Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online Targu-Jiu Online
Comunitatea virtuala a orasului Targu-Jiu si a judetului Gorj

Întrebări frecventeÎntrebări frecvente   CăutareCăutare   Lista membrilorLista membrilor   Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
View last posts
Radio Infinit

UEFA CHAMPIONS LEAGUE

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online -> Sport, turism, aventură...
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
BRANDI
God like

Data înscrierii: 13 Mar 2006
Locație: Tg-Jiu

MesajTrimis: Joi Aug 24, 2006 10:15 am    Titlul subiectului: UEFA CHAMPIONS LEAGUE Răspunde cu citat (quote)

10 ani,10 ani fotbalul romanesc la nivel de club a fost deplorabil,niciuna din echipele pretendente la titlul de campioana a Romaniei nu era destul de campioana pentru grupele Ligii Campionilor,"Clubul Celor Bogati",Steaua a reusit performanta de a sta la masa cluburilor cu bugete zeci de milioane de euro,in urma unui meci ce a dat palpitatii,un meci care a trecut de la agonie la extaz,un meci care a adus un zambet pe buze milioanelor de fani romani dornici de a vedea fotbal de calitate,in cea mai importanta competitie inter-cluburi de pe mapamond,o competitie ce respira bani,spectacol si nu in ultimul rand glorie.
O echipa romaneasca reuseste sa devina din nou ambasadorul Romaniei in fotbal,Bravo Steaua!Felicitari pentru o seara ce va ramane in istorie!!
cattal
Rookie

Data înscrierii: 13 Noi 2005
Locație: tg-jiu

MesajTrimis: Joi Aug 24, 2006 4:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

MANDRU CA SUNT STELIST !! :X

Nu mai conteaza ce se va intampla in grupe, sper ca vom termina cel putin pe 3 sa ajungem in Primavara Europeana in Cupa Uefa si mai sper sa intalnim echipe mari ca Barcelona si Chelsea..

PS : BAFTA rapid si dinamo in uefa -- sper sa se califice , si in cativa ani poate vor intra alaturi de STEAUA in grupele Champions League..

[LATER EDIT]

Grupa A:
1.Barcelona
2.Chelsea
3.WerderBremen
4.Levsky Sofia

Grupa B:
1.Inter
2.Bayern
3.Sporting
4.SpartakMoskova

Grupa C:
1.Liverpool
2.Psv
3.Bordeaux
4.Galatasaray

Grupa D:
1.Valencia
2.As Roma
3.Olympiakos
4.Shaktior

Grupa E:
1.Real Madrid
2.Lyon
3.STEAUA
4.Dynamo Kiev

Grupa F:
1.Manchester United
2.Celtic
3.Benfica
4.Copenhaga

Grupa G:
1.Arsenal
2.Porto
3.CSKA Moskova
4.Hamburg

Grupa H:
1.Milan
2.Lille
3.AEK
4.Anderlecht
FireEyes
Generalu' Rommel

Data înscrierii: 02 Sep 2003
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Joi Aug 24, 2006 7:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cu putin noroc si cu cateva sclipiri de geniu ale unor jucatori avem sanse la locul 2.
JQKER
God like

Data înscrierii: 29 Sep 2003
Locație: From the top of the world...

MesajTrimis: Vin Aug 25, 2006 11:42 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

de ce nu chiar si locu 1 ? Rolling Eyes

有时驾驶我疯狂的问题: 是我或是其他疯狂

JQKER
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
BRANDI
God like

MesajTrimis: Dum Aug 27, 2006 11:20 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sanse reale la locul 1 nu sunt,la locul 2 sunt de vreo 20% iar la locul 3 de vreo 40%
MaddC
Experienced

Data înscrierii: 14 Dec 2005
Locație: pe aci si io

MesajTrimis: Dum Aug 27, 2006 1:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

BRANDI a scris:
sanse reale la locul 1 nu sunt,la locul 2 sunt de vreo 20% iar la locul 3 de vreo 40%

ma faci sa rad.fotbalu este imprevizibil,se poate intampla orice.au fost nenumarate cazuri in care echipe de nimic au batut super echipe la scor,un exemplu care imi veni acum in minte este cel al lui celtic anul trecut cand a mancat bataie cu 5-1 de la o necunoscuta. Statisticile tale sunt de KKT Exclamation

Sus
BRANDI
God like

MesajTrimis: Dum Aug 27, 2006 7:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ai dreptate,stiu si eu as vrea sa mearga pana in semifinale daca este posibil.
MaddC
Experienced

Data înscrierii: 14 Dec 2005
Locație: pe aci si io

MesajTrimis: Lun Aug 28, 2006 2:54 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

asa da Wink .bv(nu stiu semnu ala cu aplauzele ca l-as pune,si mi-e lene sa-l caut)

Sus
cattal
Rookie

MesajTrimis: Lun Aug 28, 2006 3:17 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cine nu isi doreste sa mearga pina in semifinale? doar rapidisti si dinamovisti invidiosi.

ce ziceti de pretul biletelor de la meciuri?

Ultima modificare efectuată de către cattal la Lun Aug 28, 2006 6:02 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
BRANDI
God like

MesajTrimis: Lun Aug 28, 2006 7:54 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

tinand cont de transformarea in euro,pai chiar nu sunt scumpe,la real madrid e 95 de euro,fata de ce preturi au pus cei de la real madrid de 120 de euro cu steaua la ei acasa,150 cu lyon,130 cu dinamo kyev

www.realmadridcf.com daca vreti sa vedeti preturile la biletele de-acolo
fxtech
God like

Data înscrierii: 25 Iun 2005
Locație: peste tot pe unde vreau

MesajTrimis: Lun Aug 28, 2006 10:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

vorbiti ma in lei.. sunteti in romania Smile
eu ash vrea sa ma duc la meci.. care vine ?Smile
Sus
BRANDI
God like

MesajTrimis: Mar Aug 29, 2006 8:14 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu,sigur cred ca o sa ma duc la real madrid,iar olimpyque lyon este optional...dar parca as merge si la lyon
fxtech
God like

Data înscrierii: 25 Iun 2005
Locație: peste tot pe unde vreau

MesajTrimis: Mar Aug 29, 2006 8:38 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai si de unde luam bilete. ca miau zis astia ca o sa fie belea..
Sus
BRANDI
God like

MesajTrimis: Mar Aug 29, 2006 12:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

la mine se duce un prieten in bucuresti,care o sa-mi cumpere si mie si lui...dar nu stiu sa vedem,mai e mult pana atunci prin octombrie se joaca...
cattal
Rookie

MesajTrimis: Joi Sep 14, 2006 2:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Dinamo Kiev - STEAUA BUCURESTI 1-4 -- Comments ?Smug
JQKER
God like

Data înscrierii: 29 Sep 2003
Locație: From the top of the world...

MesajTrimis: Joi Sep 14, 2006 4:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

JQKER a scris:
de ce nu chiar si locu 1 ? Rolling Eyes

eu am spus Laughing)

BRANDI a scris:

nimeni nu ma crezut Smile...
se pare ca timpu imi va da dreptate Laughing

有时驾驶我疯狂的问题: 是我或是其他疯狂

JQKER
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online -> Sport, turism, aventură...
Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Anunturi Jocuri
Universitatea "C. Brancusi" Tg-Jiu
Happy Hosting to you!