| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
SnowRose Site Admin
Data înscrierii: 20 Oct 2003 Mesaje: 214
|
Trimis: Mie Noi 12, 2003 12:21 pm Titlul subiectului: Puterea mintii |
|
|
Omul e capabil de lucruri uimitoare si aparent imposibile, atunci cand isi foloseste mintea la o capacitate superioara.
Exemple de astfel de intamplari / experimente etc. _________________ Acolo unde nimic nu se spune, totul se sugereaza. |
|
| Sus |
|
 |
DaDreamer Crazy

Data înscrierii: 20 Aug 2003 Mesaje: 322 Locație: 127.0.0.1
|
Trimis: Dum Noi 16, 2003 7:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
| din pacate nu am asemenea experiente proprii.. nu cred ca am realizat lucruri uimitoare.. de aceea nu cred ca detin un nivel prea inalt de inteligenta. |
|
| Sus |
|
 |
SnowRose Site Admin
|
Trimis: Mie Noi 19, 2003 1:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
Roaga pe cineva sa tina in fata ta de cele doua capete un creion de lemn.
Acum.. incearca sa rupi creionul in doua lovindu-l cu degetul aratator.
Crezi ca poti? _________________ Acolo unde nimic nu se spune, totul se sugereaza. |
|
| Sus |
|
 |
SnowRose Site Admin
|
Trimis: Mie Noi 19, 2003 1:11 pm Titlul subiectului: Sugestie si autosugestie |
|
|
Intr-o inchisoare, unui condamnat la moarte i se propune un experiment.
Conditiile:
- daca supravietuieste experimentului, este gratiat
- daca nu supravietuieste .. oricum era condamnat la moarte.
Detinutul accepta participarea la experiment, aceasta fiind unica sa sansa de a mai trai.
Experimentul:
- intr-o camera intunecata.. detinutul este imobilizat pe o masa, legat fiind la ochi, la maini si la picioare
- detinutului i se spune: "o sa iti taiem venele de la maini si o sa fii lasat asa, cateva ore, timp in care vei pierde mult prea mult sange pentru a mai putea sa supravietuiesti. Daca totusi vei supravietui, esti gratiat. "
- Cercetatorii fac urmatorul lucru: trec bucati ascutite de gheata peste incheieturile detinutului, ca si cum i-ar taia venele. Apoi, acestia lasa sa picure intr-o galeata de fier
apa, ca si cum ar fi picaturi de sange care se scurg din corp.
- practic, cercetatorii i-au dat senzatia detinutului ca i s-au taiat venele si ca acesta sangereaza. In realitate insa, detinutului nu i s-a facut nici cea mai mica taietura pe trup.
- detinutul este lasat in camera cateva ore
- detinutul moare. _________________ Acolo unde nimic nu se spune, totul se sugereaza. |
|
| Sus |
|
 |
DaDreamer Crazy

|
Trimis: Joi Noi 20, 2003 12:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Placebo! |
|
| Sus |
|
 |
SnowRose Site Admin
|
Trimis: Joi Noi 20, 2003 12:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
mm... placebo... Este efectul sugestiei/ autosugestiei la nivel fiziologic.
Exemplu:
E noapte. Te doare maseaua rau de tot. Stii ca pe masa, langa tine, ai o pastila care te-ar ajuta sa iti treaca rapid durerea.
E intuneric... intinzi mana... gasesti o pastila si o inghiti. Iti trece durerea de masea, chiar daca din greseala ai luat o pastila care nu are nici un efect asupra durerilor de masea. _________________ Acolo unde nimic nu se spune, totul se sugereaza. |
|
| Sus |
|
 |
SnowRose Site Admin
|
Trimis: Joi Noi 20, 2003 12:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
Puntea catatonica.
Ceva destul de greu, aparent.
Ai doua scaune. Poti sa stai drept, lungit intre cele doua scaune, avand ca si puncte de sprijin doar:
ceafa (fixata pe un scaun)
calcaiele (fixate pe celalalt scaun). _________________ Acolo unde nimic nu se spune, totul se sugereaza. |
|
| Sus |
|
 |
DaDreamer Crazy

|
Trimis: Vin Noi 21, 2003 9:52 am Titlul subiectului: |
|
|
| pentru a dezvolta "puteri" de acest gen, e imperios necesar existenta unei minti puternice. Ca sa dezvolti asa ceva fie trebuie sa te fi nascut cu "talentu'" asta fie un antrenament asiduu. Cea de a doua necesita timp si spatiu propice pentru asa ceva. Continuarea in mod logic e de la sine inteleasa. |
|
| Sus |
|
 |
SnowRose Site Admin
|
Trimis: Vin Noi 21, 2003 10:37 am Titlul subiectului: |
|
|
te contrazic.... Nu e chiar atat de dificil pe cum crezi.
Sa zicem ca am face acest lucru impreuna....
As avea nevoie sa te pregatesc...hmm... de cateva minute?
Incearca exercitiul cu creionul..e cel mai simplu.... Iar daca nu reusesti.... o sa il incercam impreuna.
_________________ Acolo unde nimic nu se spune, totul se sugereaza. |
|
| Sus |
|
 |
DaDreamer Crazy

|
Trimis: Sâm Noi 29, 2003 12:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
| nu am facut testul.. nu am gasit creion de care trebuie :P |
|
| Sus |
|
 |
Fritzy Experienced

