Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online Targu-Jiu Online
Comunitatea virtuala a orasului Targu-Jiu si a judetului Gorj

Întrebări frecventeÎntrebări frecvente   CăutareCăutare   Lista membrilorLista membrilor   Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
View last posts
Radio Infinit

Summit-ul NATO Bucuresti 2008

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online -> Discutii libere
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
mitrutz
Generalu' Rommel

Data înscrierii: 11 Mar 2005
Locație: www.atlabs.ro

MesajTrimis: Joi Mar 27, 2008 3:17 pm    Titlul subiectului: Summit-ul NATO Bucuresti 2008 Răspunde cu citat (quote)

La inceputul lunii aprilie in Bucuresti (dupa cate bine cred ca stiu mai toti) o sa aiba loc Summit-ul Nato.
Alegerea tarii noastra ca gazda, nu poate reprezenta decat un lucru extrem de favorabil in contextul proaspetei intrari in lumea europeana, acest lucru aratand si increderea ce ne este oferita.

Am decis postarea acestui subiect pentru a vedea reactiile voastre referitoare la faptul ca Bucurestiul o sa fie din anumite puncte de vedere dat peste cap de cele 3 zile ale Summit-ului si parerile voastre legate de masurile de securitate luate de autoritati...

Tinta eventualilor teroristi, masurile de siguranta (vezi deviere trafic, aproape 500 de masini blindate) si tot ce tine de subiect - despre asta as vrea sa vorbim..

Astept pareri pertinente....
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
BRANDI
God like

Data înscrierii: 13 Mar 2006
Locație: Tg-Jiu

MesajTrimis: Vin Mar 28, 2008 1:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Faptul c-am fost onorati cu sansa de a organiza ceva maret ar trebui sa starneasca mandrie in inima oricarui roman,insa tot ca la romani sa speram ca nu dam cu batu in balta si ca totul va iesi asa cum trebuie,cat despre Bucuresti din traficul grozanic probabil ca l-au transformat intr-unul infernal cat despre tintele eventualelor atacuri teroriste,pai acestea probabil ca vor fi toti inaltii demnitari care vor fi prezenti la summit,masurile de securitate din cate am inteles sunt oricu foarte bune,cel putin americanii au fost foarte incantati
Marian Stanoiu
Generalu' Rommel

Data înscrierii: 11 Iun 2005
Locație: De obicei..pe scaun..

MesajTrimis: Dum Mar 30, 2008 7:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Parerea mea...super najpaaa..buna ideea..dar nu cred ca de asta aveam noi nevoie acum in ideea in care in tara noastra se moare de foame!!
costy_celbun
Crazy

Data înscrierii: 09 Iun 2005

MesajTrimis: Lun Mar 31, 2008 6:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pentru imaginea exterioara a Romaniei in lume acest summit nu poate aduce decat un real beneficiu, ne mai spalam si noi din imaginea negativa pe care o are lumea despre noi, o imagine falsa binenteles.
Mariane cate persoane care au murit de foame cunosti tu in Romania ca eu nu am auzit nici un astfel de caz¬
ghigeanu
Rookie

Data înscrierii: 14 Dec 2006
Locație: Prin zona....

MesajTrimis: Lun Mar 31, 2008 7:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

costy_celbun a scris:
pentru imaginea exterioara a Romaniei in lume acest summit nu poate aduce decat un real beneficiu, ne mai spalam si noi din imaginea negativa pe care o are lumea despre noi, o imagine falsa binenteles.

Asta daca nu va fi niciun incident neplacut Idea

Sa speram ca va fi totul OK. Smile
Marian Stanoiu
Generalu' Rommel

Data înscrierii: 11 Iun 2005
Locație: De obicei..pe scaun..

MesajTrimis: Joi Apr 03, 2008 2:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Costy...de ce crezi ca acei "aurolaci" stau in canale si se chinuie in halul ala?!..de ce oameni trecuti de varsta a 3-a cersesc la colt de strada pt o paine,de ce cei crescuti in orfelinat ajunsi la maturitate sunt obligati sa iasa in strada fara a avea "o viitoare meserie"??!?!?
Deci..SUNTEM PATETICI..dar..prostul nu e prost destul..pana nu e si fudul..macar sa ii pupam in partea dorsala pe americani..ca cine stie..poate ne iese ceva..(sper ca nu doar ochii)!!
costy_celbun
Crazy

