Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online Targu-Jiu Online
Comunitatea virtuala a orasului Targu-Jiu si a judetului Gorj

Întrebări frecventeÎntrebări frecvente   CăutareCăutare   Lista membrilorLista membrilor   Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private   IntrareIntrare 
View last posts
Radio Infinit

Votati cea mai buna televiziune care emite in Gorj

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online -> Monden în Tg-Jiu
Subiectul anterior :: Subiectul următor  

Care televizune locala vi se pare a fi cea mai buna?
Acces Tv (cablu - Tg-Jiu)
18%
 18%  [ 4 ]
Alpha TV Tg-Jiu (eter si cablu, Tg-Jiu si in judet)
22%
 22%  [ 5 ]
Antena 1 Tg-Jiu (eter si cablu, Tg-Jiu si in judet)
31%
 31%  [ 7 ]
Gorj Tv (eter si cablu, Tg-Jiu si in judet)
27%
 27%  [ 6 ]
Voturi totale : 22

Autor Mesaj
prietenulvostru
Civilian

Data înscrierii: 18 Aug 2007

MesajTrimis: Sâm Aug 18, 2007 1:08 am    Titlul subiectului: Votati cea mai buna televiziune care emite in Gorj Răspunde cu citat (quote)

Cine doreste, poate sa voteze cu televiziunea locala preferata.

Ultima modificare efectuată prietenulvostru la Lun Aug 27, 2007 12:47 pm, modificat de 8 ori în total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
LoveRules
Fanatic

Data înscrierii: 25 Aug 2003
Locație: hdd2/home/loverules

MesajTrimis: Sâm Aug 18, 2007 6:55 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nici una
mitrutz
Generalu' Rommel

Data înscrierii: 11 Mar 2005
Locație: www.atlabs.ro

MesajTrimis: Sâm Aug 18, 2007 9:22 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Bune precizarile de mai sus!
Te asteptam cu urmatoarele episoade !

PS: in curand si Tele 3 ....noul post tv din Gorj
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
superman
Civilian

MesajTrimis: Sâm Aug 18, 2007 7:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Si eu sunt curios... Chiar o fi atata de multa munca? !!!!
Sus
prietenulvostru
Civilian

MesajTrimis: Vin Aug 24, 2007 1:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Votati televiziune preferata. E un chestionar.

Ultima modificare efectuată prietenulvostru la Lun Aug 27, 2007 12:48 pm, modificat de 9 ori în total
Sus
mitrutz
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Vin Aug 24, 2007 3:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

prietenulvostru a scris:
ANUNT DE ANGAJARE:

ALPHA TV TG-JIU ANGAJEAZA REPORTER.
DESI EXPERIENTA CONSTITUIE UN AVANTAJ,
NU ESTE OBLIGATORIE.
SE SOLICITA SERIOZITATE MAXIMA SI DINAMISM.

ASTFEL, DE ACEASTA DATA,
OFERIM SANSA ORICARUI DORITOR CARE ARE CUNOSTIINTE SOLIDE
DE GRAMATICA LIMBII ROMANE SA SE FORMEZE
ALATURI DE COLEGII NOSTRII DIN REDACTIA STIRI,
PENTRU A DEVENI UN BUN JURNALIST.
Wink

Daca eu vin si dau concurs in urma anuntului vostru si o sa scriu
- "cunostintele" cu 2 de ii
- nostri cu 2 de ii
- si tot textul cu majuscule pot trece examenul gramatical sau.. pic ?

Pot deveni bun jurnalist, am sanse ?
claudiu
Site Admin

Data înscrierii: 29 Ian 2003
Locație: /dev/null

MesajTrimis: Vin Aug 24, 2007 4:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da... scrisul cu litere mari este considerat in netiquette si nu numai (in general in redactare) ca o ofensa adusa utilizatorilor ce citesc acel text, pentru ca e greu citibil...
InaFlor
God like

Data înscrierii: 16 Sep 2005
Locație: mereu undeva

MesajTrimis: Vin Aug 24, 2007 7:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mitrutz a scris:
Daca eu vin si dau concurs in urma anuntului vostru si o sa scriu
- "cunostintele" cu 2 de ii
- nostri cu 2 de ii
- si tot textul cu majuscule pot trece examenul gramatical sau.. pic ?

