Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online Targu-Jiu Online
Comunitatea virtuala a orasului Targu-Jiu si a judetului Gorj

Întrebări frecventeÎntrebări frecvente   CăutareCăutare   Lista membrilorLista membrilor   Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
View last posts
Radio Infinit

RADIO OMEGA SI STAR FM IN CADERE?
Du-te la pagina 1, 2, 3  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online -> Divertisment și muzica
Subiectul anterior :: Subiectul următor  

Este Radio Omega in cadere?
Da!
82%
 82%  [ 14 ]
Nu!
17%
 17%  [ 3 ]
Voturi totale : 17

Autor Mesaj
holograma
Crazy

Data înscrierii: 29 Mar 2006
Locație: undeva cu burta la soare

MesajTrimis: Vin Feb 09, 2007 10:25 pm    Titlul subiectului: RADIO OMEGA SI STAR FM IN CADERE? Răspunde cu citat (quote)

Stiati ca din 11 oameni cati erau in Omega...7 au plecat la INFINIT FM , un radio care o sa emita in curand pe 87,8 MHz FM Stereo?
Nu mai au redactor sef competent, nu mai au voci bune pe emisie, pe productie nu au pe nimeni....competent...o sa cada in cap, nici la preselectii nu au oameni..... Ce a fost si cum l-au adus...... VAI DE EI!!!
Si la Star FM au plecat oameni buni...si nu au mai angajat...nu au avut de unde sau poate nu au avut pe cine...VAI DE EI!!!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
PopeYe
God like

Data înscrierii: 22 Iun 2005
Locație: In Fata monitorului

MesajTrimis: Sâm Feb 10, 2007 6:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu stiam... am inteles ca omega se pregateste sa lanseze emisia si pe net...

Sus
holograma
Crazy

MesajTrimis: Dum Feb 11, 2007 3:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Degeaba emiti pe net daca nu ai ce sa emiti, nu ai calitate!Asa pot sa-mi faci si eu post de radio, acasa, dar ma aculta cineva?
Este un lucru normal sa ai emisie pe net, dar nu este un lucru care te ridica...nu acolo sta ratingul, iar consumatorul de publicitate nu sta pe net...asa ca emisie pe net este ca sa fie...
Sus
saurian
Generalu' Rommel

Data înscrierii: 27 Apr 2005
Locație: pe-aci prin Gorj

MesajTrimis: Lun Feb 12, 2007 1:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Toata chestia asta imi aduce aminte de ce zicea FireEyes acu un an... L-am contrazis dar acum tind sa-i dau dreptate... Omega e pe duca cu tot cu Morega Laughing
FireEyes
Generalu' Rommel

Data înscrierii: 02 Sep 2003
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Feb 12, 2007 2:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Domeniul radioinfinit.ro is up and running since 28 jan. Very Happy
claudiu
Site Admin

Data înscrierii: 29 Ian 2003
Locație: /dev/null

MesajTrimis: Lun Feb 12, 2007 2:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu mai faceti presupuneri, in legatura cu Radio Infinit! Veti fi anuntati cand va incepe oficial sa emita! Deocamdata sunt in teste...

Oricum, va emite si pe Internet, in 64 kbps OGG.

Ce-i sigur: VA EMITE destul de curand!
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
PopeYe
God like

MesajTrimis: Lun Feb 12, 2007 9:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ar trebui sa faca si webmasteru siteului radioinfinit.ro niste teste in firefox.. mie mi se vede intro`u ala mic.. si se blocheaza... folosesc firefox2.0

Sus
Overdeath
Civilian

Data înscrierii: 03 Iul 2005
Locație: In inima strazii

MesajTrimis: Lun Feb 12, 2007 10:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cred ca e inca in constuctie site-ul cu pricina.. asteptam sa vedem ce o sa aduca nou acest post de radio.. personal cred k nu o sa se ridice la nivelul radiourilor din Bucuresti.
Sus
holograma
Crazy

MesajTrimis: Joi Feb 15, 2007 8:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Este un post nou si toate vin la timpul lor. Inca nu au intrat in program...inca nu au facut lansarea oficiala.

Si da... ce se mai aude de si la Omega? Sau de la Star?
Sus
holograma
Crazy

MesajTrimis: Sâm Feb 17, 2007 2:37 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cred ca ii dau drumu curand, am vazut banner-ul pus pe cladirea sediului. Este un super mare banner cat toata cladirea!! Pe calea Bucuresti!
Cica o sa fie si Marian Stanoiu la ei:)
Sus
costy_celbun
Crazy

Data înscrierii: 09 Iun 2005

MesajTrimis: Sâm Feb 17, 2007 3:16 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Unde mai exact pe calea bucuresti? Ce cladire?
claudiu
Site Admin

MesajTrimis: Sâm Feb 17, 2007 9:59 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ok, daca tot continuati discutia, sa nu va mai dati cu presupusul...

Fosta cladire a service Dacia, de pe timpul lui Ceausescu, vis a vis de Unitatea militara. Cum mergi spre Dragoeni, pe dreapta, imediat dupa Casa Alba. Un intreg etaj, echipamente profesionale.

Din cate stiu, se va face dechidere oficiala, cu concert in oras... deci stay tuned pe 87.8 FM! Si va fi the best radio station in county!
LoveRules
Fanatic

Data înscrierii: 25 Aug 2003
Locație: hdd2/home/loverules

MesajTrimis: Dum Feb 18, 2007 1:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

din cate stiu Sarcina a cumparat radio omega
claudiu
Site Admin

MesajTrimis: Dum Feb 18, 2007 9:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sarcina a cumparat actiunile actionarilor Radio Omega... in afara de cele ale d-lui Daniel Buleac. El a ramas in continuare actionar la Radio Omega.
robytza
Civilian

Data înscrierii: 18 Feb 2007

MesajTrimis: Dum Feb 18, 2007 10:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cum le stie claudiu98 pe toate Laughing incredibil, dar adevarat
Sus
FireEyes
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Lun Feb 19, 2007 1:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Citat:
Un nou post de radio va incepe sa emita de astazi in judetul Gorj.

Postul de radio Infinit FM se va axa pe stiri, transmiterea de evenimente sportive si muzica. "Postul de radio este unul 100a pentru Gorj. Un adevarat radio local, cu grupaje de stiri din tot judetul din ora in ora, intre orele 7.00 si 18.00, si o sinteza a zilei. In fiecare zi vom intra in legatura cu primarii din localitatile gorjene, cu sefii institutiilor publice. Adolescentii si tinerii de pana la 30 de ani sunt publicul nostru tinta", a spus Dana Stoleru, directorul postului de radio Infinit FM.

In judetul Gorj emit in acest moment patru posturi locale de radio. O parte din cei care formeaza noua echipa provine de la Radio Omega.

http://www.evz.ro/article.php?artid=292753
holograma
Crazy

MesajTrimis: Lun Feb 19, 2007 9:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Frumos articol, l-am citit si eu...

Si vizavi de cealalta probelma, actionari la Radio Omega sunt :
Nicolae Sarcina
Daniel Buleac
Dan Ilie Morega
Sus
holograma
Crazy

MesajTrimis: Mar Feb 20, 2007 9:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Interesant sound au cei de la Infinit FM. Imi place cum suna si imi mai place si ce fel de muzica baga. Muzica pe care o poti asculta oricand. As mai vrea sa punctez si stirile. Super stiri:) Se vede ca au cea mai buna echipa..Smile oare de unde au plecat?Smile Parca scrie in ziar:) nu?Laughing

Printre altele, am auzit oamenii de la Infinit FM ...si acei oameni inca mai figureaza pe site la Omega ca facand parte din echipa. Asta ce inseamna, aia de la Omega se incred cu ei, mama ce colectiv avem,...sau nu au bani sa schimbe pozele de pe site? Intrebare de intrebare:)
Sus
claudiu
Site Admin

MesajTrimis: Mar Feb 20, 2007 9:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Si sunetul o sa fie si mai bun... in curand Smile
FireEyes
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Mar Feb 20, 2007 9:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

holograma a scris:
Interesant sound au cei de la Infinit FM. Imi place cum suna si imi mai place si ce fel de muzica baga. Muzica pe care o poti asculta oricand. As mai vrea sa punctez si stirile. Super stiri:) Se vede ca au cea mai buna echipa..Smile oare de unde au plecat?Smile Parca scrie in ziar:) nu?Laughing

Printre altele, am auzit oamenii de la Infinit FM ...si acei oameni inca mai figureaza pe site la Omega ca facand parte din echipa. Asta ce inseamna, aia de la Omega se incred cu ei, mama ce colectiv avem,...sau nu au bani sa schimbe pozele de pe site? Intrebare de intrebare:)

Sau se mai ocupa cineva de siteul lor (omega) ?
Prin care bate vantul ?
saurian
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Mie Feb 21, 2007 3:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

O sa se ocupe in curand...
FireEyes
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Mie Feb 21, 2007 9:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

saurian a scris:

fara bani sau cu bani putini o sa fie facuta de ... mantuiala.
ghigeanu
Rookie

Data înscrierii: 14 Dec 2006
Locație: Prin zona....

MesajTrimis: Joi Feb 22, 2007 5:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sa dea cineva adresa pe care poate fi ascultat pe internet pentru ca in acest moment situl lor este "foarte complet" Laughing ..sunt scrise cu negru pe alb cateva randuri pe prima pagina, fara linkuri, fara nimic...oops...un link...catre pagina firmei care il gazduieste.
mitrutz
Generalu' Rommel

Data înscrierii: 11 Mar 2005
Locație: [at] atlabs [dot] ro

MesajTrimis: Vin Feb 23, 2007 1:44 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cred ca ar trebui sa fii realist si sa apreciezi ca este prima conducere de radio de pana acum care se misca atat de rapid pentru a-si lua un domeniu web (din momentul lansarii in eter)
fii sigur ca atunci cand o sa fie gata site-ul o sa aiba si optiunea ascultarii live.. cel putin asa cred

PS: nu este vb de site acolo, ci de mesajul automat al serverului in momentul in care se deschide un cont nou...
PS2: ce zici vere zisai bine ce zisai ? ca de cand la infinit trecusi, forumu'l parasisi !
Sus
saurian
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Vin Feb 23, 2007 2:59 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

FireEyes a scris:
saurian a scris:

fara bani sau cu bani putini o sa fie facuta de ... mantuiala.

De site-ul lor se pare ca pana la urma o sa se ocupe un prieten de-al meu care chiar se pricepe... Asta daca ajung sa se inteleaga... Smile
In momentul de fatza site-ul e la pamant
claudiu
Site Admin

MesajTrimis: Vin Feb 23, 2007 7:28 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mitrutz a scris:
cred ca ar trebui sa fii realist si sa apreciezi ca este prima conducere de radio de pana acum care se misca atat de rapid pentru a-si lua un domeniu web (din momentul lansarii in eter)

Mitrut, te asigur ca domeniul a fost luat chiar dinaintea lansarii in eter Smile

Pt. ca se stie ce se vrea Razz
mitrutz
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Vin Feb 23, 2007 8:40 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca a fost facut asa inseamna ca o fi fost un Claudiu C pe partea de consultanta.

Poti trimite unu si la camera de comert ca ei nu au deloc site. Cred ca data de pe uindousurile lor a ramas in 1997.
Sus
PopeYe
God like

MesajTrimis: Vin Feb 23, 2007 10:31 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

claudiu a scris:
Si sunetul o sa fie si mai bun... in curand Smile

are extreeeem de mult bass si extreeeeem de multe inalte.... io cu un tun de bass in masina nu pot sta la volum acceptabil.. trebuie sa dau bassul pe minim ca sa pot asculta radio ... Sad
cat despre muzica.. nu am ce sa zic.. e super tare!!

Sus
mitrutz
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Vin Feb 23, 2007 10:35 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da, subscriu..am facut testele pe un player auto Sony ..la restul posturilor de radio era OK totul...
cineva imi spunea ca noaptea dupa ora 22-23 sunt si manele.. este adevarat sau doar basme ?
Sus
claudiu
Site Admin

MesajTrimis: Vin Feb 23, 2007 11:04 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Subscrii pentru ce? Detaliaza...
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online -> Divertisment și muzica
Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Anunturi Jocuri
Universitatea "C. Brancusi" Tg-Jiu