Used cars for sale from car dealers in Ireland

Descopera Muntele. Descopera Ranca

Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online Targu-Jiu Online
Comunitatea virtuala a orasului Targu-Jiu si a judetului Gorj

Întrebări frecventeÎntrebări frecvente   CăutareCăutare   Lista membrilorLista membrilor   Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
View last posts
Radio Infinit

TATUAJUL....o arta?
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online -> Monden în Tg-Jiu
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
B-MUSIC
Experienced

Data înscrierii: 18 Mar 2006

MesajTrimis: Joi Mar 23, 2006 4:37 pm    Titlul subiectului: TATUAJUL....o arta? Răspunde cu citat (quote)

Am intrat din intamplare in singurul salon de tatuaje din TG-JIU si am ramas placut impresionat de acest domeniu mai ales cand am aflat ca in orasul nostru se afla unul dintre cele mai cunoscute saloane de tatuaj din Romania.

priviti cateva lucrari ale artistului aici:

www.costi-tattoos.cabanova.com

BAFTA MULTA !!!
Then walk a mile in my shoes
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Marian Stanoiu
Generalu' Rommel

Data înscrierii: 11 Iun 2005
Locație: De obicei..pe scaun..

MesajTrimis: Joi Mar 23, 2006 7:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ohoohoooo B-Music..e demult acel salon si cred ca stiu la care te fereri..mie unul imi plac tatuajele..nu toate dar..eu Nu mi-as face un tatuaj..poate si pt ca au toti..si de aia sau nu stiu de ce...
Mie unul nu-mi place sa fiu ca toti ceilalti..sunt ciudat..ha?!Very Happy
PopeYe
God like

Data înscrierii: 22 Iun 2005
Locație: In Fata monitorului

MesajTrimis: Joi Mar 23, 2006 7:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si io stiu demult de salon... nu as vrea un tatuaj ptr ca nu vad nici un avantaj pe care sa-l ai daca ai tatuaj... ba chiar ai si cateva dezavantaje minore dar sunt...
chani
Generalu' Rommel

Data înscrierii: 26 Noi 2005
Locație: lost inside

MesajTrimis: Joi Mar 23, 2006 9:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Very Happy si eu ma gandeam sa imi fac un tatuaj , dar inca mai caut modele , nu ma intereeaza dezavantajele..eu stiu doar ca mi s-a pus pata si vreau tatuaj Laughing
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
frumusheata
Aspirant

Data înscrierii: 20 Sep 2005
Locație: petrosani

MesajTrimis: Vin Mar 24, 2006 4:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu am un tatuaj...facut de costi..il am de aproape 2 ani...si nu m-am saturat nici acum de el...Un singur sfat va dau..dak vreti unul..ganditi-va bine inainte,alege un model care sa te reprezinte..iar daca ai gasit sigur nu vei regreta:P
Sus
Marian Stanoiu
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Vin Mar 24, 2006 9:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cat timp...nu vei regreta..???
BRANDI
God like

Data înscrierii: 13 Mar 2006
Locație: Tg-Jiu

MesajTrimis: Vin Mar 24, 2006 10:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pana cand va avea copii si apoi o va intreba fiu-su mai mare prin clasa a 10a...mama pot sa-mi fac si io un tatuaj...ea va spune nu...atunci el va spune...da' tu de ce ti-ai facut???...si apoi se va bloca banda...Wink
warchief
Crazy

Data înscrierii: 19 Ian 2006
Locație: cu cortu'

MesajTrimis: Sâm Mar 25, 2006 11:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

se va replica cu un "tu nu trebuie sa repeti greselile facute de mine..." Laughing Laughing mie unu' nu-mi plac tatuajele, mai ales ca e imposibil sa nu vina timpul sa te incomodeze (de ex. la o angajare) sau sa te saturi de el.
holograma
Crazy