Data înscrierii: 04 Oct 2003 Mesaje: 124 Locație: None
|
Trimis: Sâm Ian 24, 2004 4:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
ma duc sa`mi cumpar dreaq creioane .. apropos Snow .. bau
Te mananc .. numai coshmaruri o sa ai !!
P.S. Remember me ?
SnowRose !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pababibaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa _________________ Ea e ochiul ce zâmbeste, e steaua ce straluceste, e ochiul care plange, e durerea ce ma strange. Eu sunt ingerul cu doua fetze care aduce fericire si tristete. |
|
| Sus |
|
 |
SnowRose Site Admin
|
Trimis: Sâm Ian 24, 2004 10:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
uaaii... imaginea ta ( ) o sa ma urmareasca toata viata!!!
heeellpppppp!!!!! _________________ Acolo unde nimic nu se spune, totul se sugereaza. |
|
| Sus |
|
 |
Fritzy Experienced

Data înscrierii: 04 Oct 2003 Mesaje: 124 Locație: None
|
Trimis: Dum Ian 25, 2004 11:27 am Titlul subiectului: |
|
|
Pababibaaaaaaaaaaaaaaa !!!! shtiu.. o sa te urmareasca oriunde ) _________________ Ea e ochiul ce zâmbeste, e steaua ce straluceste, e ochiul care plange, e durerea ce ma strange. Eu sunt ingerul cu doua fetze care aduce fericire si tristete. |
|
| Sus |
|
 |
Nicky21 Aspirant
Data înscrierii: 11 Mar 2005 Mesaje: 44
|
Trimis: Vin Mar 11, 2005 2:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
Daca este cineva interesat de a-si dezvolta capacitatile parapsihologice, e posibil. Nu-i extraordinar de dificil, dar nici nu-i o floare la ureche. Nu se cere sa fi geniu, ci doar sa nu renunti usor.
Pentru cei interesati, incercati sa gasiti aceste carti:
Dan Seracu - Autocontrol
- este o carte care te invata (intr-o metoda foarte eficienta) autohipnoza. Poti sa inveti chestii de genul: cum sa te trezesi dimineata la o anumita ora, cum sa scapi de o durere de cap, cum sa iti dezvolti intuitia, memoria si inteligenta, etc, etc....
DaEl Walker - Cartea Cristalelor
- este o carte care te invata cum sa folosesti cristalele de cuartz pentru a manipula bioenergia. Sunt cateva exercitii, destul de simplu de urmat. Poti invata cum sa ajuti vindecarea unor rani/boli ainore, cum sa scapi de cateva dureri ami mici relativ usor. Se pot si lucruri mai avansate, dar se cere mai mult timp.
Reiki
- asta nu e o carte, e o tehnica de control a bienergiei prin pozitionarea palmelor. Sunt destul de sigur ca s-au scris un numar mare de carti pe tema asta, unele pot fi gasite si in librarii
NOTA: multe din cartile astea nu se mai gasesc in librarii, poate pe la prieteni sau anticariate.....
Pentru cei care doriti sa cititi un pic de filozofie a vietii (aia care va puneti intebarea "ce dracu fac eu pe planeta asta") va reomand sa cititi:
Neale Donald Walsch - Conversatii cu Dumnezeu
- excelente intrebari, si mai excelente raspunsurile care sunt date la intebari
Osho
- osho e un autor, are mai multe carti.
NOTA am experimentat mult cu cristale si cartile lui Dan Seracu asa ca va pot spune din proprie experianta ca nu sunt bullshit. iti tebuie totusi, ceva vointa. _________________ Traian Trante,
www.Crea-Soft.com |
|
| Sus |
|
 |
Trooper Civilian
Data înscrierii: 15 Dec 2006 Mesaje: 1
|
Trimis: Vin Dec 15, 2006 9:59 pm Titlul subiectului: Salut,sunt nou aici |
|
|
| In legatura cu acest subiect parerea mea este ca ptr a-ti dezvolta abilitatile psihice nu-ti trebuie prea multa inteligenta ci mai multa credinta si crezare in ceea ce vrei sa faci,but it's just my opinion |
|
| Sus |
|
 |
|