Trimis: Vin Iul 06, 2007 10:22 am Titlul subiectului: Paintball
exista si la noi un club de paintball ( in sfarsit , as zice) nu spun amanunte ca sa nu fac reclama aici , ca poate nu-i voie .
treaba e ca asta e un joc de echipa si oamenii vin acolo cate unul , cate doi ... organizatorii incearca sa faca o baze de date cu cei ce vor sa joace si sa-i faca echipe da' e greu .
au am reusit odat sa strang 10 prieteni si ne-am distrat fain .
ideea e ca poate reusim sa strangem aici pe cei carora le-ar place si sa facem echipe , competitii ... chestii.
si poate facem niste lucruri si mai deosebite , de exemplu urcam in munti cu cei cu ATV-urile , facem acolo o lupta de paintball si coboram pe jiu in rafting ( ideea e fortata , poate , dar e doar un exemplu) _________________ "daca totul merge bine inseamna ca ceva merge prost"
Data înscrierii: 20 Aug 2003 Mesaje: 393 Locație: Tg-Jiu
Trimis: Dum Iul 08, 2007 7:41 am Titlul subiectului:
poti sa dai oricate amanunte.. nu se supara nimeni.. forum-ul este facut pentru aflarea de informatii.. nu este nimeni platit .. nu este sponsorizat de nici o firma.. deci nu sunt restrictii..
singura limita impusa este cea a bunului simt. _________________ It's nice to be important, but is more important to be nice
The only way to have a friend is to be a friend
Trimis: Joi Iul 12, 2007 10:08 am Titlul subiectului:
programul clubului este sambata si duminica de la 12 la 20 , dar se pot face programari si pentu ore mai matinale.
Pretul este de 0.25ron pentru o bila , exista totusi un numar de minim 20 de bile , dar noi recomandam 40.
echipamentul este gratuit , nu exista o limita obligatorie de timp , dar daca sunt alte serii se limiteaza totusi la o ora, maxim doua pentru 40 de bile , se joaca atatea jocuri cate pot juca participantii cu bilele cumparate ( deci nu se pune problema ca dupa un joc sa ramai cu foarte multe bile netrase, pentru ca poti sa intrii in teren si la jocurile urmatoare).Totusi , pentru cei care cumpara peste 40 de bile si le raman bile netrase exista posibilitatea sa le returneze si sa le primeasca in weekendul urmator ( in plus peste numarul de bile cumparate)
La teren va exista o perioada echipa sparting partner impotriva careia sa se poata juca , asa ca nu e nevoie sa se stranga 10 oameni , e suficient sa fie 4-5.
exista si posibilitatea de joc pentru 1-2 oameni cu conditia sa dea un telefon , sa aleaga doua dintre orele afisate mai jos ( o optiune principala si una secundara) si organizatorii va vor suna vinerea si va vor spune la care dintre ore puteti veni sa jucati.
orele la care pot juca cei care nu au echipa sunt ,sambata si duminica , orele:13 .00 , 15.00 , 17.00, iar telefonul pentru programari este:0721577636
si echipele formate este indicat sa dea un telefon in prealabil pentru a rezerva ora/orele respective
terenul este "La nuci" la intrarea in Barsesti chiar la placuta cu numele localitatii ,100m in stanga _________________ "daca totul merge bine inseamna ca ceva merge prost"
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum