| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Este Radio Omega in cadere? |
| Da! |
|
82% |
[ 14 ] |
| Nu! |
|
17% |
[ 3 ] |
|
| Voturi totale : 17 |
|
| Autor |
Mesaj |
holograma Crazy

Data înscrierii: 29 Mar 2006 Mesaje: 445 Locație: undeva cu burta la soare
|
Trimis: Vin Feb 09, 2007 10:25 pm Titlul subiectului: RADIO OMEGA SI STAR FM IN CADERE? |
|
|
Stiati ca din 11 oameni cati erau in Omega...7 au plecat la INFINIT FM , un radio care o sa emita in curand pe 87,8 MHz FM Stereo?
Nu mai au redactor sef competent, nu mai au voci bune pe emisie, pe productie nu au pe nimeni....competent...o sa cada in cap, nici la preselectii nu au oameni..... Ce a fost si cum l-au adus...... VAI DE EI!!!
Si la Star FM au plecat oameni buni...si nu au mai angajat...nu au avut de unde sau poate nu au avut pe cine...VAI DE EI!!! |
|
| Sus |
|
 |
PopeYe God like

Data înscrierii: 22 Iun 2005 Mesaje: 536 Locație: In Fata monitorului
|
Trimis: Sâm Feb 10, 2007 6:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu stiam... am inteles ca omega se pregateste sa lanseze emisia si pe net... _________________ ******************************************
 |
|
| Sus |
|
 |
holograma Crazy

|
Trimis: Dum Feb 11, 2007 3:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
Degeaba emiti pe net daca nu ai ce sa emiti, nu ai calitate!Asa pot sa-mi faci si eu post de radio, acasa, dar ma aculta cineva?
Este un lucru normal sa ai emisie pe net, dar nu este un lucru care te ridica...nu acolo sta ratingul, iar consumatorul de publicitate nu sta pe net...asa ca emisie pe net este ca sa fie... |
|
| Sus |
|
 |
saurian Generalu' Rommel

Data înscrierii: 27 Apr 2005 Mesaje: 2021 Locație: pe-aci prin Gorj
|
Trimis: Lun Feb 12, 2007 1:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
Toata chestia asta imi aduce aminte de ce zicea FireEyes acu un an... L-am contrazis dar acum tind sa-i dau dreptate... Omega e pe duca cu tot cu Morega  _________________ Membru de onoare al Asociatiei Romane de Frecat Menta |
|
| Sus |
|
 |
FireEyes Generalu' Rommel

Data înscrierii: 02 Sep 2003 Mesaje: 2122 Locație: Bucuresti
|
|
| Sus |
|
 |
claudiu Site Admin

Data înscrierii: 29 Ian 2003 Mesaje: 1207 Locație: /dev/null
|
Trimis: Lun Feb 12, 2007 2:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu mai faceti presupuneri, in legatura cu Radio Infinit! Veti fi anuntati cand va incepe oficial sa emita! Deocamdata sunt in teste...
Oricum, va emite si pe Internet, in 64 kbps OGG.
Ce-i sigur: VA EMITE destul de curand! _________________ Claudiu Cismaru
Network/System Administrator, Software Developer |
|
| Sus |
|
 |
PopeYe God like

|
Trimis: Lun Feb 12, 2007 9:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
ar trebui sa faca si webmasteru siteului radioinfinit.ro niste teste in firefox.. mie mi se vede intro`u ala mic.. si se blocheaza... folosesc firefox2.0 _________________ ******************************************
 |
|
| Sus |
|
 |
Overdeath Civilian

Data înscrierii: 03 Iul 2005 Mesaje: 22 Locație: In inima strazii
|
Trimis: Lun Feb 12, 2007 10:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
cred ca e inca in constuctie site-ul cu pricina.. asteptam sa vedem ce o sa aduca nou acest post de radio.. personal cred k nu o sa se ridice la nivelul radiourilor din Bucuresti. _________________ Vizitati Portal4Fun - www.portal4fun.net
Blogul meu - overdeath.blog-u.net
Upermedia - www.upermedia.net |
|
| Sus |
|
 |
holograma Crazy

|
Trimis: Joi Feb 15, 2007 8:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
Este un post nou si toate vin la timpul lor. Inca nu au intrat in program...inca nu au facut lansarea oficiala.
Si da... ce se mai aude de si la Omega? Sau de la Star? |
|
| Sus |
|
 |
holograma Crazy

|
Trimis: Sâm Feb 17, 2007 2:37 am Titlul subiectului: |
|
|
Cred ca ii dau drumu curand, am vazut banner-ul pus pe cladirea sediului. Este un super mare banner cat toata cladirea!! Pe calea Bucuresti!
Cica o sa fie si Marian Stanoiu la ei:) |
|
| Sus |
|
 |
costy_celbun Crazy
Data înscrierii: 09 Iun 2005 Mesaje: 418
|
Trimis: Sâm Feb 17, 2007 3:16 am Titlul subiectului: |
|
|
Unde mai exact pe calea bucuresti? Ce cladire? _________________ Sa ajung acolo unde mi-am propus |
|
| Sus |
|
 |
claudiu Site Admin

