Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online Targu-Jiu Online
Comunitatea virtuala a orasului Targu-Jiu si a judetului Gorj

Întrebări frecventeÎntrebări frecvente   CăutareCăutare   Lista membrilorLista membrilor   Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
View last posts
Radio Infinit

Toti barbatii vor menage a trois?
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online -> Dragoste & Sex
Subiectul anterior :: Subiectul următor  

Ati facut-o in trei?
Da
23%
 23%  [ 9 ]
Nu
76%
 76%  [ 30 ]
Voturi totale : 39

Autor Mesaj
InaFlor
God like

Data înscrierii: 16 Sep 2005
Locație: mereu undeva

MesajTrimis: Joi Sep 22, 2005 3:43 pm    Titlul subiectului: Toti barbatii vor menage a trois? Răspunde cu citat (quote)

Ma refer la 1 barbat + 2 femei... Am cunoscut multi baieti care spun: "Visul fiecarui barbat e sa o faca cu 2 tipe..."
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
DeeJay
God like

Data înscrierii: 04 Sep 2005
Locație: un loc cu verdeatza si lumina

MesajTrimis: Joi Sep 22, 2005 3:45 pm    Titlul subiectului: Re: Toti barbatii vor menage a trois? Răspunde cu citat (quote)

Anca Popescu a scris:
Am cunoscut multi baieti care spun: "Visul fiecarui barbat e sa o faca cu 2 tipe..."

Se inseala ... nu e pe departe unul din visele mele (de exemplu) deci nu e visul ORICARUI barbat. Nu pot, totusi, sa zic ca as refuza.

Why am I dying to live if I'm just living to die?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
kix
Cârnat

Data înscrierii: 27 Iun 2005
Locație: C:\WINDOWS\system32>

MesajTrimis: Joi Sep 22, 2005 3:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Visul fiecarui barbat e sa o faca cu 1 zilion de tipe, sa-l tina numai Smile

La subiect :

Atunci cand nu e indragostit : DA
Atunci cand e indragostit : Depinde ( la mine daca vin Angelina Jolie si cu Elisha Cuthbert, nu cred ca as rezista Smile )
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
DeeJay
God like

MesajTrimis: Joi Sep 22, 2005 3:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

kix a scris:
Visul fiecarui barbat e sa o faca cu 1 zilion de tipe, sa-l tina numai Smile

true
kix a scris:
la mine daca vin Angelina Jolie si cu Elisha Cuthbert, nu cred ca as rezista

nu crezi ca ai rezista? WTF? sigur nu ai rezista ... in caz ca nu esti eunuc. Nu ai sti cum sa sari mai rpd din toale.

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
InaFlor
God like

MesajTrimis: Joi Sep 22, 2005 3:57 pm    Titlul subiectului: Deci nu se refuza inca o fata... dar inca un baiat? Răspunde cu citat (quote)

Am inteles ca sunt mari sanse sa acceptati cu 2 fete? Dar sa fiti 2 baieti si o fata? Cum vi se pare?
Cool
Sus
bllizzard_wizard
Crazy

Data înscrierii: 31 Mai 2005
Locație: Uita-te in spatele tau!

MesajTrimis: Joi Sep 22, 2005 4:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

prefer prima varianta 1baiat+2fete LOL LOL foaaaaaarte taaaaare!!!!
DeeJay
God like

MesajTrimis: Joi Sep 22, 2005 4:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu mai stiu care film a scris:
I ain't rubbin' dicks with nobody!

Serios vorbind ... nu cred ca m-ar incanta ideea ... stii tu ... femeia vrea doi barbati ... barbatu' vrea doua femei ... e oarecum logic daca stai sa te gandesti ... si daca tot stai sa te gandesti ... cu cat sunt mai multe femei cu atat e mai frumos peisaju' Smile

Sus
InaFlor
God like

MesajTrimis: Joi Sep 22, 2005 4:09 pm    Titlul subiectului: As vrea sa raspunda si cineva "patit"... Răspunde cu citat (quote)

Cred ca ar conta foarte mult sa auzim parerea unei persoane care a facut asta... Pe mine sigur ma intereseaza... Wink
Sus
InaFlor
God like

MesajTrimis: Joi Sep 22, 2005 4:13 pm    Titlul subiectului: Fetelor, ce preferati: 2 fete+1 baiat sau 1 fata+2 baieti? Răspunde cu citat (quote)

Ca fata, eu, sincer as prefera tot o fata... Adica 1 baiat si 2 fete... Deci nu stiu sigur cum e faza asta cu preferintele...
Sus
DeeJay
God like

MesajTrimis: Joi Sep 22, 2005 4:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

esti prima la care aud aceasta preferinta (sau poate a doua ... posibil ... da mai mult nu)

Sus
mumu
Generalu' Rommel

Data înscrierii: 08 Iun 2005
Locație: IS

MesajTrimis: Joi Sep 22, 2005 4:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu prefer calitate... nu cantitate
InaFlor
God like

MesajTrimis: Joi Sep 22, 2005 4:29 pm    Titlul subiectului: Mumu, tu esti oltean sau moldovean? Răspunde cu citat (quote)

Vreau doar sa stiu cum sunt fetele din Moldova (romancele adica... basarabence cunosc destule)...
Sus
mumu
Generalu' Rommel

Data înscrierii: 08 Iun 2005
Locație: IS

MesajTrimis: Joi Sep 22, 2005 4:33 pm    Titlul subiectului: Re: Mumu, tu esti oltean sau moldovean? Răspunde cu citat (quote)

Anca Popescu a scris:
Vreau doar sa stiu cum sunt fetele din Moldova (romancele adica... basarabence cunosc destule)...

nu poti generaliza caracterizand in fct de nationalitate
in general se stie ca sant cam usoare dar.. e o parere generala
kix
Cârnat

MesajTrimis: Joi Sep 22, 2005 4:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mumu a scris:
eu prefer calitate... nu cantitate

frumos zis Smile

eu prefer cantitate de calitate Smile ( glumesc mai )
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
InaFlor
God like

MesajTrimis: Joi Sep 22, 2005 6:26 pm    Titlul subiectului: Cine a raspuns da? Răspunde cu citat (quote)

Cred ca mumu a raspuns da la chestinar... Probabil sunt indiscreta... dar vreau detalii! Povestesti putin? Te rog! Embarassed
Sus
DeeJay
God like

MesajTrimis: Joi Sep 22, 2005 6:28 pm    Titlul subiectului: Re: Cine a raspuns da? Răspunde cu citat (quote)

Anca Popescu a scris:
Cred ca mumu a raspuns da la chestinar... Probabil sunt indiscreta... dar vreau detalii! Povestesti putin? Te rog! Embarassed

subscriu ... c'mon mumu ... spill it out ... sifoneaza ... toarna ... fuck being a gentilman

Sus
kix
Cârnat

MesajTrimis: Joi Sep 22, 2005 6:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

unde dai si unde crapa Smile hahaha
InaFlor
God like

MesajTrimis: Vin Sep 23, 2005 9:31 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mumu?
Where are you?
Ou est-tu?
Oamenii devin nerabdatori!... Wink
Sus
FireEyes
Generalu' Rommel

Data înscrierii: 02 Sep 2003
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Vin Sep 23, 2005 9:58 am    Titlul subiectului: Re: Cine a raspuns da? Răspunde cu citat (quote)

Anca Popescu a scris:

Smile Anca, esti..... Smile sau poate ca..... Razz
InaFlor
God like

MesajTrimis: Vin Sep 23, 2005 10:43 am    Titlul subiectului: Re: Cine a raspuns da? Răspunde cu citat (quote)

FireEyes a scris:
Smile Anca, esti..... Smile sau poate ca..... Razz

Imi pare rau!... Dar nu inteleg ce vrei sa spui prin punctele acelea. Imi explici, te rog (pe privat eventual)! Question
Sus
InaFlor
God like

