Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online Targu-Jiu Online
Comunitatea virtuala a orasului Targu-Jiu si a judetului Gorj

Întrebări frecventeÎntrebări frecvente   CăutareCăutare   Lista membrilorLista membrilor   Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
View last posts
Radio Infinit

Pro/Contra Vista

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online -> IT și suport IT
Subiectul anterior :: Subiectul următor  

Ati folosit Vista?
Da
25%
 25%  [ 3 ]
Nu
8%
 8%  [ 1 ]
Prefer XP sau altele (linux mac etc)
33%
 33%  [ 4 ]
nici nu vreau sa aud
33%
 33%  [ 4 ]
Voturi totale : 12

Autor Mesaj
mumu
Generalu' Rommel

Data înscrierii: 08 Iun 2005
Locație: IS

MesajTrimis: Lun Feb 18, 2008 8:04 pm    Titlul subiectului: Pro/Contra Vista Răspunde cu citat (quote)

Ce parere aveti de windows vista? L-ati incercat?
Astept pareri...
PopeYe
God like

Data înscrierii: 22 Iun 2005
Locație: In Fata monitorului

MesajTrimis: Mar Feb 19, 2008 12:45 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

contra... nu mi se pare user-firendly absolut deloc.. designu ala glossy e destul de enervant.. e bun doar ptr aia care lucreaza cu office si joaca solitaire... in rest ptr alte "setari" ceva mai avansate.. cam greoi
si sunt contra cu atat mai mult cu cat e instabil si necesita multe resurse

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
mitrutz
Generalu' Rommel

Data înscrierii: 11 Mar 2005
Locație: www.atlabs.ro

MesajTrimis: Mar Feb 19, 2008 12:53 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu am renuntat deja la 2 licente de Vista pana acum ....
Folosesc tot XP-ul.

Vista din punctul meu de vedere este o scarpineala la urechea stanga cu mana dreapta.

Concluzia mea finala despre Vista: Bill Gates s-a nascut in Oltenia...
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
mumu
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Mar Feb 19, 2008 11:11 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cei care l-au folosit spun ca merge bine pe calculatoare de generatie noua.. platforma pe care ruleaza alimenteaza mult mai bine memoria si procesorul ceea ce face ca sa functioneze mai bine decat un calculator cu xp (in conditiile in care este vorba de un calc nou).
Habar nu am ce sa fac pt ca am un calc nou si am posibilitatea de a alege si nu stiu ce sa alg...
mitrutz
Generalu' Rommel

Data înscrierii: 11 Mar 2005
Locație: www.atlabs.ro

MesajTrimis: Mar Feb 19, 2008 11:17 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu iti vorbesc doar de 2 cazuri de sisteme noi unde diferenta a fost enorma:

- un T2080 Toshiba cu 2 Gb de Ram, 200 GB HDD- e portabilul pe care lucrez
- un Quadcore cu 2 Gb de Ram pe platforma ASUS

Indiferent cu ce sistem ai face testul ... fa-l cu ambele SO-uri si o sa te convingi.
Ma rog, asta e parerea mea !

Ultima modificare efectuată de către mitrutz la Mar Feb 19, 2008 4:24 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
mumu
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Mar Feb 19, 2008 12:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu intreb pt ca nu stiu
ai 4 inimi? iubaretzule... :p
mironb
Civilian

Data înscrierii: 24 Feb 2008

MesajTrimis: Dum Feb 24, 2008 8:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

contra windows vista. cel mai enervant lucru de care m-am lovit: cere drivere pentru stick-uri usb Laughing, parca ar fi windows 98. extrem de instabil, exploreru' crapa mai ceva ca-n 95, de obicei de la neste amarate de thumbnail-uri de poze. si din banii pe care-i dai pe o configuratie care sa-l ruleze decent iti iei 2 pe care xp-u' zboara.
Sus
nyl
Fanatic

Data înscrierii: 13 Mai 2007
Locație: 23August

MesajTrimis: Dum Feb 24, 2008 10:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu sunt PRO MAC Very Happy

MAC OS X LEOPARD baby Yeaaaahhhh!!!!
Crazy

Data înscrierii: 09 Iun 2005

MesajTrimis: Lun Feb 25, 2008 12:26 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

vista .. mai putine erori de sistem , grafica mai buna ,mai putine probleme cu virusii
Dita^
Rookie