Data înscrierii: 29 Mar 2006
Locație: undeva cu burta la soare

MesajTrimis: Mie Mar 29, 2006 10:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mie unul nu-mi place sa am, sa port tatuaje, dar imi place sa vad unul pe o persoana de sex feminin. Cine s-a saturat de tatuaj...si-l scoate...Costa cam mult....dar mai conteaza?
Sus
Marian Stanoiu
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Joi Mar 30, 2006 3:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cineva zicea "mie unu' nu-mi plac tatuajele, mai ales ca e imposibil sa nu vina timpul sa te incomodeze (de ex. la o angajare) sau sa te saturi de el."...asta spuneam si eu..
Si mie imi plac tatuajele dar sa le vad la altii...si cand zic ca imi plac.ma refer la alea micutze,simpatice nu alea pe tot spatele..sau mai stiu eu...
Cat despre scos..daca vrei sa le scoti mai apoi...ma cam tem ca vei da mai mult sa-l scoti decat ai dat sa-l faci..
Bine bine..asta nu e neaparat o problema..dar depinde si de mediul in care lucrezi.E FOARTE importanta partea asta!!
holograma
Crazy

MesajTrimis: Joi Mar 30, 2006 10:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Marian

Trebuie sa te gandesti de la inceput daca iti place, daca o sa-ti mai placa peste 1,2,10 sau chiar 20 de ani. Si...in final sa fii sigur ca daca trebuie sa-l scoti...sa ai cu ce!

Ultima data, daca tin minte bine, costa cam 100$ centimetrul patrat....asta ca sa iti scoti tatuajul. Acum nu stiu care mai este pretul si nici nu ma intereseaza.

Tatuajele stau bine pe fete....(unele fete, unele tatuaje)
Sus
BRANDI
God like

MesajTrimis: Vin Mar 31, 2006 7:02 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da asa e..io unu rescunosc ca mi-as face un tatuaj tribal..da' e chestia ca gandesc in perspectiva...si ma gandesc cum m-ar afecta asta pe viitor??
holograma
Crazy

MesajTrimis: Dum Apr 02, 2006 9:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

BRANDI a scris:
da asa e..io unu rescunosc ca mi-as face un tatuaj tribal..da' e chestia ca gandesc in perspectiva...si ma gandesc cum m-ar afecta asta pe viitor??

Sunt bune acelea pentru copii, care se iau atunci cand te speli Smile acum....problema este sa nu-ti placa prea tare..... Laughing
Sus
warchief
Crazy

Data înscrierii: 19 Ian 2006
Locație: cu cortu'

MesajTrimis: Lun Apr 03, 2006 10:46 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

brandi, poate te angajezi in sri, si aia sigur nu te primesc cu insemne tribale Laughing a patit-o un prieten, fost rugbist, care a vrut sa se angajeze la sri si nu l-au primit aia pana nu si-a scos ditamai capu' de mort de pe umar Very Happy si nu vreti sa stiti cat a costat scosu' Rolling Eyes
poate cand o sa fiu batran si o sa-mi vina chefu' de dat cu motocicleta, o sa ma "insemnez" si eu. pana atunci... Wink just looking
holograma
Crazy

MesajTrimis: Mar Apr 04, 2006 9:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pana la urma cred ca-mi fac si eu un tatuaj Smile un smiley pe una din fese, probabil fesa dreapta Wink
Sus
frumusheata
Aspirant

Data înscrierii: 20 Sep 2005
Locație: petrosani

MesajTrimis: Joi Apr 27, 2006 11:15 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu o sa regret nici cand o sa am copii...si tata are unu...de'ala vechi...naspa:)...si niciodata nu i-am zis ca vreau si eu ....ca el de ce are...i-ar cand mi l-a facut..nu a zis nimik...l-am vrut eu...iar daca copilul meu o sa vrea sa isi faca..nu o sa-i spun decat sa se gandeasca bine...si sa isi aleaga un model care ii place...Razz
Sus
tattoos_costi
Aspirant

Data înscrierii: 27 Aug 2006
Locație: targu jiu

MesajTrimis: Dum Aug 27, 2006 7:10 pm    Titlul subiectului: Salut! Răspunde cu citat (quote)

Eu cred ca daca vrei un tatuaj trebuie sa te gandesti bine inainte de a trece la fapte,spun asta pt. ca vin tot felul de pustani la mine in salon care dupa ce ca nu stiu exact ce vor ,mai doresc si tatuaje in zona antebratului( gen mutu,yeahhh....)..in fine..., de ce am intervenit aici in discutie,am observat ca se discuta inca cu o mare teama parca ar fi un tabu ,despre tatuaje,va spun eu tatuajul a fost si va fi atata timp cat va fi si omul,cat de dezavantaje....nu ai de ce sa ai ,tatuajul este venit ca o infrumusetare corporala,atat timp cat ceri si sfatul artistului:unde ,ce,cum..etc.. eu spun ca nu vei avea probleme nici macar la angajare,cu conditia sa nu fie facut in zone vizibile!exemple am tatuat persoane din cadrul armatei,politiei,juristi,chiar si din zona politica,etc...Trebuie sa fie facut cu cap nu sa te hazardezi ,sa fi macio in fatza prietenilor s-au mai stiu eu ce!Tatuajul este facut sa fie permanent,deci niciodata sa nu apelezi la un tatuaj daca nu esti convins ca-l doresti!Si daca tot il doritzi nu apelatzi la ce-i ce lucreaza acasa! va veti alege cu caricaturi pe pielea voastra si pe deasupra poate mai platitzi si o hepatita s-au mai stiu eu ce!

www.costi-tattoo.com
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
kamy
Fanatic

Data înscrierii: 17 Apr 2005
Locație: tg.jiu - terra

MesajTrimis: Dum Aug 27, 2006 7:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mie imi plac tatuajele.... nu toate modelele , sau cele care sunt pe suprafete mari. Unele chiar sunt superbe. Al frumusheatei e super, o inteleg ca nu s-a plictisit de el... Smile
Si mie mi-ar place sa-mi fac. Dar am o pb... mereu vreau altceva, ma plictisesc... gasesc eu ''defecte''. Sad

Dar am gasit si o solutie.... tatuajul fosforescent, nu se vede decat la lumini de discoteca.... Cool

Costi trebuie sa-ti fac o vizita... si sa ma sfatuiesti daca e ok acest tatuaj. Multe saloane de tatuaje se feresc sa faca acest tip de tatuaj....
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
BRANDI
God like

MesajTrimis: Dum Aug 27, 2006 7:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

un tatuaj discret care sa genereze bun gust sau rafinament sincer...mi-as face si eu Smile
tattoos_costi
Aspirant

MesajTrimis: Lun Aug 28, 2006 6:14 pm    Titlul subiectului: Buna Răspunde cu citat (quote)

Dupa cum am spus,tatuajul trebuie sa te reprezinte pe tine in primul rand! Acum ca, cineva crede ca il reprezinta o furnica micutza s-au pe altul un ''tablou''pe un spate intreg s-au pe 1 picior..etc... este decizia si gustul fiecaruia,normal suntem oameni cu personalitatzi diferite deci avem si gusturi diferite!
cele bune va urez!

www.costi-tattoo.com
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Renatzica
Aspirant

Data înscrierii: 16 Dec 2005

MesajTrimis: Joi Aug 31, 2006 10:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu imi plac tatuajele si nici nu mi-as face unul pentru simplul motiv ca ma cunosc si stiu ca nu va trece multa vreme pana cand ma voi plictisii de el; in acest caz ce rost mai are sa mi-l fac daca stiu ca il voi da jos !?Consider ca tatuajele sunt pentru cei care vor sa iasa in evidenta, care tin sa atraga atentia ( de care nu au parte) asupra lor, nu neaparat pentru cei care au un cuvant de spus.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
tattoos_costi
Aspirant

MesajTrimis: Vin Sep 01, 2006 11:09 am    Titlul subiectului: Buna! Răspunde cu citat (quote)

Ai pus bine problema!Dar mai am o nelamurire mare de tot,toata lumea se sperie ca ramane cu el pe viatza si se plictiseste de el,eu intervin aici si spun asa:Daca ajungi sa te temi de tatuajul care-l vei purta toata viatza(mai lunga s-au mai scurta)atunci ma tem ca ai ceva ''probleme''spun asta pt. ca: ce te vei face cand te insori,cand te maritzi,cand ai sa ai un copil,ce te faci cu parintzi tai ce te faci cu etc..as putea enumera multe ,multe,ce vei face maritata?te plictisesti de barbat,iti tragi amant?treci pe invers?ce faci cu mai multe!?? Confused in fine eu sunt o persoana foarte deschisa la vorba si poate sunt prea ''dur''daca par asa ,atunci scuzele mele!.Tatuajul exista decand lumea si pamantul si ele au intervenit printre noi la inceputuri sub forma de identificare...in zilele noastre tatuajul a devenit o forma de infrumusetare corporala,la altzi mai scumpa la noi mult mai ieftina(cei ce cunosc profita din plin de lucrul acesta).Deci tatuajul modern este o forma de infrumusetare corporala este intradevar si o forma de exprimare sa-i spun asa ''limbajul corpului''dar aici in Tg-jiu nu prea intalnesti tatuaje de acelea,spun asta pt. ca nu ne putem compara de exemplu cu punk'erii din Germania,care au tatuaje care mai decare cu o trimitere directa....
Nu inteleg ce ai vrut sa spui tu prin:''care tin sa atraga atentia ( de care nu au parte) asupra lor, nu neaparat pentru cei care au un cuvant de spus.
''
.eu am intalinit persoane care au ceva de spus si asta in adevaratul sens al cuvantului nu la colt de bloc ,care si-a facut un tatuaj,asta pt. ca el considera ca ca il reprezinta pe el.
cu asta va las ale bune sa avetzi!

