| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| ce parerea ai despre sexul oral ? |
| imi place sa mi se faca sex oral |
|
38% |
[ 15 ] |
| imi place sa fac sex oral partenerului (ei) |
|
0% |
[ 0 ] |
| prefer sexul oral reciproc |
|
46% |
[ 18 ] |
| nu sunt adeptul sexului oral |
|
15% |
[ 6 ] |
|
| Voturi totale : 39 |
|
| Autor |
Mesaj |
bllizzard_wizard Crazy

Data înscrierii: 31 Mai 2005 Mesaje: 477 Locație: Uita-te in spatele tau!
|
Trimis: Vin Iun 10, 2005 6:45 pm Titlul subiectului: Sexul oral ce parere aveti... |
|
|
Oamenii au folosit gura pentru a se stimula erotic reciproc inca din cele mai indepartate vremuri. Sarutul pe gat, sani, urechi, spate si nu numai este folosit de foarte mult timp pentru a produce relaxare si excitatie sexuala atat de catre barbati cat si de catre femei. Trecerea de la dezmierdarea diferitelor parti ale corpului la stimularea orala a sexului nu a reprezentat decat un mic pas, sansele de producere a excitatiei sexuale fiind in acest caz mult mai mari si mai sigure chiar decat in cazul unui act sexual normal. Cuvantul latinesc cunnilingus se poate traduce prin "lingerea vulvei". Felatia, alt cuvant de origine latina, a fost creat pentru a exprima "sugerea penisului".Studiile arata ca 50 pana la 80 la suta dintre femei practica felatia. Dintre acestea, 45 pana la 60 % declara ca sugerea penisului le produce palcere, restul declarand ca le lasa indiferente sau ca nu le place.Care ar fi motivele pentru care o femeie si-ar dori sa stimuleze oral un penis?
 _________________ If the answer is Micro$oft, u probably ask the wrong question.
Ultima modificare efectuată bllizzard_wizard la Lun Iun 13, 2005 11:45 am, modificat de 4 ori în total |
|
| Sus |
|
 |
Tannya God like

Data înscrierii: 16 Mai 2005 Mesaje: 670 Locație: pe bloc.
|
Trimis: Vin Iun 10, 2005 7:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu shtiu de ce dar mi se pare cea mai penala chestie.. yeaks! _________________ Just a lil bit of this and a lil bit of that |
|
| Sus |
|
 |
bllizzard_wizard Crazy

|
Trimis: Vin Iun 10, 2005 7:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Tannya a scris: | nu shtiu de ce dar mi se pare cea mai penala chestie.. yeaks! |
Parerea ta .....eu zic sa nu ne ascundem dupa deget. _________________ If the answer is Micro$oft, u probably ask the wrong question. |
|
| Sus |
|
 |
claudiu Site Admin

Data înscrierii: 29 Ian 2003 Mesaje: 1203 Locație: /dev/null
|
Trimis: Vin Iun 10, 2005 7:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
69 este una din pozitiile pe care le prefer. Eu zic ca este unul din lucrurile prin care o femeie ar innebuni un barbat. Asta in conditiile in care cele doua persoane lasa deoparte prejudecatile... (si rusinarea aparenta fata de ceilalti). _________________ Claudiu Cismaru
Network/System Administrator, Software Developer |
|
| Sus |
|
 |
claudiu Site Admin

|
Trimis: Vin Iun 10, 2005 7:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
| bllizzard_wizard a scris: | | Parerea ta .....eu zic sa nu ne ascundem dupa deget. |
Eu nu stiu de ce iei in seama raspunsul unei persoane ce nu are experienta  _________________ Claudiu Cismaru
|
| Sus |
|
 |
bllizzard_wizard Crazy

|
Trimis: Vin Iun 10, 2005 7:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu are? ce varsta are? Tannya ce varsta ai ?
Clau sunt de acord cu tine......in legatura cu pozitia  _________________ If the answer is Micro$oft, u probably ask the wrong question. |
|
| Sus |
|
 |
mitrutz Generalu' Rommel

Data înscrierii: 11 Mar 2005 Mesaje: 2380 Locație: www.atlabs.ro
|
|
| Sus |
|
 |
FireEyes Generalu' Rommel

