| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
AViorel Rookie

Data înscrierii: 15 Noi 2005 Mesaje: 79 Locație: Rovinari
|
Trimis: Sâm Mai 24, 2008 12:59 pm Titlul subiectului: Tele3 a ajuns si in Targu-Jiu |
|
|
Postul Tele3 a ajuns si in Targu-Jiu in reteaua RDS. Un post de televiziune care pana acum se difuzeaza in aproximativ 80% din judet, emisie LIVE pe internet NON-STOP. De la inceput a avut ca scop sa fie un post de televiziune JUDETEAN, ceea ce in decurs de cateva luni de la prima emisie a inceput sa emita in majoritatea Gorjului.
Incepand cu data de 26.05.2008 o sa inceapa sa emita din noua locatie din Targu-Jiu.
Ce parere aveti pana acum, ce ar trebui sa schimbam, ce emisiuni ati dori sa vedeti, ce informatii ati dori sa difuzam ? _________________ Welcome to The New World !!!
-> Televiziunea Tele3 Online ( Singura televiziune din Gorj cu emisie online 24 din 24 de ore )<-
-> WMP Link - Televiziunea Tele3 Online <- |
|
| Sus |
|
 |
FireEyes Generalu' Rommel

Data înscrierii: 02 Sep 2003 Mesaje: 2106 Locație: Bucuresti
|
|
| Sus |
|
 |
luke skywalker Civilian
Data înscrierii: 26 Mai 2008 Mesaje: 1 Locație: ticleni,tg-jiu ,bustuchin
|
Trimis: Mar Mai 27, 2008 3:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
acces tv rosu
gorj tv portocalu
tele3 ???  |
|
| Sus |
|
 |
ghigeanu Rookie

Data înscrierii: 14 Dec 2006 Mesaje: 72 Locație: Prin zona....
|
Trimis: Mar Mai 27, 2008 7:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
Zilele trecute am dat si eu peste acest post. Eram curios ce radio se aude atunci cand este infotext-ul. Nu pare romanesc  _________________ Nu lasa pe maine ce poti face azi, ci pe poimaine;) |
|
| Sus |
|
 |
mariusc Fanatic

Data înscrierii: 20 Aug 2003 Mesaje: 231 Locație: www.macosoft.ro
|
Trimis: Mie Mai 28, 2008 10:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
E ceva frantzuzesc din cate am observat eu.
Bun venit celor de la Tele3! _________________ MACOSOFT - Solutia problemelor informatice |
|
| Sus |
|
 |
AViorel Rookie

Data înscrierii: 15 Noi 2005 Mesaje: 79 Locație: Rovinari
|
Trimis: Joi Mai 29, 2008 10:44 am Titlul subiectului: |
|
|
Orele de emisie sunt :
Dimineata : 07:45 - 12:20
Seara : 16:40 - 23:00
Infotext : 12:20 - 16:40 si 23:00 - 07:45
Timpul este cu aproximatie.
Un funny moment : noi suntem de culoare - Rosu, Verde si Albastru
Postul radio de se auzea pe infotext a fost intr`adevar un post frantuzesc, dar de cateva zile se aude Radio Tirgu-Jiu.
Btw "FireEyes" nu suntem o televiziune "fantoma", doar pentru alegeri. Tele3 a inceput sa emita inca din Septembrie 2007, in Rovinari, si usor usor am ajuns sa emita in majoritatea Gorjului. (Din auzite : unele televiziuni, din Tg-Jiu, spuneau ca nu o sa reuseasca posul TV Tele3 sa intre in Tg-Jiu dar iata ca s`au inselat ) _________________ Welcome to The New World !!!
-> Televiziunea Tele3 Online ( Singura televiziune din Gorj cu emisie online 24 din 24 de ore )<-
-> WMP Link - Televiziunea Tele3 Online <- |
|
| Sus |
|
 |
|