Pot deveni bun jurnalist, am sanse ?

AI TOATE SANSELE SA FII NOUA ANDREEA (ESCA / MARIN / RAICU)! Embarassed

Noroc ca e televiziune... si nu se vede scrisul decat pe prompter...
prietenulvostru
Civilian

MesajTrimis: Vin Aug 24, 2007 8:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cine doreste, poate sa voteze cu televiziunea locala preferata. Acesta este scopul prezentului chestionar.

Ultima modificare efectuată prietenulvostru la Lun Aug 27, 2007 12:49 pm, modificat de 4 ori în total
Sus
claudiu
Site Admin

MesajTrimis: Vin Aug 24, 2007 11:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

prietenulvostru a scris:
Totusi, daca nu stiti, in televiziune, in grafica tv, este recomandata scrierea cu majuscule. De exemplu, urmariti programele de pe Realitatea Tv Bucuresti si o sa observati ca am dreptate.
...
Faci comparatiile gresite... Sa-mi arati si mie la Pro TV sau alte televiziuni care afiseaza cartoane cu diverse anunturi sau citate date de diversi oameni care sunt scrise cu liter mari (sau texte care depasesc 2-3 cuvinte - cum ar fi titlurile), ceea ce e cu totul altceva...

Pe benzile de se misca e altceva... pt. ca nu e textul vizibil totul o data...

Sau poate-mi explici de ce subtitrarile nu se fac cu litere mari, conform teoriei tale...
Citat:
Deci ideea era ca acest anunt sa fie remarcat.
Idee gresita.
mitrutz
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Sâm Aug 25, 2007 6:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

prietenulvostru a scris:
Cine doreste, poate sa voteze cu televiziunea locala preferata.

In rest, aici debuteaza si se incheie activitatea mea pe acest forum putin accesat, cu administratori subiectivi si care apara interesele lor si ale prietenilor.Sa ma anuntati si pe mine cand depasiti macar 2000 de membri, sau cand va apropiati de nr. de 20000 de telespectatori, cat are o televiziune gorjeana, oricare dintre ele ar fi aceasta! Va doresc mult succes, dar nu prea cred!

Si luati exemplu de la forumuri serioase, cum ar fi www.softpedia.com. , in care moderatorii sunt moderatori, nu aparatori ai interselor altora Smile
Puteti sa scrieti orice, oricum nu voi mai deschide niciodata acest forum impartial, nici chiar sa vad daca ati sters, modificat sau interpretat ce am scris. Nu mie se pare corect ca un moderator sa afiseze citate preluate din ce am scris si apoi sa le modificate cum ii doreste inima si sa le posteze.

prietene,
Nu am editat absolut nicio litera din textul tau. Iti apartine in totalitate textul. Daca as fi facut acest gest ar fi aparut in subsolul textului tau acest lucru (asta daca tot esti asa forumist). Daca as fi fost partial nu mai era niciun post legat de postul pe care-l reprezinti (sau la care lucrezi).

Apar cel mult aici ideea de a scrie cat se poate de corect (mai ales intr-un anunt unde sunt pretentii pentru cunostinte (cu un i) de gramatica).
Personal nu am inteles comparatia intre un forum si o televiziune.

Comparatia intre softpedia si acest forum este mai mult decat hilara.
Discutam de un forum cu adresabilitate regionala, nu cu caracter national.

Este ca si cum as compara eu Alpha Tv-ul (sau orice post local) cu Realitatea Tv.
Daca erai suficient de inteligent fie taceai, fie spuneai ca ai dat un copy-paste aiurea la anuntul ala.