|
Trimis: Sâm Feb 17, 2007 9:59 am Titlul subiectului: |
|
|
Ok, daca tot continuati discutia, sa nu va mai dati cu presupusul...
Fosta cladire a service Dacia, de pe timpul lui Ceausescu, vis a vis de Unitatea militara. Cum mergi spre Dragoeni, pe dreapta, imediat dupa Casa Alba. Un intreg etaj, echipamente profesionale.
Din cate stiu, se va face dechidere oficiala, cu concert in oras... deci stay tuned pe 87.8 FM! Si va fi the best radio station in county! _________________ Claudiu Cismaru
|
| Sus |
|
 |
LoveRules Fanatic

Data înscrierii: 25 Aug 2003 Mesaje: 259 Locație: hdd2/home/loverules
|
Trimis: Dum Feb 18, 2007 1:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
din cate stiu Sarcina a cumparat radio omega _________________ Bine a zis , cine a zis , cand a zis si ce a zis ! |
|
| Sus |
|
 |
claudiu Site Admin

|
Trimis: Dum Feb 18, 2007 9:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sarcina a cumparat actiunile actionarilor Radio Omega... in afara de cele ale d-lui Daniel Buleac. El a ramas in continuare actionar la Radio Omega. _________________ Claudiu Cismaru
|
| Sus |
|
 |
robytza Civilian
Data înscrierii: 18 Feb 2007 Mesaje: 5
|
Trimis: Dum Feb 18, 2007 10:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
cum le stie claudiu98 pe toate incredibil, dar adevarat |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Lun Feb 19, 2007 1:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Citat: | Un nou post de radio va incepe sa emita de astazi in judetul Gorj.
Postul de radio Infinit FM se va axa pe stiri, transmiterea de evenimente sportive si muzica. "Postul de radio este unul 100a pentru Gorj. Un adevarat radio local, cu grupaje de stiri din tot judetul din ora in ora, intre orele 7.00 si 18.00, si o sinteza a zilei. In fiecare zi vom intra in legatura cu primarii din localitatile gorjene, cu sefii institutiilor publice. Adolescentii si tinerii de pana la 30 de ani sunt publicul nostru tinta", a spus Dana Stoleru, directorul postului de radio Infinit FM.
In judetul Gorj emit in acest moment patru posturi locale de radio. O parte din cei care formeaza noua echipa provine de la Radio Omega.
|
http://www.evz.ro/article.php?artid=292753 _________________ Portal Jocuri Bancuri Anunturi subtitrari einter |
|
| Sus |
|
 |
holograma Crazy

|
Trimis: Lun Feb 19, 2007 9:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
Frumos articol, l-am citit si eu...
Si vizavi de cealalta probelma, actionari la Radio Omega sunt :
Nicolae Sarcina
Daniel Buleac
Dan Ilie Morega |
|
| Sus |
|
 |
holograma Crazy

|
Trimis: Mar Feb 20, 2007 9:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
Interesant sound au cei de la Infinit FM. Imi place cum suna si imi mai place si ce fel de muzica baga. Muzica pe care o poti asculta oricand. As mai vrea sa punctez si stirile. Super stiri:) Se vede ca au cea mai buna echipa.. oare de unde au plecat? Parca scrie in ziar:) nu?
Printre altele, am auzit oamenii de la Infinit FM ...si acei oameni inca mai figureaza pe site la Omega ca facand parte din echipa. Asta ce inseamna, aia de la Omega se incred cu ei, mama ce colectiv avem,...sau nu au bani sa schimbe pozele de pe site? Intrebare de intrebare:) |
|
| Sus |
|
 |
claudiu Site Admin

|
Trimis: Mar Feb 20, 2007 9:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si sunetul o sa fie si mai bun... in curand  _________________ Claudiu Cismaru
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mar Feb 20, 2007 9:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
| holograma a scris: | Interesant sound au cei de la Infinit FM. Imi place cum suna si imi mai place si ce fel de muzica baga. Muzica pe care o poti asculta oricand. As mai vrea sa punctez si stirile. Super stiri:) Se vede ca au cea mai buna echipa.. oare de unde au plecat? Parca scrie in ziar:) nu?
Printre altele, am auzit oamenii de la Infinit FM ...si acei oameni inca mai figureaza pe site la Omega ca facand parte din echipa. Asta ce inseamna, aia de la Omega se incred cu ei, mama ce colectiv avem,...sau nu au bani sa schimbe pozele de pe site? Intrebare de intrebare:) |
Sau se mai ocupa cineva de siteul lor (omega) ?
Prin care bate vantul ? _________________ Portal Jocuri Bancuri Anunturi subtitrari einter |
|
| Sus |
|
 |
saurian Generalu' Rommel

|
Trimis: Mie Feb 21, 2007 3:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
O sa se ocupe in curand... _________________ Membru de onoare al Asociatiei Romane de Frecat Menta |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mie Feb 21, 2007 9:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
| saurian a scris: | | O sa se ocupe in curand... |
fara bani sau cu bani putini o sa fie facuta de ... mantuiala. _________________ Portal Jocuri Bancuri Anunturi subtitrari einter |
|
| Sus |
|
 |
ghigeanu Rookie