MesajTrimis: Vin Apr 04, 2008 1:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mariane ce spui tu nu exemplifica situatia numai din romania, sau crezi tu ca Occidentu nu are aurolacii ei? Poate te linistete sa aflii ca fiecare tara are astfel de oameni , dar iti zic eu ca cine munceste si il duce putin capu nu moare de foame nici in Romania , marea diferenta intre Romania si Occident este ca romanii sunt mult prea "halapi" , vor sa aibe avere cat mai multa si uita sa se mai gandeasca si la ei , in rest eu iti spun ca Romania a evoluat enorm de mult fata de acum 4 ani de exemplu cand am plecat eu de acolo. Iarasi cu pupicurismul pe care-l afirmi tu sa stii ca nu iti dau dreptate, ca orice membru al unei organizatii avem atributii si facilitati , sau ce daca daca iesi cu un grup de prieteni in oras si nu ai bani de o bere si iti da altcineva si dai tu data viitoare inseamna ca ii pupi in dorsal?!
clubd
Experienced

Data înscrierii: 08 Sep 2006
Locație: Rovinari

MesajTrimis: Vin Apr 04, 2008 3:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut,

cum te poti simti cand vezi atatia oameni importanti la tine in tara, cum altcumva decat bine - unu singur era neimportant pacolo Smile

cum sa ma simt cand il vad pe Bush, Putin si Base la aceasi masa - bine
dar din pacate Base pentru mine nu este decat un gunoi rusinica
Sus
mitrutz
Generalu' Rommel

Data înscrierii: 11 Mar 2005
Locație: www.atlabs.ro

MesajTrimis: Vin Apr 04, 2008 3:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Vorbeam de summit, nu de aurolaci. Reveniti la subiect !

Summit-ul asta aduce dovada ca o tara mica (una singura) poate modifica istoria! - vezi Grecia in chestiunea aderarii Macedoniei..
clubd
Experienced

MesajTrimis: Vin Apr 04, 2008 5:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mitrutz a scris:
Vorbeam de summit, nu de aurolaci.

Smile si Base face parte din Summit
de ce am impresia ca acest summit a fost un fel de targ... face Bush la Base... baa mai da-mi si mie niste soldatei
...scuze de offtopic
Sus
costy_celbun
Crazy

MesajTrimis: Sâm Apr 05, 2008 2:14 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

clubd a scris:
mitrutz a scris:
Vorbeam de summit, nu de aurolaci.

Smile si Base face parte din Summit
de ce am impresia ca acest summit a fost un fel de targ... face Bush la Base... baa mai da-mi si mie niste soldatei
...scuze de offtopic

pt ca tu nu poti gandii prea mult de asta , in orice caz summitul a fost o victorie pentru Putin, mi-a placut cum si-a sustinut cauza , acum Grecia a sarit in sus.. nu toti castiga de pe urma unui summit si e corect ca Macedonia sa isi rezolve problemele din curte inainte de a sari gardu in gradina Nato.
clubd
Experienced

MesajTrimis: Sâm Apr 05, 2008 12:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

costy_celbun a scris:
dar iti zic eu ca cine munceste si il duce putin capu nu moare de foame nici in Romania

din cate stiu eu cand ai venit in tara nu ai stat prea mult, ai dat fuga imediat dincolo - aici ai muri de foame, poate ne spui ce realizari ai facut tu in ani cat ai fost plecat?
si nu mai incerca sa jignesti...

referitor la summit, a trebuit sa-mi aman o deplasare in Bucuresti pe motiv ca nu as fi putut intra in cladirea firmei, pentru ca nu am fost trecut pe o lista cu persoanele care vor intra in cladire in perioada summit-ului, dar asta nu conteaza, atat timp cat prin acest summit am fost trecuti pe harta Europei Wink
Sus
costy_celbun
Crazy

MesajTrimis: Sâm Apr 05, 2008 4:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

clubd a scris:
costy_celbun a scris:
dar iti zic eu ca cine munceste si il duce putin capu nu moare de foame nici in Romania

din cate stiu eu cand ai venit in tara nu ai stat prea mult, ai dat fuga imediat dincolo - aici ai muri de foame, poate ne spui ce realizari ai facut tu in ani cat ai fost plecat?

prefer sa iti raspund prin nu-ti raspund ! Smile
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online -> Discutii libere
Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Anunturi Jocuri
Universitatea "C. Brancusi" Tg-Jiu
Happy Hosting to you!