Data înscrierii: 02 Sep 2003 Mesaje: 2112 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin Iun 10, 2005 10:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Tannya a scris: | nu shtiu de ce dar mi se pare cea mai penala chestie.. yeaks! |
si acum dictionarul
ele zic - > nu, nu-mi place etc = defapt ce vor ele - > DAAAAAAA
ele zic - > da = defapt ce vor ele - > Nuuuu
poate = da si nu....in fct de noroc  _________________ Portal Jocuri Bancuri Anunturi subtitrari einter |
|
| Sus |
|
 |
ondeeo Experienced

Data înscrierii: 23 Aug 2003 Mesaje: 130
|
Trimis: Sâm Iun 11, 2005 1:17 am Titlul subiectului: |
|
|
super tare mihaita  |
|
| Sus |
|
 |
Tannya God like

|
Trimis: Sâm Iun 11, 2005 5:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
am doar 18 ani..sunt nebuna iubesc &nu.. :)imi place 69! (de fapt mai am 1 luna pana ii fac!)
voi barbatzi...
Mihai eu cand zic nu NU este.. ..iar cand zic da DA este..
Silva nu ma ascund dupa nici un deget! _________________ Just a lil bit of this and a lil bit of that |
|
| Sus |
|
 |
claudiu Site Admin

|
Trimis: Sâm Iun 11, 2005 5:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Tannya a scris: | am doar 18 ani..sunt nebuna iubesc &nu.. :)imi place 69! (de fapt mai am 1 luna pana ii fac!)
voi barbatzi... |
Tannya, ai incercat pozitia asta? Nu poti sa spui ca nu-ti place un lucru daca nu-l incerci! _________________ Claudiu Cismaru
|
| Sus |
|
 |
Tannya God like

|
Trimis: Lun Iun 13, 2005 2:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
shtiu k e ceva normal..da mie mi se pare scarbos mai..shi de aia nici nu o sa incerc!  _________________ Just a lil bit of this and a lil bit of that |
|
| Sus |
|
 |
bllizzard_wizard Crazy

|
Trimis: Lun Iun 13, 2005 2:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
dar de unde stii ca este scarbos daca nu ai incercat? trebuie sa incerci pentru ati da cu parerea....poate o sa iti placa cine stie....asa spun toate fetele la inceput ca eu nu nu nu si nu ....altora le place dupa aia de nu se mai satura altele nu le place si nu mai fac , altele raman indiferente ....deci concluzia este ca trebuie sa incerci pentru a spune ca e scarbos .....
PS: la un momendat tot o sa o faci chiar daca negi acum.  _________________ If the answer is Micro$oft, u probably ask the wrong question. |
|
| Sus |
|
 |
Tannya God like

|
Trimis: Lun Iun 13, 2005 3:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
mai shtii..da aici e vb de incredere&de partener!  _________________ Just a lil bit of this and a lil bit of that |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Lun Iun 13, 2005 5:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
povesti tannya...nu sunt de acord, sunt atat de multe situatii cand se uita de incredere si partener....sa fim seriosi  _________________ Portal Jocuri Bancuri Anunturi subtitrari einter |
|
| Sus |
|
 |
mumu Generalu' Rommel

Data înscrierii: 08 Iun 2005 Mesaje: 1694 Locație: IS
|
Trimis: Lun Iun 13, 2005 8:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
faina ... 69 dar mai faina e 70. Stiti cum e?
Apropo... Pe vremuri cand Mihaela Tac-tu facea emisiuni cu Bebe Mihaescu, au facut la un mom dat o emisiune unde s-a vorbit despre sexul oral. A doua zi, Cristi tabara iese din casa spre servici si il intampina o vecina care-l mustra... Domnule Tabara, am vazut ieri emisiunea despre sexul oral la Pro TV. Eu am o nepoata de 15 anisori si n-am stiu ce atitudine sa iau ca sa nu-i stric educatia fetei. Asa emisiuni dati voi la Pro TV? E frumos asa?
Tabara: - Nu-i frumos doamna dar tare-i bine..... |
|
| Sus |
|
 |
saurian Generalu' Rommel