www.costi-tattoo.com
Sus
tattoos_costi
Aspirant

MesajTrimis: Mie Sep 20, 2006 4:59 pm    Titlul subiectului: Salut! Răspunde cu citat (quote)

Revin cu o ultima stire! Salonul meu are onoarea de a participa in acest an la :
INTERNATIONAL TATTOO CONVENTION WIENA 2006 !
El va fi reprezentat de mine( Costi) si Adi ,Tattoo artist in Wiena.Mentionez faptul ca, salonul meu este primul din Romania participant la un asemenea eveniment important!
Sper ca voi face fatza cu brio acolo,alaturi de mine vor fi artisti cu renume din toata lumea,si mai sper sa vin cu un premiu acasa...mai multe detalii vezi pagina de net:
www.costi-tattoo.com

www.costi-tattoo.com

Ultima modificare efectuată de către tattoos_costi la Mar Oct 31, 2006 12:43 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
DjVogans
Rookie

Data înscrierii: 24 Oct 2003
Locație: /var/spool

MesajTrimis: Mie Sep 20, 2006 6:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

felicitari costi !
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
artemis
Civilian

Data înscrierii: 13 Aug 2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie Sep 20, 2006 11:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Vreau si eu un tatuaj......care nu se vede la angajare Wink

tattoos_costi a explicat foarte bine ce inseamna un tatuaj ..<<o forma de exprimare sa-i spun asa ''limbajul corpului''>>....este ceva ce arata o parte din personalitatatea unui om
Intotdeauna cand vad un tatuaj la cineva ..intreb ce reprezinta pt persoana respectiva. Raspunsul pe care il primesc imi dezvaluie ceva despre acel om, ceva caracteristic lui.
Am gasit link-ul asta despre cineva care cred eu ca are o personalitate puternica si stie cum sa-si poarte tatuajele (....pe un corp superb Razz )... http://tattoos.lovetoknow.com/Angelina_Jolie_Tattoos

Felicitari Costi pt participare la concurs si bafta multa!
Poate vei posta pe site-ul tau impresii despre festival si niste poze (....permanente)
gogo_zapacitu
Civilian

Data înscrierii: 04 Ian 2007

MesajTrimis: Joi Ian 04, 2007 4:43 am    Titlul subiectului: piercing-ul un pericol cit se poate de real Răspunde cu citat (quote)

