| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
gabycarausan Civilian

Data înscrierii: 05 Ian 2007 Mesaje: 28 Locație: Tg-Jiu
|
Trimis: Mar Apr 29, 2008 4:43 pm Titlul subiectului: Vrei sa muncesti la tine acasa? |
|
|
Ce se cere?!
Copiezi anunturi auto (poze, descriere si alte detalii) de pe un site pe altul
Copiezi 500 anunturi pe saptamana. [(un anunt poate fi copiat in 4-5 minute) deci cam 7 ore pe zi / 6 zile pe sapt]
Ce se ofera?!
€ 100 / saptamana
Conditii:
Primesti instructiuni despre ce, cum, de unde si unde copiezi.
Copiezi un anunt, dupa care decizi daca intrii sau nu in hora.
La 500 anunturi primesti € 100
La 499 anunturi primesti € 0
Plata nu se face anticipat
Ptr detalii please PM aici _________________ WEB DESIGN IRELAND Cars for sale |
|
| Sus |
|
 |
Pishpirel Civilian

Data înscrierii: 13 Mai 2008 Mesaje: 7 Locație: Gramada pe jos!
|
Trimis: Mar Mai 13, 2008 3:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
buhahahaha ... la 501 anunturi platiti 200 euroi ? ca dic astia la 499 iti dau fix una in ERECTIE ... FAIL! _________________ De ce sa-mi creez probleme, sa ma umplu de crize? Eu cand intru in kkt ma scufund cu tot cu cizme. |
|
| Sus |
|
 |
gabycarausan Civilian

|
Trimis: Mar Mai 13, 2008 4:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu cred ca are lumea nevoie de opinia ta. Ai pus cumva anunturi ptr mine si nu ai fost platit?
Nu cred ca e afacere prosta ptr cineva cine vrea sa faca vre-o 400 de euro pe luna stand acasa.
Sper ca si tu faci banii astia in tara. (greu de crezut daca stau sa te judec dupa limbaj) _________________ WEB DESIGN IRELAND Cars for sale |
|
| Sus |
|
 |
mitrutz Generalu' Rommel

Data înscrierii: 11 Mar 2005 Mesaje: 2358 Locație: www.atlabs.ro
|
Trimis: Mar Mai 13, 2008 8:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Pishpirel a scris: | buhahahaha ... la 501 anunturi platiti 200 euroi ? ca dic astia la 499 iti dau fix una in ERECTIE ... FAIL! |
Pishpirel, fiecare firma isi face singura politica. A fost o oferta, daca o aprobi ok, daca nu la fel. Am rugamintea sa-ti controlezi putin limbajul... _________________ Mitrut Stanoiu
www.happyhosting.ro | www.itsupermarket.ro | www.mitrutstanoiu.ro | www.atlabs.ro |
|
| Sus |
|
 |
Pishpirel Civilian

Data înscrierii: 13 Mai 2008 Mesaje: 7 Locație: Gramada pe jos!
|
Trimis: Mie Mai 14, 2008 8:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
teh godz of teh forums ... si ce limbaj neadecvat am folosit? nu era cumva cenzurat?
parca in romania e ceva de genu iei bani pe ce muncesti , adik mult si prost platit , sau ma rog. de aia faceam a joic despre faza cu 499 ... nu se stie ce surprize iti face teh boss si zice ca s-a blocat numaratoare la 499 si ca nu e vina lui le dau si idei acu  _________________ De ce sa-mi creez probleme, sa ma umplu de crize? Eu cand intru in kkt ma scufund cu tot cu cizme. |
|
| Sus |
|
 |
nyl Fanatic

Data înscrierii: 13 Mai 2007 Mesaje: 248 Locație: 23August
|
Trimis: Mar Mai 27, 2008 10:46 am Titlul subiectului: |
|
|
si cine crezi ca musca din asta cei de 6ani?  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
gabycarausan Civilian

|
Trimis: Sâm Iun 14, 2008 6:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
| nyl a scris: | si cine crezi ca musca din asta cei de 6ani?  |
Scuze ptr raspunsul intaziat.
Nu va dati cu parerea din moment ce nu ma cunoasteti.
Si a "muscat" deja cineva si a facut deja peste 1000 de euro de la data publicarii acestui anunt.
Deci intrati la alte tred-uri si luati la misto pe altii.
si nu uitati vorba:
hotul se teme de hoti  _________________ WEB DESIGN IRELAND Cars for sale |
|
| Sus |
|
 |
gabycarausan Civilian

|
Trimis: Dum Iun 15, 2008 3:45 pm Titlul subiectului: Actualizre oferta |
|
|
De la data publicarii acestui anunt sistemul de copiere a anuturilor s-a schimbat si timpul necesar copierii unui anunt a scazut de la 4-5 minute la 2-3 minute.
Asfel ca numarul anunturilor facute pentru suma de € 100 a crescut de la 500 la 750.
In acest moment mai avem nevoie de o persoana.
Pentru informatii va rog, contactati yahoo id : Chenthely
Aceasta persoana face deja anunturi de ceva vreme si va putea sa va ofere raspuns la orice intrebari aveti.
Doar persoane serioase sunt rugate sa ne contacteze.
Cunoscator joomla, php, css, html, constituie un mare avantaj, in vederea unei posibile colaborari pe o perioada foarte lunga pentru update si intretinere site www.carsforsaleireland.ie _________________ WEB DESIGN IRELAND Cars for sale |
|
| Sus |
|
 |
|