| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
BRANDI God like

Data înscrierii: 13 Mar 2006 Mesaje: 829 Locație: Tg-Jiu
|
Trimis: Joi Aug 24, 2006 10:15 am Titlul subiectului: UEFA CHAMPIONS LEAGUE |
|
|
10 ani,10 ani fotbalul romanesc la nivel de club a fost deplorabil,niciuna din echipele pretendente la titlul de campioana a Romaniei nu era destul de campioana pentru grupele Ligii Campionilor,"Clubul Celor Bogati",Steaua a reusit performanta de a sta la masa cluburilor cu bugete zeci de milioane de euro,in urma unui meci ce a dat palpitatii,un meci care a trecut de la agonie la extaz,un meci care a adus un zambet pe buze milioanelor de fani romani dornici de a vedea fotbal de calitate,in cea mai importanta competitie inter-cluburi de pe mapamond,o competitie ce respira bani,spectacol si nu in ultimul rand glorie.
O echipa romaneasca reuseste sa devina din nou ambasadorul Romaniei in fotbal,Bravo Steaua!Felicitari pentru o seara ce va ramane in istorie!! _________________ "Omul s-a nascut,liber dar intotdeauna este inlantuit"---J.J. Rousseau "Contractul social" |
|
| Sus |
|
 |
cattal Rookie

Data înscrierii: 13 Noi 2005 Mesaje: 99 Locație: tg-jiu
|
Trimis: Joi Aug 24, 2006 4:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
MANDRU CA SUNT STELIST !! :X
Nu mai conteaza ce se va intampla in grupe, sper ca vom termina cel putin pe 3 sa ajungem in Primavara Europeana in Cupa Uefa si mai sper sa intalnim echipe mari ca Barcelona si Chelsea..
PS : BAFTA rapid si dinamo in uefa -- sper sa se califice , si in cativa ani poate vor intra alaturi de STEAUA in grupele Champions League..
[LATER EDIT]
Grupa A:
1.Barcelona
2.Chelsea
3.WerderBremen
4.Levsky Sofia
Grupa B:
1.Inter
2.Bayern
3.Sporting
4.SpartakMoskova
Grupa C:
1.Liverpool
2.Psv
3.Bordeaux
4.Galatasaray
Grupa D:
1.Valencia
2.As Roma
3.Olympiakos
4.Shaktior
Grupa E:
1.Real Madrid
2.Lyon
3.STEAUA
4.Dynamo Kiev
Grupa F:
1.Manchester United
2.Celtic
3.Benfica
4.Copenhaga
Grupa G:
1.Arsenal
2.Porto
3.CSKA Moskova
4.Hamburg
Grupa H:
1.Milan
2.Lille
3.AEK
4.Anderlecht _________________ We must learn to live together as brothers or perish together as fools. |
|
| Sus |
|
 |
FireEyes Generalu' Rommel

Data înscrierii: 02 Sep 2003 Mesaje: 2110 Locație: Bucuresti
|
|
| Sus |
|
 |
JQKER God like

Data înscrierii: 29 Sep 2003 Mesaje: 670 Locație: From the top of the world...
|
Trimis: Vin Aug 25, 2006 11:42 am Titlul subiectului: |
|
|
de ce nu chiar si locu 1 ?  _________________ o zi/noapte placuta
有时驾驶我疯狂的问题: 是我或是其他疯狂
JQKER |
|
| Sus |
|
 |
BRANDI God like

|
Trimis: Dum Aug 27, 2006 11:20 am Titlul subiectului: |
|
|
sanse reale la locul 1 nu sunt,la locul 2 sunt de vreo 20% iar la locul 3 de vreo 40% _________________ "Omul s-a nascut,liber dar intotdeauna este inlantuit"---J.J. Rousseau "Contractul social" |
|
| Sus |
|
 |
MaddC Experienced