Data înscrierii: 14 Dec 2006 Mesaje: 74 Locație: Prin zona....
|
Trimis: Joi Feb 22, 2007 5:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sa dea cineva adresa pe care poate fi ascultat pe internet pentru ca in acest moment situl lor este "foarte complet" ..sunt scrise cu negru pe alb cateva randuri pe prima pagina, fara linkuri, fara nimic...oops...un link...catre pagina firmei care il gazduieste. _________________ Nu lasa pe maine ce poti face azi, ci pe poimaine;) |
|
| Sus |
|
 |
mitrutz Generalu' Rommel

Data înscrierii: 11 Mar 2005 Mesaje: 2393 Locație: [at] atlabs [dot] ro
|
Trimis: Vin Feb 23, 2007 1:44 am Titlul subiectului: |
|
|
cred ca ar trebui sa fii realist si sa apreciezi ca este prima conducere de radio de pana acum care se misca atat de rapid pentru a-si lua un domeniu web (din momentul lansarii in eter)
fii sigur ca atunci cand o sa fie gata site-ul o sa aiba si optiunea ascultarii live.. cel putin asa cred
PS: nu este vb de site acolo, ci de mesajul automat al serverului in momentul in care se deschide un cont nou...
PS2: ce zici vere zisai bine ce zisai ? ca de cand la infinit trecusi, forumu'l parasisi ! _________________ Mitrut Stanoiu
www.itsupermarket.ro
www.happyhosting.ro |
|
| Sus |
|
 |
saurian Generalu' Rommel

|
Trimis: Vin Feb 23, 2007 2:59 am Titlul subiectului: |
|
|
| FireEyes a scris: | | saurian a scris: | | O sa se ocupe in curand... |
fara bani sau cu bani putini o sa fie facuta de ... mantuiala. |
De site-ul lor se pare ca pana la urma o sa se ocupe un prieten de-al meu care chiar se pricepe... Asta daca ajung sa se inteleaga...
In momentul de fatza site-ul e la pamant _________________ Membru de onoare al Asociatiei Romane de Frecat Menta |
|
| Sus |
|
 |
claudiu Site Admin

|
Trimis: Vin Feb 23, 2007 7:28 am Titlul subiectului: |
|
|
| mitrutz a scris: | | cred ca ar trebui sa fii realist si sa apreciezi ca este prima conducere de radio de pana acum care se misca atat de rapid pentru a-si lua un domeniu web (din momentul lansarii in eter) |
Mitrut, te asigur ca domeniul a fost luat chiar dinaintea lansarii in eter
Pt. ca se stie ce se vrea  _________________ Claudiu Cismaru
|
| Sus |
|
 |
mitrutz Generalu' Rommel

|
Trimis: Vin Feb 23, 2007 8:40 am Titlul subiectului: |
|
|
Daca a fost facut asa inseamna ca o fi fost un Claudiu C pe partea de consultanta.
Poti trimite unu si la camera de comert ca ei nu au deloc site. Cred ca data de pe uindousurile lor a ramas in 1997. _________________ Mitrut Stanoiu
www.itsupermarket.ro
www.happyhosting.ro |
|
| Sus |
|
 |
PopeYe God like

|
Trimis: Vin Feb 23, 2007 10:31 am Titlul subiectului: |
|
|
| claudiu a scris: | Si sunetul o sa fie si mai bun... in curand  |
are extreeeem de mult bass si extreeeeem de multe inalte.... io cu un tun de bass in masina nu pot sta la volum acceptabil.. trebuie sa dau bassul pe minim ca sa pot asculta radio ...
cat despre muzica.. nu am ce sa zic.. e super tare!! _________________ ******************************************
 |
|
| Sus |
|
 |
mitrutz Generalu' Rommel

|
Trimis: Vin Feb 23, 2007 10:35 am Titlul subiectului: |
|
|
da, subscriu..am facut testele pe un player auto Sony ..la restul posturilor de radio era OK totul...
cineva imi spunea ca noaptea dupa ora 22-23 sunt si manele.. este adevarat sau doar basme ? _________________ Mitrut Stanoiu
www.itsupermarket.ro
www.happyhosting.ro |
|
| Sus |
|
 |
claudiu Site Admin

|
Trimis: Vin Feb 23, 2007 11:04 am Titlul subiectului: |
|
|