Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online Targu-Jiu Online
Comunitatea virtuala a orasului Targu-Jiu si a judetului Gorj

Întrebări frecventeÎntrebări frecvente   CăutareCăutare   Lista membrilorLista membrilor   Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
View last posts
Radio Infinit

Tenis de camp

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online -> Sport, turism, aventură...
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
claudiu
Site Admin

Data înscrierii: 29 Ian 2003
Locație: /dev/null

MesajTrimis: Lun Iun 20, 2005 7:15 am    Titlul subiectului: Tenis de camp Răspunde cu citat (quote)

Salut,

Practica/a practicat cineva tenisul de camp? Sunt incepator (o saptamana) si e un lucru pe care doream sa-l fac de foare mult timp. Imi place la nebunie... si invat, incet, incet.

Insa este, totusi, un sport scump...
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
mitrutz
Generalu' Rommel

Data înscrierii: 11 Mar 2005
Locație: www.atlabs.ro

MesajTrimis: Lun Iun 20, 2005 8:23 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ar trebui sa ma iei si pe mine...poate mai jos cateva tone :Smile
sa dam programul meciurilor si pt fane!
raluca_cccc
Rookie

Data înscrierii: 14 Iun 2005
Locație: Tg-Jiu

MesajTrimis: Lun Iun 20, 2005 11:08 am    Titlul subiectului: Tenis de camp Răspunde cu citat (quote)

Buna Claudiu,
nu este greu si nici costisitor, asta daca nu esti prea pretentios.
Costisitor, este in cazul in care nu ai jucat pana acum si probabil doresti sa inveti intr-un ritm mai rapid si iei lectii. Parteneri? Gasesti de toate varstele, pentru ca sunt multi cei care joaca, iar in ceea ce priveste terenul orienteaza-te deoarece sunt cateva chiar gratis.(numai sa cunosti un prof. de sport sa-ti imprumute fileul).Echipamentul? Mdea...(cum ar zice Mitrut, ca sa nu plagiez), aici toate sunt discutabile in functie de bugetul pe care si-l permite fiecare, dar sa zicem ca racheta ti-o imprumuta un prieten, pentru ca tu nu te-ai hotarat daca acesta va face parte dintre sporturile tale preferate si nu are rost sa faci o cheltuiala inutila. Deci, un trening nu reprezinta cine stie ce investitie.Nu-mi ramane decat sa-ti doresc:Bafta!
mitrutz
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Lun Iun 20, 2005 12:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

in trening o sa mai slabeasca si el 2-3 kg...si nu este cazul la claudiu Smile
eventual la mine..insa eu deja practic sporturi extreme ca bungigiampingu' in fantana, crichetu' si shahu' !
raluca_cccc
Rookie

Data înscrierii: 14 Iun 2005

MesajTrimis: Lun Iun 20, 2005 2:17 pm    Titlul subiectului: Re-tenis de camp Răspunde cu citat (quote)

Draga Mitrut,
departe de mine gandul sa-l bag pe Claudiu la sauna.Era un sfat, o sugestie.Noi, jucam tenis in costume de baie inainte de a merge la strand si deci... ramane la latitudinea fiecaruia cum se intoleste.Si sunt fete... Ce zici te mai gandesti? Poate faci echipa cu Claudiu.
mitrutz
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Lun Iun 20, 2005 2:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu glumeam Raluca si esti constienta de asta:)
daca ne-ai spus de costume de baie venim!

asa trebuia sa spui de la inceput !

Embarassed
FireEyes
Generalu' Rommel

Data înscrierii: 02 Sep 2003
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Iun 20, 2005 2:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Fete in costume de baie jucand tenis?
Unde ?
Cand ?
Vin! LOL
claudiu
Site Admin

MesajTrimis: Lun Iun 20, 2005 3:43 pm    Titlul subiectului: Re: Tenis de camp Răspunde cu citat (quote)

raluca_cccc a scris:
Echipamentul? Mdea...(cum ar zice Mitrut, ca sa nu plagiez), aici toate sunt discutabile in functie de bugetul pe care si-l permite fiecare, dar sa zicem ca racheta ti-o imprumuta un prieten, pentru ca tu nu te-ai hotarat daca acesta va face parte dintre sporturile tale preferate si nu are rost sa faci o cheltuiala inutila. Deci, un trening nu reprezinta cine stie ce investitie.Nu-mi ramane decat sa-ti doresc:Bafta!

Tocmai, Raluca, eu vorbeam de a invata sa joci bine si a avea si echipamente bune.

Un set de mingi Dunlop Fort este 400 mii, adica 100 mii mingea. O rachata buna, este 100EURO+.

Eu pot sa spun ca am luat de la cineva un second hand cu 2 milioane, racheta ce la Parangu costa 4.500.000... Plus ora costa 60 mii (si este ieftin). Asta inseamna ca doua ore pe zi, cat joc eu, inseamna 120 mii x 30 zile... ?!Smile Ce ziceai ca nu e scump?? Smile
mitrutz
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Lun Iun 20, 2005 3:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

caludiu mei ! ce ai..lasa costurile mei !
fetele ne-au chemat sa jucam cu ele si o sa fie in costume de baie !

tu te gandesti la costuri ...eu m-as duce si cu o paleta de ping-pong !
Rolling Eyes ..hmm
claudiu
Site Admin

MesajTrimis: Lun Iun 20, 2005 3:59 pm    Titlul subiectului: Re: Re-tenis de camp Răspunde cu citat (quote)

raluca_cccc a scris:
Draga Mitrut,
departe de mine gandul sa-l bag pe Claudiu la sauna.

Am, actualmente, 69Kg si 1.78. Si sunt in crestere (dupa ce m-am lasat de fumat)
Citat:
Era un sfat, o sugestie.Noi, jucam tenis in costume de baie inainte de a merge la strand si deci... ramane la latitudinea fiecaruia cum se intoleste.Si sunt fete... Ce zici te mai gandesti? Poate faci echipa cu Claudiu.

Raluca, am echipa Smile Si chiar una foarte buna - eu sunt la inceput, dar el stie bine de tot. Dar fac una si cu mitrutz. Cu toate ca e prea inalt... Smile
mitrutz
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Lun Iun 20, 2005 4:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Doamne ajuta ca ti-ai revenit!
Wink

Eu care te credeam o cauza pierduta!
bangigiamping nu face nimeni ?
Gary_Star
Site Admin

Data înscrierii: 20 Aug 2003

MesajTrimis: Mar Iun 21, 2005 6:37 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

claudiu a scris:
Am, actualmente, 69Kg si 1.78. Si sunt in crestere (dupa ce m-am lasat de fumat)
In crestere la prima valoare? Ca la varsta ta nu mai cresti la a doua... Smile

mitrutz a scris:
bangigiamping nu face nimeni ?
eu mai practic p'acijumping... da' rar .. si fara echipament de protectie... Smile
Bryanna_C
Scorpiuță

Data înscrierii: 18 Dec 2005
Locație: TG-JIU

MesajTrimis: Joi Dec 22, 2005 12:50 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Clau,dar daca eu te invit la o partida de...tenis de camp...in doi...ce zici??? Suna-ma
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online -> Sport, turism, aventură...
Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Anunturi Jocuri
Universitatea "C. Brancusi" Tg-Jiu
Happy Hosting to you!