Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online Targu-Jiu Online
Comunitatea virtuala a orasului Targu-Jiu si a judetului Gorj

Întrebări frecventeÎntrebări frecvente   CăutareCăutare   Lista membrilorLista membrilor   Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
View last posts
Radio Infinit

Site Pandurii

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online -> Sport, turism, aventură...
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
btmedia
Civilian

Data înscrierii: 20 Sep 2005

MesajTrimis: Mar Sep 20, 2005 9:42 pm    Titlul subiectului: Site Pandurii Răspunde cu citat (quote)

Cine e dispus sa ajute la gestionarea site-ului oficial al Pandurii (de la grafica pina la actualizare)
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
alberttgjiu
Experienced

Data înscrierii: 13 Feb 2005
Locație: Pacilea prin catunul targu jiu

MesajTrimis: Mie Sep 21, 2005 2:25 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

GRATIS?
claudiu
Site Admin

Data înscrierii: 29 Ian 2003
Locație: /dev/null

MesajTrimis: Mie Sep 21, 2005 6:26 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Normal ca gratis, nu esti si tu microbist? Very Happy

PS: As face-o, dar nu ma mai bag in web design, nu sunt microbist si nici nu-mi place fotbalul Smile

La meciurile de pe stadion, eu stateam pe terenurile de tenis si jucam Very Happy
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
shogunu
Civilian

Data înscrierii: 23 Noi 2005
Locație: tg-jiu

MesajTrimis: Mie Noi 23, 2005 2:29 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

claudiu a scris:
Normal ca gratis, nu esti si tu microbist? Very Happy

PS: As face-o, dar nu ma mai bag in web design, nu sunt microbist si nici nu-mi place fotbalul Smile

La meciurile de pe stadion, eu stateam pe terenurile de tenis si jucam Very Happy

cred ca ai reptate cu fotbalul, ai scapat de mine si te-ai apucat de tenis ha LOL mai da si tu un semn de viata 98 Very Happy Wink
claudiu
Site Admin

Data înscrierii: 29 Ian 2003
Locație: /dev/null

MesajTrimis: Mie Noi 23, 2005 7:19 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

N-am scapat de tine... Dar m-a prins febra tenisului. Oricum o sa mai vin pe la tine, ca ai fete frumoase si sa fac incalzire... Si asa am anchilozat dreaq, ca tenis pe vremea asta nu pot sa joc Sad
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
shogunu
Civilian

Data înscrierii: 23 Noi 2005
Locație: tg-jiu

MesajTrimis: Mie Noi 23, 2005 12:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

claudiu a scris:
N-am scapat de tine... Dar m-a prins febra tenisului. Oricum o sa mai vin pe la tine, ca ai fete frumoase si sa fac incalzire... Si asa am anchilozat dreaq, ca tenis pe vremea asta nu pot sa joc Sad

sal LOL pnu mai am fete frumoase chiar de loc, acum sunt foarte bune, ca au cistiogat la campionatul national scolor acel fete de care zici tusi nu cred ca mai faci fata la ele. Mai vb noi Razz
Chuy
Civilian

Data înscrierii: 12 Mai 2006
Locație: Targu Jiu

MesajTrimis: Vin Mai 12, 2006 3:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cu greu avem un site: www.pandurii-tg-jiu.ro , cu voi avem un forum www.pandurii-tg-jiu/forum.
DoRyN
Aspirant

Data înscrierii: 04 Aug 2005
Locație: pe drum

MesajTrimis: Joi Aug 31, 2006 4:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

forum pe care un membru declarat suporter dinamovist are drept de moderare, halal forum oficial Twisted Evil

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online -> Sport, turism, aventură...
Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Anunturi Jocuri
Universitatea "C. Brancusi" Tg-Jiu
Happy Hosting to you!