectiv. La fel sunt de parere ca ar trebui sa se faca un pool (chestionar) cu DA/NU/MA ABTIN care sa poata dovedi asta. Sugestia e asa, chestionarul sa fie activ pentru 4 zile, iar daca nu voteaza nimeni in 4 zile, automat chestionarul se opreste (sa nu se mai voteze apoi si sa zica cineva uite..nu ai avut voie sa dai..etc). Bine ideea, e ca decizia asta trebuie luata de 400+ (cate zile e activ chestionarul) si dupa cate voturi PRO poate fii adaugat un user (sugestia mea e 5+ - tinand cont ca 200+ pot vota..)
Omega - Hituri 100%
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
FireEyes
Generalu' Rommel

Data înscrierii: 02 Sep 2003
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Sâm Sep 18, 2004 8:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu cred ca este mai bine sa folositi mai putin 'ma abtin' , cine se abtine -> nu conteaza ! Very Happy

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
RealDream
God like

Data înscrierii: 11 Mar 2004

MesajTrimis: Vin Noi 05, 2004 12:42 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am revenit de parca nu as fi fost plecat Razz
Ma propun Hahaha ca doar am fost, sunt si voi ramane un VIP Wink
JQKER
God like

Data înscrierii: 29 Sep 2003
Locație: From the top of the world...

MesajTrimis: Sâm Noi 06, 2004 6:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

username : Raresh
nick : raresh

propun sa aibe access 100...cred ca ar mai "colora" putin activitatea pe canal....

pro ?

contra ..?

有时驾驶我疯狂的问题: 是我或是其他疯狂

JQKER
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
DaDreamer
Crazy

Locație: 127.0.0.1

MesajTrimis: Sâm Noi 06, 2004 8:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

PRO: se pricepe, are vechime, ce sa mai in coace si in colo le are!

CONTRA: nu prea se vede pe canal... auma....
Sus
CMC23
Rookie

Data înscrierii: 15 Dec 2003
Locație: Targu-Jiu

MesajTrimis: Joi Noi 11, 2004 11:01 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Aici care e mersu ma? Fiecare se propune pe fiecare Smile.
Ia sa ma propun si eu pe mine Laughing))
Ia da drimare si mie 100 acc ca eu stau pe canal mai mult decat voi toti la un loc Laughing).

Hai norok.
Luiza
God like

Data înscrierii: 21 Aug 2003

MesajTrimis: Joi Noi 11, 2004 4:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

hahahahahaha !
lee_kior
Site Admin

Data înscrierii: 23 Aug 2003
Locație: All-Tenia

MesajTrimis: Joi Noi 11, 2004 4:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Hai sa raspund VIP`urilor care intotdeauna sunt shi vor ramane VIP`uri shi apoi celor care stau mai mult decat noi totzi la un loc pe canal... "la munca fratzilor nu la intins mana!"
V`am mai explicat ca doar faptul ca statzi pe canal nu este echivalent cu dreptul la acces sau cu alte cuvinte "conditzia aceasta este necesara dar nu este shi suficienta".
Auto-propunerile astea suna atat de romaneshte shi`mi aduce aminte de nenea ala care se voia candidat la Preshedentzia Romaniei doar pentru ca el promitea ca n`o sa mai dam bani pe mancare.
Cand a fost nevoie de cineva care sa supravegheze canalul noaptea nu s`a oferit nimeni voluntar...
Deocamdata atat.
Alegetzi cu cap,
Kioru.

PS: Luizo... foloseshte`tzi mintea aia care este din plin shi mai pune shi ceva comentarii langa onomatopeele alea din mesaje, asta in cazul in care ai ceva de comentat... In caz contrar razi singurica in fatza monitorului shi gata! Bafta la teze!
nimeni
Experienced

Data înscrierii: 02 Oct 2003
Locație: Brampton/Toronto Canada

MesajTrimis: Vin Noi 12, 2004 4:01 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

alinutzu ... eu sunt noaptea ...Smile si nu mai e nevoie de operi online Smile
Luiza
God like

MesajTrimis: Vin Noi 12, 2004 5:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

atunci hai sa scriu si eu ceva util

* nu cred ca Cmc'u ar merita acc ..
* mi se ca userii care sunt , sunt suficienti ..
* Raresh intra odata pe luna ? Nu cred .. Wink
* asa ca stati asa cum sunteti ca va sta bine ..
* sau vreti iar certuri ? Twisted Evil

Stima si respect la toata lumea ! Rolling Eyes

FireEyes
Generalu' Rommel

Data înscrierii: 02 Sep 2003
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Dum Noi 14, 2004 2:18 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Se mai dau accese ?