Mai domnule Costi ,
Cred ca ar trebui sa o "stergi" cit mai repede si la propriu , intr-o alta locatie , din alt oras , unde de altfel si visezi sa te "muti" !!!
In mod sigur e cea mai buna decizie pentru tine , pentru ca ... cunosc un caz in care piercing-urile realizate de tine , nu s-au vindecat dupa foarte mult timp , existand un pericol real de infectie grava si pe care tu ai "incasat" niste sume frumusele de bani .
Sunt tare curios in ce conditii "legale" iti desfasori tu "afacerea" , autorizatii ,SANEPID/Directia de Sanatate Publica , Mediu , firma , codul principal CAEN de la Registrul Comertului , CUI ... si alte asemenea date ... pe care , oricum am sa le aflu si le voi folosi sigur impotriva ta ... chiar si daca , sotia ta este asistent medical de profesie , exista si profesii care pot fi interzise de la a mai fi practicate si de asemenea exista si practici pentru care sa raspunzi in fata Legii , cand actiunile tale duc la complicatii , unele chiar cu urmari foarte grave si ireversibile , pentru clienti ...
Ce zici ?! ... eu nu te amenint cu absolut nimic , iti transmit doar o certitudine ... ce va urma , numai in urma continuarii de a executa "lucrari" pe trupuri tinere si a caror piele nu se vindeca , poate din cauza ta ,, poate din cauza vreunei boli sau unei mai mari sensibilitati a pielii . Cert e un singur lucru si anume ... dispozitia , timpul , "cunostintele" si resursele mele in ati "inchide" afacerea , la propriu si deferirea ta si a sotiei tale "organelor competente" !!!
Normal ca exista si o rezolvare "mai pasnica" a acestui ... si anume ... sa refuzi sub orice forma , orice tinar/tinara , adolescent fara discernamant , care vine la tine sa-si faca diverse , dar care tu cu ochiul tau "avizat" , observi ca nu i se mai vindeca ranile ... e mai bine asa pina nu se ajunge la alte complicatii , crede-ma ! ... de fapt si pina la urma ma intereseaza numai o anume "persoana" care se afla in postura de client al tau , dar trebuie sa-ti dai singur seama cine este ... rezultatele am sa le observ personal si intr-un timp destul de scurt , daca va continua aceasta "manie" ...
Nu ma mai gindesc la banii care au fost cheltuiti , nu ei sint problema principala , ci la sanatate , pentru ca sint de-a dreptul 'infricosat" la vederea ranilor , unui anume copil fara minte , care si-a facut piercing-uri la "atelierul" tau si din cauza carora au aparut complicatii , in sensul ca nu se mai vindeca si are niste rani ingrozitoare ... cred ca cel mai bine ar fi sa i le scoti , cind mai vine la tine , pentru ca ma astept si la faza asta , sa vina in continuare cu "figuri" sa-si mai pune vreunele ... si normal ca vreau sa refuzi asemenea cazuri !
Acestea fiind zise , ma astept la o reactie pozitiva din partea ta , pentru ca in spatele "infatisarii" tale , sint convins ca exista un om cu discernamint si care n-are nevoie de complicatii inutile in viata sa . Nici macar nu este nevoie sa "ma cauti" , stiu ca se "vede" locul de transmitere a unui mesaj de acest fel , ma vei cunoaste sigur si personal daca nu imi respecti "doleantele" , ce ti le-am enumerat mai sus !
That's A Promise !!! ... Cum consideri tu ca e mai "indicat" , o schimbare de clientela , fara mari pierderi financiare sau o "mare durere de cap" de care sa nu scapi cu una cu doua ! ... Hai , ca eu cred ne putem "intelege" ca oameni maturi !
Te salut cu respect !
Sus
tattoos_costi
Aspirant

MesajTrimis: Joi Ian 04, 2007 10:58 am    Titlul subiectului: bun ziua! Răspunde cu citat (quote)

Nu stiu ce vrei sa spui prin acest mesaj,minorii nu au voie sa se tatueze si sa apeleze la body-piercing!iar procesul de vindecare la un piercing este foarte diferit in functie de zona''gaurita''si in functie de cum are subiectul grija, de acea bijuterie,cat de preturiile mele tin sa te anuntz ca salonul sc.tattoos costi srl.are cele mai mici preturi din tara,vezi articole in ziarele centrale,nu stiu ce pregatire avetzi D-voastra sa putetzi afirma chestiunea cu vindecarea,pt. cunostintele D-voastra uitatzi aici cateva exemple: Buric -5-pana la 7 LUNI, cartilaj ureche-2 pana la 3 luni ,lobul urechii 2-3 saptamani,sfarc 2-4 luni ,surface piercing( cercei pe suprefatza corporala) 8 pana la 1 an de zile ,genitala 10 zile limba 4-6 zile,toate aceste depind clar de modul de ingijire a zonei,a modului de viatza ...Cei care-si fac piercing la mine la salon primesc o foaie cu toate instructiunile de ingrijire a bijuteriei.
Deci inca o data minorii nu-si fac fara acordul parintilor!cei bolnavi din toate punctele ,fara o hartie de la medicul de familie la fel nu au ce cauta la mine!
cat de pregatirea mea ce sa zic am vreo 8 ani in body-piercing si vreo 12 in tatuaj,am scoala facuta in domeniu,diplome de excelentza din statele unite ,anglia,germania...mentin o stransa colaborare cu scoala de tatuaje din Thailanda,U.S.A.,si cu una din Anglia de Body piercing,cred ca sunt singurul artist din tara care mentine legaturi cu scoala de piercing.AAA...scuza ma era sa si uit un factor important SUNT MEMBRU FONDATOR IN ASOCIATIA TATUATORILOR PROFESIONISTI DIN ROMANIA!
Din acesta cauza mai pot si face cursuri cu cei care vor sa invetze arta corporala!
cat de activitatea firmei mele nu trebuie sa te interesezi foarte mult si sa-ti dau o mana de ajutor uite aici un link:

www.infofirme.ro/index/page-detalii_firma/id-99/tattoos+costi.html
Cat de sotia mea este Asistent medical generalist autoriuzat!
Ce sa zic am raspuns asa in stil public pt. ca asa mi-ati scris si D-voastra,cat priveste faza cu refuzatul clientiilor statzi linistit ca refuz apriape zilnic tineri care eu consider ca nu stiu ce vor!
O zi buna va doresc!

www.costi-tattoo.com
Sus
gogo_zapacitu
Civilian

Data înscrierii: 04 Ian 2007

MesajTrimis: Vin Ian 05, 2007 1:45 pm    Titlul subiectului: Scuze ... Răspunde cu citat (quote)

Va salut domnule Costi si va multumesc pentru promptitudine !

Este foarte posibil ca unii oameni sa nu inteleaga ceea ce se "intimpla" , eu cred ca sint o asemenea persoana .
Vis a vis de sinceritate , vad ca sinteti un om care nu are nimic de ascuns , rezida de aici ca sinteti o persoana onorabila , lucru care imi da un sentiment de siguranta in privinta "rezolvarii" problemei care ma intereseaza si recunosc ca n-am nici cea mai mica "idee" despre ceea ce inseamna "fenomenul Piercing" sau cum anume se procedeaza cu acestea si care este perioada de asa zisa "covalescenta" , necesara vindecarii , dar sint speriat de faptul ca nu vad vreo urma de vindecare la "cazul" la care ma refer .
E adevarat ca "persoana" nu mai este minora , ci majora din punct de vedere legal , dar "mintea" tot de copil o are , de aceea imi ramine si alternativa convingerii sale prin comunicare si bineinteles ca sper in "ajutorul" pe care ati putea sa-l dati si D-stra , indirect , prin convingerea sa spre renuntare la aceasta practica .
Imi cer scuze pentru "tonul" folosit mai inainte , in speranta ca mi-ati inteles "motivatia" , dar credeti-ma ca pentru mine este intr-adevar o problema si viata e si asa plina de acestea , va dezvalui faptul ca nu mi-a facut nici-o placere sa "apelez" la asemenea practici , pentru ca sint un om destul de ocupat si poate ca acest lucru este "vina mea" principala la cele intimplate , oricum , m-am convins ca in nici-un caz nu este vina D-stra , deci , inca o data , scuze !

Cu multa stima , inca o data , va multumesc pentru sinceritate si scuzele de rigoare !!!
S.S.
Sus
tattoos_costi
Aspirant

MesajTrimis: Lun Ian 22, 2007 5:37 pm    Titlul subiectului: NOU!!! Răspunde cu citat (quote)

Cu ocazia deschiderii oficiale a noului salon de tatuaj & piercing din orasul nostru,am organizat cu artisti din tara prima pictura din Romania stil ''ART-FUSION''. Sunt mandru ce ceea ce a iesit,un autentic new school work!

www.costi-tattoo.com
Sus
tattoos_costi
Aspirant

MesajTrimis: Dum Feb 04, 2007 2:33 pm    Titlul subiectului: salut Răspunde cu citat (quote)

Am facut si eu un mic forum,in care cei interesatzi se pot inscrie.Raspunsurile la intrebarile voastre in legatura cu tatuaje & piercing le primitzi de la artisti din tara inscrisi pe acest forum.Seriozitate maxima!adresa este urmatoarea: http://www.tattoos-costi.myforum.ro/

www.costi-tattoo.com
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online -> Monden în Tg-Jiu
Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Anunturi Jocuri
Universitatea "C. Brancusi" Tg-Jiu