Data înscrierii: 14 Dec 2005 Mesaje: 193 Locație: pe aci si io
|
Trimis: Dum Aug 27, 2006 1:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
| BRANDI a scris: | | sanse reale la locul 1 nu sunt,la locul 2 sunt de vreo 20% iar la locul 3 de vreo 40% |
ma faci sa rad.fotbalu este imprevizibil,se poate intampla orice.au fost nenumarate cazuri in care echipe de nimic au batut super echipe la scor,un exemplu care imi veni acum in minte este cel al lui celtic anul trecut cand a mancat bataie cu 5-1 de la o necunoscuta. Statisticile tale sunt de KKT  _________________
<---------> <|+_+|> <---------->
 |
|
| Sus |
|
 |
BRANDI God like

|
Trimis: Dum Aug 27, 2006 7:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
ai dreptate,stiu si eu as vrea sa mearga pana in semifinale daca este posibil. _________________ "Omul s-a nascut,liber dar intotdeauna este inlantuit"---J.J. Rousseau "Contractul social" |
|
| Sus |
|
 |
MaddC Experienced

Data înscrierii: 14 Dec 2005 Mesaje: 193 Locație: pe aci si io
|
Trimis: Lun Aug 28, 2006 2:54 am Titlul subiectului: |
|
|
asa da .bv(nu stiu semnu ala cu aplauzele ca l-as pune,si mi-e lene sa-l caut) _________________
<---------> <|+_+|> <---------->
 |
|
| Sus |
|
 |
cattal Rookie

|
Trimis: Lun Aug 28, 2006 3:17 am Titlul subiectului: |
|
|
cine nu isi doreste sa mearga pina in semifinale? doar rapidisti si dinamovisti invidiosi.
ce ziceti de pretul biletelor de la meciuri? _________________ We must learn to live together as brothers or perish together as fools.
Ultima modificare efectuată de către cattal la Lun Aug 28, 2006 6:02 pm, modificat de 1 dată în total |
|
| Sus |
|
 |
BRANDI God like

|
Trimis: Lun Aug 28, 2006 7:54 am Titlul subiectului: |
|
|
tinand cont de transformarea in euro,pai chiar nu sunt scumpe,la real madrid e 95 de euro,fata de ce preturi au pus cei de la real madrid de 120 de euro cu steaua la ei acasa,150 cu lyon,130 cu dinamo kyev
www.realmadridcf.com daca vreti sa vedeti preturile la biletele de-acolo _________________ "Omul s-a nascut,liber dar intotdeauna este inlantuit"---J.J. Rousseau "Contractul social" |
|
| Sus |
|
 |
fxtech God like

Data înscrierii: 25 Iun 2005 Mesaje: 905 Locație: peste tot pe unde vreau
|
|
| Sus |
|
 |
BRANDI God like

|
Trimis: Mar Aug 29, 2006 8:14 am Titlul subiectului: |
|
|
eu,sigur cred ca o sa ma duc la real madrid,iar olimpyque lyon este optional...dar parca as merge si la lyon _________________ "Omul s-a nascut,liber dar intotdeauna este inlantuit"---J.J. Rousseau "Contractul social" |
|
| Sus |
|
 |
fxtech God like

Data înscrierii: 25 Iun 2005 Mesaje: 905 Locație: peste tot pe unde vreau
|
|
| Sus |
|
 |
BRANDI God like

|
Trimis: Mar Aug 29, 2006 12:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
la mine se duce un prieten in bucuresti,care o sa-mi cumpere si mie si lui...dar nu stiu sa vedem,mai e mult pana atunci prin octombrie se joaca... _________________ "Omul s-a nascut,liber dar intotdeauna este inlantuit"---J.J. Rousseau "Contractul social" |
|
| Sus |
|
 |
cattal Rookie

|
Trimis: Joi Sep 14, 2006 2:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
Dinamo Kiev - STEAUA BUCURESTI 1-4 -- Comments ? _________________ We must learn to live together as brothers or perish together as fools. |
|
| Sus |
|
 |
JQKER God like

Data înscrierii: 29 Sep 2003 Mesaje: 670 Locație: From the top of the world...
|
Trimis: Joi Sep 14, 2006 4:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
| JQKER a scris: | de ce nu chiar si locu 1 ?  |
eu am spus )
| BRANDI a scris: | | sanse reale la locul 1 nu sunt,la locul 2 sunt de vreo 20% iar la locul 3 de vreo 40% |
nimeni nu ma crezut ...
se pare ca timpu imi va da dreptate  _________________ o zi/noapte placuta
有时驾驶我疯狂的问题: 是我或是其他疯狂
JQKER |
|
| Sus |
|
 |
|