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
DaDreamer
Crazy

MesajTrimis: Lun Noi 15, 2004 4:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

din cate stiu eu nu... daca mai are cineva alta idee....
Sus
CMC23
Rookie

MesajTrimis: Lun Noi 15, 2004 11:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ba dar unii dintre voi sunteti fenomenali Laughing

1. Cum vreti munca pe canal fara acces........poate la voi se poate, ma rog cum ziceti voi.
2. Luiza mersi pentru suport esti cea mai tare..

Si oricum nu am intrat pe forum sa cersesc la voi accese si alte alea ca ma doare fix in p..a daca am acces sau nu.

Pana la urma nu mananc si nu beau de pe mirk asa ca mai lasati vrejurile astea de sefii greilor si p..a mea, parca ati fi presedinti ca aveti si voi acces pe un canal.

Asa ca stati voi acolo unde va e locul si simtiti-va bine ca sunteti ciumegi ca aveti acces pe tg.jiu.

Hai sanatate !!! Si ne mai auzim cu alte ocazii in alte circumstante mai reale.
CMC23
Rookie

MesajTrimis: Mar Noi 16, 2004 12:06 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Si Luiza cand mai vi cu propuneri din astea macar adu si argumente

sau daca nu stii ce sunt alea (din cauza varstei): motive contra in

cazul de fatza.....
Raresh
Aspirant

Data înscrierii: 25 Mar 2004
Locație: Cum intrii in pat, sub plapuma

MesajTrimis: Mar Noi 16, 2004 12:07 am    Titlul subiectului: LOL Răspunde cu citat (quote)

Salutare
Multumesc JQKER pentru propunere , multumesc Alin pentru cuvintele de lauda , multumesc Luiza pt sustinere .. multumesc fanilor/fanelor mele .. etc Smile
Mie mi-ar sta bine la Oscar-uri
Trebuie sa recunosc , Alin cam are dreptate . Pana acum , in ultimul timp m-am vazut cam rar pe mircu` asta ... Nu am de gand sa il contest doar sa iau acc ...
Dar de-abia acum m-am mutat in camin, am serverul caminului la capu` patului si implicit net 24/24 Smile
Asa ca , am rezolvat si aceasta problema ...
Cine ma sustine .. sa ma sustina .. Laughing

Multumesc
Site Admin

MesajTrimis: Mar Noi 16, 2004 5:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Vad ca unii dintre cei propushi pentru acces (shi evit sa mai precizez ca s`au propus singuri ca sa nu mai vad cuvinte de lauda la adresa unor organe bine cunoscute) nu fac totushi diferentza intre a avea un acces meritat sau nu.
Daca numai din cauza unui mesaj am ajuns sa citim atatea referiri la acel organ nu vad cum ai putea sa reactzionezi la 5-10 useri stresantzi care vor veni sa`tzi ceara acces sau sa ceara scoaterea de ban`uri intr`o zi (zic zi shi nu zic cateva ore asha cum de multe ori se intampla).
Cat despre dorintza ta dragul meu CMC de a ne revedea in alte situatzii mai reale nu`i o problema. Cat de curand se va face o noua intalnire cu totzi operatorii shi userii de pe canalul #tg.jiu.
V`am pupat,
Kioru Cool
Raresh
Aspirant

Data înscrierii: 25 Mar 2004
Locație: Cum intrii in pat, sub plapuma

MesajTrimis: Mar Noi 16, 2004 6:25 pm    Titlul subiectului: LOL Răspunde cu citat (quote)

Cristi , sper ca nu faci referire la mine in postu-ul tau , caci dupa cum bine se vede nu m-am propus si nici nu am rugat pe cineva sa ma propuna, nici atat sa ma sustina.
Este adevarat ca cu ceva timp in urma i-am cerut lui Alin acces, dar am fost refuzat, spre rusinea mea Smile
De multa vreme tot citesc forumu` si abia daca ma abtin sa nu postez . Dar totusi ma abtin, vad ca sunt destui care indiferent care e subiectu, posteaza ,indiferent ca e on-topic sau nu. Probabil le face placere sa fie bagati in seama ( sau au impresia ca sunt bagati in seama ? ) , asa ca o sa ii las pe ei sa tot posteze , sa tot posteze, sa tot posteze ....
Cat despre mine ... sincer sa fiu nici nu stiu daca vreau acces ... as putea afirma ca , in opinia mea, il merit . Multi o sa ma contrazica , e dreptul lor, opinia lor si le-o respect. Desigur , nu toti au motive intemeiate care sa le sustina afirmatiile.
In alta ordine de idei , va rog sa-mi ziceti si mie cand ramane meeting-ul ala ... sa stiu si eu sa dau o fuga pana in Tg-Jiu.
Wink Multumes Wink
God like

