Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online Targu-Jiu Online
Comunitatea virtuala a orasului Targu-Jiu si a judetului Gorj

Întrebări frecventeÎntrebări frecvente   CăutareCăutare   Lista membrilorLista membrilor   Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
View last posts
Radio Infinit

Spune-mi ce culori iti place, ca sa iti spun cum faci sex ;)

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online -> Dragoste & Sex
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
`xxmira`
Civilian

Data înscrierii: 01 Iun 2005
Locație: Anglia

MesajTrimis: Lun Iul 24, 2006 5:50 pm    Titlul subiectului: Spune-mi ce culori iti place, ca sa iti spun cum faci sex ;) Răspunde cu citat (quote)

Afla cum este partenerul tau in pat, chiar daca nu ati avut pana acum o relatie intima. Fara sa tragi cu ochiul pe gaura cheii. Psihologii au descoperit ca exista o legatura directa intre culorile preferate si comportamentul sexual. Verifica daca este adevarat.

Rosu - E un fel de tigru la panda. Se excita usor si ii place sa faca sex in orice mod imaginabil. Odata ce se aprinde, e mai greu sa se potoleasca. Daca si tu esti innebunita dupa culoarea rosie, inseamna ca v-ati gasit. Si v-ati potrivit.

Galben - Prefera sa obtina placere in afara dormitorului conjugal. In consecinta, s-ar putea sa nu aiba mereu timpul necesar de a se bucura de aceste clipe. Dar ii vei refuza cu greu o partida de sex. Chiar are initiativa.

Roz - este cam imatur atunci cind e vorba de chestiuni sexuale. Ii place latura amuzanta a sexului si iubeste flirtul. Atunci cind lucrurile devin serioase, este pe punctul de a renunta la relatie in orice moment.

Mov - frecvent, crede ca e prea sofisticat pentru o aventura. Daca e femeie, se teme sa nu isi strice coafura. Cand ajunge in pat, este adesea preocupat sa obtina satisfactia, fara a-l baga prea mult in seama pe partener.

Negru
- oamenii care prefera negrul sunt traznitii aventurilor sexuale. Le plac partidele neobisnuite sau sexul experimental. Sunt mai activi atunci cand sunt tristi sau stresati. Partenerul ideal? Un alt "Negru".

Verde - e proaspat, inocent si apoape virginal in tot ce are legatura cu sexul. Mai mult bland decat pasional, crede cu tarie in fidelitate. Daca esti destul de norocoasa incat sa gasesti un partener "verde", nu trebuie sa te ingrijorezi niciodata cu privire la loialitatea acestuia.

Portocaliu
- iubeste fanteziile erotico-sexuale. Preludiul este la fel de important pentru el ca si actul sexual in sine. Cea mai mare placere a lui? Sa sopteasca cuvinte dulci la urechea partenerului.

Maro - sunt calzi, profunzi si foarte sensibili. Nevoile si dorintele partenerului sunt foarte importante pentru ei. Nu se pot satura sa spuna "te iubesc". Sunt excitati chiar si numai de o plimbare in ploaie, de faptul ca se incalzesc in fata focului sau daca incearca sa prinda fulgi de nea cu limba. Adora ideea de a fi indragostiti si au nevoie de timp si de intimitate pentru a face dragoste. Sunt insa atat de impresionabili incat si un singur cuvint ar putea incheia o relatie.

Gri - sunt atit de nehotariti incat uneori nici macar nu isi dau seama daca sunt excitati sau nu. Ca amanti, au tendinta de a pregati totul in cele mai mici amanunte.

Albastru - sunti unii dintre cei mai buni parteneri de sex. Sensibili, puternici si pasionali, raspunsul lor se potriveste intotdeauna cu dispozitia erotica. Considera ca actul sexual este o arta si le place absolut orice. In casnicie sunt partenerii perfecti, care nu-si cauta afinitati in alt parte.

Alb - sunt destul de puritani, probabil considera ca actul sexual are ceva murdar in el. Nu vor saruta niciodata o femeie in mijlocul strazii. Nu se vor dezbraca niciodata in fata unui iubit. Si inainte, si dupa actul sexual vor face dus!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul MSN Messenger
mitrutz
Generalu' Rommel

Data înscrierii: 11 Mar 2005
Locație: www.atlabs.ro

MesajTrimis: Lun Iul 24, 2006 6:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daltonistii ce fac ?

Laughing))))))
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
FireEyes
Generalu' Rommel

Data înscrierii: 02 Sep 2003
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Iul 24, 2006 7:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Spune-mi ce culori iti plac Wink
place sa ii spui lui mutu Razz

mira... Managera rimeaza cu menajera Razz
Marian Stanoiu
Generalu' Rommel

Data înscrierii: 11 Iun 2005
Locație: De obicei..pe scaun..