Data înscrierii: 21 Iun 2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Feb 25, 2008 3:22 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

^^ tu te kci in sus Very Happy
on: nu ma pricep in domeniu.. dar pus si simplu nu-mi place Exclamation
mironb
Civilian

Data înscrierii: 24 Feb 2008

MesajTrimis: Lun Feb 25, 2008 8:45 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mumu, sfatul meu, nu-ti pune vista ca e frectie ca orice lucru nou si promovat printr-un marketing agresiv de genul scumpitul licentei de xp, "convingerea" partenerilor gen fujitsu-siemens sa scoata desktop-uri si notebook-uri fara drivere de xp... cand s-o mai maturiza poate, pana atunci ramane doar o incercare cam disperata sa prinda din urma trenul mac os/linux, care au interfete de 1000 de ori mai frumoase si nu in ultimul rand mai practice. in vista trebuie sa umblu prin 10 ferestre ca sa fac o operatie simpla cum este schimbatul ip-ului la o placa de retea.
Sus
AViorel
Rookie

Data înscrierii: 15 Noi 2005
Locație: Rovinari

MesajTrimis: Lun Feb 25, 2008 12:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sincer mie mi se pare dragut vista`ul ... are ceva chestii in plus care sunt cat de cat placute .... cum ar fii ceasul acela (vazut si in longhorn ) dar mi`a placut in special chestia cu schimbat`ul la ferestre ... si efectul acela de deschidere al ferestrelor ... este cat de cat atractiv ... dar inca nu este bine pus la punct sistemul ... cei care l`au folosit stiu deja ... momentan vista`ul inca este in partea de dezvoltare si o sa mai dureze putin pana o sa ajugem sa`l punem toti pe desktop`urile noastre ...

Faza cu placutul si nu .... este la inceput acest sistem ... la fel cum a fost si xp`ul .. si 98`ul .. etc .. sa nu va reamintesc ce se spunea despre XP cand a aparut la randul lui ... sincer eu atunci aveam alta parere despre xp ... dar iata k in timp mi`am schimbat`o ... si posibil tot asa o sa mi`o schimb si cu vista`ul ...

Deci in concluzie ... nu mai dureaza mult si o sa ne punem toti vista ...

-> Televiziunea Tele3 Online ( Singura televiziune din Gorj cu emisie online 24 din 24 de ore )<-

-> WMP Link - Televiziunea Tele3 Online <-
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
mumu
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Mar Feb 26, 2008 9:21 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

OK...
Merci mironb pt sfat.. ca ne vom pune toti vista, e adevarat insa se pare ca aveti dreptate ci instabilitatea si cu erorile.
In magazine din pacate nu mai gasesti xp..(sau il gasesti din ce in ce mai rara) deci incetul cu incetul tendintza asta e...
ddumyy
Civilian

Data înscrierii: 09 Ian 2006

MesajTrimis: Mar Mar 18, 2008 1:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mi-am instalat si eu vista cu sp1 si sunt destul de multumit de el...se misca destul de bine. Mai am sa ma obisnuiesc cu cateva chestii dar e ok per total
nyl
Fanatic

Data înscrierii: 13 Mai 2007
Locație: 23August

MesajTrimis: Lun Apr 07, 2008 1:40 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am avut vista in test 1 luna si am avut numai pareri de rau

eu zic ca sii cu viitorul SP la Vista tot o sa existe o gramada de "ERROR's"
dar din pacate o sa fim nevoiti sa folosim Vista deoarce o sa avem probleme de compatibilitate.

eu sincer urasc vista, fiind prea incarcat cu prostii de care nu am novoie. mie imi trebuie un sistem de operare foarte stabil (cum este Linux si OSX, hai sa zicem si Windows pe locul 3)

eu scriptez gamemoduri pentru servere sa-mp pe Windows XP fara probleme dar pe Vista am o gramada de erori banale.

mie nu imi trebuie interfatze asa de "dezvoltate, moderniste" ci imi trebuie calitate si garantia ca nu o sa am parte de probleme cand imi e lumea mai draga.

MAC OS X LEOPARD:

WINDOWS VISTA:

LINUX:

BeOS care a fost uitat:

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online -> IT și suport IT
Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Anunturi Jocuri
Universitatea "C. Brancusi" Tg-Jiu
Happy Hosting to you!