MesajTrimis: Vin Noi 19, 2004 9:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ok, atunci rectific :

Alin e de acord sa dea acceste accese ? adica lu` Raresh si Cmc23 ? din partea mea sa va dea si 499 sau chiar pass`u de 500 se stie doar ca nu`mi pasa ..
mai sus am scris in lipsa de ocupatie ...
oricum imi retrag ce am zis la adresa celor 2 si nu va mai simtiti ofensati ca parerea mea si asa nu conteaza ! Rolling Eyes Shocked Very Happy

DaDreamer
Crazy

MesajTrimis: Mie Dec 01, 2004 7:37 pm    Titlul subiectului: Propunere PUREDEVIL Răspunde cu citat (quote)

merge la 400..

astept obiectii!! daca sunt.. daca aveti chef de spam cautati alt forum! CLAR?
Sus
DaDreamer
Crazy

MesajTrimis: Joi Dec 02, 2004 1:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

-X- Modified PureDEVIL's access level on channel #tg.jiu to 400
Sus
lee_kior
Site Admin

MesajTrimis: Joi Dec 09, 2004 10:48 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Citesc shi ma`ntreb.... ori sunt io orb ori voi nu shtitzi sa facetzi diferentza intre on-topic shi off-topic....
Ca sa va ajut va fac un subiect separat pe care o sa`l numesc "Aberatzii shi Altele" unde sa scrietzi ce vretzi voi, poate in felul asta incepetzi sa postatzi mesaje la subiect...
O zi buna,
Kioru

PS: Urmatoarele mesaje aiurea pe care le voi vedea vor atrage suspendarea userului de forum pentru perioade crescatoare, adik 2-4-6-8... etc zile!

Ultima modificare efectuată de către lee_kior la Joi Dec 09, 2004 10:50 am, modificat de 1 dată în total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
lee_kior
Site Admin

MesajTrimis: Vin Dec 17, 2004 7:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Propunere acces Raresh. Nivelul de acces il va stabili DaDreamer.
DaDreamer
Crazy

MesajTrimis: Sâm Dec 18, 2004 5:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am nevoie de comentarii pro si contra.. nu numai de zambete shi beri.. ok?.. pls folositi-va putin discernamntul
Sus
Luiza
God like

MesajTrimis: Sâm Dec 18, 2004 8:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu cred ca merita .. Rolling Eyes
totusi e baiat bun , jigodia draku Razz
joke Very Happy

nimeni
Experienced

MesajTrimis: Dum Dec 19, 2004 4:04 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Aline ... asta e pur formala .. pana la urma tu decizi daca i se da si cat acces .... are atuuri mai ales ca face parte din vechea "garda" si cunoaste regulile cat si ce are de facut ca operator !Cu datoria lui de bere fatza de mine se simte el pana la urma ca altfel ma sui pe el Smile
LoveRules
Fanatic

Data înscrierii: 25 Aug 2003
Locație: hdd2/home/loverules

MesajTrimis: Dum Dec 19, 2004 5:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sunt pentru raresh... e baiat bun ... si il astept cu berea LOL
nimeni
Experienced

MesajTrimis: Mar Dec 21, 2004 7:32 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

De revelion Raresh Smile in 2006-2007:)
DaDreamer
Crazy

MesajTrimis: Mar Dec 21, 2004 7:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

[19:08:50] -X- Added user raresh to #tg.jiu with access level 350

comentarii
Sus
nimeni
Experienced

MesajTrimis: Mie Dec 22, 2004 6:35 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

najpa ca nu a dat inca berea .... si vin si eu pt prima oara cu o propunere adika il propun pe "moshu" pt a intra in randul operatorilor (fara comentarii:) ) Sa vad reactzile Smile
Luiza
God like

MesajTrimis: Mie Dec 22, 2004 7:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

merita si Cristi ...
acuma in pragul sarbatorilor de iarna sa fiti si voi mai darnici Very Happy

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Acest forum este închis, nu se pot scrie, crea, răspunde sau modifica subiecte   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online -> -[ Depozit de vechituri ]-
Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Anunturi Jocuri
Universitatea "C. Brancusi" Tg-Jiu