MesajTrimis: Vin Sep 23, 2005 10:46 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

FireEyes, daca nu ma insel, si tu ai facut-o in trei... Poti sa povestesti si tu daca vrei si nu iti e rusine!... Embarassed
Sus
kix
Cârnat

MesajTrimis: Vin Sep 23, 2005 11:00 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca am facut-o in 4 unde votam ?Smile
InaFlor
God like

MesajTrimis: Vin Sep 23, 2005 11:01 am    Titlul subiectului: As vrea sa nu mai vorbesc cu minorii... Răspunde cu citat (quote)

FireEyes, ai raspuns la chestionarul de varsta ca ai 17 ani cumva? Daca da, atunci... cred ca intri in categoria de varsta cu care nu e bine sa vorbesc (cu toata experienta ta mai mult sau mai putin fictiva)... Fara nici o suparare! Smile
Sus
InaFlor
God like

MesajTrimis: Vin Sep 23, 2005 11:04 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

kix a scris:
Daca am facut-o in 4 unde votam ?Smile

Creaza tu alta discutie eventual... pentru varianta in 4 imi mai trebuie o fata ca baieti intersati am... Se ofera cineva?
Sus
kix
Cârnat

MesajTrimis: Vin Sep 23, 2005 11:06 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu am zis 2-2 .. eu ziceam 3-1 la pauza Smile
InaFlor
God like

MesajTrimis: Vin Sep 23, 2005 11:57 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

kix a scris:
nu am zis 2-2 .. eu ziceam 3-1 la pauza Smile

Razz E bine si cum zici tu... Twisted Evil
Sus
Marian Stanoiu
Generalu' Rommel

Data înscrierii: 11 Iun 2005
Locație: De obicei..pe scaun..

MesajTrimis: Vin Sep 23, 2005 1:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sal'tare...Interesant subiect..
Eu cred ca aproape orice barbat viseaza la un moment dat (fie el chiar si la 2 beri si o bere:)) la un "menage a trois".
Ceea ce se poate discuta ar fii "repartitia" celor 3
2 barbati + 1 femeie..interesant dar..alta varianta?! Confused
1 barbat + 2 femei..."e foarte tareee fraateee" Embarassed
..cat despre variantele cu 3 barbati,sau 3 femei...nu discutam la subiectul asta LOL
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
InaFlor
God like

MesajTrimis: Vin Sep 23, 2005 2:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu inca astept detalii picante de la cei care au votat da... Embarassed
Sus
FireEyes
Generalu' Rommel

Data înscrierii: 02 Sep 2003
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Vin Sep 23, 2005 2:34 pm    Titlul subiectului: Re: As vrea sa nu mai vorbesc cu minorii... Răspunde cu citat (quote)

Anca Popescu a scris:
FireEyes, ai raspuns la chestionarul de varsta ca ai 17 ani cumva? Daca da, atunci... cred ca intri in categoria de varsta cu care nu e bine sa vorbesc (cu toata experienta ta mai mult sau mai putin fictiva)... Fara nici o suparare! Smile

Nu ma supar......Invata-ma tu cate ceva....!! ce zici?
InaFlor
God like

MesajTrimis: Vin Sep 23, 2005 2:56 pm    Titlul subiectului: Re: As vrea sa nu mai vorbesc cu minorii... Răspunde cu citat (quote)

FireEyes a scris:
Anca Popescu a scris:

Nu ma supar......Invata-ma tu cate ceva....!! ce zici?

Zic: nu cu minori! Si am inteles ca ceva idei ai si tu... Wink
Oricum virgin nu cred ca esti, iar daca ai fi nu m-ai interesa cu siguranta... Am avut de-a face cu unul si... cred ca preferam sa fiu baiat si sa am de-a face cu o virgina. Wink
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online -> Dragoste & Sex
Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 4

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Anunturi Jocuri
Universitatea "C. Brancusi" Tg-Jiu