Data înscrierii: 27 Apr 2005 Mesaje: 2021 Locație: pe-aci prin Gorj
|
Trimis: Mar Iun 14, 2005 2:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
LOOOOL
Misto poanta.
Mai Tannya e foarte posibil sa ti se para scarbos. Depinde si de partener. Dar gandeste-te nitel. Daca-l pui pe prietenul tau sa se spele bine, cine stie...  _________________ Membru de onoare al Asociatiei Romane de Frecat Menta |
|
| Sus |
|
 |

|
|
| Sus |
|
 |
mihai mircea Aspirant

Data înscrierii: 20 Apr 2005 Mesaje: 31 Locație: tg-jiu
|
Trimis: Mar Iun 14, 2005 4:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
SEXUL ORAL?!...Hmm! In dragoste si in razboi totul este permis! Eu unul sunt pentru!  |
|
| Sus |
|
 |
Tannya God like

|
Trimis: Mie Iun 15, 2005 10:24 am Titlul subiectului: |
|
|
lol........sa fie el......spalat..da mie tot sa vars imi vine!  _________________ Just a lil bit of this and a lil bit of that |
|
| Sus |
|
 |
mitrutz Generalu' Rommel

Data înscrierii: 11 Mar 2005 Mesaje: 2380 Locație: www.atlabs.ro
|
Trimis: Mie Iun 15, 2005 10:26 am Titlul subiectului: |
|
|
tannya...nu intervin in discutia asta...fac doar o parenteza pe care am mai spus-o intr-un alt subiect:
cand compari A cu B tre' sa cunosti atat A cat si B....
in caz contrar, nu ai termen de comparatie ! _________________ Mitrut Stanoiu
www.happyhosting.ro | www.itsupermarket.ro | www.mitrutstanoiu.ro | www.atlabs.ro |
|
| Sus |
|
 |
saurian Generalu' Rommel

Data înscrierii: 27 Apr 2005 Mesaje: 2021 Locație: pe-aci prin Gorj
|
Trimis: Mie Iun 15, 2005 1:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Tannya a scris: | lol........sa fie el......spalat..da mie tot sa vars imi vine!  |
Da Tannya. Ai vazut ce scarboase is matzele de porc?? Banuiesc ca nu mananci carnatzi, nu?  _________________ Membru de onoare al Asociatiei Romane de Frecat Menta |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mie Iun 15, 2005 2:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
2 chestii trestii
Ce zic fetele:
Nu ma dezbrac ca sunt virgina
Ce zic baietii:
Dezbraca-te ca nu-ti fac nimic  _________________ Portal Jocuri Bancuri Anunturi subtitrari einter |
|
| Sus |
|
 |
bllizzard_wizard Crazy

|
Trimis: Mie Iun 15, 2005 3:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Tannya a scris: | lol........sa fie el......spalat..da mie tot sa vars imi vine!  |
 _________________ If the answer is Micro$oft, u probably ask the wrong question. |
|
| Sus |
|
 |
Tannya God like

|
Trimis: Mie Iun 15, 2005 6:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
mai yo mi-am zis parerea &atat! ..fiecare ce crede!  _________________ Just a lil bit of this and a lil bit of that |
|
| Sus |
|
 |
mumu Generalu' Rommel

|
Trimis: Mie Iun 15, 2005 6:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
si e de patru stele!
 |
|
| Sus |
|
 |
Tannya God like

|
Trimis: Joi Iun 16, 2005 12:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
lolllllllllllllllllllllll )))  _________________ Just a lil bit of this and a lil bit of that |
|
| Sus |
|
 |
costy_celbun Crazy
Data înscrierii: 09 Iun 2005 Mesaje: 415
|
Trimis: Vin Iun 17, 2005 2:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
Tannya ai zis ca iti place pozitia 69, daca nu ai incercat cum iti place?! te cam contrazici singura pe aici....recunoaste ca ti`ar placea dar fiind dat ca esti o persoana inhibata.... cand faci sex tragi perdeaua.... ) daca ar fi sa fii mai deschisa nitel la minte poate nu te`ai mai minti singura
P.S zic si io nu dau cu paru ) _________________ Sa ajung acolo unde mi-am propus |
|
| Sus |
|
 |
mumu Generalu' Rommel

|
Trimis: Sâm Iun 18, 2005 3:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu ma... la varsta ei n-a dat cred de gust cum trebuie nici macar intr-o pozitie clasica. Cand va simti cu adevarat ce dulce e (pt o femeie), va incerca sa-i testeze gustul si altfel.
mai e pana atunci! timpul rezolva multe. _________________ un iz de moldovean....
 |
|
| Sus |
|
 |

|
|
| Sus |
|
 |