Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online Targu-Jiu Online
Comunitatea virtuala a orasului Targu-Jiu si a judetului Gorj

Întrebări frecventeÎntrebări frecvente   CăutareCăutare   Lista membrilorLista membrilor   Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
View last posts
Radio Infinit

Vand Sistem Navigatie Thomsom Intuitiva GPS281GE

Crează un subiect nou   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online -> Anunturi si publicitate
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
ionutuzzy
Aspirant

Data înscrierii: 12 Feb 2008
Locație: Motru

MesajTrimis: Joi Iul 03, 2008 1:01 pm    Titlul subiectului: Vand Sistem Navigatie Thomsom Intuitiva GPS281GE Răspunde cu citat (quote)

2,8-cm-Touch Screen im 4:3-Format & TouchPad

- GPS-Modul SIRFstar II, 400 MHz Prozessor, Navigation by Smart2Go (4.0)

- 1Gb interner Speicher, SD-Slot zur Speichererweiterung

- Integrierte Antenne

- Alle TMC-Mitteilungen

- Detailliertes Kartenmaterial für Westeuropa (TeleAtlas)

- Zusatzdienste über THOMSON (Reiseführer, Hot Spot, Wifi)

- MP3, WMA, Jpg, MPEG4 (DivX) und 3GP kompatibel

- Sprachnavigation mit verschiedenen Stimmen und Sprachen

- Umfangreiches Zubehör (KFZ-Halterung und -Ladekabel, Netzadapter, DVD Rom, USB-Kabel)

- Farbe: Cremeweiß (GPS280GE), Gold (GPS281GE)

La Cutie cu toate accesoriile:Incarcator Priza , Auto , Suport Parbiz , Antena detector radar + multe altele.

Pret:200 Euro usor negociabil

Tel:0745.114.877

Id:ionutuzzy

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
ionutuzzy
Aspirant

MesajTrimis: Vin Iul 04, 2008 1:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Reducere De Pret...180 Euro
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
ionutuzzy
Aspirant

MesajTrimis: Sâm Iul 05, 2008 7:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am uitat sa specific are iesire Jack cu care se poate conecta la casetofonul din masina cu o super claritate...Pretul Scade la 6 Milioane Fix.Il pot trimite si prin curierat.
Sus
ionutuzzy
Aspirant

MesajTrimis: Lun Iul 07, 2008 5:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

PRET NOU 5MIL FIX
Sus
ionutuzzy
Aspirant

MesajTrimis: Mar Iul 08, 2008 10:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

PRET NOI 120 EURO FIX
Sus
boinker
Experienced

Data înscrierii: 16 Feb 2005

MesajTrimis: Mie Iul 09, 2008 7:58 pm    Titlul subiectului: Re: Vand Sistem Navigatie Thomsom Intuitiva GPS281GE Răspunde cu citat (quote)

ionutuzzy a scris:
La Cutie cu toate accesoriile:Incarcator Priza , Auto , Suport Parbiz , Antena detector radar + multe altele.

Are si functia de detector de radar?
ionutuzzy
Aspirant

MesajTrimis: Mie Iul 09, 2008 8:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.cnetfrance.fr/produits/gps/thomson-intuiva-gps-280-39366717.htm cu diferenta ca asta de il am eu are 1 gb memorie interna
Sus
Gary_Star
Site Admin

Data înscrierii: 20 Aug 2003
Locație: Tg-Jiu

MesajTrimis: Mie Iul 09, 2008 8:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Smile asa se cheama mai nou pentru necunoscatori functia de avertizare la apropiere de camerele radar FIXE.
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
ionutuzzy
Aspirant

MesajTrimis: Mie Iul 09, 2008 10:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Scuze ca te intreb , Dar tu stii sa citesti? Avertizare radar inseamna camere fixe?eu te inteleg ca nu ai auzit decat de tomtom si mio dar nici chiar in halul asta Very Happy Exclamation
Sus
boinker
Experienced

MesajTrimis: Joi Iul 10, 2008 7:47 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ionutuzzy a scris:
http://www.cnetfrance.fr/produits/gps/thomson-intuiva-gps-280-39366717.htm cu diferenta ca asta de il am eu are 1 gb memorie interna

Inca nu mi-ai raspuns si ... sunt interesat Wink Are functia de detector de radar sau nu?
ionutuzzy
Aspirant

MesajTrimis: Joi Iul 10, 2008 3:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da are.Pe cutie si la detalii pe net scrie ca are.
Sus
boinker
Experienced

MesajTrimis: Joi Iul 10, 2008 6:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

edit:
Exista un proverb, sa nu te pui cu cine are mintea odihnita...

