| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Ati folosit Vista? |
| Da |
|
25% |
[ 3 ] |
| Nu |
|
8% |
[ 1 ] |
| Prefer XP sau altele (linux mac etc) |
|
33% |
[ 4 ] |
| nici nu vreau sa aud |
|
33% |
[ 4 ] |
|
| Voturi totale : 12 |
|
| Autor |
Mesaj |
mumu Generalu' Rommel

Data înscrierii: 08 Iun 2005 Mesaje: 1692 Locație: IS
|
Trimis: Lun Feb 18, 2008 8:04 pm Titlul subiectului: Pro/Contra Vista |
|
|
Ce parere aveti de windows vista? L-ati incercat?
Astept pareri... _________________ un iz de moldovean....
 |
|
| Sus |
|
 |
PopeYe God like

Data înscrierii: 22 Iun 2005 Mesaje: 532 Locație: In Fata monitorului
|
Trimis: Mar Feb 19, 2008 12:45 am Titlul subiectului: |
|
|
contra... nu mi se pare user-firendly absolut deloc.. designu ala glossy e destul de enervant.. e bun doar ptr aia care lucreaza cu office si joaca solitaire... in rest ptr alte "setari" ceva mai avansate.. cam greoi
si sunt contra cu atat mai mult cu cat e instabil si necesita multe resurse _________________ ******************************************
 |
|
| Sus |
|
 |
mitrutz Generalu' Rommel

Data înscrierii: 11 Mar 2005 Mesaje: 2355 Locație: www.atlabs.ro
|
Trimis: Mar Feb 19, 2008 12:53 am Titlul subiectului: |
|
|
Eu am renuntat deja la 2 licente de Vista pana acum ....
Folosesc tot XP-ul.
Vista din punctul meu de vedere este o scarpineala la urechea stanga cu mana dreapta.
Concluzia mea finala despre Vista: Bill Gates s-a nascut in Oltenia... _________________ Mitrut Stanoiu
www.happyhosting.ro | www.itsupermarket.ro | www.mitrutstanoiu.ro | www.atlabs.ro |
|
| Sus |
|
 |
mumu Generalu' Rommel

|
Trimis: Mar Feb 19, 2008 11:11 am Titlul subiectului: |
|
|
cei care l-au folosit spun ca merge bine pe calculatoare de generatie noua.. platforma pe care ruleaza alimenteaza mult mai bine memoria si procesorul ceea ce face ca sa functioneze mai bine decat un calculator cu xp (in conditiile in care este vorba de un calc nou).
Habar nu am ce sa fac pt ca am un calc nou si am posibilitatea de a alege si nu stiu ce sa alg... _________________ un iz de moldovean....
 |
|
| Sus |
|
 |
mitrutz Generalu' Rommel

Data înscrierii: 11 Mar 2005 Mesaje: 2355 Locație: www.atlabs.ro
|
Trimis: Mar Feb 19, 2008 11:17 am Titlul subiectului: |
|
|
eu iti vorbesc doar de 2 cazuri de sisteme noi unde diferenta a fost enorma:
- un T2080 Toshiba cu 2 Gb de Ram, 200 GB HDD- e portabilul pe care lucrez
- un Quadcore cu 2 Gb de Ram pe platforma ASUS
Indiferent cu ce sistem ai face testul ... fa-l cu ambele SO-uri si o sa te convingi.
Ma rog, asta e parerea mea ! _________________ Mitrut Stanoiu
www.happyhosting.ro | www.itsupermarket.ro | www.mitrutstanoiu.ro | www.atlabs.ro
Ultima modificare efectuată de către mitrutz la Mar Feb 19, 2008 4:24 pm, modificat de 1 dată în total |
|
| Sus |
|
 |
mumu Generalu' Rommel

|
Trimis: Mar Feb 19, 2008 12:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu intreb pt ca nu stiu
ai 4 inimi? iubaretzule... :p _________________ un iz de moldovean....
 |
|
| Sus |
|
 |
mironb Civilian
Data înscrierii: 24 Feb 2008 Mesaje: 5
|
Trimis: Dum Feb 24, 2008 8:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
contra windows vista. cel mai enervant lucru de care m-am lovit: cere drivere pentru stick-uri usb , parca ar fi windows 98. extrem de instabil, exploreru' crapa mai ceva ca-n 95, de obicei de la neste amarate de thumbnail-uri de poze. si din banii pe care-i dai pe o configuratie care sa-l ruleze decent iti iei 2 pe care xp-u' zboara. |
|
| Sus |
|
 |
nyl Fanatic

Data înscrierii: 13 Mai 2007 Mesaje: 244 Locație: 23August
|
Trimis: Dum Feb 24, 2008 10:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu sunt PRO MAC
MAC OS X LEOPARD baby Yeaaaahhhh!!!! _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
costy_celbun Crazy
Data înscrierii: 09 Iun 2005 Mesaje: 413
|
Trimis: Lun Feb 25, 2008 12:26 am Titlul subiectului: |
|
|
vista .. mai putine erori de sistem , grafica mai buna ,mai putine probleme cu virusii _________________ Sa ajung acolo unde mi-am propus |
|
| Sus |
|
 |
Dita^ Rookie

