| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
mitrutz Generalu' Rommel

Data înscrierii: 11 Mar 2005 Mesaje: 2380 Locație: www.atlabs.ro
|
Trimis: Mie Ian 18, 2006 4:14 pm Titlul subiectului: Unde sunt investitorii ? |
|
|
Gorjul continua sa fie ocolit de adevaratele investitii.
Sa dezbatem aici despre cauzele si efectele acestui fenomen.
Este din acest punct de vedere judetul Gorj o "lume a III-a" comparativ cu alte judete ?
Unde sunt investitorii ? _________________ Mitrut Stanoiu
www.happyhosting.ro | www.itsupermarket.ro | www.mitrutstanoiu.ro | www.atlabs.ro |
|
| Sus |
|
 |
saurian Generalu' Rommel

Data înscrierii: 27 Apr 2005 Mesaje: 2021 Locație: pe-aci prin Gorj
|
Trimis: Mie Ian 18, 2006 7:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu poti sa spui ca Gorjul e un fel de lume a III-a in comparatie cu alte judete. Adevarul e ca majoritatea judetelor se confrunta cu aceeasi problema. Sun doar cateva in tara unde s-au facut investitii serioase. Si pe urma daca facem o comparatie Gorj - Mehedinti ce mai zici??? Acolo e jale mare !!!
La noi tot s-a mai facut cate ceva, dar slabut. Si cam toate afacerile au picat pe parcurs. Unul din motive sicel mai important este coruptia. Scandalul Mischie - Clement Mocanu e cel mai elocvent exemplu. Nici pana acum nu s-au elucidat faptele. Dar sa ajunga un presedinte de consiliu judetean sa ceara in nesimtire bani pt lucrari, iar tu ca investitor sa inghiti chestia asta si sa nu zici nimic atata timp... e o magarie imensa... Mai ales ca metoda inca se mai practica.
Avem la conducerea judetului niste sulfe de care nu putem scapa sub nici o forma. uitati-va la Calinoiu care s-a folosit de puterea pe care o avea sa obtina date despre zonele in care se fac demolari datorita mineritului. A cumparat casa si teren ca sa-si traga si el o vila in Primaverii... Si ca el sunt ogramada... Ei, cu oameni ca astia n-ai cum sa faci treaba aici... Cine naiba sa-i ia de gat pe astia?? Politia? Am un politai in cartier care si-a tras ditamai viloiu... Si asta dintr-un amarat de salariu de militian. Claudiu stie bine cat castiga un politist onest. Deci sa ne luam gandul ca se va trezi cineva sa faca dreptate...
Cam asa sta treaba la noi. Nu-s investitii datorita conducerii judetullui. Conducerea nu pica pt ca oamenii legii-s corupti iar pe astia nu-i schimba nimeni... _________________ Membru de onoare al Asociatiei Romane de Frecat Menta |
|
| Sus |
|
 |
mitrutz Generalu' Rommel

Data înscrierii: 11 Mar 2005 Mesaje: 2380 Locație: www.atlabs.ro
|
|
| Sus |
|
 |
FireEyes Generalu' Rommel

Data înscrierii: 02 Sep 2003 Mesaje: 2112 Locație: Bucuresti
|
|
| Sus |
|
 |
DeeJay God like

Data înscrierii: 04 Sep 2005 Mesaje: 580 Locație: un loc cu verdeatza si lumina
|
Trimis: Vin Ian 20, 2006 11:35 am Titlul subiectului: |
|
|
| mitrutz a scris: | | Dar faptul ca nu avem acces la o autostrada. |
nu avem acces la o autostrada dar nu scapa din vedere ca nu poti trece defileul jiului fara a trece prin Gorj; suntem, deci, intr-o zona de tranzit chiar daca nu avem acces la o autostrada. ia ca exemplu valcea care se afla intr-o situatie similara si o duce putin mai bine ca noi din punctul asta de vedere.
pe investitori ii mai sperie (cred eu) coruptia din judetul nostru unde primeaza spaga in acordarea de lucrari, si mai ales ca avem "rechinii" nostri care isi platesc de mult timp "contributiile" si nu vor fi exclusi chiar daca isi fac treaba de mantuiala. _________________
Why am I dying to live if I'm just living to die? |
|
| Sus |
|
 |
|