Ultima modificare efectuată de către boinker la Sâm Iul 12, 2008 8:26 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ionutuzzy
Aspirant

MesajTrimis: Joi Iul 10, 2008 8:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ba da tu esti de la tara are antena gps integrata si antena de la radar separata in cutie.Sa stii ca degeaba nu se vinde daca astepti asta...
Valabil inca 3 bucati si un tomtom c720 full europe
Sus
boinker
Experienced

MesajTrimis: Vin Iul 11, 2008 5:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Offtopic: "BA" sa-i spui lui tactu ca nu te-a educat cand erai mic.

Ontopic: citez de la http://safemanuals.com/user-guide-instructions-owner-manual/THOMSON/GPS%20280-_M

unde spune, pentru cine nu mai deschide link si downloadeaza manualul:
Speed Camera Alert
With the speed camera function you can choose to detect and display speed cameras along your way.
• On the map, select the menu icon.
The main menu will be opened.
• On the following screen, select Change Settings.
• Select Change Route Options.
• Press SpeedCam until the SpeedCam icon appears in its activated state.
In the event that speed cameras are located on your journey a warning will be received. For each camera you will receive two alerts. Each alert consists of an audible beep and a message displayed on screen telling you the camera type and distance from it.

Deasemenea mai spune la sectiunea Key Feature:

"Key features
• Cross-border navigation in Europe through 1 GB map of Europe (optional feature)
• Dynamic Traffic Information, TMC (optional feature)
• Real pedestrian mode
• Look-ahead search function
• State-of-the art polygon view of individual houses for selected European cities (optional feature)
• Earth browsing
• Unique night mode
• Improved guidance engine
• Premium content through branded guides (optional feature)"

Unde vezi ma Einstein detector de radar?
Eu zic sa-ti agati un CD cu manele la oglinda ca reflexia deviaza undele radar.

In concluzie, prostul nu e prost destul daca nu .... semnalizeaza Idea
Gary_Star
Site Admin

Locație: Tg-Jiu

MesajTrimis: Vin Iul 11, 2008 9:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ionutuzzy a scris:
Scuze ca te intreb , Dar tu stii sa citesti? Avertizare radar inseamna camere fixe?eu te inteleg ca nu ai auzit decat de tomtom si mio dar nici chiar in halul asta Very Happy Exclamation

Eu am spus clar "avertizare la apropiere de camerele radar FIXE". Se poate sa nu fi auzit tu ca exista si altfel de radare decat alea pe care le poarta politia prin masini.
Si ca sa testezi daca iti merge jucaria si la radarele pe care le stii tu, incearca sa "detectezi" functionarea altui detector de radar, pentru ca orice detector de radar emite un semnal asemanator celui emis de aparatele radar, care este interpretat de toate detectoarele ca fiind semnal real. Orice producator este obligat sa introduca acest "feature" in orice detector radar produs, pentru a ajuta politia din zonele din lume unde un detector de radar este ilegal sa detecteze la randul ei pe cei care au detector.
Cred ca explicatiile ti-au dat de inteles ca stiu un pic mai multe despre subiect decat pare.

P.S. cat despre "antena de la radar separata" de care vorbesti tu, sunt mari sanse sa fie antena TMC (asta stii la ce foloseste?).
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
mariusc
Fanatic

Locație: www.macosoft.ro

MesajTrimis: Vin Iul 11, 2008 10:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cred ca boinker are dreptate. Baiatul asta nu prea stie ce vinde.

Modelul este:

Thomson Intuiva si nu "Thomsom Intuitiva"

ionutuzzy, daca nu ma crezi, citeste litera cu litera pe cutie sau pe poza pusa chiar de tine.

"Intuitive" sunt doar detaliile pe care ni le dai tu despre acest produs.

ionutuzzy a scris:
Citat:
Valabil inca 3 bucati si un tomtom c720 full europe

Poti sa mai ai 100 de bucati, c720 este model facut de Mio si nu de Tomtom.
Cel putin asa scrie pe modelul meu de gps.
ionutuzzy
Aspirant

MesajTrimis: Vin Iul 18, 2008 11:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Tread Inchis!!!
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online -> Anunturi si publicitate
Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Anunturi Jocuri
Universitatea "C. Brancusi" Tg-Jiu
Happy Hosting to you!