MesajTrimis: Mie Iul 26, 2006 11:34 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ahahahaaaa..super tare asta cu..cu..cu..cu..culorile:))
Mie imi place albastru si sa stii ca in mare parte,adica 98% se potriveste Cool
claudiu
Site Admin

Data înscrierii: 29 Ian 2003
Locație: /dev/null

MesajTrimis: Mie Iul 26, 2006 11:53 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da... si eu tot albastru si se potriveste!Smile
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
MaddC
Experienced

Data înscrierii: 14 Dec 2005
Locație: pe aci si io

MesajTrimis: Mie Iul 26, 2006 8:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mie imi place verdele si nu se potriveste deloc,deci.....lol ce mai test de cacao Exclamation
in + fiecare ar putea sa-si aduca aminte de experiente sexuale a caror descriere sa semene cu a fiecarei culori,deci testu asta ie irelevant.la fel cum orice om poate sa se regaseasca in descrierea oricarei zodii,alta chestie irelevanta si praf Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing oameni naivi Razz

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
Marian Stanoiu
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Vin Iul 28, 2006 3:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Madd,la tine nu vrea deloc?!Laughing
Asta e clar,inseamna ca "IE irelevant"..

Very Happy Very Happy
Blink
Civilian

Data înscrierii: 28 Iul 2006
Locație: in CAPSUN..:))

MesajTrimis: Vin Iul 28, 2006 8:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mie imi place ALB... Laughing ce prostie...am trait s-o vad si pe asta.. Laughing bravo MADD..nici mie nu-mi vine sa cred cat de [b]NAIVI sunteti...BAFTA in continuare
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
FireEyes
Generalu' Rommel

Data înscrierii: 02 Sep 2003
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Vin Iul 28, 2006 9:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mie imi place culoarea xxmira Smile
MaddC
Experienced

Data înscrierii: 14 Dec 2005
Locație: pe aci si io

MesajTrimis: Sâm Iul 29, 2006 7:08 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Marian Stanoiu a scris:
Madd,la tine nu vrea deloc?!Laughing
Asta e clar,inseamna ca "IE irelevant"..

Very Happy Very Happy

daca n-ar mai fi si oameni amuzanti ce v-ati face?
P.S. : marian tu chiar crezi ca nu mi-am dat seama cum scriu(corect sau incorect) pe forumu asta la fiecare post al meu? Arrow

Sus
BRANDI
God like

Data înscrierii: 13 Mar 2006
Locație: Tg-Jiu

MesajTrimis: Sâm Iul 29, 2006 10:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mie-mi place albul si negrul predominant negrul,dar testul acela e de rahat...
Marian Stanoiu
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Mie Aug 02, 2006 3:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

madd..sunt convins ca Iesti..Laughing..glumeam..
sweetr
Civilian

Data înscrierii: 12 Iul 2006
Locație: Rovinari

MesajTrimis: Joi Aug 31, 2006 6:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

in mare parte se potriveste ..dar numai 80%

Radio Pro-B http://www.radioprob.ro/
Sus
Renatzica
Aspirant

Data înscrierii: 16 Dec 2005

MesajTrimis: Joi Aug 31, 2006 10:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cred ca nu mai are rost sa va spun ce culoare imi place, se intelege din poza Wink Vad ca scrie numai de bine la albastru asa ca sa speram ca testul este cat mai apropiat de realitate! Wink
Sus
Marian Stanoiu
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Lun Sep 04, 2006 6:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

renatzica...esti de a mea..adica..si mie imi place tot albastrul dar "ca testul este cat mai apropiat de realitate" ce ai vrut sa zici..ca tu esti inca..."d-soara"? Very Happy
Renatzica
Aspirant

Data înscrierii: 16 Dec 2005

MesajTrimis: Mar Sep 05, 2006 11:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

`xxmira` a scris:
- sunti unii dintre cei mai buni parteneri de sex. Sensibili, puternici si pasionali, raspunsul lor se potriveste intotdeauna cu dispozitia erotica. Considera ca actul sexual este o arta si le place absolut orice. In casnicie sunt partenerii perfecti, care nu-si cauta afinitati in alt parte.

Am subliniat partea la care ma referam cand am spus ca sper ca testul sa fie cat mai apropiat de realitate.
Sus
Marian Stanoiu
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Joi Sep 07, 2006 3:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si tradus ceea ce ai zis tu inseamna...?!
Care test?
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online -> Dragoste & Sex
Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Anunturi Jocuri
Universitatea "C. Brancusi" Tg-Jiu
Happy Hosting to you!