Data înscrierii: 21 Iun 2007 Mesaje: 94 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Feb 25, 2008 3:22 am Titlul subiectului: |
|
|
^^ tu te kci in sus
on: nu ma pricep in domeniu.. dar pus si simplu nu-mi place  _________________ Don't try to understand me, just simply do the things I say!!! |
|
| Sus |
|
 |
mironb Civilian
Data înscrierii: 24 Feb 2008 Mesaje: 5
|
Trimis: Lun Feb 25, 2008 8:45 am Titlul subiectului: |
|
|
| mumu, sfatul meu, nu-ti pune vista ca e frectie ca orice lucru nou si promovat printr-un marketing agresiv de genul scumpitul licentei de xp, "convingerea" partenerilor gen fujitsu-siemens sa scoata desktop-uri si notebook-uri fara drivere de xp... cand s-o mai maturiza poate, pana atunci ramane doar o incercare cam disperata sa prinda din urma trenul mac os/linux, care au interfete de 1000 de ori mai frumoase si nu in ultimul rand mai practice. in vista trebuie sa umblu prin 10 ferestre ca sa fac o operatie simpla cum este schimbatul ip-ului la o placa de retea. |
|
| Sus |
|
 |
AViorel Rookie

Data înscrierii: 15 Noi 2005 Mesaje: 79 Locație: Rovinari
|
Trimis: Lun Feb 25, 2008 12:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sincer mie mi se pare dragut vista`ul ... are ceva chestii in plus care sunt cat de cat placute .... cum ar fii ceasul acela (vazut si in longhorn ) dar mi`a placut in special chestia cu schimbat`ul la ferestre ... si efectul acela de deschidere al ferestrelor ... este cat de cat atractiv ... dar inca nu este bine pus la punct sistemul ... cei care l`au folosit stiu deja ... momentan vista`ul inca este in partea de dezvoltare si o sa mai dureze putin pana o sa ajugem sa`l punem toti pe desktop`urile noastre ...
Faza cu placutul si nu .... este la inceput acest sistem ... la fel cum a fost si xp`ul .. si 98`ul .. etc .. sa nu va reamintesc ce se spunea despre XP cand a aparut la randul lui ... sincer eu atunci aveam alta parere despre xp ... dar iata k in timp mi`am schimbat`o ... si posibil tot asa o sa mi`o schimb si cu vista`ul ...
Deci in concluzie ... nu mai dureaza mult si o sa ne punem toti vista ... _________________ Welcome to The New World !!!
-> Televiziunea Tele3 Online ( Singura televiziune din Gorj cu emisie online 24 din 24 de ore )<-
-> WMP Link - Televiziunea Tele3 Online <- |
|
| Sus |
|
 |
mumu Generalu' Rommel

|
Trimis: Mar Feb 26, 2008 9:21 am Titlul subiectului: |
|
|
OK...
Merci mironb pt sfat.. ca ne vom pune toti vista, e adevarat insa se pare ca aveti dreptate ci instabilitatea si cu erorile.
In magazine din pacate nu mai gasesti xp..(sau il gasesti din ce in ce mai rara) deci incetul cu incetul tendintza asta e... _________________ un iz de moldovean....
 |
|
| Sus |
|
 |
ddumyy Civilian
Data înscrierii: 09 Ian 2006 Mesaje: 16
|
Trimis: Mar Mar 18, 2008 1:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mi-am instalat si eu vista cu sp1 si sunt destul de multumit de el...se misca destul de bine. Mai am sa ma obisnuiesc cu cateva chestii dar e ok per total _________________ Web: www.a3d.ro |
|
| Sus |
|
 |
nyl Fanatic

Data înscrierii: 13 Mai 2007 Mesaje: 244 Locație: 23August
|
Trimis: Lun Apr 07, 2008 1:40 am Titlul subiectului: |
|
|
am avut vista in test 1 luna si am avut numai pareri de rau
eu zic ca sii cu viitorul SP la Vista tot o sa existe o gramada de "ERROR's"
dar din pacate o sa fim nevoiti sa folosim Vista deoarce o sa avem probleme de compatibilitate.
eu sincer urasc vista, fiind prea incarcat cu prostii de care nu am novoie. mie imi trebuie un sistem de operare foarte stabil (cum este Linux si OSX, hai sa zicem si Windows pe locul 3)
eu scriptez gamemoduri pentru servere sa-mp pe Windows XP fara probleme dar pe Vista am o gramada de erori banale.
mie nu imi trebuie interfatze asa de "dezvoltate, moderniste" ci imi trebuie calitate si garantia ca nu o sa am parte de probleme cand imi e lumea mai draga.
MAC OS X LEOPARD:
WINDOWS VISTA:
LINUX:
BeOS care a fost uitat:
|
 |
|