Si am rugamintea cand faci afirmatii de genul "aparatori ai intereselor altora" sa o faci argumentat, fie in mod public, fie privat.
Practica asta de a arunca afirmatii gratuite si neargumentate vad ca este o caracteristica din ce in mai intalnita in jurnalismul gorjean, dilentantismul luand incet, incet, locul profesionalismului.
prietenulvostru
Civilian

MesajTrimis: Dum Aug 26, 2007 11:43 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cine doreste, poate sa voteze televiziunea locala preferata. Atat ma intereseaza, nimic mai mult.

Ultima modificare efectuată de către prietenulvostru la Lun Aug 27, 2007 12:51 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
mitrutz
Generalu' Rommel

MesajTrimis: Dum Aug 26, 2007 12:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu ai inteles nimic din ce am scris !

1. ai sters postul tau initial cu anuntul, doar dintr-un gest de lasitate.
2. daca eu sau alt admin intervenea asupra lui aparea in subsolul lui "ultima modificare efectuata de.... data, ora etc"
3. faptul ca ajungi sa-ti modifici de 8 ori ceea ce afirmi spune multe.
4. chiar am apreciat ceea ce ai scris in deschiderea acestui subiect insa nu poti face clar fata unei discutii civilizate si sa recunosti ca ai gresit.
5. inca nu ti-ai argumentat afirmatia referitoare la faptul ca-mi apar interesele mele si pe ale prietenilor.

Cand eu ti-am dat citat nu era absolut nicio interventie asupra lui si stii f bine asta. La fel de bine stiu si membrii forumului care au vazut postul tau initial cu angajarea.

Daca tot aveai simtul responsabilitatii iti dezvaluiai si identitatea (asta e mai putin important), dar mai ales iti lasai nesterse / nemodificate posturile.
claudiu
Site Admin

MesajTrimis: Dum Aug 26, 2007 3:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mitrut,

Nu iti mai face draci si nervi pe un om fara personalitate...

Cine a citit forumul asta, zilele trecute, stie ce a fost scris si ca ai dreptate.. Lasa-l in plata Domnului... Daca Alpha TV are numai oameni de genul asta, iti dai seama de calitatea postului Smile

Mai am de adaugat ca eu nici macar nu il am prins pe televizor (adica e setat skipped), pentru ca nu-mi starneste nici un interes... Si nu din motive subiective.

Oricum, Mitrut, Putem sa ne uitam in logurile serverului, sa vedem de cate ori a modificat acest "domn" posturile lui, ce posturi a sters s.a.m.d... Asta sa-l aducem putin la realitate, sa nu se mai dea gongoi.
superman
Civilian

MesajTrimis: Lun Aug 27, 2007 12:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu vreau sa ma amestec unde nu e treaba mea. Am vazut discutia si cred ca stiu despre cine e vorba. E un tip care intradevar a lucrat unde zice el, dar l-au dat afara cam din toate televizunile locale. Nu pot sa ii dau numele, dar stiu ca acum lucreaza undeva pe la un studio de productie din Bucuresti, cameraman mi se pare. Face tot acest tam-tam ca sa discrediteze presa locala din Tg-Jiu, care l-a nemultumit probabil.
Eu cred ca trebuie ca voi sa fiti mai inteligenti si sa ii stergeti intreg topicul, adica sa nu mai continuati discutia si sa va coborati la nivelul lui.
Nu vreau sa fiu rasist, dar din cate stiu eu este si cetatean de enie rroma.
Sus
side pike
Civilian

Data înscrierii: 22 Aug 2008
Locație: Tg-Jiu

MesajTrimis: Lun Aug 25, 2008 11:55 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

prietenulvostru a scris:
Votati televiziune preferata. E un chestionar.

Televiziunile din Gorj ar trebui votate dupa importanta stirilor pe care le difuzeaza, dupa gradul lor de implicare in societate
sau in problemele oamenilor. Acces Tv imi place ca se implica
mai nou in campanii umanitare, campania pentru sinistratii din Moldova este una de laudat, ce n-au vazut alte posturi locale.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Targu-Jiu Online -> Monden în Tg-Jiu
Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Anunturi Jocuri
Universitatea "C. Brancusi" Tg-Jiu
Happy Hosting to you!